marios239 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 Poco f4 με όλα στοκ, στο αυτόματο. Φωτογραφίες απ' τα Καλά Νερά Πηλίου. Αφιερωμένες στον @johnny_htc . Γενικά δεν το είχα ποτέ με τις φωτογραφίες και δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να τις κρίνω. 1 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 2 minutes ago, marios239 said: Poco f4 με όλα στοκ, στο αυτόματο. Φωτογραφίες απ' τα Καλά Νερά Πηλίου. Αφιερωμένες στον @johnny_htc . Γενικά δεν το είχα ποτέ με τις φωτογραφίες και δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να τις κρίνω. Ευχαριστώ πολύ για το αφιέρωμα φίλε μου! Ωραίες φώτο, μια χαρά είναι! Την κατάλληλη ώρα τραβηγμένες θα έλεγε κανείς. 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts