Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ Βασίλη @Georgerapp.

Βασικά δικό μου λάθος για τη συνεννόηση Bill...δεν είδα τη κληση...έπρεπε να το βάλω και στο δονητή.

Κράτησα το τηλέφωνο σου.

Edited by Imperia

το χρωμα και οι τονισμοι του δερματος δεν ειναι σωστα...μαλλον δεν ειναι φυσικα.

το χρωμα και οι τονισμοι του δερματος δεν ειναι σωστα...μαλλον δεν ειναι φυσικα.

Δεν αμφιβάλλω αλλα θα περιμένω και αλλα μέλη του φόρουμ να μου κάνουν τη τιμή να σχολιάσουν τη φωτογραφία.

Πάντως ο φίλος μου έτσι είναι στη πραγματικότητα

πρώτες φώτογραφιες στα βιαστικά με το νέο one plus 6t

μια έξω και 2 σε αποθήκη με χαμηλό φωτισμό

45783281621_8fce1b33a9_c.jpgIMG_20181108_155729 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

30843333657_80230e3b90_c.jpgIMG_20181108_161520 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

45733029712_650debbbe2_c.jpgIMG_20181108_161527 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

HTC U11 stock vs gcam "απλο" κλασσικό hdr+ . Πρώτα στοκ. Οι συνθηκες πραγματικά πολύ ζορικές.

30841162767_607bf13faf_z.jpgIMAG0448 by Andreas L., on Flickr

30841165607_2db9a813e8_z.jpgIMG_20181108_002036 by Andreas L., on Flickr

Ανδρέα αργεντίνικο τάνγκο; Σε ποια σχολή πας;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πορτραίτο σε πρώτη φάση φαίνεται πολύ καλό αλλά κοιτώντας το καλά σε οθόνη υπολογιστή κάτι το αφύσικο παρατηρώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω βέβαια αλλά κάτι έχει.

Το bokeh είναι πολύ καλό πάντως ίσως καλύτερο από κάθε άλλο κινητό και αυτό μάλλον προσδίδει το κάτι παραπάνω και εντυπωσιάζει αρχικά...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Νομίζω ότι ο φίλος στο πορτραίτο δε κάθεται και πολύ σταθερός για ασφαλή συμπέρασμα

Sent from my iPad using Tapatalk

δυνατο το βλεπω...για βγαλε με gcam καμια δυσκολη βραδυνη...και με night sight

Δε σε κατάλαβα τι εννοείς gcam? Το αλλο που λες είναι η νυχτερινή λήψη; εκεί που λέει νύχτα;
Δεν εννοεί τη νυχτερινή λήψη που έχει στην εφαρμογή της κάμερας. Gcam είναι η εφαρμογή Google camera. Και βελτιώνει πολύ τις φωτογραφίες σε πολλές συσκευές. Στην τελευταία έκδοση της μάλιστα έχει την επιλογή night sight που είναι για σκοτάδι. Πάντως ανέβασε και μερικά δείγματα από το night mode του one plus.

Sent from my C106 using Tapatalk

αχαμμμ θα το ψαξω αν εχετε πληροφοριες ευπροσδεκτες, αυτη ειναι με την επιλογη νυχτα, σε πολυ χαμηλο φωτισμο κατω απο το κρεβατι

43970118910_e95456c8eb_c.jpgIMG_20181109_003244 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

Το πορτραίτο σε πρώτη φάση φαίνεται πολύ καλό αλλά κοιτώντας το καλά σε οθόνη υπολογιστή κάτι το αφύσικο παρατηρώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω βέβαια αλλά κάτι έχει.

Το bokeh είναι πολύ καλό πάντως ίσως καλύτερο από κάθε άλλο κινητό και αυτό μάλλον προσδίδει το κάτι παραπάνω και εντυπωσιάζει αρχικά...

Θα ανεβάσω και άλλες με πορτρέτο αρκεί να βρεθεί άνθρωπος να δεχτεί να ανεβει η φάτσα του στο internet :)

Νομίζω ότι ο φίλος στο πορτραίτο δε κάθεται και πολύ σταθερός για ασφαλή συμπέρασμα

Sent from my iPad using Tapatalk

Οι δυο φωτογραφίες βγήκανε με διαφορα 12 sec.

Ευχαριστώ για τα σχόλια.

καλημέρα στη παρέα, μπορεί καποιος γνωστης να μου πει λεπτομέρειες για τις φωτογραφιες απο το 6τ, θεωρησα οτι θα ειχε ενδιαφερον να τις ανεβασω εδω περα

καλημέρα στη παρέα, μπορεί καποιος γνωστης να μου πει λεπτομέρειες για τις φωτογραφιες απο το 6τ, θεωρησα οτι θα ειχε ενδιαφερον να τις ανεβασω εδω περα

Άμα πεις μπράβο σε καμία φωτογραφία άλλου μπορεί και να το κάνουν :p

Βάλε καλύτερα κανένα τοπίο κατά προτίμηση με καλό φωτισμό (πχ κολώνες ΔΕΗ) έστω και από το μπαλκόνι σου. Τα κοντινά εντός σπιτιού με "χαμηλό φωτισμό" (άγνωστο προς τρίτους πόσο χαμηλός είναι) δεν βοηθάνε πολύ για συμπεράσματα. Εναλλακτικά βγάλε και σε κανένα μεγάλο κατάστημα, mall που επίσης είναι "γνωστός" ο φωτισμός.

Edited by Antretng

Δεν μπορω να ξερω ποσο φωτισμο ειχε για να κρινω. Τράβα κανένα φωτισμένο δρόμο.

Παντως επειδή ειχα το op6 το οποιο εχει την ιδια κάμερα, μπορω να πω με σιγουρια οτι εχει πολυ καλή κάμερα.

Αν και ακομα νωρις πολύ λιγα τα δειγματα του one plus 6t δειχνει να εχει γινει πολύ καλη δουλεια...

Περιμενουμε οπωσδήποτε φωτο από τοπια με ουρανο, συννεφα και βραδυνες από φωτισμένους δρομους

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ημερήσια με πολλά χρώματα, πολύ κοντά στα πραγματικά, 6τ

r

όντως τα πάει καλά χρωματικά, αρκετά φυσικό αποτέλεσμα

aka bill_thes

αχαμμμ θα το ψαξω αν εχετε πληροφοριες ευπροσδεκτες, αυτη ειναι με την επιλογη νυχτα, σε πολυ χαμηλο φωτισμο κατω απο το κρεβατι

[ig]https://farm2.staticflickr.com/1929/43970118910_e95456c8eb_c.jpg[/img]IMG_20181109_003244 by tilemaxos athanasiou, on Flickr

Ανεβασε και μερικες βραδυνες Μαριε...απο την ομορφη Κυπρο !

One plus 6t

45748662322_9188df4a82_c.jpg

2018-11-09_06-53-04 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE

31927231248_dc7ab0b09d_c.jpg

2018-11-09_06-53-29 by dimitrioy dimos - Flickr2BBcode LITE

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The topic was unpinned