Finn Δημοσιεύτηκε September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2018 Εχω το U11 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά επειδή το βλέπω οτι χάνει μεταπωλιτικη αξία οσο περνάει ο καιρός λέω να πάω σε κάτι άλλο. Θα είναι η πρώτη μου μη HTC συσκευή μετά από χρόνια. Τι θέλω; -Τοπ κάμερα. Το U11 είναι άψογο και δε κάνω συμβιβασμούς. -Τοπ ήχο. Ακούω πολύ μουσική απ τα ηχεία του κινητού. 3.5 Jack μου είναι αδιάφορο. -IP rating. Κοιτάω p20 pro, xiaomi mi 8 αλλά δε μπορώ να καταλήξω. Απέναντι στα samsung είμαι προκατειλημμένος. Αν έβρισκα u12+ σ αυτά τα λεφτά ίσως το έπαιρνα. Δεν έχω ξαναζοριστει τόσο να πάρω συσκευή. Any help? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Αν ψάχνεις για μεταπολιτηκη αξία μόνο iphone την κρατάνε πέρα από 1 με δύο χρόνια Αν θες απλά ένα καλό κινιτο με όλα του p20 pro (αν και εγώ λόγο notch ούτε καν κοντά του δεν πλησιάζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Όλα δείχνουν για S9 (όσο προκατειλημμένος κι αν είσαι) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Sony xz2 Lg g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Το P20 pro για εμένα αν θέλεις το καλύτερο. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να αλλάξει ένα κινητό με το οποίο είναι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Το P20 pro για εμένα αν θέλεις το καλύτερο. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να αλλάξει ένα κινητό με το οποίο είναι ευχαριστημένος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Θέλω να το αλλάξω τώρα που μπορώ γιατί του χρονου δε θα πιάνει ούτε 250. Επίσης θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικο σε κάμερα. Λογικά θα πάω σε p20 pro αν βρω στα μεταχειρισμένα. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εχω το U11 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά επειδή το βλέπω οτι χάνει μεταπωλιτικη αξία οσο περνάει ο καιρός λέω να πάω σε κάτι άλλο. Θα είναι η πρώτη μου μη HTC συσκευή μετά από χρόνια. Τι θέλω; -Τοπ κάμερα. Το U11 είναι άψογο και δε κάνω συμβιβασμούς. -Τοπ ήχο. Ακούω πολύ μουσική απ τα ηχεία του κινητού. 3.5 Jack μου είναι αδιάφορο. -IP rating. Κοιτάω p20 pro, xiaomi mi 8 αλλά δε μπορώ να καταλήξω. Απέναντι στα samsung είμαι προκατειλημμένος. Αν έβρισκα u12+ σ αυτά τα λεφτά ίσως το έπαιρνα. Δεν έχω ξαναζοριστει τόσο να πάρω συσκευή. Any help? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το P20 pro αποριπτεται κατευθειαν λογω καμερας. Τωρα γι αυτα που ψαχνεις...απο ηχο πιστευω το u12+ δεν θα εχει αντιπαλο. Οσο για καμερα...κορυφαια στον κοσμο αυτη τη στιγμη ειναι το Xiaomi Mi Mix 2s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το P20 pro αποριπτεται κατευθειαν λογω καμερας. Τωρα γι αυτα που ψαχνεις...απο ηχο πιστευω το u12+ δεν θα εχει αντιπαλο. Οσο για καμερα...κορυφαια στον κοσμο αυτη τη στιγμη ειναι το Xiaomi Mi Mix 2s.Το p20 pro, δεν υποτίθεται οτι εχει απο τις καλύτερες κάμερες? Αυτη την εντύπωση ειχα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το p20 pro, δεν υποτίθεται οτι εχει απο τις καλύτερες κάμερες? Αυτη την εντύπωση ειχα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk είναι ανάμεσα στις κορυφαίες και με φοβερό αισθητήρα, μπορείς να δεις δείγματα απο χρήστες στο νήμα των συγκρίσεων καμερών Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Ναι αυτό ξερω και εγω, αλλα στο προηγουμενο ποστ εγαψε απορρίπτεται λογω κάμερας και μου εκανε εντύπωση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το p20 pro, δεν υποτίθεται οτι εχει απο τις καλύτερες κάμερες? Αυτη την εντύπωση ειχα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Λαθος...οι φωτογραφιες αποδεικνυουν το αντιθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Αν θες να εχεις αποψη για τη φωτογραφικη,δες συγκριτικα σε επαγγελματικα sites ,μην τσιμπας σε αποψεις Μητσων σε φορουμς. Ενδεικτικα δες εδω και κρινε μονος: https://www.anandtech.com/show/13038/the-oneplus-6-review/7 Παντως σε αυτα τα λεφτά ολες οι συσκευες που λες ειναι αριστες ,και στη φωτογραφικη. Στο ανωτερω συγκριτικο δεν εχει mi 8,αλλα mi mix 2s που ειναι αρκετα παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ναι αυτό ξερω και εγω, αλλα στο προηγουμενο ποστ εγαψε απορρίπτεται λογω κάμερας και μου εκανε εντύπωση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk μην ακούς άτομα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο και μιλάνε χωρίς να έχουν τη συσκευή.. αν δεις στο νήμα με τις συγκρίσεις καμερων, τα αποτελέσματα του p20 pro είναι κορυφαία Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 μια ερώτηση το meizu 16 δεν το κοιτάς? έχει έρθει επίσημα στο επίσημο store της meizu στο ali (έρχεται σε 5 6 μερες με dhl χωρίς τελωνεία κλπ) με εγγύηση 1 χρόνου από την meizu και απο οτι βλέπω δεν υστερεί πουθενά (ειδικά στην camera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Να αναφέρω ότι πήρα το p20 pro. Πρώτη μη htc συσκευή μετά από 9 χρόνια. Στα θετικά : 1. Καλη μπαταρία 2.Ωραιος ήχος 3.Γρηγορο face unlock Στα αρνητικά. 1. Μικρό κολληματακια τα οποία δε περίμενα να βρω σε τέτοια συσκευή. 2. Ποιότητα κλήσης κατώτερη του htc u11 3. Περίεργη αποτύπωση χρωμάτων στην amoled, ίσως είχα μάθει στις lcd των htc. 4. Κάμερα όχι κατά πολύ καλύτερη του 11. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως και χειρότερη. Verditct : μάλλον θα το δώσω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Δυσκολη η αναπλήρωση της κάμερας του u11. Και γω ζοριστικα αρκετά. Κατέληξα στο op6. Αν και πολύ καλή κάμερα δεν έχει την φυσικότητα του u11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Να αναφέρω ότι πήρα το p20 pro. Πρώτη μη htc συσκευή μετά από 9 χρόνια. Στα θετικά : 1. Καλη μπαταρία 2.Ωραιος ήχος 3.Γρηγορο face unlock Στα αρνητικά. 1. Μικρό κολληματακια τα οποία δε περίμενα να βρω σε τέτοια συσκευή. 2. Ποιότητα κλήσης κατώτερη του htc u11 3. Περίεργη αποτύπωση χρωμάτων στην amoled, ίσως είχα μάθει στις lcd των htc. 4. Κάμερα όχι κατά πολύ καλύτερη του 11. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως και χειρότερη. Verditct : μάλλον θα το δώσω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε όχι και κολλήματα το p20 pro.Το κινητό είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Να αναφέρω ότι πήρα το p20 pro. Πρώτη μη htc συσκευή μετά από 9 χρόνια. Στα θετικά : 1. Καλη μπαταρία 2.Ωραιος ήχος 3.Γρηγορο face unlock Στα αρνητικά. 1. Μικρό κολληματακια τα οποία δε περίμενα να βρω σε τέτοια συσκευή. 2. Ποιότητα κλήσης κατώτερη του htc u11 3. Περίεργη αποτύπωση χρωμάτων στην amoled, ίσως είχα μάθει στις lcd των htc. 4. Κάμερα όχι κατά πολύ καλύτερη του 11. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως και χειρότερη. Verditct : μάλλον θα το δώσω Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άφησε το να στρώσει μερικές μέρες.. η κάμερα θέλει εξερεύνηση έχει πολλά καλούδια, δεν έχει τη φιλοσοφία του υ11 δώσε του λίγο χρόνο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts