Mparkoulis Δημοσιεύτηκε August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2018 Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω εδω κ μερες και προβληματιζομαι για αγορα νεου κινητου. Κυριως με ενδιαφερει η καμερα. Εχω ψιλο-καταληξει στα εξης: htc 10 google pixel huawei p9/p10 lg g6 samsung s7 αν καποιος φιλος θα μπορουσε να με βοηθησει να βγαλω καποια ακρη, θα ημουν ευγνωμων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλησπερα στην παρεα. Ψαχνω εδω κ μερες και προβληματιζομαι για αγορα νεου κινητου. Κυριως με ενδιαφερει η καμερα. Εχω ψιλο-καταληξει στα εξης: htc 10 google pixel huawei p9/p10 lg g6 samsung s7 αν καποιος φιλος θα μπορουσε να με βοηθησει να βγαλω καποια ακρη, θα ημουν ευγνωμων! Δες κάποιο mid range με υποστήριξη παρά παλιό flagship. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 U ultra ή mi note 3 από μένα (το πρώτο σκίζει στα πρόσωπα και βίντεο ενώ το δεύτερο είναι καλύτερο στα τοπία). Αν πάλι μπορείς να το πάρεις από Κίνα, έχει σε προσφορά το mi8 στα 330 ευρώ. Αν πάλι μπορείς να ανέβεις λίγο σε χρήματα, δες το u11. Ανταγωνιζεται πολύ ακριβότερα κινητά σε κάμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες κάποιο mid range με υποστήριξη παρά παλιό flagship. Άμα θέλει κάμερα τότε καλύτερα flagship και ας είναι και περσινό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Κι εγώ θα πήγαινα σε mi note 3. Εκτός και μπορείς την υπέρβαση με mi8 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 U ultra ή mi note 3 από μένα (το πρώτο σκίζει στα πρόσωπα και βίντεο ενώ το δεύτερο είναι καλύτερο στα τοπία). Αν πάλι μπορείς να το πάρεις από Κίνα, έχει σε προσφορά το mi8 στα 330 ευρώ. Αν πάλι μπορείς να ανέβεις λίγο σε χρήματα, δες το u11. Ανταγωνιζεται πολύ ακριβότερα κινητά σε κάμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα θέλει κάμερα τότε καλύτερα flagship και ας είναι και περσινό. ;) Περσινό ναι, όχι προ περσινό Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. August 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Ευχαριστω κατ αρχας για τις απαντησεις. Φαινεται πολυ καλο το mi note 3. Δεν το χα δει, αλλα σιγουρα θα ειναι στα υποψην μου! Παντως, οντως, δεν με ενοχλει, αν καποιο κινητο ειναι περσινο η προπερσινο, εφοσον εχει καλυτερη καμερα! καθως αυτο ειναι σχεδον το αποκλειστικο μου κριτηριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Περσινό ναι, όχι προ περσινό Το nexus 6p ειναι τριετίας και ακόμα σκίζει στη κάμερα. Οπότε εξαρτάται τη συσκευή ;) Edited August 24, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Περσινό ναι, όχι προ περσινόΚαι πάλι s7 πολύ καλύτερο σε camera από το mi series Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Το nexus 6p ειναι τριετίας και ακόμα σκίζει στη κάμερα. Οπότε εξαρτάται τη συσκευή ;) Και έχει θέματα με την μπαταρία. Όταν μια συσκευή είναι διετίας πρέπει να δεις πως έχει γεράσει. Πχ το Pixel με την 9.0 κόπηκε το quick charging. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Και έχει θέματα με την μπαταρία. Όταν μια συσκευή είναι διετίας πρέπει να δεις πως έχει γεράσει. Πχ το Pixel με την 9.0 κόπηκε το quick charging. Μα για κάμερα δεν μιλάμε; Τεσπα, δεν υπαρχει πλέον η συσκευή στην αγορα. Απλά ήθελα να σου πω ότι τα έτη από μόνα τους δεν λένε τίποτα για τη κάμερα. Μια χαρά καλύτερη μπορεί να είναι μια προπερσινη κάμερα Edited August 24, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 u ultra απο αμαζον μεχρι και 220 προ εξοδων αποστολης στα ευρωπαικα αμαζον επαιζε.. htc u ultra απο μενα. δες review gsmarena για περιφερειακες επιδοσεις σε μπαταριες κλπ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. September 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλησπερα και παλι. Τελικα μετα απο αρκετη μελετη κατεληξα στο p9. Το βρηκα στα 230 απ το σκρουτζ. Εχω παθει την πλακα μου με την καμερα παιδες. Μιλαμε για κινητο πραγματικη ναυαρχιδα σε ολα. Δεν μετανιωσα καθολου που πηρα κατι καπως παλιοτερο, και σιγουρα θα σας το προτεινα. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εντάξει το p9 είναι λίγο ξεπερασμένο φωτογραφικά. Αλλά από τη στιγμή που σου αρέσει μια χαρά. Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό η κάμερα του p9. Με το 10αρι σκέψου πάλευα χθες βράδυ (που εκεί χωλαίνει) να βγάλω κάτι αξιόλογο και συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts