Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Στα 366€ το v30 και με ψήνει. Από μπαταρία (3300) πως τα πάει? Γενικά έχω μια φοβία πλέον με την LG. Κάποτε πρότεινα σε φίλο μου το g4 και μετά με κυνηγούσε με το bootloop. Ευτυχώς ήταν εντός εγγύησης και του την χάρισε..... Φωτογραφίες βγάζει την οικογένεια (μικρά παιδάκια) τοπία κλπ. Όπως όλοι μας περίπου.... Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την βοήθεια. Το ψάξιμο συνεχίζεται...... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το u11 υστερεί σε μέγεθος οθόνης (5,5") ενώ το plus ξεφεύγει στην τιμή. Είναι όμως πολύ δυνατά στην κάμερα Όταν το πήρα το πήρα θεωρώντας ότι η μπαταρία θα είναι μάπα, αλλά ήθελα να δω τη wide.. Πραγματικά το λέω και μπες στο θέμα του v30 να δεις επιδόσεις αυτονομίας, εμένα πήγε καλύτερα από mate 10 pro!! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται.. Εντω ελαντα.. Απλά με τιμολόγιο στο πουλάνε με μεγαλύτερη καθαρή αξία...άρα έρχεται στα ίδια.. Υπάρχουν κατά καιρούς ελάχιστα μαγαζιά σε κάποια κινητά που δίνουν κανονικά χωρίς ΦΠΑ αλλά και τώρα που έψαχνα δεν βρήκα κάτι σε φθηνά.. Σε ακριβά οκ αλλά τι να το κάνεις Νίκο, δεν παίζονται. Παρήγγειλα σήμερα το 8 plus για την σύζυγο (651 στο bestprice.gr) . Τους λέω τιμολόγιο. Μου απαντάνε στο τιμολόγιο ισχύει τιμή καταστήματος στα 799€ (kiniti.gr). Τους λέω θέλω τιμολόγιο αλλά με ΦΠΑ μιας και ο επαγγελματίας δεν εντάσσεται σε ΦΠΑ. Α, τότε δεν μπορούμε καν να εκδωσουμε τιμολόγιο. Τους λέω κι εγώ you are for the festivals (είστε για τα πανηγύρια) και έκλεισα. Σχεδόν το ίδιο και με τους επόμενους. Τελικά το πήρα από άλλο κατάστημα που εκδίδει τιμολόγιο ΜΌΝΟ με ΦΠΑ (ακόμη κι αν είσαι στο 39Α). Ελάχιστα ευρώ παραπάνω και δώρο τα μεταφορικά. Δεν ξέρω αν χωράει καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη. Αλλά το κουμπώνουν "όμορφα" στο "τιμή καταστήματος" και γλυτώνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν το πήρα το πήρα θεωρώντας ότι η μπαταρία θα είναι μάπα, αλλά ήθελα να δω τη wide.. Πραγματικά το λέω και μπες στο θέμα του v30 να δεις επιδόσεις αυτονομίας, εμένα πήγε καλύτερα από mate 10 pro!! "φοβάμαι" ότι με έπεισες..... Θα δω και το mi mix 2s Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Νίκο, δεν παίζονται. Παρήγγειλα σήμερα το 8 plus για την σύζυγο (651 στο bestprice.gr) . Τους λέω τιμολόγιο. Μου απαντάνε στο τιμολόγιο ισχύει τιμή καταστήματος στα 799€ (kiniti.gr). Τους λέω θέλω τιμολόγιο αλλά με ΦΠΑ μιας και ο επαγγελματίας δεν εντάσσεται σε ΦΠΑ. Α, τότε δεν μπορούμε καν να εκδωσουμε τιμολόγιο. Τους λέω κι εγώ you are for the festivals (είστε για τα πανηγύρια) και έκλεισα. Σχεδόν το ίδιο και με τους επόμενους. Τελικά το πήρα από άλλο κατάστημα που εκδίδει τιμολόγιο ΜΌΝΟ με ΦΠΑ (ακόμη κι αν είσαι στο 39Α). Ελάχιστα ευρώ παραπάνω και δώρο τα μεταφορικά. Δεν ξέρω αν χωράει καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη. Αλλά το κουμπώνουν "όμορφα" στο "τιμή καταστήματος" και γλυτώνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "φοβάμαι" ότι με έπεισες..... Θα δω και το mi mix 2s Χαχα, αφού σου λέω, εγώ παραιτήθηκα αππ το να τα ψάχνω. Πάντως αν σε ενδιαφέρει για λίγο παραπάνω δίνω το S9 plus μου. Βρήκα ένα 256gb σφραγισμένο και λέω να το χτυπήσω αν φύγει το δικό μου που είναι πραγματικά καινούριο..Με σφραγισμένα τα πάντα και φορτίσεις άρρωστες.. Μόνο πολύ αργές.. Όσο για το v30 είναι δυνατό στα λεφτά του Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) 370 EXEI????? 490 το ειδα στο σκρουτζ, γιαυτο μου εκανε εντυπωση... Τωρα για την μπαταρια, επειδη το ειχα κανα μηνα, δεν τρελαθηκα, οχι οτι ηταν κακη, ομως οχι κατι σπουδαιο. (boost+ ειναι καποιο ειδος εξοικονομησης? γιατι δεν το θυμαμαι αλλα δεν δουλευω καμια εξοικονομηση). Στο u11 με χαλασε η ελλειψη θυρας ακουστικων, τα μπεζελ και το βιντεο που γραφει σε wmv και μετα θες ειδικη εφαρμογη να παιξει σε αλλο κινητο και παλι υποφερει.. Αντιθετα το v30 εχει πολυ ωραιο σχεδιο και μπεζελ, τρομερη μπαταρια, AOD Πολυ ωραιο και καλη οθονη. Νομιζω οτι για να επιλεξει καποιος πρεπει να τα βαλει ολα κατω. Ακομα και καμερα δεν μπορεις να πεις οτι το ταδε εχει την καλυτερη, ολα εχουν καλες με το καθε ενα να υπερτερει σε κατι.Αν το V30 ειχε πιο μεγαλο αισθητηρα, μαζι με τη wide θα ηταν τρομερο πακετο, αλλα και ετσι εγω το προτιμω. Το ειχες με oreo ή nougat? Οσον αφορα το boost+ δεν χανει τιποτα απο ειδοποιησεις ή ταχυτητα και η διαφορα στη μπαταρια ειναι αισθητη. Αλλα σε καθε εφαρμογη (αναλογως κιολας και τι ειδους ειναι) κανει διαφορετικες τροποποιησεις. Δεν εχει καμια σχεση δηλαδη με την εξοικονομηση που κανουν αλλες εταιρειες. Μπαταρια μου βγαζε προσωπικα καπου 7 ωρες sot. Οσο δηλαδη μου βγαζει τωρα το op6 που υποτιθεται εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονη και μεγαλυτερη μπαταρια. Δυστυχως τα περισσοτερα κινητα πλεον δεν εχουν θυρα ακουστικων αλλα για το βιντεο να πω ότι ασχέτως απο τη μορφη που τραβαγε, ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω πιασει. Ολοι μιλαγαν για τις φωτογραφιες τοτε αλλα η πραγματικη του δυναμη ειναι το βιντεο. Ηχος και ποιοτητα εικονας ηταν απλα εξαιρετικα. Ενδεικτικα δες αυτο που χα τραβηξει . Δυστυχως το βγαλα σε 1080p. Κατα τα άλλα, με την ποιοτητα της οθονης, το βαθος που εχουν τα ηχεια, το soc κλπ αποτελει μια εξαιρετικη επιλογη. Θα συμφωνησω οτι θα μπορουσε να ειχε μικροτερα μπεζελς, αλλα δεν ειναι οτι ξεφευγει το μεγεθος. Ας τα ψαξει και τα 2 ο montoya και βλεπει. Το u11 υστερεί σε μέγεθος οθόνης (5,5") ενώ το plus ξεφεύγει στην τιμή. Είναι όμως πολύ δυνατά στην κάμερα Ναι αλλά το ενα ειναι αναλογιας 18:9 και το αλλο 16:9. Στη πραγματικοτητα εχουν ιδια οθόνη με τραβηγμενη την μια πλευρα. Δεδομενου οτι η μια πλευρα παραμενει ιδια, δεν θα σου δωσει "μεγαλυτερη" εικονα (πχ γραμματα, εικονες, σχηματα κλπ θα εχουν ιδιο μεγεθος). Απλα θα προβαλλεις περισσοτερο υλικο (πχ θα εχεις λιγοτερα σκρολαρισματα σε email, browser κλπ) Edited September 11, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Χαχα, αφού σου λέω, εγώ παραιτήθηκα αππ το να τα ψάχνω. Πάντως αν σε ενδιαφέρει για λίγο παραπάνω δίνω το S9 plus μου. Βρήκα ένα 256gb σφραγισμένο και λέω να το χτυπήσω αν φύγει το δικό μου που είναι πραγματικά καινούριο..Με σφραγισμένα τα πάντα και φορτίσεις άρρωστες.. Μόνο πολύ αργές.. Όσο για το v30 είναι δυνατό στα λεφτά του Μπα, θα πάω στο Note 9 σε λίγο. Με τιμολόγιο..... Υ. Γ. IPhone 8 plus πήρα, όχι s8 plus. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Το ειχες με oreo ή nougat? Οσον αφορα το boost+ δεν χανει τιποτα απο ειδοποιησεις ή ταχυτητα και η διαφορα στη μπαταρια ειναι αισθητη. Αλλα σε καθε εφαρμογη (αναλογως κιολας και τι ειδους ειναι) κανει διαφορετικες τροποποιησεις. Μπαταρια μου βγαζε προσωπικα καπου 7 ωρες sot. Οσο δηλαδη μου βγαζει τωρα το op6 που υποτιθεται εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονη και μεγαλυτερη μπαταρια. Δυστυχως τα περισσοτερα κινητα πλεον δεν εχουν θυρα ακουστικων αλλα για το βιντεο να πω ότι ασχέτως απο τη μορφη που τραβαγε, ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω πιασει. Ηχος και ποιοτητα εικονας ηταν απλα εξαιρετικα. Ενδεικτικα δες αυτο που χα τραβηξει . Δυστυχως το βγαλα σε 1080p. Ναι αλλά το ενα ειναι αναλογιας 18:9 και το αλλο 16:9. Στη πραγματικοτητα εχουν ιδια οθόνη με τραβηγμενη την μια πλευρα. Δεδομενου οτι η μια πλευρα παραμενει ιδια, δεν θα σου δωσει "μεγαλυτερη" εικονα (πχ γραμματα, εικονες, σχηματα κλπ θα εχουν ιδιο μεγεθος). Απλα θα προβαλλεις περισσοτερο υλικο (πχ θα εχεις λιγοτερα σκρολαρισματα σε email, browser κλπ) Με nougat νομίζω, δε θυμάμαι αν πήγε σε oreo.. Μέχρι Χριστούγεννα νομίζω το ειχα. Κατά τα άλλα δε διαφωνώ αλλά το βίντεο για μένα είναι πρόβλημα όταν δεν μπορώ να το δω σε κανένα άλλο κινητό χωρίς έξτρα συγκεκριμένη εφαρμογή. Επίσης μπεζελ μεγάλα που δείχνει προηγούμενης γενιάς συσκευή.. τώρα για το boost για να το λες οκ, απλά δεν το είδα εγώ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Με nougat νομίζω, δε θυμάμαι αν πήγε σε oreo.. Μέχρι Χριστούγεννα νομίζω το ειχα. Κατά τα άλλα δε διαφωνώ αλλά το βίντεο για μένα είναι πρόβλημα όταν δεν μπορώ να το δω σε κανένα άλλο κινητό χωρίς έξτρα συγκεκριμένη εφαρμογή. Επίσης μπεζελ μεγάλα που δείχνει προηγούμενης γενιάς συσκευή.. τώρα για το boost για να το λες οκ, απλά δεν το είδα εγώ Για αυτο τοτε. Αν δεις xda μετα την oreo ειχε μεγαλη βελτιωση η αυτονομια (ανεξαρτητα του boost+). Αλλα με το boost+ παει ακομα παραπανω. Τωρα τι μαγικα κανουν ιδεα δεν εχω... Κριμα που πηρε τετοια κατρακυλα η HTC. Τωρα τα υπολοιπα τα βλεπει αφου και το v30 ειναι δυνατη επιλογη και δεν σου κρυβω οτι πριν παρω το op6 σκεφτομουν μηπως επαιρνα το V30. Απλα μιας και λεγαμε για τη καμερα ανεφερα στο πρωτο μου post τα πλεονεκτηματα του ενος εναντι του αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Το ειχες με oreo ή nougat? Οσον αφορα το boost+ δεν χανει τιποτα απο ειδοποιησεις ή ταχυτητα και η διαφορα στη μπαταρια ειναι αισθητη. Αλλα σε καθε εφαρμογη (αναλογως κιολας και τι ειδους ειναι) κανει διαφορετικες τροποποιησεις. Δεν εχει καμια σχεση δηλαδη με την εξοικονομηση που κανουν αλλες εταιρειες. Μπαταρια μου βγαζε προσωπικα καπου 7 ωρες sot. Οσο δηλαδη μου βγαζει τωρα το op6 που υποτιθεται εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονη και μεγαλυτερη μπαταρια. Δυστυχως τα περισσοτερα κινητα πλεον δεν εχουν θυρα ακουστικων αλλα για το βιντεο να πω ότι ασχέτως απο τη μορφη που τραβαγε, ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω πιασει. Ολοι μιλαγαν για τις φωτογραφιες τοτε αλλα η πραγματικη του δυναμη ειναι το βιντεο. Ηχος και ποιοτητα εικονας ηταν απλα εξαιρετικα. Ενδεικτικα δες αυτο που χα τραβηξει . Δυστυχως το βγαλα σε 1080p. Κατα τα άλλα, με την ποιοτητα της οθονης, το βαθος που εχουν τα ηχεια, το soc κλπ αποτελει μια εξαιρετικη επιλογη. Θα συμφωνησω οτι θα μπορουσε να ειχε μικροτερα μπεζελς, αλλα δεν ειναι οτι ξεφευγει το μεγεθος. Ας τα ψαξει και τα 2 ο montoya και βλεπει. Ναι αλλά το ενα ειναι αναλογιας 18:9 και το αλλο 16:9. Στη πραγματικοτητα εχουν ιδια οθόνη με τραβηγμενη την μια πλευρα. Δεδομενου οτι η μια πλευρα παραμενει ιδια, δεν θα σου δωσει "μεγαλυτερη" εικονα (πχ γραμματα, εικονες, σχηματα κλπ θα εχουν ιδιο μεγεθος). Απλα θα προβαλλεις περισσοτερο υλικο (πχ θα εχεις λιγοτερα σκρολαρισματα σε email, browser κλπ) Ναι, δεν διαφωνώ για τις αναλογίες αλλά και πάλι σε αρκετά πράγματα βοηθάει η μεγαλύτερη οθόνη (έστω και 18:9). Είναι και το ψυχολογικό..... Εγώ πχ πιάνω καμία φορά το j7 της αδερφής μου και μου φαίνεται πολύ μικρό. Το u11 έχει και "ξεπερασμένο" σχεδιασμό (λέμε τώρα). Το p20 (όχι το pro) να μπει στο τραπέζι ή Μπαααα? Στα 480 το βλέπω. Τσιμπημένο ακόμα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης υπάρχει σκέψη για s8+ το οποίο είχα κι εγώ, στα 421€. Η μπαταρία καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και με προβληματίζει η Edge οθόνη όπου φοβάμαι πως δεν θα αντέξει (δύσκολο να βρεις τζαμάκι εκτός κι αν δώσεις κανένα 50αρι κι αν όλα πάνε καλά....) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ναι, δεν διαφωνώ για τις αναλογίες αλλά και πάλι σε αρκετά πράγματα βοηθάει η μεγαλύτερη οθόνη (έστω και 18:9). Είναι και το ψυχολογικό..... Εγώ πχ πιάνω καμία φορά το j7 της αδερφής μου και μου φαίνεται πολύ μικρό. Το u11 έχει και "ξεπερασμένο" σχεδιασμό (λέμε τώρα). Το p20 (όχι το pro) να μπει στο τραπέζι ή Μπαααα? Στα 480 το βλέπω. Τσιμπημένο ακόμα Αυτη τη στιγμη εχω υποτιθεται 6,2 ιντσες με το op6 (0.2 ιντσες ειναι το Notch). Ειλικρινα δεν νιωθω καμια διαφορα. Τωρα για το σχεδιασμο κλπ εσυ ξερεις :) . Αλλα προσωπικα αυτο το κινητο το καταχαρηκα. Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Εδω αν θες εχω μερικα δειγματα Οσον αφορα το p20 (σκετο) προσωπικα δεν θα το κοιταζα. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης υπάρχει σκέψη για s8+ το οποίο είχα κι εγώ, στα 421€. Η μπαταρία καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και με προβληματίζει η Edge οθόνη όπου φοβάμαι πως δεν θα αντέξει (δύσκολο να βρεις τζαμάκι εκτός κι αν δώσεις κανένα 50αρι κι αν όλα πάνε καλά....) Μιας και ανεφερες το s8+, δες και ενα συγκριτικο s9+ vs u11 που ειχα κανει με το Βαγγελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Αυτη τη στιγμη εχω υποτιθεται 6,2 ιντσες με το op6 (0.2 ιντσες ειναι το Notch). Ειλικρινα δεν νιωθω καμια διαφορα. Τωρα για το σχεδιασμο κλπ εσυ ξερεις :) . Αλλα προσωπικα αυτο το κινητο το καταχαρηκα. Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Εδω αν θες εχω μερικα δειγματα Οσον αφορα το p20 (σκετο) προσωπικα δεν θα το κοιταζα. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και ανεφερες το s8+, δες και ενα συγκριτικο s9+ vs u11 που ειχα κανει με το Βαγγελη. Ναι, ξέρω την δύναμή του στην κάμερα. Ευχαριστώ και πάλι. Απλά έχω (κι ο φίλος μου βέβαια) χαθεί με τις τόσες επιλογές. Ένα προβληματάκι με το u11 είναι και η μεταπώληση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ναι, ξέρω την δύναμή του στην κάμερα. Ευχαριστώ και πάλι. Απλά έχω (κι ο φίλος μου βέβαια) χαθεί με τις τόσες επιλογές. Ένα προβληματάκι με το u11 είναι και η μεταπώληση. Παρε τοτε V30 :) . Δεν χρειαζεται να χανεσαι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) Μετα το νεο Android 9 Pie Υποτίθεται οτι εγινε και η καμερα καλύτερη. Δεν το εχω διασταύρωση ακόμα.... Screenshot_2018-09-11-16-42-39-746_com.antutu.ABenchMark by Nikos Manousakis, on Flickr Screenshot_2018-09-11-16-49-22-501_com.android.settings by Nikos Manousakis, on Flickr Screenshot_2018-09-11-16-44-30-604_com.antutu.ABenchMark by Nikos Manousakis, on Flickr Edited September 11, 2018 by xostel77 Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Νίκο περιμένω νέα δείγματα καθώς και αναφορά για την μπαταρία. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts