Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο s7 Edge κ είναι χαοτική η διαφορά υπέρ του poco. Ξεκλειδώνει σε 72 ώρες απι την ώρα που θα κάνεις την αίτηση. Μετά βάζεις οτι ρομ θες. Η αφήνεις την global beta η την Ελληνική xtrv απο miui. gr. Έχεις επιλογές. Γενικά είναι πολύ καλό σε όλα του μπαταρία, επεξεργαστή, smooth, κάμερα αρκετά καλή. Edited by george_21

H InfoQ ΔΕΝ είναι XIAOMI HELLAS!! αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Διάβασε το ποστ #3146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7755315#post7755315 και το ποστ #3184 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756332#post7756332 Η InfoQ ΔΕΝ είναι επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi, είναι απλά ένας μεγαλο-εισαγωγέας όπως είναι και το kaizer και κάθε άλλο Σκρουτζομάγαζο. ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να καλύψει κανένα Xiaomi που φέρνει οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα της InfoQ που δεν καλύπτει όλα τα xiaomi στην χώρα μας.

Η ουσια ειναι οτι οτι φερνει η ινφο ειναι σε επισημη συνεργασια με την χιαομι,και για αυτο καλυπτη της συσκευες που φερνει επισημα.

Για τα σκρουτζομαγαζα τα εχουμε πει,,,,,και μαλλον θα τα λεμε ξανα και ξανα καθως καποιοι δεν το εχουν.....να φερνουμε τοτε απο κινα,να αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα και να θελουμε και επισημη καλυψη σε οποιες ζημιες......θελω και εγω θειο..:lol:

@morcheeba

Μονο εαν ειχε αγοραση το Kaizer επισημα απο lg hellas σε καλυψε η lg,εαν ηταν παραεισαγωγη δεν νομιζω........

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Απο s7 κ είναι χαοτική η διαφορά υπέρ του poco. Ξεκλειδώνει σε 72 ώρες απι την ώρα που θα κάνεις την αίτηση. Μετά βάζεις οτι ρομ θες. Η αφήνεις την global beta η την Ελληνική xtrv απο miui. gr. Έχεις επιλογές
Σιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Σιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές

Μεταξυ μας τωρα....θα δωσεις το s9 plus για το f1....:blink:

Δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση,ειπαμε καλο το 1 αλλα μακραν ανωτερο το 9....παντου.

Ναι φίλε μου σιγουροτατα. Δεν θα αλλάξει αυτό. Σε τρεις ημέρες ξεκλειδώνει κ κάνεις ότι θέλεις.

H InfoQ ΔΕΝ είναι XIAOMI HELLAS!! αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Διάβασε το ποστ #3146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7755315#post7755315 και το ποστ #3184 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756332#post7756332 Η InfoQ ΔΕΝ είναι επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi, είναι απλά ένας μεγαλο-εισαγωγέας όπως είναι και το kaizer και κάθε άλλο Σκρουτζομάγαζο. ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να καλύψει κανένα Xiaomi που φέρνει οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα της InfoQ που δεν καλύπτει όλα τα xiaomi στην χώρα μας.

Στου κουφού την πόρτα.....για να μην πω στου τυφλού.....εγώ τα παρατάω.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ας σταματήσουμε να μιλάμε για τις εγγυήσεις, κούρασε αρκετά, όσοι έχουν γερό στομάχι ας αγοράζουν από Κίνα , εσείς είστε οι έξυπνοι και εμείς οι μ@λακες, τεσπα, αυτά

Επιτέλους συμφωνήσαμε !!!

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεταξυ μας τωρα....θα δωσεις το s9 plus για το f1....:blink:

Δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση,ειπαμε καλο το 1 αλλα μακραν ανωτερο το 9....παντου.

Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ αλλά μετά είπα, γούστα είναι αυτά.

Η δύναμη της διαφήμισης βλέπεις.:D

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κινητό κυκλοφορίας μόλις 5 μηνών, για το οποίο να έχουν γραφτεί 217 σελίδες.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η ουσια ειναι οτι οτι φερνει η ινφο ειναι σε επισημη συνεργασια με την χιαομι,και για αυτο καλυπτη της συσκευες που φερνει επισημα.

Για τα σκρουτζομαγαζα τα εχουμε πει,,,,,και μαλλον θα τα λεμε ξανα και ξανα καθως καποιοι δεν το εχουν.....να φερνουμε τοτε απο κινα,να αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα και να θελουμε και επισημη καλυψη σε οποιες ζημιες......θελω και εγω θειο..:lol:

@morcheeba

Μονο εαν ειχε αγοραση το Kaizer επισημα απο lg hellas σε καλυψε η lg,εαν ηταν παραεισαγωγη δεν νομιζω........

Σε κάλυπτε για επισκευή και ΟΧΙ για αντικατάσταση αν ήταν "ευρωπαϊκό" το τηλέφωνο (αγορασμένο παρεισαγωγής από skroytz, ή από Ιταλία ή Πολωνία, ή amazon.de/it/co.uk κτλ). Αν ήταν "ελληνικής" εισαγωγής μπορούσε να κάνει και αντικατάσταση.

--------------

Το πρόβλημα με την εγγύηση το δημιουργεί η info quest...Υπομονή μέχρι να έρθει η Xiaomi η ίδια στην ελλάδα...Καμμία αντιπροσωπεία δεν λέει το πήρες από αλλού πήγαινε το εκεί...Γι'αυτούς το ίδιο είναι...Η info quest.. υποστηρίζει όμως μόνο αυτούς που προμηθεύει....

ΟΧΙ δεν το δημιουργεί το πρόβλημα η InfoQ, όπως σου εξήγησα παραπάνω. Το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί που εισάγουν και πουλούν xiaomi στην Ελλάδα χωρίς να μπορούν να τα υποστηρίζουν και στην περίπτωση προβλήματος μένεις 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο.

Επιτέλους συμφωνήσαμε !!!
Μακάρι φίλε μου.

Ontopic: δεν είδα καμιά διαφορά στον PocoLauncher 2.6.3.5 beta από τον 2.6.3.7 release.... Μια χαρά παίζουν και οι δύο. Άφησα τον 2.6.3.7 επάνω.

Φιλαράκι το θέλω αν το πουλάς

Αν και δεν είμαι φαν του notch, η απόκρυψη του με την νέα dev κάνει την συσκευή να φαίνεται κινεζιά των 80$. Δεν είναι μόνο τα τεράστια bezels, αλλά και το περίγραμμα της οθόνης. Ενεργοποίησα ξανά το notch. Η προηγούμενη υλοποίηση απόκρυψης θεωρώ ότι ήταν αισθητικά πιο άρτια.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Αν και δεν είμαι φαν του notch, η απόκρυψη του με την νέα dev κάνει την συσκευή να φαίνεται κινεζιά των 80$. Δεν είναι μόνο τα τεράστια bezels, αλλά και το περίγραμμα της οθόνης.

Ε όχι και δεν είναι ωραίο. Μια σκέτη ζωγραφιά ειναι. Δεν έχεις δίκιο.

Ειλικρινά είναι ότι πιο τραγικό έχω δει σε κινητό.

Ακριβώς όπως τα λες. Στο μυαλό μου είσαι.

Αντε, τα περιθώρια να τα καταπιείς. Αυτές οι κουρμπαριστες γωνίες όμως, δεν καταπίνονται με τίποτα.

Πονεσανε τα ματάκια μου.

Χίλιες φορές ένα κινητό που ναι μεν έχει περιθώρια (π.χ. mi note 3) αλλά η οθόνη του στέκεται αξιοπρεπώς.

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε κάλυπτε για επισκευή και ΟΧΙ για αντικατάσταση αν ήταν "ευρωπαϊκό" το τηλέφωνο (αγορασμένο παρεισαγωγής από skroytz, ή από Ιταλία ή Πολωνία, ή amazon.de/it/co.uk κτλ). Αν ήταν "ελληνικής" εισαγωγής μπορούσε να κάνει και αντικατάσταση.

--------------

ΟΧΙ δεν το δημιουργεί το πρόβλημα η InfoQ, όπως σου εξήγησα παραπάνω. Το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί που εισάγουν και πουλούν xiaomi στην Ελλάδα χωρίς να μπορούν να τα υποστηρίζουν και στην περίπτωση προβλήματος μένεις 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο.

Μακάρι φίλε μου.

Ontopic: δεν είδα καμιά διαφορά στον PocoLauncher 2.6.3.5 beta από τον 2.6.3.7 release.... Μια χαρά παίζουν και οι δύο. Άφησα τον 2.6.3.7 επάνω.

Σε εμενα παντως g7 απο πασειγνωστο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας,πολυδιαφημιζομενο μαλιστα,,αγορασμενο απο Γερμανια οπως εμαθα απο το καταστημα μετα,δεν μου το καλυψαν για μητρικη..μονο οταν πιεσα και εβαλα στο τραπεζι την επαγγελματικη μου ιδιοτητα και το μεσο που εργαζομουν,και κατα εξαιρεση το επισκευασαν...οσο για το καταστημα τον Κινεζο μετα.....η ινφο απο την αλλη μου αλλαξε προ 5 νοτε χωρις 2η σκεψη.

Αυτα τα ολιγα.:)

Ξανα στο θεμα μας.

εγώ πάντως το συνήθισα σχετικά εύκολα το notch...δεν με ενοχλεί καθόλου

κατεβάζω ενημέρωση...μόλις έφτασε ειδοποίηση

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά είμαι δουλειά.Ποσα gb είναι; Edited by gjimmys

Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά είναι δουλειά.Ποσα gb είναι;

δεν πρόσεξα...με vdsl κατέβηκε σε χρόνο dt, εγκαταστάθηκε και μόλις έκανε reboot το κινητό

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

mb εννοείς

Προφανως...:)

• The title was changed to Poco F1