Jump to content

Huawei P20 lite ή Nokia 6.1

evris2013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω επιδότηση από Γερμανό.

Το Huawei μου το δίνουν στα 79€ με επιδότηση και το Nokia στα 109€.

Μια βοήθεια πιο συμφέρει να προτιμήσω;

Βέβαια ήθελα το Nokia 8 πιο πολύ αλλά έχει εξαντληθεί λόγο προσφορών απ' ότι με είπαν!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Βέβαια ήθελα το Nokia 8 πιο πολύ αλλά έχει εξαντληθεί λόγο προσφορών απ' ότι με είπαν!

Evris καλησπερα, γνωμη μου τσεκαρε πρωτα απο ολα για xiaomi redmi note 5 το οποιο ειναι σαφως το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα...Μετα κοιτα για nokia 6.1 και μετα για το huawei p20 lite...

Αν και είναι αρκετά κοντά από πλευράς specs, καλό θα ήταν να μας έλεγες και τη χρήση που το προορίζεις. Σχετικά με το 8, έχει εξαντληθεί από όλα τα καταστήματα; Αν όχι, ψάξ' το.

Αν και είναι αρκετά κοντά από πλευράς specs, καλό θα ήταν να μας έλεγες και τη χρήση που το προορίζεις. Σχετικά με το 8, έχει εξαντληθεί από όλα τα καταστήματα; Αν όχι, ψάξ' το.

Από τους Γερμανούς τουλάχιστον εξαντλήθηκε! Το εψαξαν πανελλαδικά από το κομπιούτερ τους. Τωρα αν κράτησε κάποιος κάτι για τον εαυτό του δεν ξέρω.

Βασικά τα κλασσικά, social media κανένα live streaming που και που. Δεν παίζω βαριά παιχνίδια. Τα κλασσικά μόνο! Αλλά θέλω καλή κάμερα οπωσδήποτε. Γι αυτο ήθελα το Nokia 8, αλλά δεν υπάρχει!

Edited by evris2013

Πρώτα απ' όλα τσέκαρε αν σε συμφέρει να το πάρεις από τον Γερμανό με επιδότηση.

99% συμφέρει να βάλεις την επιδότηση στο πάγιο και να πάρεις συσκευή από σκρουτζ, bestprice κλπ. Ακόμα και ελαφρώς μεταχειρισμένο και να αλλάξεις εντελώς επίπεδο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κοίτα και τα δύο έχουν παρόμοια Camera με το lite κάπου να υπερτερεί και κάπου το Nokia, θαύματα μην περιμένεις. Παντός και τα δύο τίμια κινιτα με όμοιες δυνατότητες, θα έλεγα επιλέγεις βάση το τι σαρεσει εμφανισιακά

Πρώτα απ' όλα τσέκαρε αν σε συμφέρει να το πάρεις από τον Γερμανό με επιδότηση.

99% συμφέρει να βάλεις την επιδότηση στο πάγιο και να πάρεις συσκευή από σκρουτζ, bestprice κλπ. Ακόμα και ελαφρώς μεταχειρισμένο και να αλλάξεις εντελώς επίπεδο.

Τι εννοείς να βάλω την επιδότηση στο πάγιο;

Εννοεί αντί για επιδότηση συσκευής... να σου κάνουν έκπτωση στο πάγιο...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Εννοεί αντί για επιδότηση συσκευής... να σου κάνουν έκπτωση στο πάγιο...

+1 πυστευω το καλυτερο απο το να παρεις κατι που δεν θες

+1 πυστευω το καλυτερο απο το να παρεις κατι που δεν θες

Ανάλογα τι έκπτωση θα με κάνουν. Θα κοιτάξω κι αυτή τη λύση!

Ανάλογα τι έκπτωση θα με κάνουν. Θα κοιτάξω κι αυτή τη λύση!

Αυτή είναι εγγυημένα η καλύτερη λύση γιατί οι εταιρείες κινητής σου χρεώνουν τις συσκευές αρκετά πάνω από σκρουτζομάγαζα κλπ.

Βάλε την επιδότηση στο πάγιο (με άλλα λόγια θα σου πέσει το πάγιο) και μετά κρίνε πως θα πράξεις.

Πολλαπλασίασε την μείωση επί τους μήνες δέσμευσης και θα δεις πόσο θα κερδίσεις.

Αν πχ έχεις 24 μήνες δέσμευσης και σου μειώσουν πχ 3€ το πάγιο τότε κερδίζεις 72€. Δες πόσο αγοράζεις την συσκευή στο σκρουτζ (προτείνω bestprice.gr) και τα λέμε.

Αυτή είναι εγγυημένα η καλύτερη λύση γιατί οι εταιρείες κινητής σου χρεώνουν τις συσκευές αρκετά πάνω από σκρουτζομάγαζα κλπ.

Βάλε την επιδότηση στο πάγιο (με άλλα λόγια θα σου πέσει το πάγιο) και μετά κρίνε πως θα πράξεις.

Πολλαπλασίασε την μείωση επί τους μήνες δέσμευσης και θα δεις πόσο θα κερδίσεις.

Αν πχ έχεις 24 μήνες δέσμευσης και σου μειώσουν πχ 3€ το πάγιο τότε κερδίζεις 72€. Δες πόσο αγοράζεις την συσκευή στο σκρουτζ (προτείνω bestprice.gr) και τα λέμε.

Πλέον όλα 24μηνα είναι. Κατάργησαν τα 12μηνα και 18μηνα!

Το best price ελληνικό είναι;

Ωχ τι λέω... Αφού γράφει .gr τι θα είναι!!!:O

Πλέον όλα 24μηνα είναι. Κατάργησαν τα 12μηνα και 18μηνα!

Το best price ελληνικό είναι;

Ωχ τι λέω... Αφού γράφει .gr τι θα είναι!!!:O

Το bestprice.gr είναι ολόιδιο με το σκρουτζ αλλά με πάρα πολύ καλύτερες τιμές.....;)

Νομίζω ότι με έπεισες. Θα κάνω μείωση πάγιου που είναι κι αυτο 24μηνο και βλέπουμε. Εκτός αν τα παίξει το κινητό σύντομα και κάνω την αγορά αναγκαστικά με την επιδότηση!....

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!!

Νομίζω ότι με έπεισες. Θα κάνω μείωση πάγιου που είναι κι αυτο 24μηνο και βλέπουμε. Εκτός αν τα παίξει το κινητό σύντομα και κάνω την αγορά αναγκαστικά με την επιδότηση!....

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!!

ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις αφου εχεις σκοπο να παραμινεις με συμβολαιο....... τουλαχιστον μειοπσε το παγιο

ειναι και το καλυτερο που μπορεις να κανεις αφου εχεις σκοπο να παραμινεις με συμβολαιο....... τουλαχιστον μειοπσε το παγιο

Μόλις σήμερα το έκανα. Μείωσα το πάγιο και ανανέωσα το συμβόλαιο για 24 μήνες!

Άντε να δω τώρα τι συσκευή θα πάρω!

Πες μας πόσο έκπτωση σου κάναν και πόσο σου έδιναν τις συσκευές.

Όσο για την επιλογή νέας συσκευής, πες μας τι ψάχνεις (προτεραιότητες, μέγεθος οθόνης κλπ) και το ποσό που διαθέτεις.

10€ έκπτωση με έκαναν μόνο! Το Huawei το έδιναν 79€ με 250€ επιδότηση και το Nokia 6.1 στα 109€ με 150€ επιδότηση, όπως και για όλα τα υπόλοιπα!

Βασικά εγώ θέλω μόνο Nokia με Zeiss! Στο 6.1 με χαλάει που δεν υποστηρίζει 4G+ λόγο cat4. Όπως βλέπεις είμαι δύσκολος. ;)

10€ έκπτωση με έκαναν μόνο! Το Huawei το έδιναν 79€ με 250€ επιδότηση και το Nokia 6.1 στα 109€ με 150€ επιδότηση, όπως και για όλα τα υπόλοιπα!

Βασικά εγώ θέλω μόνο Nokia με Zeiss! Στο 6.1 με χαλάει που δεν υποστηρίζει 4G+ λόγο cat4. Όπως βλέπεις είμαι δύσκολος. ;)

"μόνο" 10€ x 24 μήνες = 240€......

Το Nokia 6.1 σου έδιναν επιδότηση 150€ (και καλα) άρα σου το χρέωσαν 259€ ενώ στο bestprice.gr έχει 204€. Αν το αγοράσεις από εκεί θα σου βγει τσάμπα και θα σου μείνουν στην τσέπη άλλα 36€ (αυτοί σου ζητούσαν 109€). Συνολικό κέρδος 145€......

https://www.bestprice.gr/item/2155271295/nokia-61-32gb-dual.html

Όσο για την επιλογή συσκευής, υπάρχουν πολύ καλύτερες από τα νοκια (όπως αποδείχτηκε φόλα το πρώτο νοκια 6 όπως σου έλεγα). Άσε τους συναισθηματισμους μέχρι να βρει τα βήματά της η Nokia και επέλεξε μία από τις τόσες και τόσες δυνατές συσκευές που υπάρχουν....;)

"μόνο" 10€ x 24 μήνες = 240€......

Το Nokia 6.1 σου έδιναν επιδότηση 150€ (και καλα) άρα σου το χρέωσαν 259€ ενώ στο bestprice.gr έχει 204€. Αν το αγοράσεις από εκεί θα σου βγει τσάμπα και θα σου μείνουν στην τσέπη άλλα 36€ (αυτοί σου ζητούσαν 109€). Συνολικό κέρδος 145€......

https://www.bestprice.gr/item/2155271295/nokia-61-32gb-dual.html

Όσο για την επιλογή συσκευής, υπάρχουν πολύ καλύτερες από τα νοκια (όπως αποδείχτηκε φόλα το πρώτο νοκια 6 όπως σου έλεγα). Άσε τους συναισθηματισμους μέχρι να βρει τα βήματά της η Nokia και επέλεξε μία από τις τόσες και τόσες δυνατές συσκευές που υπάρχουν....;)

Τώρα που δεν έχω το άγχος της επιδότησης, ίσως κάνω κάποια κίνηση για αγορά συσκευής προς τα Χριστούγεννα. Αν δεν τα παίξει ως τότε το 950 μου εννοείται!

Επίσης δεν εμπιστεύομαι αγορές από ίντερνετ, εκτός που δεν έχω κάρτες, δεν ξέρω και τι εγγυήσεις δίνουν κι αν δίνουν. Αν είναι ελαττωματική η συσκευή πώς την επιστρέφεις κλπ... :(

Edited by evris2013

Τώρα που δεν έχω το άγχος της επιδότησης, ίσως κάνω κάποια κίνηση για αγορά συσκευής προς τα Χριστούγεννα. Αν δεν τα παίξει ως τότε το 950 μου εννοείται!

Επίσης δεν εμπιστεύομαι αγορές από ίντερνετ, εκτός που δεν έχω κάρτες, δεν ξέρω και τι εγγυήσεις δίνουν κι αν δίνουν. Αν είναι ελαττωματική η συσκευή πώς την επιστρέφεις κλπ... :(

1. Δεν χρειάζεσαι καμία κάρτα. Αντικαταβολή έρχεται το δέμα, το πληρώνεις και το παίρνεις. Στην χειρότερη, αν θέλεις, κανείς μια κατάθεση στο λογαριασμό τους.

2. Δεν είναι "αγορά α πο ίντερνετ". Είναι φυσικό μαγαζί που βρίσκεται στην Ελλάδα (αρκετά από αυτά είναι στη Θεσσαλονίκη) και που απλά σου στέλνουν το δέμα. Απλά δεν σου χρεώνουν μούρη, βιτρίνα, διαφήμιση, πωλητές κλπ..... Έχω αγοράσει πολλές φορές (και ακριβές συσκευές) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης έχουν αξιολογήσεις και σχόλια για να σου φύγει το άγχος της πρωτης φοράς.....

Τώρα, αν πχ θέλεις να αγοράσεις το Note 8 από το πλαίσιο με 700€

https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/samsung-galaxy-note-8-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8711445pp/

και όχι από το bestprice με 580€ είναι δική σου απόφαση

https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html

1. Δεν χρειάζεσαι καμία κάρτα. Αντικαταβολή έρχεται το δέμα, το πληρώνεις και το παίρνεις. Στην χειρότερη, αν θέλεις, κανείς μια κατάθεση στο λογαριασμό τους.

2. Δεν είναι "αγορά α πο ίντερνετ". Είναι φυσικό μαγαζί που βρίσκεται στην Ελλάδα (αρκετά από αυτά είναι στη Θεσσαλονίκη) και που απλά σου στέλνουν το δέμα. Απλά δεν σου χρεώνουν μούρη, βιτρίνα, διαφήμιση, πωλητές κλπ..... Έχω αγοράσει πολλές φορές (και ακριβές συσκευές) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης έχουν αξιολογήσεις και σχόλια για να σου φύγει το άγχος της πρωτης φοράς.....

Τώρα, αν πχ θέλεις να αγοράσεις το Note 8 από το πλαίσιο με 700€

https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/samsung-galaxy-note-8-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8711445pp/

και όχι από το bestprice με 580€ είναι δική σου απόφαση

https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html

Αλήθεια γιατί οι dual sim συσκευές είναι φθηνότερες από τις single sim; Τουλάχιστον στο Note 8 αυτό βλέπω. Αν θέλω την single sim να πάρω πρέπει να δώσω πχ 619€ αντί 580€ της dual sim!

Ισχύει για όλα τα κινητά αυτό; (Όχι, δεν θέλω Note 8...).

Αλήθεια γιατί οι dual sim συσκευές είναι φθηνότερες από τις single sim; Τουλάχιστον στο Note 8 αυτό βλέπω. Αν θέλω την single sim να πάρω πρέπει να δώσω πχ 619€ αντί 580€ της dual sim!

Ισχύει για όλα τα κινητά αυτό; (Όχι, δεν θέλω Note 8...).

Ναι, γενικά ισχύει για όλα και πιστεύω πως οφείλεται στο ότι οι dual sim έχουν πολύ μεγαλύτερη ζήτηση οπότε υπάρχουν περισσότερα καταστήματα που τις προσφέρουν, με αποτέλεσμα περισσότερο ανταγωνισμό για να χτυπάνε τις τιμές.