pocketman Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Κάνανε όλο το περιβάλλον χρήσης στα ελληνικά. http://www.dreamsat.tv/uploads/images/Navigondream_3X7D9P6Z5B.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Κάνανε όλο το περιβάλλον χρήσης στα ελληνικά. http://www.dreamsat.tv/uploads/images/Navigondream_3X7D9P6Z5B.gif Αν μπορεις ανεβασε το στο rapidshare να το παρουμε και εμεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocketman Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Αν μπορεις ανεβασε το στο rapidshare να το παρουμε και εμεις!Να ανεβάσω στο rapidshare κάτι που δίνεται δωρεάν; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Να ανεβάσω στο rapidshare κάτι που δίνεται δωρεάν; :!: Nai alla gia na mpo sto link poy dineis pio pano thelei registration. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefk Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει τις εμπειρίες του με το navigon και να μπορεί να με βοηθήσει σε καποια προβληματάκια που έχω.... Το PDA μου (FS Loox n560) το έχω πάρει στη Γερμανία, όπου και κατοικώ, και είχε μαζί την SD με το navigon, δυστυχώς μόνο για γερμανόφωνες χώρες. Με τα πολλά βρήκα τους χάρτες για όλη την Ευρώπη, είναι όμως ένα μονοκόματο αρχείο 1,8 GB. Ερώτηση 1: Το έχει εγκαταστήσει κανείς από σας, και τι χάρτες έχει για Ελλάδα και κυρίως Αθήνα; Ερώτηση 2: Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέξω μόνο τους χάρτες ή τις χώρες που θέλω να εγκαταστήσω, γιατί δε θέλω να αγοράσω καινούργια SD και να βγεί μούφα, ή να διαπιστώσω ότι δεν τρέχει..... Και πάλι χρόνια πολλά και ευχαριστώ Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 ellada to mayro xali... 30% peripou kalypsh. toys exo spasmenous tous xartes ana xora an thimamai kala. poies xores thelis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εχετε υπ 'οψην καποιον τροπο να μπορεσω να τρεψω το ελληνικο. το εχω κατεβασει αλλα ζηταει σεριαλ παρολο που ειχα το αγγλικο μεσα, το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τρεξω ουτε το παλιο (αγγλικο navigon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts