zakailiou Δημ. September 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 @zananiro Σε ευχαριστώ ... Θα κάνω ακριβώς αυτό που είπες με το IMEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Αγορά χωρίς κατάστημα εδώ και service δεν παίζει με την καμία. Την πάτησα μία φορά με asus zenphone και από τότε είπα ποτέ ξανά. Ειδικά όταν πρόκειται να δοθεί ποσό κοντά στα 400 και όχι κάνα 50άρι 100άρι. Τι να το κάνω το pocophone ... που θα έχει service αν χρειαστεί κάτι ? πως θα πάρει αναβαθμίσεις ? τι λογισμικό κουβαλάει ? ποιος το έχει για να γράψει εμπειρία χρήσης ? Με το LG V30 νιώθω μία σιγουριά και για την απόδοση του και το σχέδιο και την αντιπροσωπία . Μια ερώτηση μόνο. Πως ξεχωρίζω και πώς βεβαιώνω ( η αγορά θα γίνει μέσω του bestPrice στο link που έβαλα πριν ) ότι πρόκειται για προϊόν με Ελληνική Εγγύηση ?Δεκτό αλλά μιλάμε για συσκευή (poco f1) που κοστίζει 265 έναντι 390 του v30 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το xiaomi το βασικό καλύτερο χαρακτηριστικό που έχει ( δεν λέω ότι είναι λίγο ) είναι ο 845. Άντε και ο χώρος αποθήκευσης. Στα μείον - κάμερα - service, - Άγνωστη αποτελεσματικότητα μπαταρίας ( έχουμε δεί συσκευές της με μεγάλο μέγεθος MhA να υποφέρουν), - Λογισμικό - η LCD και η κάκιστη χρήση στον ήλιο. κλπ. Έγραψα στο 1ο ποστ ότι η αγορά αφορά επαγγελματική χρήση και όχι παιδάκι που θα παίζει παιχνίδια. Επίσης ότι είναι δώρο. Δεν μπορώ να υποχρεώσω κανένα να στέλνει στην Κίνα και να περιμένει αν πάθει κάτι. Το θέμα έχει κλείσει σήμερα θα γίνει η παραγγελία. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις προτάσεις σας. Υ.γ διαβάζω καλά λόγια στο αντίστοιχο θέμα του τηλεφώνου και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δεκτό αλλά μιλάμε για συσκευή (poco f1) που κοστίζει 265 έναντι 390 του v30 Sent from my C106 using TapatalkΜόνο που καμία φορά αξίζει να δίνεις και δίπλα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) Δυστυχώς στην τιμή των 390 δεν μπορεί να κοπεί Τιμολόγιο σε ατομική επιχείριση που έχει καθεστώς ΦΠΑ και έτσι ακυρώθηκε η παραγγελία που έκανα. Η τιμή των 450+ euro είναι απαγορευτική. Επιστρέφουμε πίσω στα Xiaomi Mi 8 SE το Huawer play και στο Nokia 8 Edited September 6, 2018 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Δυστυχώς στην τιμή των 390 δεν μπορεί να κοπεί Τιμολόγιο σε ατομική επιχείριση που έχει καθεστώς ΦΠΑ και έτσι ακυρώθηκε η παραγγελία που έκανα. Η τιμή των 450+ euro είναι απαγορευτική. Επιστρέφουμε πίσω στα Xiaomi Mi 8 SE το Huawer play και στο Nokia 8Οποίο και να διαλέξεις Camera θα είναι μέτρια, από εκεί και πέρα επιλέγεις καθαρά βάση γούστου (εμφανισιακά) και καλύτερης εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Μόλις έμαθα στον Κωτσόβολο που πήγα για να δω το Huawei Honor play ότι δεν είναι Huawei το κινητό και ότι είναι ανεξάρτητη εταιρεία η Honor Το service λέει το έχει κάποια TS Solutions στον Κηφισό. Αξίζει ή θα μπλέξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 (edited) Μόλις έμαθα στον Κωτσόβολο που πήγα για να δω το Huawei Honor play ότι δεν είναι Huawei το κινητό και ότι είναι ανεξάρτητη εταιρεία η Honor Το service λέει το έχει κάποια TS Solutions στον Κηφισό. Αξίζει ή θα μπλέξω ?Θυγατρική της Huawei είναι η honor. Εγώ είχα ρωτήσει την επίσημη αντιπροσωπεία για τα honor και μου είπαν ότι έχουν εγγύηση κανονικά όπως και τα Huawei. Ναι, η TS Solutions είναι ένα από τα επίσημα service. Υπάρχει και άλλο επίσημο service στη Μιχαλακοπούλου. Να προτιμήσεις το δεύτερο. Πάρε εκεί ένα τηλέφωνο να σου λύσουν τις απορίες και να στο επιβεβαιώσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 7, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Μόλις έμαθα στον Κωτσόβολο που πήγα για να δω το Huawei Honor play ότι δεν είναι Huawei το κινητό και ότι είναι ανεξάρτητη εταιρεία η Honor Το service λέει το έχει κάποια TS Solutions στον Κηφισό. Αξίζει ή θα μπλέξω ?Ts solution είναι αρβατο είναι σαν να λέμε δεν έχεις εγγύηση, υπάρχει και το δεύτερο αποκλειστικό εκείνο πρέπει να ρωτήσεις αν κάνουν honor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 (edited) Αγοράστηκε το Honor στα 345 . 7/10 Honor Play Quick Review Edited September 8, 2018 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δυστυχώς στην τιμή των 390 δεν μπορεί να κοπεί Τιμολόγιο σε ατομική επιχείριση που έχει καθεστώς ΦΠΑ και έτσι ακυρώθηκε η παραγγελία που έκανα. Η τιμή των 450+ euro είναι απαγορευτική. Επιστρέφουμε πίσω στα Xiaomi Mi 8 SE το Huawer play και στο Nokia 8Ελπιζω να χαρει ο νεος ιδιοκτήτης το τηλέφωνο και χωρις προβλήματα. Ηθελα να σε ρωτησω, τι εννοεις με το οτι δεν μπορει να κοπεί τιμολόγιο με καιεστως ΦΠΑ. Εχουν βαλει κάποιο ελαχιστο οριο στο ποσο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Σορρυ τώρα το διάβασα ... Η Σωστή διατύπωση είναι Δεν μπορεί να κοπεί Τιμολόγιο σε ατομική επιχείριση που δεν υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ. Επομένως το κόστος αγοράς από τα 390 ανεβαίνει πάνω από 450euro. Τιμή που δεν αξίζει με τα δικά μου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Σορρυ τώρα το διάβασα ... Η Σωστή διατύπωση είναι Δεν μπορεί να κοπεί Τιμολόγιο σε ατομική επιχείριση που δεν υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ. Επομένως το κόστος αγοράς από τα 390 ανεβαίνει πάνω από 450euro. Τιμή που δεν αξίζει με τα δικά μου δεδομένα.Η τιμή του ξεκινά από 366€ στο best price χωρίς τιμολόγιο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Τι να κάνω που θέλω τιμολόγιο ... :D ... 55% είναι η φορολογία στα έσοδα μου ... :knife: ότι αγοράζω πρέπει να είναι με τιμολόγιο για να περαστεί στα έξοδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Τι να κάνω που θέλω τιμολόγιο ... :D ... 55% είναι η φορολογία στα έσοδα μου ... :knife: ότι αγοράζω πρέπει να είναι με τιμολόγιο για να περαστεί στα έξοδα Α ΟΚ τότε, δεν το γνώριζα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Τι να κάνω που θέλω τιμολόγιο ... :D ... 55% είναι η φορολογία στα έσοδα μου ... :knife: ότι αγοράζω πρέπει να είναι με τιμολόγιο για να περαστεί στα έξοδα τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! εγω θα έλεγα μάζεψε λεφτά για καμία πυρηνική να καθαρίσει λιγο ο τόπος άκου εκει 55% φορολογία και δεν τους δίνει όλα να ησυχάσουν :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts