Jump to content

Sony Ericsson P900: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eleco (18 Ιαν. 2004 , 21:49)

Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα του zoom στην κάμερα του Ρ900, έστω και με την προσθήκη κάποιας εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή.

Με το CameraFX μπορεις να εχεις ψηφιακο zoom.

To βρισκεις εδω αφου κανεις register.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε spydoc σε ευχαριστώ. Κατέβασα το camera fxv 1,41. Θα ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει καλά με το Ρ900, υπάρχουν bugs - δημιουργεί προβλήματα στο τηλέφωνο κ.λ.π. Είναι τελική έκδοση ή δοκιμαστική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μια ερωτηση ασχετη. Πως μπορω να ονομασω ενα αρχειο *.sis δηλαδη ποια καταληξη πρεπει να δωσω για να μπορεσω να δω τον κωδικα του στην c++. Τις κανονηκες της c++ σαν project της δοκιμασα και επισης την *.exe αλλα δεν καταφερα τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει?

Με το κατέβασμα του camera fxv 1,41 κατέβηκε και ένα exe αρχείο το οποίο όταν το τρέχεις σου ζητάει ΙΜΕΙ. Τί γίνεται εδώ; Τελικά πως μπορώ να εγκαταστήσω το camara fxv 1,41;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Me το camerafx μονο σε αποθηκευμενες φωτο μπορεις να κανεις zoom???Σε real-time πως κανεις zoom???

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (19 Ιαν. 2004 , 16:39)

Me το camerafx μονο σε αποθηκευμενες φωτο μπορεις να κανεις zoom???Σε real-time πως κανεις zoom???

Και σε realtime γινεται zoom εως 10x.Πατας το +.Ειναι ψηφιακο παντως και δε λεει και σπουδαια πραγματα.

Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση και συγχωρέστε με.

Μπορεί, κανείς, από τη συσκευασία (εννοώ, από το εξωτερικό sticker), ως απλός καταναλωτής, να βγάλει κάποια εύκολα / γρήγορα συμπεράσματα για την παρτίδα του κινητού ???

Π.χ.

- η ένδειξη "made in France", συνεπάγεται "αξιοπιστία ?

- από ποιά άλλη χώρα θα μπορούσε να εισαχθεί ?

- η ένδειξη DPY 101..../... R5A, προσδιορίζει γενικότερα την έκδοση firmware ?

- Είτε όχι, είτε ναι, πως "διαβάζουμε" τέτοιες ενδείξεις ?

- Τι σημαίνουν ?

Ευχαριστώ :)

...δεν το έκανα Post στο "ερωτησεις & προβληματα", διότι το αξιολόγησα ως γενικότερη απορία μου σε σχέση με το P900

Από την άλλη, ίσως θα μπορούσα να έχω ανοίξει θέμα...

...και πάλι, δεν ήθελα...το forum είναι υπερφορτωμένο...

...βέβαια, ξεκίνησα να ψάχνω στις 23 σελίδες όπου παρατίθενται τα θέματα, αλλά απογοητεύηκα....δεν μου φτάνουν ούτε 7 ζωές :) :o

Και εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι τέτοιο..

To made in france με το made in china....

Ποιές οι διαφορές ?

Εμένα με πληροφόρησαν πως αν το πάρω το made in china δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση απο το σπίτι...αληθεύει ? :worry:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

καλησπέρα σε ολους.

Είναι πρώτη φορά που γράφω στο forum.

Ο λόγος που πήρα την απόφαση να γράψω ειναι για το firmware upgrade στο p900. Τις τελευταιες μέρες οποιος εκανε προσπάθεια να κανει την αναβαθμιση απο την σελίδα της sonyericsson μάλλον εβλεπε στη οθόνη του ενα μηνυμα σφαλματος. Τυχαία επεσα σε μια σελιδα που ονομαζεται unofficial sonyericsson club. Μεσα απο κει μπήκα στην σελίδα για την αναβάθμιση και ολα δουλεψαν κανονικά.Κατεβασα την εκδοση R3A06.

Εδω μπορείτε να κατεβασετε το νεο firmware η στο http://www.clubsonyericsson.com

χρόνος διαδικασιας 90 λεπτα με 56k modem.

Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (21 Ιαν. 2004 , 15:10)

Και εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι τέτοιο..

To made in france με το made in china....

Ποιές οι διαφορές ?

Εμένα με πληροφόρησαν πως αν το πάρω το made in china δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση απο το σπίτι...αληθεύει ? :worry:

Παιδιά απαντήστε επείγον αν ξέρετε κάτι...σύντομα θα το παρω και δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος.. :worry:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (22 Ιαν. 2004 , 15:18)

Παιδιά απαντήστε επείγον αν ξέρετε κάτι...σύντομα θα το παρω και δεν θέλω να κάνω κανένα λάθος.. :worry:

Έχουμε πολλά παραδείγματα στο Φόρουμ ατόμων που έφεραν το κινητό από το εξωτερικό και κατέληξαν να είχαν διαφορετικό CDA από αυτό που έπρεπε.

Έτσι όταν προσπαθούσαν να κάνουν αναβάθμιση στο σπίτι το κινητό δεν δεχόταν το καινούργιο πρόγραμμα.

Τώρα σχετικά με το Made In China\France δεν ξέρω κατά πόσο παίζει σοβαρό ρόλο στην επιλογή ενός κινητού, αλλά σίγουρα όταν δίνεις ένα τόσο μεγάλο ποσό για κάποιο τηλέφωνο περιμένεις να είναι ΤΕΛΕΙΟ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Ιαν. 2004 , 15:46)

Έχουμε πολλά παραδείγματα στο Φόρουμ ατόμων που έφεραν το κινητό από το εξωτερικό και κατέληξαν να είχαν διαφορετικό CDA από αυτό που έπρεπε.

Έτσι όταν προσπαθούσαν να κάνουν αναβάθμιση στο σπίτι το κινητό δεν δεχόταν το καινούργιο πρόγραμμα.

Τώρα σχετικά με το Made In China\France δεν ξέρω κατά πόσο παίζει σοβαρό ρόλο στην επιλογή ενός κινητού, αλλά σίγουρα όταν δίνεις ένα τόσο μεγάλο ποσό για κάποιο τηλέφωνο περιμένεις να είναι ΤΕΛΕΙΟ.

To δικο μου ειναι απο γαλλια και δεν εχω κανενα προβλημα συγκεκριμενα εχει CDA162003/1 εκανα κανονικοτατα την τελευταια αναβαθμιση απλα δεν εχει ελληνικο μενου,που τουλαχιστον εμενα μου ειναι εντελως αδιαφορο.... ;)

D.T

Παιδιά, καλησπέρα.

Έχω μπεί στην 2η ημέρα χρήσης του και ακολούθως σας αναφέρω τα στοιχεία system information:

phone: CXC162022 R3C006

bluetooth: CXC12529 R5D

organiser: CXC162021 R2B02

CDA: CDA162003/4 R2B01

Να υποθέσω ότι τα bold "σημαίνουν" κάτι ?

Να υποθέσω ότι τα bold - κόκκινα είναι ακόμη πιο "σημαντικά" ?

Τέλος, το CDA τι ακριβώς έννοια έχει...

Ευχαριστώ. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Ιαν. 2004 , 15:46)

den nomizo oti paizei rolo apo pou to fereis. ektos ki an einai apo kina !!!!oso gia to made in france kai ta sxetika einai san na mou les oti to golf den einai kalo eoeidi ftiaxnetai sto spain !!!! opoios katalabe katalabe !!!!

p.s. kai ego apo exoteriko tofera kai mia xara tin ekana tin anaba8misi

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

""Και σε realtime γινεται zoom εως 10x.Πατας το +.Ειναι ψηφιακο παντως και δε λεει και σπουδαια πραγματα.""

Μπαινω στο camerafx και παταω + αλλα δεν κανει κανα zoom!!!Kαι ποιο κουμπι παταω για να βγαλει photo με αυτο το προγραμμα??Καποιος μια βοηθεια

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Kαλά άστε το made in france...

κανένας που να έχει τηλέφωνο made in china να μας πεί αν δουλεύει κανονικά και κάνει αναβάθμιση ? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia (22 Ιαν. 2004 , 23:03)

""Και σε realtime γινεται zoom εως 10x.Πατας το +.Ειναι ψηφιακο παντως και δε λεει και σπουδαια πραγματα.""

Μπαινω στο camerafx και παταω + αλλα δεν κανει κανα zoom!!!Kαι ποιο κουμπι παταω για να βγαλει photo με αυτο το προγραμμα??Καποιος μια βοηθεια

Για να βγάλεις την φωτογραφία πατάς το JogDial προς τα μέσα.

Για να κανεις Zoom In\Out σπρώχνεις το JogDial προς τα πάνω\κάτω.

Kαλά άστε το made in france...

κανένας που να έχει τηλέφωνο made in china να μας πεί αν δουλεύει κανονικά και κάνει αναβάθμιση ? [\quote]

Αν είναι τόσο ανάγκη να αγοράσεις κινητό που κατασκευάστηκε από όποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από Γαλλία τότε φέρτο, και στο κάτω κάτω, αν έχει πρόβλημα στο στέλλεις για αναβάθμιση σε κάποιο SE κέντρο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (23 Ιαν. 2004 , 17:14)

Αν είναι τόσο ανάγκη να αγοράσεις κινητό που κατασκευάστηκε από όποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από Γαλλία τότε φέρτο, και στο κάτω κάτω, αν έχει πρόβλημα στο στέλλεις για αναβάθμιση σε κάποιο SE κέντρο...

Το σκέφτηκα...πήρα την απόφασή μου και απο πού θα το αγοράσω...δεν ξέρω αν είναι κινέζικο αλλά αν έχει κανείς κινέζικο καλά είναι να μας πεί αν δουλεύει ή όχι.. ;) :p

Επαναλαμβάνω το χθεσινό post μου:

Παιδιά, καλησπέρα.

Έχω μπεί στην 2η ημέρα χρήσης του και ακολούθως σας αναφέρω τα στοιχεία system information:

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fatsoni (23 Ιαν. 2004 , 21:54)

Επαναλαμβάνω το χθεσινό post μου:

Παιδιά, καλησπέρα.

:)

Το CDA δεν είναι κάτι που χρειάζεται στην ουσία (σε σχέση με το τι δίνει σαν πληροφορία σε εσένα, για την έκδοση του λειτουργικού και το firmware του κινητού).

Για την διαδικασία του update είναι χρήσιμο μόνο.

Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι γίνεται με τα παραπάνω που έχεις αναφέρει :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Έχω ανεβάσει τα αρχεία που χρειάζεστε για την αναβάθμιση του Ρ900 στο http://www.mobilityWorld.tk (Thanks Tron13!)

Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εκεί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (24 Ιαν. 2004 , 10:52)

Έχω ανεβάσει τα αρχεία που χρειάζεστε για την αναβάθμιση του Ρ900 στο http://www.mobilityWorld.tk (Thanks Tron13!)

Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εκεί.

Εγώ δοκίμασα αλλά δεν μου κατεβαίνουν...με explorer δείχνει το εικονίδιο ότι κατεβάζει αλλά δεν μου βγάζει το παραθυράκι για να πατήσω save ενώ με το netscape μου βγάζει μια σελίδα γεμάτη ακαταλαβίστικα και μετά δείχνει απο κάτω στο bar ότι κατεβάζει... :worry: