babis3g Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) γνωστός πού ήρθε στο χωριό με 5G πριν περίπου 2 μήνες (Τα είχα ξαναβάλει πιό πισω) έβγαλε από Τρουμπέτα φάτσα η κεραία οπτική εξωτερικές μετρήσεις 230mbps νόβα αλλά το νετμόνστερ έγραφε 1.1 χιλόμετρα σε αυτήν ενώ το enb 2651 είναι ίδιο με τις άλλες 2 εταιρίες πού έγραφε 2.5χιλ ... bug του νετμόνστερ ? αλλιώς πρέπει να έχει πάρει αναβάθμιση η Νόβα από το χωριό Λιάπάδες να ήρθε το σήμα της αυτό είναι περίπου στο χιλιόμετρο ευθεία voda 140mbps το νετμόνστερ πάνω φωτό & πάνω & κάτω από της Νόβα οτε 170 mbps όπως το κατάλαβα σε ΝSA από ενεργοποίηση του 4G στην Ν3 Edited 6 ώρες πριν by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Τι συσκευή έχει; Όχι δεν είναι SA..αφού γράφει NSA. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Νομίζω ήταν σάμσουνγκ το ένα κινητό, του κοσμοτε από άλλο 5G ...θα τα ρωτήσω αλλά αύριο, τώρα μάλλον θα κοιμόνται δουλεύουν νωρίς, να μην ενοχλώ ... το διόρθωσα το NSA ευχαριστώ ο κοσμοτέ βλέπω έχει περισσότερες επιλογές σε bandwidth πού δεν ξέρω αλλά μάλλον παίζει σημαντικό ρόλο Edited 6 ώρες πριν by babis3g ορθογραφικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 27 minutes ago, babis3g said: Νομίζω ήταν σάμσουνγκ το ένα κινητό, του κοσμοτε από άλλο 5G ...θα τα ρωτήσω αλλά αύριο, τώρα μάλλον θα κοιμόνται δουλεύουν νωρίς, να μην ενοχλώ ... το διόρθωσα το NSA ευχαριστώ ο κοσμοτέ βλέπω έχει περισσότερες επιλογές σε bandwidth πού δεν ξέρω αλλά μάλλον παίζει σημαντικό ρόλο Κάτω στο bandwidth, αν δεν γράφει 100 MHz η τελευταία ένδειξη, δεν είναι Ν78, αλλά Ν1 στα 20 ή Ν28 στα 10. Προσοχή, δεν φαίνεται σε όλα τα κινητά πάντα γιατί η εφαρμογή του netmonster απ συσκευή σε συσκευή τρώει κάτι φρικουλες στην ανάγνωση των stats από το μενού του κινητού 😏 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Μερικές φορές κ εμένα λεεξ μόνο το ένα BW κ έχω 3 συνήθως αν έχω αρκετά combo LTE τον παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν η cellmapper εφαρμογή αξίζει ? φαίνεται επίσης αξιόλογη αν βάλω νετμονστερ θα κάνουν θέμα 2 εφαρμογές στο ίδιο κινητό ? ή να κρατήσω μόνο μία ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Θα τρώνε μπαταρία και τς 2 ανοιχτές ταυτόχρονα Πιο απλό είναι το Netmonster να βλέπεις το σήμα CellMapper είναι συνήθως να κάνεις τις καταγραφές σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Καλό μήνα σε όλους. @elkons Είχατε και εκεί κοσμάκη ξέρεις τίποτα για τα δίκτυα; https://ghettomagazine.gr/tempi-h-laothalassa-sth-xalkida-apo-pshla-13-sugklonistikes-eikones/ Edited 5 ώρες πριν by tasosat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 minutes ago, tasosat said: Καλό μήνα σε όλους. @elkons Είχατε και εκεί κοσμάκη ξέρεις τίποτα για τα δίκτυα; https://ghettomagazine.gr/tempi-h-laothalassa-sth-xalkida-apo-pshla-13-sugklonistikes-eikones/ Είχε αρκετό, δεν κατάφερα να κατέβω σήμερα λόγω το πόδι το χειρουργείο κατάλαβες Είχα πολλούς γνωστούς αλλά μόνο από Cosmote ξέρω στις κλήσεις καμένα απολύτως πρόβλημα, λογικό μου ακούγεται έχουμε τη κεραιάρα στην Βενιζέλου Ν78 ιστορίες, είναι τεράστια καλύπτει. Και παραλία έχει νομίζω micro θα είναι, CHALKIDA BRIDGE εκτός κ αν είναι σε ξενοδοχείο μπροστά στη παλιά γέφυρα. Vodafone NOVA δε ξέρω, πάντως έχει μια δίπλα στην Cosmote μικρούλα αλλά δεν έχει Ν78 επίσης άλλη μια πάλι συνεγκατασταση στη παραλία πάνω στο Lucy Hotel σαν θερμοσίφωνας είναι αλλά πιάνει και απέναντι, νομίζω ούτε αυτή Ν78. Θεωρώ πως καμία δεν είχε πρόβλημα δεν είχαμε και τον κόσμο της Αθήνας απλά θα έπεσαν οι επιδόσεις σίγουρα κλήσεις Cosmote κομπλέ τώρα εάν είχαν οι άλλες λόγω έλλειψης Ν78 δεν ξέρω συνήθως η κίνηση Vodafone nova στη παραλία είναι-8 μέχρι-11 πολλές φορές ενώ COSMOTE πάμε στα-11 εώς -13. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Είχε αρκετό, δεν κατάφερα να κατέβω σήμερα λόγω το πόδι το χειρουργείο κατάλαβες Είχα πολλούς γνωστούς αλλά μόνο από Cosmote ξέρω στις κλήσεις καμένα απολύτως πρόβλημα, λογικό μου ακούγεται έχουμε τη κεραιάρα στην Βενιζέλου Ν78 ιστορίες, είναι τεράστια καλύπτει. Και παραλία έχει νομίζω micro θα είναι, CHALKIDA BRIDGE εκτός κ αν είναι σε ξενοδοχείο μπροστά στη παλιά γέφυρα. Vodafone NOVA δε ξέρω, πάντως έχει μια δίπλα στην Cosmote μικρούλα αλλά δεν έχει Ν78 επίσης άλλη μια πάλι συνεγκατασταση στη παραλία πάνω στο Lucy Hotel σαν θερμοσίφωνας είναι αλλά πιάνει και απέναντι, νομίζω ούτε αυτή Ν78. Θεωρώ πως καμία δεν είχε πρόβλημα δεν είχαμε και τον κόσμο της Αθήνας απλά θα έπεσαν οι επιδόσεις σίγουρα κλήσεις Cosmote κομπλέ τώρα εάν είχαν οι άλλες λόγω έλλειψης Ν78 δεν ξέρω συνήθως η κίνηση Vodafone nova στη παραλία είναι-8 μέχρι-11 πολλές φορές ενώ COSMOTE πάμε στα-11 εώς -13. Δε τους λες λες λίγους τους 10.000 για τη περιοχή πάντως!! https://tvstar.gr/2025/02/28/pano-apo-10-chiliades-oi-polites-pou-sygkentrothikan-sti-chalkida-gia-ta-tempi/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, tasosat said: Δε τους λες λες λίγους τους 10.000 για τη περιοχή πάντως!! https://tvstar.gr/2025/02/28/pano-apo-10-chiliades-oi-polites-pou-sygkentrothikan-sti-chalkida-gia-ta-tempi/ Ναι το ξέρω οπότε Cosmote σίγουρα έπεσαν οι ταχύτητες αρκετά αλλά σε κλήσεις κομπλέ. Vodafone nova δε γνωρίζω γιατί κίνηση που είχα αναφέρει είναι στα κανονοικα δεδομένα της εποχής όχι για τη διαδήλωση. Ευελπιστώ πως δν είχαν θέμα στις κλήσεις τουλάχιστον εφόσον δεν Ν78. Δεν ήταν ήδη πολύ φορτωμένες οπότε δε πιστεύω να είχαμε προβλήματα. Το απόγευμα είδα πως είχαν βάλει φωτιά στις Καμάρες κοντά στα ΚΤΕΛ όταν πήγαινα για ακτινογραφία σε ένα ιατρείο της περιοχής. Ή λόγω των Τεμπών έγινε ή πάλι για πολλοστή φορά το έκαναν κάτι Τσιγγάνοι, πολλές φορές έχει γίνει κλείνουν και τον δρόμο είχε μια κίνηση μιλάμε...τράβαγα βίντεο χάρτη με netmonster το σταμάτησα 50 φορές να πάω απο άλλους δρόμους να πάω σπίτι (να πάω...με πήγαν,δε μπρ τωρα να οδηγήσω) είχαν κλήσει τον δρόμο είχε μαζευτεί η αστυνομία, χαμούλης γενικά ήταν και η μέρα τέτοια..άστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Ναι το ξέρω οπότε Cosmote σίγουρα έπεσαν οι ταχύτητες αρκετά αλλά σε κλήσεις κομπλέ. Vodafone nova δε γνωρίζω γιατί κίνηση που είχα αναφέρει είναι στα κανονοικα δεδομένα της εποχής όχι για τη διαδήλωση. Ευελπιστώ πως δν είχαν θέμα στις κλήσεις τουλάχιστον εφόσον δεν Ν78. Δεν ήταν ήδη πολύ φορτωμένες οπότε δε πιστεύω να είχαμε προβλήματα. Το απόγευμα είδα πως είχαν βάλει φωτιά στις Καμάρες κοντά στα ΚΤΕΛ όταν πήγαινα για ακτινογραφία σε ένα ιατρείο της περιοχής. Ή λόγω των Τεμπών έγινε ή πάλι για πολλοστή φορά το έκαναν κάτι Τσιγγάνοι, πολλές φορές έχει γίνει κλείνουν και τον δρόμο είχε μια κίνηση μιλάμε...τράβαγα βίντεο χάρτη με netmonster το σταμάτησα 50 φορές να πάω απο άλλους δρόμους να πάω σπίτι (να πάω...με πήγαν,δε μπρ τωρα να οδηγήσω) είχαν κλήσει τον δρόμο είχε μαζευτεί η αστυνομία, χαμούλης γενικά ήταν και η μέρα τέτοια..άστα. Περαστικά αρχικά. Ναι τι να κάνουμε έτσι ήταν η μέρα ο κόσμος αναζητά δικαιοσύνη βλέπω ονως δεν τη βρήκε. Είχε τύχει το καλοκαίρι που είχα έρθει εκεί διακοπές να έχουν φωτιές οι Τσιγγάνοι το θυμάμαι και είχε κλείσει ο δρόμος αυτοί στον δρόμος χαρές πάνω κάτω έκαναν ότι να ναι 😂 ίσως τώρα ήταν η άλλη περίπτωση πιστεύω. Ε τρελά νερά δεν έχει ο Εύριπος; 😂 ωραία είναι αν και η δήμαρχος δεν,την έχει παραμελήσει την πόλη δυστυχώς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, tasosat said: Περαστικά αρχικά. Ναι τι να κάνουμε έτσι ήταν η μέρα ο κόσμος αναζητά δικαιοσύνη βλέπω ονως δεν τη βρήκε. Είχε τύχει το καλοκαίρι που είχα έρθει εκεί διακοπές να έχουν φωτιές οι Τσιγγάνοι το θυμάμαι και είχε κλείσει ο δρόμος αυτοί στον δρόμος χαρές πάνω κάτω έκαναν ότι να ναι 😂 ίσως τώρα ήταν η άλλη περίπτωση πιστεύω. Ε τρελά νερά δεν έχει ο Εύριπος; 😂 ωραία είναι αν και η δήμαρχος δεν,την έχει παραμελήσει την πόλη δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ. Άστα να πάνε.. δεν νομίζω να μείνει έτσι 😉 Αχαχα μπορεί να σε είχα πετύχει στον δρόμο είχα μπροστά έναν κύριο να τους βρίζει και αυτοί γύρω γύρω με τις μπύρες και τις φωτιές..θεέ μου ότι να ναι τους μάζεψαν. Θα σε γελάσω ούτε εγώ ξέρω αν χθες ήταν για τα Τέμπη. Ναι και στις εκλογές γτπ όλοι ήταν χέσε,ναι όντως δε κάνει και πολλά η κυρία, τουλάχιστον είναι καλό το μέρος βουνό και θάλασσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Και η γέφυρα η μεγάλη τι έχουν παίξει,Ρίο φάση σε μικρή έκδοση 😉 Ωραίο νησί είστε, σας γαμ στις φωτιές Βόρεια στάχτη τα έκαναν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, tasosat said: Και η γέφυρα η μεγάλη τι έχουν παίξει,Ρίο φάση σε μικρή έκδοση 😉 Ωραίο νησί είστε, σας γαμ στις φωτιές Βόρεια στάχτη τα έκαναν. Ναι στάχτη έγινε, είχα 2 σπίτια το ένα κάηκε κιόλας. Γενικά γτπ φάση το καλοκαίρι παντού φωτιές. Και κεντρικά είχαμε πλημμύρες το 19. Τώρα μας μένει να ανοίξει το ηφαίστειο στον Οξύλιθο (νότια) Εκτός Ευβοίας Και στον Βόλο πιο μετά πλημμύρες καταστροφή μεγάλη @marios239 Edited 5 ώρες πριν by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Εκτός Ευβοίας Και στον Βόλο πιο μετά πλημμύρες καταστροφή μεγάλη @marios239 Άσε. Το απόλυτο χάος. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό εκείνη η περίοδος, και να θέλω δεν μπορώ να την ξεχάσω. Μιας και είμαστε στο θέμα της cosmote, θέλουν πολύ κράξιμο για την κατάσταση του δικτύου στις πλημμύρες. Ευτυχώς που είχα μαζί κάρτα vf. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Άσε. Το απόλυτο χάος. Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό εκείνη η περίοδος, και να θέλω δεν μπορώ να την ξεχάσω. Μιας και είμαστε στο θέμα της cosmote, θέλουν πολύ κράξιμο για την κατάσταση του δικτύου στις πλημμύρες. Ευτυχώς που είχα μαζί κάρτα vf. Μόνο που η κεραία είναι με ινα σε πλημμύρες λγκ να μη λειτουργεί. Πλέον δε προτιμά ζεύξεις, και σε μια κεραία για να βάλει και τα 2 κοστίζει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Μόνο που η κεραία είναι με ινα σε πλημμύρες λγκ να μη λειτουργεί. Πλέον δε προτιμά ζεύξεις, και σε μια κεραία για να βάλει και τα 2 κοστίζει. Ας έχει έστω 2 οπτικές, 1 για backup. Όλη η οικογένεια είχε κοσμοτε τότε και για 4-5 μέρες στα Καλά Νερά ήμασταν εκτός δικτύου και μας έψαχναν. Ακόμα και έξω ήταν εντελώς εκτός δικτύου. Οι κεραίες vf/nova δεν έκλεισαν καθόλου ούτε με διακοπή ρεύματος, ενώ η κοσμοτε εξαφανίστηκε σε όλο το νότιο Πήλιο για 1 ολόκληρη εβδομάδα. Και το κακό είναι ότι οι περισσότεροι στο Πήλιο έχουν κοσμοτε. ΥΓ: ένα μπράβο στο redmi note 10 5g του πατέρα μου που κατάφερε να βγάλει κλήση με 1 γραμμή E από Σωρό. Τα άλλα κινητά ούτε που έβρισκαν το σήμα. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Ευτυχώς να λέμε που τελείωσε μετά αυτό το μαρτύριο. Ίσως θεωρούσαν δεδομένο ότι θα έχει κάποιος άλλη εταιρία backup ή απλά δε περίμενε κανείς τέτοιο πράγμα να γίνει (ούτε εγώ) Redmi, εγγύηση χεχε Samsung είχατε; είναι ζόρικα στο σήμα συνήθως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Redmi, εγγύηση χεχε Samsung είχατε; είναι ζόρικα στο σήμα συνήθως. Όλοι xiaomi. Όλα τα qualcomm δεν έβρισκαν το σήμα σε edge. Το 1 κινητό με mediatek κατάφερε στο μπαλκόνι να βγάλει κλήση 2-3 φορές, έστω και με διακοπές. Βγαίνω εκτός θέματος αλλά εγώ με το poco f4 και τον sd870 δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Πήγα να ρωτήσω στο θέμα για επιλογή συσκευής εδώ στο forum αλλά δυστυχώς είναι νεκρό και δεν ξέρω που να γράψω. 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, marios239 said: Όλοι xiaomi. Όλα τα qualcomm δεν έβρισκαν το σήμα σε edge. Το 1 κινητό με mediatek κατάφερε στο μπαλκόνι να βγάλει κλήση 2-3 φορές, έστω και με διακοπές. Βγαίνω εκτός θέματος αλλά εγώ με το poco f4 και τον sd870 δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Πήγα να ρωτήσω στο θέμα για επιλογή συσκευής εδώ στο forum αλλά δυστυχώς είναι νεκρό και δεν ξέρω που να γράψω. Έζησα και το άκουσα και αυτό με τον mediatek και τον Qualcomm 😂 Κατευθύνεσαι να πας σε άλλη συσκευή τώρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Έζησα και το άκουσα και αυτό με τον mediatek και τον Qualcomm 😂 Κι εγώ δεν το πίστευα. Ο sd 870 στο ίδιο σημείο με δίκτυο μη διαθέσιμο, και ο low-end dimensity 700 κατάφερε να βγάλει κλήση. 4 minutes ago, elkons said: Κατευθύνεσαι να πας σε άλλη συσκευή τώρα; Ναι. Έχω ξεκινήσει την αναζήτηση. 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts