nikaki71 Δημοσιεύτηκε September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2018 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα για αγορα(παντα σε καινουριο),γνωριζοντας τα χαρακτηριστικα απο το καθενα,τα + και -, και ειμαι σε μεγαλο διλλημα...Οποια γνωμη η βοηθεια ευπροσδεκτη....Εσεις ποιο θα διαλεγατε για αγορα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα για αγορα(παντα σε καινουριο),γνωριζοντας τα χαρακτηριστικα απο το καθενα,τα + και -, και ειμαι σε μεγαλο διλλημα...Οποια γνωμη η βοηθεια ευπροσδεκτη....Εσεις ποιο θα διαλεγατε για αγορα?? Το G6 γιατί δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς NFC και δεν με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα του F1. Αλλά δεν παίζω παιχνίδια και βρίσκω τον 821 επαρκή για τις υπόλοιπες ανάγκες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 H κάμερα του πως δεν σ έχει εντυπωσιάσει ; Είναι ίδια με του mi 8 χωρίς ois. To nfc είναι καθαρά υποκειμενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Το g6 είναι ένα πολύ κομψό κινητό, με πραγματικά παρα πολύ καλή οθόνη και κατασκευή που σου δίνει αίσθηση στιβαρού κινητού και με πολύ καλές κάμερες για τα χρήματα (και μάλιστα και με τον wide φακό που κάνει την διαφορά στα τοπία). Τέλος μιλάμε για κινητό με εγγύηση και αδιαβροχοποίηση Το poco f1 έχει τον τελευταίο και δυνατότερο snap 845 και λογικά σχεδόν την διπλάσια αυτονομία από g6 καθώς και μεγαλύτερη ram. Επιπλέον έχει μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Btw το g6 τι λέει από updates ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) H κάμερα του πως δεν σ έχει εντυπωσιάσει ; Είναι ίδια με του mi 8 χωρίς ois. To nfc είναι καθαρά υποκειμενικό. Σε νυχτερινές λήψεις που έχω δει φαίνεται αισθητά κατώτερο ακόμα και από το A2 που επίσης δεν έχει OIS. Τώρα αν αυτό οφείλεται σε λογισμικό και αυτό θα βελτιωθεί στη συνέχεια δεν το ξέρω. Όπως είναι τώρα το G6 είναι καλύτερη επιλογή σε κάμερα, σε συνδυασμό και με τον ευρυγώνιο φακό που προαναφέρθηκε. Το nfc δεν είναι υποκειμενικό, ή υπάρχει ή δεν υπάρχει, είναι πολύ πιο αντικειμενικό από την ποιότητα της κάμερας :) Η σημασϊα του είναι υποκειμενική, αλλά εξίσου υποκειμενική είναι η σημασία καλής μπαταρίας, η σημασία του σούπερ ντούπερ επεξεργαστή και γενικά τα πάντα σε μια συσκευή :) Το G6 αν δεν κάνω λάθος πήρε το Android 8 και μάλλον δεν θα πάρει το 9 από updates. Edited September 18, 2018 by gippas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εννοώ ακριβώς αυτό ότι το nfc κάποιοι το θέλουν κάποιοι όχι .Στην Ελλάδα δεν ξέρω πολύ κόσμο να την χρησιμοποιει , αλλά οκ . Από την άλλη το θέμα της κάμερας από video στο youtube δεν λέει απολυτως τπτ . Ο καθένας λέει ότι θέλει . Το πιο σωστό είναι να πιάσει τις συσκευές στα χέρια του και να τις δει να βγάλει καμία φωτό κ γενικά να έχει μια άποψη ο ίδιος κυρίως στο θέμα κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν νομίζω να είπα πως έκανα σύγκριση από YouTube :). Είδα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από Poco F1 και Α2 με όμοια θέματα. Σε γενικές γραμμές και από κριτικές που έχω διαβάσει τα σχόλια για τις νυχτερινές λήψεις του Poco δεν είναι θετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν νομίζω να είπα πως έκανα σύγκριση από YouTube :). Είδα φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από Poco F1 και Α2 με όμοια θέματα. Σε γενικές γραμμές και από κριτικές που έχω διαβάσει τα σχόλια για τις νυχτερινές λήψεις του Poco δεν είναι θετικά. Απο τα δειγματα που χω δει, πρεπει να διαφερει σε λογισμικο απο το mi8. Που ουτως ή αλλος και το ois κανει διαφορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Στο.gsm.arena που δεν είναι κ κάνα site του Μήτσου ξέρω γω ,λένε ότι η κάμερα του είναι περίπου όμοια με του mi 8 (χωρίς ois) κ δίνουν σχεδιον 5 αστέρια. Aν απενεργοποιήσεις το auto hdr έχεις εξαιρετικές φωτό με λίγο θορυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Στο.gsm.arena που δεν είναι κ κάνα site του Μήτσου ξέρω γω ,λένε ότι η κάμερα του είναι περίπου όμοια με του mi 8 (χωρίς ois) κ δίνουν σχεδιον 5 αστέρια. Aν απενεργοποιήσεις το auto hdr έχεις εξαιρετικές φωτό με λίγο θορυβο Που το λενε το "περιπου ομοια"; Οτι υποφερει στις νυχτερινες λεει. Οχι οτι εχει σημασια τι λεει... βλεπεις μετα τις φωτογραφιες απο κατω και ειναι καθαρα επιπεδου mid range. Με ενα γρηγορο search στο flickr... σου φαινεται αυτη εδω να πλησιαζει καθολου το Mi8? Γιατι πιο κοντα σε redmi note 5 το κανω IMG_20180910_222507 by The Adventures of Vesper, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν λέει ότι υποφέρει το a bit dissapointing depending on whether you left the Auto HDR on you'll get either soft or sharp but noisy images δεν μεταφράζεται ως υποφέρει . Από την αρχή του κειμένου λέει ότι είναι ίδια καμερα απλά δεν έχει ois . Λάθος το περίπου ομοια το γράψα βιαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν λέει ότι υποφέρει το a bit dissapointing depending on whether you left the Auto HDR on you'll get either soft or sharp but noisy images δεν μεταφράζεται ως υποφέρει . Από την αρχή του κειμένου λέει ότι είναι ίδια καμερα απλά δεν έχει ois . Λάθος το περίπου ομοια το γράψα βιαστικά Soft ή noisy image φωτογραφικα μεταφραζεται ως "υποφερει". Προσωπικα ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαβασα τι γραφουν οι reviewers. Εχω ματια και βλεπω. Ε φωτογραφικα την νυχτα δεν εχει καμια σχεση με mi8. Τωρα αν σου αρεσει το λαδοπαστελ που εβαλα απο πανω και μαλιστα και με θορυβο στον ουρανο, μια χαρα. Αλλα η φωτογραφια ειναι καθαρα επιπεδου mid range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν το ξέρω γτ δεν έχω δοκιμασει το mi 8 αλλά δε νομίζω ότι φτιάχτηκε το f1 για να κοντραρει το mi 8 Αυτό που μπορώ να σου πω ότι σε βίντεο που τράβηξα .με το f1 κ μερικές φώτο στο Νιάρχος η ποιότητα δεν ηταν mid range Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Συγνωμη αλλα εσυ ειπες ως επιχειρημα οτι εχει καλη καμερα λογω οτι ειναι ιδιο με mi8 χωρις OIS. Ε εκει σου απανταω οτι δεν εχει καμια σχεση. Δεν χρειαζεται καν συγκριση διπλα διπλα για να δεις οτι υστερει. Ενα καλο mid range ειναι στη καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Όχι ρε συ τι καλό mid range . Ούτε αυτό δεν είναι . Το ότι είναι ο ίδιος φακός της sony μάλλον δεν παίζει κανένα ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Οπότε φωτογραφικά τουλάχιστον το g6 είναι ανώτερο Βασικά για το poco κρατάω μια πισινή μήπως βγει καμία καλή gcam αφού ξεκάθαρα το πρόβλημα είναι στο λογισμικό. Δεν είναι δα ότι το mi8 τραβάει σε 1/4 sec όπως τραβανε αλλά με ois. Σε 1/13 τραβάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι .. εγώ βλέπω για την λεφτά του το f1 ρίχνει ξύλο κ στο op6 κ χάνει σε λεπτομέρειες . K ειδικά στο video σε low light το f 1 έδειχνε ακριβώς ότι υπήρχε μπροστά του. εκεί που καταλήγει ο τυπακος ειναι ότι το καλύτερο processing κάνει το f1 στις φωτογραφίες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Αυτό το καιρό δουλευω το op6. Ούτε για αστείο δεν το πλησιάζει στις νυχτερινές. (που απο οτι βλεπω δεν εχει βαλει ουτε μια νυχτερινη στο βιντεο... γιατι αραγε; :P ) Μην εμπιστεύεσαι τα συγκριτικά του youtube. Αν δεν δεις δείγματα στο flickr σε πλήρη ανάλυση καθώς και το exif (iso, shutter κλπ) δεν βγάζεις άκρη. Και κυρίως να εμπιστεύεσαι τα μάτια σου και όχι τα fanboys ή πληρωμένα reviews. Φτασαμε να βγαλουμε το poco f1 οτι τρωει το op6 :lol:. Αμα μπορει να βγαλει λεπτομερεια οπως αυτη που σου βαζω απο κατω, τρεχω να το παραγγειλω ;) IMG_20180909_031001 by Andreas L., on Flickr Edited September 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Από την άλλη το θέμα της κάμερας από video στο youtube δεν λέει απολυτως τπτ . Ο καθένας λέει ότι θέλει . Μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι .. εγώ βλέπω για την λεφτά του το f1 ρίχνει ξύλο κ στο op6 κ χάνει σε λεπτομέρειες . :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 :lol::lol::lol::lol: :blink::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Έβαλε κανονικότητα βίντεο νυχτερινό και είτε έτσι είτε αλλιώς ήταν καλύτερο το f1 . Gippas ούτε γω τα εμπιστεύομαι τα youtube video αλλά από το να το λέει ο γύπας ο γλάρος κ η κουρούνα χωρίς να έχει ούτε ενα λινκ αξιόπιστο. , Ε οσο να ναι άνθρωπος που δοκιμάζει κινητά και έχει 500 χιλ views μάλλον είναι πιο αξιόπιστος απο μενα από σένα κ οποιονδηποτε άλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Έβαλε κανονικότητα βίντεο νυχτερινό και είτε έτσι είτε αλλιώς ήταν καλύτερο το f1 . Gippas ούτε γω τα εμπιστεύομαι τα youtube video αλλά από το να το λέει ο γύπας ο γλάρος κ η κουρούνα χωρίς να έχει ούτε ενα λινκ αξιόπιστο. , Ε οσο να ναι άνθρωπος που δοκιμάζει κινητά και έχει 500 χιλ views μάλλον είναι πιο αξιόπιστος απο μενα από σένα κ οποιονδηποτε άλλο ... Μήπως είναι καλύτερο και από dslr? Γιατί αυτό φτάσαν να λένε για το p20 pro αντίστοιχα. Σόρρυ αλλά από βίντεο στο youtube που δεν έχει ούτε νυχτερινά τοπία ούτε ζουμαρισμα στην εικόνα... τι να δούμε; Και εδώ μάλιστα προβάλλει ταυτοχρονα 3 φωτογραφίες οπότε είναι και ακόμα μικρότερες. Επίσης δεν σε βλέπω να σχολιάζεις την φωτογραφία που εβαλα στη προηγούμενη σελίδα από pocophone. ;) Το κινητό έχει μια καλή mid range κάμερα. Τίποτα παραπάνω... Και μπορεί να μην έχω views στο youtube, αλλά έχω μπόλικα στο flickr από τα συγκριτικά που εχω κάνει. Αλλα εγώ δεν σου λέω να εμπιστευτείς εμενα. Σου λέω απλά να δεις φωτογραφίες και να κρίνεις ;) Μην σε πιάνει ο fanboismos. :) Edited September 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Γτ να σχολιάσω μια φωτογραφία που δεν ξέρω ποιος την έχει βγάλει , εδώ στο βίντεο το λέει ξεκάθαρα . Έχει περισσοτερη λεπτομερεια κ φως το op6 αλλά βγάζει κ κόκκους σε low light . Δεν την έβγαλε ο κυρ Μητσος την φωτό ,ούτε κάποιος μη αξιοπιστος . Ότι έχει σχολιάσει και κάνει review το κραζει όπου πρέπει ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν τίθεται θέμα φανμποισμου σε 2 μήνες θα χω άλλο τηλέφωνο έτσι κ αλλιώς δενΕίναι ότι τα κρατάω ,. Το να ακούω απόψεις χωρίς να το χει δοκιμάσει καν καποιος είναι περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Ε αμα το λεει ο reviewer του youtube... :lol: Εγω σου πα κατι απλο. Τραβα μερικες φωτογραφιες και ανεβασετες. Διαφορετικα μην το συνεχιζουμε. Γιατι οτι δειγματα υπαρχει εκει εξω στην Mid range κατηγορια την κατατασσει. Αν θες απεδειξε οτι κανουμε λαθος :) Τωρα αν σου αρεσουν τα δειγματα που βλεπουμε στο net και οτι ξεπερνα μαλιστα το op6, παω πασο. Αλλα οκ, εχεις αλλαξει ηδη 3 φορες γνωμη. Μην αλλαξεις και τεταρτη ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μιας και σου αρεσουν τα reviews του youtube... με το ζορι φτανει το mi a2 βασει youtube. Αλλα αυτος τουλαχιστον ζουμαρει. Και αν δεις στις περισσοτερες νυχτερινες εχει λιγοτερη λεπτομερια απο mi a2. Αρκει να ζουμαρεις για να το δεις. Απλα το βιντεο που εβαλες δεν ζουμαρε ποτε, ενω δεν ειχε ουτε μια νυχτερινη ληψη ;) Mid range καμερα ειναι λοιπον. Οποτε op6 δεν φτανει ουτε για αστειο. Ενα biased video review ηταν. Και για το θεμα του φιλου, ξεκαθαρα λοιπον το g6 εχει καλυτερη καμερα. Edited September 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts