george_21 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Απο s7 Edge κ είναι χαοτική η διαφορά υπέρ του poco. Ξεκλειδώνει σε 72 ώρες απι την ώρα που θα κάνεις την αίτηση. Μετά βάζεις οτι ρομ θες. Η αφήνεις την global beta η την Ελληνική xtrv απο miui. gr. Έχεις επιλογές. Γενικά είναι πολύ καλό σε όλα του μπαταρία, επεξεργαστή, smooth, κάμερα αρκετά καλή. Edited January 12, 2019 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 H InfoQ ΔΕΝ είναι XIAOMI HELLAS!! αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Διάβασε το ποστ #3146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7755315#post7755315 και το ποστ #3184 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756332#post7756332 Η InfoQ ΔΕΝ είναι επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi, είναι απλά ένας μεγαλο-εισαγωγέας όπως είναι και το kaizer και κάθε άλλο Σκρουτζομάγαζο. ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να καλύψει κανένα Xiaomi που φέρνει οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα της InfoQ που δεν καλύπτει όλα τα xiaomi στην χώρα μας. Η ουσια ειναι οτι οτι φερνει η ινφο ειναι σε επισημη συνεργασια με την χιαομι,και για αυτο καλυπτη της συσκευες που φερνει επισημα. Για τα σκρουτζομαγαζα τα εχουμε πει,,,,,και μαλλον θα τα λεμε ξανα και ξανα καθως καποιοι δεν το εχουν.....να φερνουμε τοτε απο κινα,να αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα και να θελουμε και επισημη καλυψη σε οποιες ζημιες......θελω και εγω θειο..:lol: @morcheeba Μονο εαν ειχε αγοραση το Kaizer επισημα απο lg hellas σε καλυψε η lg,εαν ηταν παραεισαγωγη δεν νομιζω........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Απο s7 κ είναι χαοτική η διαφορά υπέρ του poco. Ξεκλειδώνει σε 72 ώρες απι την ώρα που θα κάνεις την αίτηση. Μετά βάζεις οτι ρομ θες. Η αφήνεις την global beta η την Ελληνική xtrv απο miui. gr. Έχεις επιλογέςΣιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεταξυ μας τωρα....θα δωσεις το s9 plus για το f1....:blink: Δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση,ειπαμε καλο το 1 αλλα μακραν ανωτερο το 9....παντου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε μου σιγουροτατα. Δεν θα αλλάξει αυτό. Σε τρεις ημέρες ξεκλειδώνει κ κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 H InfoQ ΔΕΝ είναι XIAOMI HELLAS!! αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Διάβασε το ποστ #3146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7755315#post7755315 και το ποστ #3184 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756332#post7756332 Η InfoQ ΔΕΝ είναι επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi, είναι απλά ένας μεγαλο-εισαγωγέας όπως είναι και το kaizer και κάθε άλλο Σκρουτζομάγαζο. ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να καλύψει κανένα Xiaomi που φέρνει οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα της InfoQ που δεν καλύπτει όλα τα xiaomi στην χώρα μας. Στου κουφού την πόρτα.....για να μην πω στου τυφλού.....εγώ τα παρατάω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Ας σταματήσουμε να μιλάμε για τις εγγυήσεις, κούρασε αρκετά, όσοι έχουν γερό στομάχι ας αγοράζουν από Κίνα , εσείς είστε οι έξυπνοι και εμείς οι μ@λακες, τεσπα, αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 H InfoQ ΔΕΝ είναι XIAOMI HELLAS!! αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις! Διάβασε το ποστ #3146 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7755315#post7755315 και το ποστ #3184 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7756332#post7756332 Η InfoQ ΔΕΝ είναι επίσημη αντιπροσωπία της Xiaomi, είναι απλά ένας μεγαλο-εισαγωγέας όπως είναι και το kaizer και κάθε άλλο Σκρουτζομάγαζο. ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να καλύψει κανένα Xiaomi που φέρνει οποιοσδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα της InfoQ που δεν καλύπτει όλα τα xiaomi στην χώρα μας.Επιτέλους συμφωνήσαμε !!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μεταξυ μας τωρα....θα δωσεις το s9 plus για το f1....:blink: Δεν το συνιστω σε καμια περιπτωση,ειπαμε καλο το 1 αλλα μακραν ανωτερο το 9....παντου. Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ αλλά μετά είπα, γούστα είναι αυτά. Η δύναμη της διαφήμισης βλέπεις.:D Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κινητό κυκλοφορίας μόλις 5 μηνών, για το οποίο να έχουν γραφτεί 217 σελίδες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Άμα θες σου φέρνω το δικό μου για το s9plus όπου και αν βρίσκεσαι.Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Η ουσια ειναι οτι οτι φερνει η ινφο ειναι σε επισημη συνεργασια με την χιαομι,και για αυτο καλυπτη της συσκευες που φερνει επισημα. Για τα σκρουτζομαγαζα τα εχουμε πει,,,,,και μαλλον θα τα λεμε ξανα και ξανα καθως καποιοι δεν το εχουν.....να φερνουμε τοτε απο κινα,να αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα και να θελουμε και επισημη καλυψη σε οποιες ζημιες......θελω και εγω θειο..:lol: @morcheeba Μονο εαν ειχε αγοραση το Kaizer επισημα απο lg hellas σε καλυψε η lg,εαν ηταν παραεισαγωγη δεν νομιζω........Σε κάλυπτε για επισκευή και ΟΧΙ για αντικατάσταση αν ήταν "ευρωπαϊκό" το τηλέφωνο (αγορασμένο παρεισαγωγής από skroytz, ή από Ιταλία ή Πολωνία, ή amazon.de/it/co.uk κτλ). Αν ήταν "ελληνικής" εισαγωγής μπορούσε να κάνει και αντικατάσταση. -------------- Το πρόβλημα με την εγγύηση το δημιουργεί η info quest...Υπομονή μέχρι να έρθει η Xiaomi η ίδια στην ελλάδα...Καμμία αντιπροσωπεία δεν λέει το πήρες από αλλού πήγαινε το εκεί...Γι'αυτούς το ίδιο είναι...Η info quest.. υποστηρίζει όμως μόνο αυτούς που προμηθεύει.... ΟΧΙ δεν το δημιουργεί το πρόβλημα η InfoQ, όπως σου εξήγησα παραπάνω. Το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί που εισάγουν και πουλούν xiaomi στην Ελλάδα χωρίς να μπορούν να τα υποστηρίζουν και στην περίπτωση προβλήματος μένεις 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Επιτέλους συμφωνήσαμε !!!Μακάρι φίλε μου. Ontopic: δεν είδα καμιά διαφορά στον PocoLauncher 2.6.3.5 beta από τον 2.6.3.7 release.... Μια χαρά παίζουν και οι δύο. Άφησα τον 2.6.3.7 επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
procroustis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σιγουρα ξεκλειδωνει έτσι?ρωτάω γιατί είχε πάρει το μάτι μου ότι θα κοπεί αυτό. Με το s9 plus θα το ανταλλαξω που εχω.αλλα εχω κ το s7 edge .σίγουρα έχει διαφορά με το 7αρι. Απλώς γράφω από το 7 τώρα αχαχαχαχαχα με προβληματίζει βέβαια κ το ui ...θα μου πεις συνήθεια..επειδή μέχρι τώρα είχα μόνο samsumg συσκευές Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλαράκι το θέλω αν το πουλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Διαθέσιμη για κατέβασμα η 9.1.10. Global Dev!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αν και δεν είμαι φαν του notch, η απόκρυψη του με την νέα dev κάνει την συσκευή να φαίνεται κινεζιά των 80$. Δεν είναι μόνο τα τεράστια bezels, αλλά και το περίγραμμα της οθόνης. Ενεργοποίησα ξανά το notch. Η προηγούμενη υλοποίηση απόκρυψης θεωρώ ότι ήταν αισθητικά πιο άρτια. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση σε dev. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Αν και δεν είμαι φαν του notch, η απόκρυψη του με την νέα dev κάνει την συσκευή να φαίνεται κινεζιά των 80$. Δεν είναι μόνο τα τεράστια bezels, αλλά και το περίγραμμα της οθόνης. Ε όχι και δεν είναι ωραίο. Μια σκέτη ζωγραφιά ειναι. Δεν έχεις δίκιο. Ειλικρινά είναι ότι πιο τραγικό έχω δει σε κινητό. Ακριβώς όπως τα λες. Στο μυαλό μου είσαι. Αντε, τα περιθώρια να τα καταπιείς. Αυτές οι κουρμπαριστες γωνίες όμως, δεν καταπίνονται με τίποτα. Πονεσανε τα ματάκια μου. Χίλιες φορές ένα κινητό που ναι μεν έχει περιθώρια (π.χ. mi note 3) αλλά η οθόνη του στέκεται αξιοπρεπώς. Στάλθηκε από το Pocophone F1 Edited January 12, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Mα κινεζιά είναι αδέρφια απλά όχι των 80 ευρώ. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σε κάλυπτε για επισκευή και ΟΧΙ για αντικατάσταση αν ήταν "ευρωπαϊκό" το τηλέφωνο (αγορασμένο παρεισαγωγής από skroytz, ή από Ιταλία ή Πολωνία, ή amazon.de/it/co.uk κτλ). Αν ήταν "ελληνικής" εισαγωγής μπορούσε να κάνει και αντικατάσταση. -------------- ΟΧΙ δεν το δημιουργεί το πρόβλημα η InfoQ, όπως σου εξήγησα παραπάνω. Το πρόβλημα το δημιουργούν αυτοί που εισάγουν και πουλούν xiaomi στην Ελλάδα χωρίς να μπορούν να τα υποστηρίζουν και στην περίπτωση προβλήματος μένεις 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο. Μακάρι φίλε μου. Ontopic: δεν είδα καμιά διαφορά στον PocoLauncher 2.6.3.5 beta από τον 2.6.3.7 release.... Μια χαρά παίζουν και οι δύο. Άφησα τον 2.6.3.7 επάνω. Σε εμενα παντως g7 απο πασειγνωστο σκρουτζομαγαζο της Αθηνας,πολυδιαφημιζομενο μαλιστα,,αγορασμενο απο Γερμανια οπως εμαθα απο το καταστημα μετα,δεν μου το καλυψαν για μητρικη..μονο οταν πιεσα και εβαλα στο τραπεζι την επαγγελματικη μου ιδιοτητα και το μεσο που εργαζομουν,και κατα εξαιρεση το επισκευασαν...οσο για το καταστημα τον Κινεζο μετα.....η ινφο απο την αλλη μου αλλαξε προ 5 νοτε χωρις 2η σκεψη. Αυτα τα ολιγα.:) Ξανα στο θεμα μας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 εγώ πάντως το συνήθισα σχετικά εύκολα το notch...δεν με ενοχλεί καθόλου κατεβάζω ενημέρωση...μόλις έφτασε ειδοποίηση Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Mα κινεζιά είναι αδέρφια απλά όχι των 80 ευρώ. :lol: Έλα κακίες.. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά είμαι δουλειά.Ποσα gb είναι; Edited January 12, 2019 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά είναι δουλειά.Ποσα gb είναι; δεν πρόσεξα...με vdsl κατέβηκε σε χρόνο dt, εγκαταστάθηκε και μόλις έκανε reboot το κινητό Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά είναι δουλειά.Ποσα gb είναι; 300 κατι gb... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 300 κατι gb...mb εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 mb εννοείς Προφανως...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts