fanish1 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον arisifakis ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ Checking the installation of Sony Ericsson Update Service.ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΑΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αρη μία απο τα ίδια και εγώ!!! Ακριβώς το ίδιο!!! Σταματάει εδώ http://homeflash.ericsson.net/updateservice/P900/frameset.htm Για να δούμε θα βρεθεί ομοιοπαθής??? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 αν εχετε firewall απενεργοποιηστε το!!! και οταν το κανετε,δοκιμαστε ενα refresh της σελιδας. φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον porcupine αν εχετε firewall απενεργοποιηστε το!!! και οταν το κανετε,δοκιμαστε ενα refresh της σελιδας. φιλικα To έκανα και μου βγάζει αυτό http://homeflash.ericsson.net/updateservice/P900/frameset.htm Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Τώρα μου βγάζει αυτό. (Unknown error) Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 please help(στα παραπανω ερωτηματα...) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον agekalp Ρε παιδια ειμαι υποψηφιος αγοραστης και με απασχολουν καποια πραγματα.για οσους εχουν το κινητο:η μπαταρια τι λεει?(πρακτικα και οχι τι λεει η SE).τα προγραμματα για symbian 6 τρεχουν OK στο Ρ900?(πχ ir control....)στα χερια σας φαινεται μεγαλο η κανονικο. thanks for your time Υ.Γ:σκεφτομαι για Ρ900 η για sx1(αν ερθει ποτε....) Από μπαταρία φίλε μου μην περιμένεις και πολλά.........1260 mah μέν αλλά με φωτογραφίες ,videorecording και αρκετό παίξιμο στην αρχή γιατί θα σε ξετρελάνει ζήτημα να αντεξει 1.5 ημέρα,υπο κανονικές συνθήκες λειτουργίας βέβαια πάνω απο δύο μέρες. Στο Χέρι υπάρχει η αίσθηση ότι είναι βαρύ σε σχέση με το 6600 (και μάλλον με το sx1 αφού ειναι σχεδόν ίδια σε μέγεθος) αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας (εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό αντίθετα μου αρέσει)ενώ σε μέγεθος μικρότερο του Ρ800. Εφαρμογές για το Ρ900 τρέχουν οι περισσότερες του Ρ800 και είναι αρκετές όπως το ΙR και άλλα(όχι δεν τρέχουν αυτές του Symbian 6 αλλά μόνο αυτές για symbian7 UIQ ) Αλλά γνώμη μου είναι να παρακολουθείς προσεκτικά το forum ώστε απο μόνος σου να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για το καθένα και τις δυνατοτητές τους, μέχρι την στιγμή που θα τα πιάσεις στα χέρια σου και η επιλογή θα είναι αποκλειστικά δική σου...... Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Σε ευχαριστω πολυ.θα συνεχισω να παρακολουθω εως οτου κατασταλαξω καπου.ευχαριστω και παλι Υ.Σ:αν και οταν μπορεσεις θα ηθελα να μου αναφερεις πως γινεται ο χειρισμος στα παιχνιδια(πληκτρα,touch-screen η καπως αλλιως?) thanks και παλι φιλικα agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Η μεγάλη πλειοψηφία των παιχνιδιών αν όχι σχεδόν όλα παίζονται με την oθόνη επαφής!!!!! Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Ego den ixa kanena apolitos problima kata tin diadikasia tis anabathmisis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 re paidia kana post gia na kataivaso to pc client gia tin anavathmisi. Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talias Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 gia tin anavathmisi ean exete xp xreiazete sp1, ean den tote katevaste java Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον talias gia tin anavathmisi ean exete xp xreiazete sp1, ean den tote katevaste java ti einai to sp1 Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον arisifakis re paidia kana post gia na kataivaso to pc client gia tin anavathmisi. Εδώ (αν και πρέπει να το κατεβάσει μόνο του όταν πας στο site για την αναβάθμιση). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον arisifakis ti einai to sp1 Είναι το Service Pack για τα Windows XP. Από το Windows update του Internet explorer σου, μπορείς να το κατεβάσεις μέσω ίντερεντ. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Είναι το Service Pack για τα Windows XP. Από το Windows update του Internet explorer σου, μπορείς να το κατεβάσεις μέσω ίντερεντ. Πέρη σε ευχριστώ πολύ φίλε ;) Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 bre paidia iparxoun ellinika gia thn R2BO2, otan anoiksa to kinito meta thn anabathmisi den eixe epilogi gia ellinika, krerei kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALISZ Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Μάθατε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την SonyEricsson? Αναμένω με αγωνία!!! Παράθεση Nokia N95, SonyEricsson W960i, HTC TyTN II, HTC Touch Dual, Nokia N95 8 GB, HTC Touch Diamond, SE C902, Samsung SGH i-900 Omnia, HTC Touch HD, SE Xperia X1, LG Arena, SE W995, Samsung i8910 HD, Samsung i8000 Omnia II, iPhone 3GS, HTC HD2, iPhone 4, Xperia Mini, iPhone 4S, Galaxy Note II, Sony Xperia S, Galaxy S4, Galaxy Note3, LG Nexus 5, Galaxy Note 8, Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition, LG G3, Galaxy Note 4, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shumi7 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Είναι το Service Pack για τα Windows XP. Από το Windows update του Internet explorer σου, μπορείς να το κατεβάσεις μέσω ίντερεντ. Ρε παιδιά,συγγνωμη να ρωτήσω κάτι δηλαδή για να περάσεις to PC Client πρέπει να έχω είτε τα αυθεντικά Windows είτε αντιγραμμένο cd μαζί με το sp1???Δε γίνεται διαφορετικά,λιγό κουφό μου φαίνεται πάντως,κάτι βέβαια πρέπει να ξέρετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MIXALISZ Μάθατε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την SonyEricsson? Αναμένω με αγωνία!!! Σημερα μου ηρθε e-mail απο την Αντιπροσωπεια οποτε μαλλον το βλεπω να φιγουραρει στα καταστηματα συντομα.....πολυ συντομα...(αν δεν το πουλανε ηδη) :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Jean-Paul σε ποιο πατε ρε παιδια ? στο automatic? γιατι εγω παω στο manual και μου λεει οτι to cda number του κινητου μου ειναι λαθος an mpoρει καποιος ας βοηθησει με αυτην την αναβαθμιση. γιατι οταν βαζω το cdA number μου λεει οτι ειναι λαθος ας πουμε ?? CDA162003/20 τοχει κανεις με αυτο το νουμερο ? χρειαζομαι μηπως και κατι αλλο να κανω πριν παω σαυτη τη σελιδα. ? HELP :eek: :wacko: :blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Σημερα μου ηρθε e-mail απο την Αντιπροσωπεια οποτε μαλλον το βλεπω να φιγουραρει στα καταστηματα συντομα.....πολυ συντομα...(αν δεν το πουλανε ηδη) :p distihos akoma den ehei kikloforisei pouthena episima :( .isos apo deftera alla sigoura apo tis 15 k meta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 shmera phga se ena apo ta oneway kai sta diafistika pou eixan, to eixe me timh kanonika kai kwdiko gia paraggelies kai elege poly syntoma konta sas. den lew na pate sta oneway (oxi blakies plz) alla syntoma tha to exoyme oloi mas sta omorfa xerakia mas na to eyxaristithoyme! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον shumi7 Ρε παιδιά,συγγνωμη να ρωτήσω κάτι δηλαδή για να περάσεις to PC Client πρέπει να έχω είτε τα αυθεντικά Windows είτε αντιγραμμένο cd μαζί με το sp1???Δε γίνεται διαφορετικά,λιγό κουφό μου φαίνεται πάντως,κάτι βέβαια πρέπει να ξέρετε!! ela siga!! :) den einai kai tipota to dyskolo h to xronoboro pane http://windowsupdate.microsoft.com/ des exeis sp1 gia internet explorer kai afou tha pas bale kai oles tis krisimes ekdoseis gia ton internet explorer sou na eisai ok! + kati gia tous agorastes tou p900, egw eixa fobo na parw to p900 giati eixa kakes empiries apo to p800 alla apo ta gnwsta kinita ta new pou epesan sta xeria mou t p900 einai poly prwsta apo ayta! ax pali kolisa Px00 ante na erthei na to parw giati efaga kolima pali me ayto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Για όσους έχουν κάρτα μπορούν να ψάξουν στο http://www.ebay.co.uk για να βρούνε P900... Έχει αρκετά που συνήθως φεύγουν στα £400 (περίπου €572) Μιλάμε για καινούρια στο κουτί τους... Προσέξτε μη βρείτε όμως κανένα από Αμερική και σας το στείλουν και τρέχετε με τα τελωνεία... Η τιμή €572 είναι τελική με ΦΠΑ (από τα €850 του 9voltou και τα €750-€770) που διαφημίζουν Πλαίσιο και Oneway είναι πολύ καλύτερα. Σαν συμβουλή για το ebay θα έλεγα να αγνοήσετε τις πολύ χαμηλές τιμές γιατί θα υπάρχει κάτι ύποπτο. Επίσης δείτε μην είναι locked σε Orange μόνο. Τέλος πληρώστε μόνο με κάρτα καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τα λεφτά σας πίσω έαν χαθεί στη μεταφορά. Συνήθως είναι εταιρίες που βάζουν τις δημοπρασίες... Happy bidding ;-) Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 paidia na rotiso.. pos tha kano anavathmisi toy p900 moy ?? eida poy leei stin selida toy p900 antiprosopias pos kaneis online. alla pos ?? eyxaristo. poli. exo tin version cda : 162003/20 R1A04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts