GEORGEGX20VF Δημοσιεύτηκε June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2005 ή στην γερμανική σχολή θεσσαλονίκης?εγώ πάντως ναι!!πως σας φάνηκαν τα θέματα??για zertifikat λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 έδωσα πέρυσι στο goethe και δεν πέρασα(γραπτά) πήρα 58,5 στα 60 !! για 1,5 δεν πέρασα ΈΛΕΟΣ!! :mad: :cry: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 ...για 1,5 δεν πέρασα ΈΛΕΟΣ!! :mad: :cry: :w00t: εγω που οταν ειχα δωσει δεν περασα για ενα πολλαπλης επιλογης...(0.5 πρεπει να πιανε). ενταξει το πηρα με την δευτερη αλλα τι να το κανεις. Γι'αυτο τοτε εχασα αρκετα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Εγω εδωσα Zertificat στο Goethe. Ok ηταν τα θεματα. Μονο το Horverstehen ηταν λιγο ακυρο αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας! GEORGEGX20VF εσενα πως σου φανηκαν? Σαββατο η Κυριακη έδινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Όταν έδωσα εγώ, τα θέματα στο Zertifikat ήταν σχετικά εύκολα. 'Οταν έδωσα Mittelstufe ήταν παλούκια, για λιγο πέρασα... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Είχα δώσει όταν πήγαινα Β' ή Γ' Γυμνασίου. Αν θυμάμαι καλά πέρασα για 0.5 ή για 1.5 στα γραπτά. Στα προφορικά είχα πάει πάρα πολύ καλά. Από τότε δεν την ξανάπιασα τη γλώσσα, ούτε και πέρυσι το καλοκαίρι που ήμουν στην Αυστρία. Φανταστείτε ότι μίλαγα Αγγλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 εγώ από τότε που δεν πέρασα, την έχω παρατήσει τη γλώσσα και για να πω την αλήθεια, τσάμπα χρόνο από την ζωή μου ξόδευα 4χρονια!! τώρα.... la vie est belle !! :p :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Αν θυμάμαι καλά ήταν 54.5 / 54.0, το 97 πρέπει να ήτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Αν θυμάμαι καλά ήταν 54.5 / 54.0, το 97 πρέπει να ήτανε. k εσύ δεν πας πίσω!! :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Εγώ παιδιά έδωσα Το Σάββατο 3 Ιουνίου στην Γερμανική σχολή Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά,,,ελπίζω να πέρασα!!!! :) την πρώτη φορά είχα δώσει στο goethe institut.. και κόπηκα για λίγο ρε γαμώτο!!ειχα πιάσει ένα 10 στην έκθεση πώς να περάσω......εντάξει τώρα τα πήγα καλά! Στις 17 Ιουνίου βγαίνουν τα αποτελέσματα!ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα έχω σίγουρα επειδή τελειώνουν οι εξετάσεις ελπίζω να έχω ακομα μια! η βάση για να περάσεις ειναι 135 δηλαδή το 60% Στα πρώτα τα κείμενα, στο δεύτερο το μεγάλο ,στις αγγελίες και στο πρώτο μέρος της γραμματικής τα πήγα τέλεια. Τώρα τα ακουστικά ηταν λίγο δύσκολα!! Αλλά έκθεση γα***το, θέμα:Μια φίλη μας δι΄ αλληλογραφίας μας έστελνε 1 γράμμα.στο κείμενο της ελεγε οτι τώρα πρόσφατα πήρε δίπλωμα αυτοκινητιτου και οτι στα γενέθλια της πηρε δώρο ενα pc! και μετα οι ερωτήσεις ηταν με σειρα: 1)αν έχω pc 2)που μένω 3)αν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και 4)Τι κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο!!!!!!!!!!!1 γελείο το θέμα!! στο goethe τι έπεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Και εγω την Παρασκευη απο 14:30-18:00 εδωσα στο goethe εξετασεις για zertifikat.Ενταξει βατα ηταν τα θεματα, θα δουμε.Tο Leseverstehen teil 2 μου φανηκε πιο δυσκολο.Ελπιζω να το πηρα αλλα θα μαθουμε σε κανα δυο εβδομαδες!!! :) Στο goethe η εκθεση ελεγε πως μια φιλη μας θα κανει ενα παρτυ επειδη τελειωσε τις εξετασεις της σε englischkurs αν θυμαμαι καλα και επειδη εγω εκανα στο παρελθον επρεπε να της προτεινω τι προετοιμασιες να κανει.Για μουσικη,πως να καλεσει τους φιλους της,τι να πει τους φιλους της να φερουν μαζι τους για το παρτυ και το αλλο δεν το θυμαμαι :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 H κοπελα μου που εδωσε στο Goethe την Παρασκευη το απογευμα (18:00-22:00) , παντως, ειπε οτι τα βρηκε νορμαλ, με καποιες μικρες δυσκολιες στο Listening (κυριως λογω ακουστικης :mad: ) Υ.Γ: Δεν ξερω γερμανικα, οποτε βρειτε εσεις πως μεταφραζεται ο ορος Listening! :O :stupid: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Κι εγω GEORGEGX20VF ειχα τα ιδια θεματα με εσενα! Εδωσα στην Ελληνογερμανικη στην Παλληνη! Αντε να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 H κοπελα μου που εδωσε στο Goethe την Παρασκευη το απογευμα (18:00-22:00) , παντως, ειπε οτι τα βρηκε νορμαλ, με καποιες μικρες δυσκολιες στο Listening (κυριως λογω ακουστικης :mad: ) Υ.Γ: Δεν ξερω γερμανικα, οποτε βρειτε εσεις πως μεταφραζεται ο ορος Listening! :O :stupid: Hörverstehen :) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Εγω παλι για Zertifikat την πρωτη φορα δεν περασα καν στα γραπτα, την δευτερη περασα στα γραπτα αλλα εμεινα στα προφορικα και την τριτη περασα σε ολα και με καλο βαθμο. Την τριτη φορα ηταν ευκολα τα προφορικα (δεν χρειαστηκε να ξαναδωσω γραπτα αφου ειχα περασει την προηγουμενη). Επιασα νομιζω 61... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Αντε να δούμε!!17 ιουνιου θας σας πω αν πέρασα όπως όλοι όσοι δώσανε από εδώ θα το πειτε στο συγκεκριμένο foroum!για να δούμε.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 180 στα γραπτά και 62 στα προφορικά. Εύκολα ήταν και σχεδόν αδιάβαστος πήγα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 180 στα γραπτά και 62 στα προφορικά. Εύκολα ήταν και σχεδόν αδιάβαστος πήγα :O Μπράβο!!ελπιζω και εγώ να περάσω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Μπράβο!!ελπιζω και εγώ να περάσω!!!!!! Έλα ρε συ, εύκολα είναι. Για αυτό παίρνουν όλοι το Zertifikat. Στο Mittelstufe δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα και πέρασααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα και πέρασααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγω το ιδιο με 209 στα 225!!! :w00t: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Εγω πέρασα με 167,5!!!μια χαρά είναι φτάνει που το πέρασα..ετσι κ αλλιώς η βάση είναι 135! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Βλέπω ότι αρκετοί είχαν κοπεί την 1η φορά...Ωχ.... Παράθεση Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Βλέπω ότι αρκετοί είχαν κοπεί την 1η φορά...Ωχ.... Tι εννοεις οτι ειχαν κοπει την 1η φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 και εγώ την πρώτη φορά κόπηκα για δεν είχα διαβάσει σχεδον καθόλου και τώρα την δευτερη που έδωσα το πέρασα πολύ χαλαρά με 165!! στα ακουστικά δεν τα πήγα και τόσο καλά!!! :( τωρα εγώ δίνω προφορικά στις 23 Ιουνίου την ερχόμενη Πέμπτη δηλαδή στο Goethe institut βασιλ.ολγας 66-Ώρα 4 Εσείς πότε δινετε? Εσύ NICK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts