skyros7 Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Γειά χαρά. Εδώ και λίγες μέρες όταν είμαι στο ίντερνετ σε μια σελίδα κολλάει η οθόνη..... Για να επανέρθει κλείνω την οθόνη και την ξανά ανοίγω. Τι μπορεί να φταίει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Καλησπέρα παιδιά έπεσε και έσπασε το τζάμι του κινητού έχουμε κάποιο αξιόπιστο για αλλαγή οθόνης ευχαριστώ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Καλησπέρα παίδες. Υπάρχει κάνας τρόπος για root; Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά και όλο τρώω πόρτα. Αριθμός έκδοσης 10.0.0.290.Αν υπάρχει κάνας τρόπος χωρίς υπολογιστή θα εκτιμηθεί! Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Καλησπέρα παίδες. Υπάρχει κάνας τρόπος για root; Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά και όλο τρώω πόρτα. Αριθμός έκδοσης 10.0.0.290.Αν υπάρχει κάνας τρόπος χωρίς υπολογιστή θα εκτιμηθεί! Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν η συσκευή είναι όπως η δική μου, τζάμπα προσπαθείς.Δεν αφήνει η Huawei να κάνεις unlock τον bootloader, οπότε δεν υπάρχει και κανένας τρόπος να κάνεις root την συσκευή.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Κάνεις ε; Εντύπωση μου κάνει ρε γμτΣτάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Κάνεις ε; Εντύπωση μου κάνει ρε γμτΣτάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαθόλου εντύπωση.Η Huawei για τους δικούς της λόγους δεν μας αφήνει να ξεκλειδώσουμε τον bootloader της συσκευής για να μην μπορούμε να κάνουμε root. ;)Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts