Jump to content

Backpack για laptop


Georgio81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό backpack μέχρι 30-35 ευρώ max σε μαύρο/γκρι/καφε χρώμα; Το χρησιμοποιώ για λαπτοπ είτε 14.1 ή 15.6 ιντσων (κάποιες φορές το ένα κάποιες το άλλο).

Δεν βάζω πολλά πράγματα μέσα στη τσάντα. Το λαπτοπ, το καλώδιο ρεύματος, μια ατζέντα με στυλό, ενα wireless ποντίκι και ενα powerbank για το κινητό. Πολύ σπάνια ίσως βάλω και κάνα βιβλίο...

 

Έχω βρει αυτή εδώ που είναι και αδιάβροχη και ανθεκτική σε κραδασμούς κλπ, απ' ότι φαίνεται. Και με κρυφή θέση για πορτοφόλι.

 

Αλλά με προβληματίζει το depth size της που είναι 18 εκατοστά. Σκέφτομαι μήπως φαίνεται άδεια, με τα όσα λίγα βάζω μέσα. Τώρα χρησιμοποιω μια τσάντα περίπου ίδιου μεγέθους, αλλά με depth 14.50 εκατοστά και ήδη φαίνεται κάπως άδεια..

 

Κατά τα λοιπά εχω βρει 2 HP που είναι και φτηνότερα. Αυτό και αυτό. Αλλά από κάποια reviews που έχω δει δεν μου φαίνονται και πολύ προστατευτικά για τον υπολογιστή. Το δε πρώτο δεν είμαι βεβαιος πως χωράει υπολογιστή 15ρι με ύψος 38.4 εκατοστά καθώς έχει εξωτερικό ύψος μόλις 41.90 εκατοστά και ο υπολογιστής θα ζορίζεται...

 

Καμιά ιδέα/γνώμη; Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...