arkolykos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 OnePlus 6T ημερησίες με σύννεφα όπως ζήτησε ένα μέλος IMG_20181111_141345 by tilemaxos athanasiou, on Flickr IMG_20181111_141407 by tilemaxos athanasiou, on Flickr IMG_20181111_141416__01 by tilemaxos athanasiou, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 OnePlus 6T ημερησίες με σύννεφα όπως ζήτησε ένα μέλος IMG_20181111_141345 by tilemaxos athanasiou, on Flickr IMG_20181111_141407 by tilemaxos athanasiou, on Flickr IMG_20181111_141416__01 by tilemaxos athanasiou, on Flickr πολυ ωραιες του 6t πολη καλη δουλεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) είναι θέμα γούστου, άλλους τους αρέσει η επεξεργασία, το ΑΙ, η όξυνση και άλλοι προτιμούν τη φυσικότητα και τα ήπια χρώματα.. γούστα είναι αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κράζω την τάδε εταιρεία επειδή δεν συνάδει με τα γούστα μου και να λέω ότι έχει μάπα κάμερα των 100 ευρώ edit: το είδα το συγκριτικό σου στο flickr, στο mate έβαλες night mode και ουτε καν το ανέφερες παραπάνω.. το συγκεκριμένο mode ΔΕΝ είναι για τετοια κάδρα με ανθρώπους και τέτοιο φωτισμό μπορεί να ανέβασα κατά λάθος πρώτες αυτές γιατί δεν έλεγξα μετά ποιες ήταν. Εχω και άλλες, θα τις δεις, δεν διαφέρουν ως προς το αποτέλεσμα. Δεν "καταλαβαίνω" το Bold των γραμμάτων... Δεν έχουν ανέβει όλες στο φλικρ διότι έχει τα προβλήματά του στο upload. Anyway άποψή μου, ειδικά στα πορτραίτα, ότι το φυσικό επεξεργάζεται το επεξεργασμενο δεν γίνεται φυσικό. Edited November 11, 2018 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 μπορεί να ανέβασα κατά λάθος πρώτες αυτές γιατί δεν έλεγξα μετά ποιες ήταν. Εχω και άλλες, θα τις δεις, δεν διαφέρουν ως προς το αποτέλεσμα. Δεν "καταλαβαίνω" το Bold των γραμμάτων... Δεν έχουν ανέβει όλες στο φλικρ διότι έχει τα προβλήματά του στο upload. Anyway άποψή μου, ειδικά στα πορτραίτα, ότι το φυσικό επεξεργάζεται το επεξεργασμενο δεν γίνεται φυσικό. δεν είναι κάτι το τραγικό τα bold, ήθελα να δώσω παραπάνω έμφαση προφανώς γιατί ήταν άδικη η σύγκριση.. anyway, εφόσον λες οτι και στα άλλα δείγματα δεν υπάρχει διαφορά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω πολύ ωραία χρώματα το 6Τ με ήπια επεξεργασία και φυσικό αποτέλεσμα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έχει πρόβλημα το Flickr ότι φωτό τραβάω δεν αναγνωρίζει στο upload ότι είναι από iPhone γιατι? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Έχει πρόβλημα το Flickr ότι φωτό τραβάω δεν αναγνωρίζει στο upload ότι είναι από iPhone γιατι? Sent from my iPhone using Tapatalk Την ανεβάζεις από κινητό; Μήπως κάνει κάποια συμπίεση και χάνει το exif? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Την ανεβάζεις από κινητό; Μήπως κάνει κάποια συμπίεση και χάνει το exif? απο το iphone της ανεβαζω απο το tapatalk δεν εχω πηραξει κατι :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Huawei p20 pro Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ανοιγουν οι φωτο και δεν φαινονται τα exif ανεβασε στο flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 mix 2s auto IMG_20181111_142638 by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 One plus 6t night mode 2018-11-11_09-51-58 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Auto 2018-11-11_09-52-12 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Είναι εμφανής η διαφορά εδώ στο night mode κυρίως στο dynamic range, με κανα δυο update θα ανέβει και αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δε σε κατάλαβα τι εννοείς gcam? Το αλλο που λες είναι η νυχτερινή λήψη; εκεί που λέει νύχτα; Είναι εμφανής η διαφορά εδώ στο night mode κυρίως στο dynamic range, με κανα δυο update θα ανέβει και αλλο. δεν γνωριζεις Ποια ειναι η gcam, αλλα γνωριζεις τι ειναι το dynamic range? ...Πολυ υποπτο αυτο Μαριε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 One plus 6t night mode Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ανώτερη η night mode, η αυτόματη έχει κάψει τελείως τη βιτρίνα και την πινακίδα του καταστήματος Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σωστός punisher, το ψάχνω με την gcam και θα ανεβάσω συγκριτικά με το night mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 babill2004 την είδα και την αυτόματη του mate (αυτη με το iso 100 και 1/100 shutter δεν είναι; ) είναι πιο καλή απο τη night mode και σε γενικές γραμμές κοντά με το mi8.. με πιο ψυχρά χρώματα και τσιμπημένη οξύτητα θα έλεγα το u11 με τη gcam είναι το καλύτερο απο τα δείγματα με το πιο φυσικό αποτέλεσμα και καλύτερη λεπτομέρεια Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Pocof1 stok και η δεύτερες με gcam night mode IMG_20181111_204553 by manthos kalaitzidis, on Flickr IMG_20181111_204612 by manthos kalaitzidis, on Flickr IMG_20181111_224216 by manthos kalaitzidis, on Flickr IMG_20181111_224325 by manthos kalaitzidis, on Flickr Edited November 12, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 πολύ καλό το αποτέλεσμα με gcam στο poco.. δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά ουσιαστική επίσης δεν είναι τόσο άσχημη τελικά η στοκ κάμερα του όπως λέγανε P20 PRO αυτόματο 2018-11-12_10-37-34 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Pocof1 stok και η δεύτερες με gcam night mode Μάνθο δεν ειναι night mode. Μπορει να το επέλεξες μεν αλλα αυτο που έβγαλε ειναι απλο hdr+ (δες το shutter speed). Edited November 12, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 το ποκο με την gcam κανει φοβερη δουλεια η στοκ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, του π20 προ η νυχτερινη για τις συνθηκες εχει πιασει σωστα χρωματα και λεπτομερεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 oneplus 6t σε πολυ σκοτεινο δωματιο stock night mode IMG_20181112_121700 by tilemaxos athanasiou, on Flickr gcam night mode IMG_20181112_121742 by tilemaxos athanasiou, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Xs max Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 12, 2018 by Ntanis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μάνθο δεν ειναι night mode. Μπορει να το επέλεξες μεν αλλα αυτο που έβγαλε ειναι απλο hdr+ (δες το shutter speed). Έλα Αντρέα αυτό που έβγαλε δεν ξέρω εγώ επέλεξα night mode πάντως!!! Δεν τα έχω δει ακόμα στο PC αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Έλα Αντρέα αυτό που έβγαλε δεν ξέρω εγώ επέλεξα night mode πάντως!!! Δεν τα έχω δει ακόμα στο PC αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει Δεν αμφιβάλλω. Απλά σε αρκετές συσκευές δεν δουλεύει το night sight και τραβαει κανονικο hdr+. Ίσως με άλλο app να σου δουλεύει. Αλλα αυτο δεν ειναι night sight γιατι αν δεις το χρονο κλειστρο ειναι "γρηγορο". Με night sight τραβαει σε 1/3. Ναι ωραίες βγηκαν εστω και ετσι. Ισως θα ηταν καλύτερες με καποια αλλη εκδοση που εχει parameters (πχ να το βαλεις medium και πάνω). Με το Night sight δεν ξερω πως θα τα παει δεδομενου οτι δεν εχει ois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Δεν αμφιβάλλω. Απλά σε αρκετές συσκευές δεν δουλεύει το night sight και τραβαει κανονικο hdr+. Ίσως με άλλο app να σου δουλεύει. Αλλα αυτο δεν ειναι night sight γιατι αν δεις το χρονο κλειστρο ειναι "γρηγορο". Με night sight τραβαει σε 1/3. Ναι ωραίες βγηκαν εστω και ετσι. Ισως θα ηταν καλύτερες με καποια αλλη εκδοση που εχει parameters (πχ να το βαλεις medium και πάνω). Με το Night sight δεν ξερω πως θα τα παει δεδομενου οτι δεν εχει ois. Είναι το app από το pixel 3 !! πάντως θα δοκιμάσω και το βραδάκι σήμερα με hdr και με night mode και να δούμε τι διαφορές θα έχουνε και αν θα έχουνε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Είναι το app από το pixel 3 !! πάντως θα δοκιμάσω και το βραδάκι σήμερα με hdr και με night mode και να δούμε τι διαφορές θα έχουνε και αν θα έχουνε!! Aμα δεν εχεις pie προς το παρων δεν δουλευει το night mode.Τραβαει με hdr+ μονο :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts