Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

OnePlus 6T ημερησίες με σύννεφα όπως ζήτησε ένα μέλος

45101636444_d703814c37_c.jpgIMG_20181111_141345 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

45101650024_2a1d3ba0a0_c.jpgIMG_20181111_141407 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

45777138222_6fd66a5bc4_c.jpgIMG_20181111_141416__01 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

OnePlus 6T ημερησίες με σύννεφα όπως ζήτησε ένα μέλος

45101636444_d703814c37_c.jpgIMG_20181111_141345 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

45101650024_2a1d3ba0a0_c.jpgIMG_20181111_141407 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

45777138222_6fd66a5bc4_c.jpgIMG_20181111_141416__01 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

πολυ ωραιες του 6t πολη καλη δουλεια!!!!

είναι θέμα γούστου, άλλους τους αρέσει η επεξεργασία, το ΑΙ, η όξυνση και άλλοι προτιμούν τη φυσικότητα και τα ήπια χρώματα.. γούστα είναι αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κράζω την τάδε εταιρεία επειδή δεν συνάδει με τα γούστα μου και να λέω ότι έχει μάπα κάμερα των 100 ευρώ

edit: το είδα το συγκριτικό σου στο flickr, στο mate έβαλες night mode και ουτε καν το ανέφερες παραπάνω.. το συγκεκριμένο mode ΔΕΝ είναι για τετοια κάδρα με ανθρώπους και τέτοιο φωτισμό

μπορεί να ανέβασα κατά λάθος πρώτες αυτές γιατί δεν έλεγξα μετά ποιες ήταν. Εχω και άλλες, θα τις δεις, δεν διαφέρουν ως προς το αποτέλεσμα. Δεν "καταλαβαίνω" το Bold των γραμμάτων...

Δεν έχουν ανέβει όλες στο φλικρ διότι έχει τα προβλήματά του στο upload.

Anyway άποψή μου, ειδικά στα πορτραίτα, ότι το φυσικό επεξεργάζεται το επεξεργασμενο δεν γίνεται φυσικό.

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

μπορεί να ανέβασα κατά λάθος πρώτες αυτές γιατί δεν έλεγξα μετά ποιες ήταν. Εχω και άλλες, θα τις δεις, δεν διαφέρουν ως προς το αποτέλεσμα. Δεν "καταλαβαίνω" το Bold των γραμμάτων...

Δεν έχουν ανέβει όλες στο φλικρ διότι έχει τα προβλήματά του στο upload.

Anyway άποψή μου, ειδικά στα πορτραίτα, ότι το φυσικό επεξεργάζεται το επεξεργασμενο δεν γίνεται φυσικό.

δεν είναι κάτι το τραγικό τα bold, ήθελα να δώσω παραπάνω έμφαση προφανώς γιατί ήταν άδικη η σύγκριση.. anyway, εφόσον λες οτι και στα άλλα δείγματα δεν υπάρχει διαφορά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω

πολύ ωραία χρώματα το 6Τ με ήπια επεξεργασία και φυσικό αποτέλεσμα

aka bill_thes

Έχει πρόβλημα το Flickr ότι φωτό τραβάω δεν αναγνωρίζει στο upload ότι είναι από iPhone γιατι?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχει πρόβλημα το Flickr ότι φωτό τραβάω δεν αναγνωρίζει στο upload ότι είναι από iPhone γιατι?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Την ανεβάζεις από κινητό; Μήπως κάνει κάποια συμπίεση και χάνει το exif?

Την ανεβάζεις από κινητό; Μήπως κάνει κάποια συμπίεση και χάνει το exif?

απο το iphone της ανεβαζω απο το tapatalk δεν εχω πηραξει κατι :what:

Huawei p20 pro

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ανοιγουν οι φωτο και δεν φαινονται τα exif

ανεβασε στο flickr

One plus 6t night mode30892561747_9186c25967_c.jpg

2018-11-11_09-51-58 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE

Auto30892565377_348be3176c_c.jpg

2018-11-11_09-52-12 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε σε κατάλαβα τι εννοείς gcam? Το αλλο που λες είναι η νυχτερινή λήψη; εκεί που λέει νύχτα;

Είναι εμφανής η διαφορά εδώ στο night mode κυρίως στο dynamic range, με κανα δυο update θα ανέβει και αλλο.

δεν γνωριζεις Ποια ειναι η gcam, αλλα γνωριζεις τι ειναι το dynamic range?

...Πολυ υποπτο αυτο Μαριε

One plus 6t night mode

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ανώτερη η night mode, η αυτόματη έχει κάψει τελείως τη βιτρίνα και την πινακίδα του καταστήματος

aka bill_thes

babill2004 την είδα και την αυτόματη του mate (αυτη με το iso 100 και 1/100 shutter δεν είναι; )

είναι πιο καλή απο τη night mode και σε γενικές γραμμές κοντά με το mi8.. με πιο ψυχρά χρώματα και τσιμπημένη οξύτητα θα έλεγα

το u11 με τη gcam είναι το καλύτερο απο τα δείγματα με το πιο φυσικό αποτέλεσμα και καλύτερη λεπτομέρεια

aka bill_thes

Pocof1 stok και η δεύτερες με gcam night mode

31962202978_d08a8aac78_z.jpgIMG_20181111_204553 by manthos kalaitzidis, on Flickr

31962240808_6b54db6261_z.jpgIMG_20181111_204612 by manthos kalaitzidis, on Flickr

44016331910_1b55f7e46e_z.jpgIMG_20181111_224216 by manthos kalaitzidis, on Flickr

31962261318_b2eb673698_z.jpgIMG_20181111_224325 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by Nikos_Mpl

πολύ καλό το αποτέλεσμα με gcam στο poco.. δεν είναι τρομερή η διαφορά αλλά ουσιαστική

επίσης δεν είναι τόσο άσχημη τελικά η στοκ κάμερα του όπως λέγανε

P20 PRO

αυτόματο

44928044075_221816cf44_c.jpg2018-11-12_10-37-34 by vasilis poun, on Flickr

aka bill_thes

Pocof1 stok και η δεύτερες με gcam night mode

Μάνθο δεν ειναι night mode. Μπορει να το επέλεξες μεν αλλα αυτο που έβγαλε ειναι απλο hdr+ (δες το shutter speed).

Edited by Antretng

το ποκο με την gcam κανει φοβερη δουλεια η στοκ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, του π20 προ η νυχτερινη για τις συνθηκες εχει πιασει σωστα χρωματα και λεπτομερεια

Μάνθο δεν ειναι night mode. Μπορει να το επέλεξες μεν αλλα αυτο που έβγαλε ειναι απλο hdr+ (δες το shutter speed).

Έλα Αντρέα αυτό που έβγαλε δεν ξέρω εγώ επέλεξα night mode πάντως!!!

Δεν τα έχω δει ακόμα στο PC αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει

Έλα Αντρέα αυτό που έβγαλε δεν ξέρω εγώ επέλεξα night mode πάντως!!!

Δεν τα έχω δει ακόμα στο PC αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει

Δεν αμφιβάλλω. Απλά σε αρκετές συσκευές δεν δουλεύει το night sight και τραβαει κανονικο hdr+. Ίσως με άλλο app να σου δουλεύει. Αλλα αυτο δεν ειναι night sight γιατι αν δεις το χρονο κλειστρο ειναι "γρηγορο". Με night sight τραβαει σε 1/3.

Ναι ωραίες βγηκαν εστω και ετσι. Ισως θα ηταν καλύτερες με καποια αλλη εκδοση που εχει parameters (πχ να το βαλεις medium και πάνω). Με το Night sight δεν ξερω πως θα τα παει δεδομενου οτι δεν εχει ois.

Δεν αμφιβάλλω. Απλά σε αρκετές συσκευές δεν δουλεύει το night sight και τραβαει κανονικο hdr+. Ίσως με άλλο app να σου δουλεύει. Αλλα αυτο δεν ειναι night sight γιατι αν δεις το χρονο κλειστρο ειναι "γρηγορο". Με night sight τραβαει σε 1/3.

Ναι ωραίες βγηκαν εστω και ετσι. Ισως θα ηταν καλύτερες με καποια αλλη εκδοση που εχει parameters (πχ να το βαλεις medium και πάνω). Με το Night sight δεν ξερω πως θα τα παει δεδομενου οτι δεν εχει ois.

Είναι το app από το pixel 3 !!

πάντως θα δοκιμάσω και το βραδάκι σήμερα με hdr και με night mode και να δούμε τι διαφορές θα έχουνε και αν θα έχουνε!!

Είναι το app από το pixel 3 !!

πάντως θα δοκιμάσω και το βραδάκι σήμερα με hdr και με night mode και να δούμε τι διαφορές θα έχουνε και αν θα έχουνε!!

Aμα δεν εχεις pie προς το παρων δεν δουλευει το night mode.Τραβαει με hdr+ μονο :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The topic was unpinned