Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άκυρο το ποστ σε αυτό το νήμα αλλά θα το γράψω εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη σας.

Ξέρει κανείς να μου πει με σιγουριά αν το mi 8 έχιε τα ίδια κουσουράκια με το poco; (βλέπε έλλειψη και 4G+ και εμφάνισης ειδοποιήσεων)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Άκυρο το ποστ σε αυτό το νήμα αλλά θα το γράψω εκμεταλλευόμενος την καλοσύνη σας.

Ξέρει κανείς να μου πει με σιγουριά αν το mi 8 έχιε τα ίδια κουσουράκια με το poco; (βλέπε έλλειψη και 4G+ και εμφάνισης ειδοποιήσεων)

Από ότι διαβάζω έχουν την ίδια rom

Ίδια φιλοσοφία οθόνης

Μάλλον θα υπάρχει κι εκεί το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις

Για το 4g+ διαβάζω ότι η συσκευή έχει υποστήριξη

Η rom στην Ευρώπη δεν το αφήνει λόγο κάποιων δικαιωμάτων που πρέπει να πληρώσει η xiaomi στην Qualcomm για να μπορέσει να το δώσει στον κόσμο μέσο αναβάθμισης

Όταν αγοράζεις φθηνά "flag ship killers" έτσι είναι

Ότι πληρώσεις παίρνεις ισχύει τα τελευταία χρόνια στην αγορά...

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Στο μεταξύ μου κάνει εντύπωση που το mi 8 lite παίζει κανονικά 4G+ κι αφήσανε παραπονεμένο το mi 8.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μάλλον θα υπάρχει κι εκεί το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις

Έχει μικρότερο notch νομίζω. Λογικά δεν έχει λογο να μην εμφανίζει ειδοποιήσεις. Το πρόβλημα στο Poco ήταν οτι δεν χωράγε ρολόι μαζί με ειδοποιήσεις.

Πάντως δεν πρέπει να χει ενεργό api2. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Στο μεταξύ μου κάνει εντύπωση που το mi 8 lite παίζει κανονικά 4G+ κι αφήσανε παραπονεμένο το mi 8.

Δεν βρήκα επίσημη τοποθέτηση αλλά πιστεύω είναι θέμα πατεντών μεταξύ των εταιρειών και της σχέσης τιμής συσκευής και κέρδους για την xiaomi

Nokia 8800 Scirocco

Μετα τη τελευταια 8.12.20 μου φαινεται πως βελτιωσαν και αλλο την αφη.

Με την .13 καμια φορα πατιοταν ακομα και εαν δεν ακουμπουσε το δαχτυλο σου αλλα εαν ηταν παρα πολυ κοντα.Και απο οτι φαινεται το διορθωσαν.Ισως στο κατω μερος της οθονης να θελει λιγη δουλιτσα ακομα αλλα κατα 95% το θεωρω λυμμενο το θεμα του touch.

Παντως εαν επιανα τη συσκευη τωρα για πρωτη φορα,δε θα το παρατηρουσα και δε θα μπαιναμε και σε ιστοριες...

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το poco έχει καλύτερη κάμερα από axon 7 όπου τη νύχτα δεν βγάζει καθόλου καλές φωτογραφίες και δεν παίρνει gcam. Αξίζει η μετάβαση; Επίσης με το axon 7 έχω πρόβλημα και με την μπαταρία.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε, εκανα και εγω αναβαθμιση εδω και περιπου 15 μερες. Ποτε δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια , ουτε με την 8 αλλα ουτε τωρα με την pie 9. Δεν εκανα factory reset μετα την αναβαθμιση.

Να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία με την μπαταρία. Αφού εγκατέστησα την 10.1.3.0 κι έκανα factory reset, δοκίμασα την μπαταρία από 100% στο 0% και έβγαλε 49 ώρες και κάτι λεπτά, με 6 ώρες και 48 λεπτά οθόνη, ~12 ώρες/ημέρα ανοιχτά δεδομένα (4G), ~4ώρες/ ημέρα WiFi, ~12 ώρες/ημέρα Bluetooth, ~4 ώρες/ημέρα GPS (χρήση με maps και Runtastic) και περί τις 2 ώρες/ημέρα ομιλία. Η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη στο να προσαρμόζεται αυτόματα, αλλά συνήθως εργάζομαι σε φωτεινούς χώρους (κυρίως εντός κτιρίων). Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό (ώστε να επιβαρύνεται η κατανάλωση λόγω επεξεργαστή). Αυτά τα ολίγα.

Καλησπέρα, πως το βλέπετε σαν ιδέα να φορτίζουμε με 2a φορτιστή έτσι για να διατηρήσουμε την μπαταρία περισσότερο? Δεν λέω καλο το QC 3, αλλά και κάθε μέρα δεν θα φθαρεί η μπαταρία πιο σύντομα? Από την άλλη σκέφτομαι ότι το όλο σύστημα είναι εργοστασιακό οπότε μήπως είναι άτοπο αυτό που ρωτώ?

Καλησπέρα, πως το βλέπετε σαν ιδέα να φορτίζουμε με 2a φορτιστή έτσι για να διατηρήσουμε την μπαταρία περισσότερο? Δεν λέω καλο το QC 3, αλλά και κάθε μέρα δεν θα φθαρεί η μπαταρία πιο σύντομα? Από την άλλη σκέφτομαι ότι το όλο σύστημα είναι εργοστασιακό οπότε μήπως είναι άτοπο αυτό που ρωτώ?

Θεωρητικά τα λιγότερα volts είναι προτιμότερα. Από την άλλη πόσο το φορτίζεις καθημερινά; Γιατί αν είναι μικρό ποσοστό, μέχρι να φτάσεις σημαντικό αριθμό κύκλων φορτίσεων που να χάνει αισθητα η μπαταρία παίζει να χεις αλλάξει κινητό

Το φορτίζω κάθε απόγευμα από 30 έως 90 % .

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά το λέω για τη ροή του ρεύματος που δέχεται η μπαταρία που είναι μεγαλύτερη μήπως συμβάλλει στη γρηγορότερη φθορά της.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά το λέω για τη ροή του ρεύματος που δέχεται η μπαταρία που είναι μεγαλύτερη μήπως συμβάλλει στη γρηγορότερη φθορά της.

Όπως σου είπα, ναι φθείρεται γρηγορότερα. Όμως σκέψου ότι κάνεις την ημέρα 0.6 κύκλους. Σε ένα χρόνο θα εχεις κάνει καμία 200αρια κυκλους με καλές σχετικά φορτίσεις (όχι άκρα). Πόσο να χάσεις;

Από την άλλη, με αργή φόρτιση θα σε βολεύει να ελέγχεις τη φόρτιση ή θα το ξεχνάς και θα πηγαίνει 100%? Εγώ προσωπικά στις συσκευές μου εχω έναν αργό φορτιστή 0.8a5v και έναν qc. Αν τύχει να μην βιάζομαι βάζω τον αργό. Αλλιώς βάζω τον qc

Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχνάω. Ποτέ δεν το κάνω. Πάντα φορτίζω έτσι γιατί βολεύει η καθημερινότητα μου. Θα πάρω έναν , Xiaomi 5v 2a , για κάθε ημέρα και θα έχω τον γρήγορο για ώρα ανάγκης.

Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχνάω. Ποτέ δεν το κάνω. Πάντα φορτίζω έτσι γιατί βολεύει η καθημερινότητα μου. Θα πάρω έναν , Xiaomi 5v 2a , για κάθε ημέρα και θα έχω τον γρήγορο για ώρα ανάγκης.

Κοπανησε το εκεί στην γρήγορη φόρτιση να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου και μην σκέφτεσαι την μπαταρία

Δεν χαλάνε έτσι εύκολα και επίσης δεν κρατάνε και μια ζωή

Μόνο να μην ζεστενεται να προσέχεις τίποτα άλλο

Αυτό συμβαίνει κυρίως το καλοκαίρι αν φορτίζεις και ταυτόχρονα παίζεις παιχνίδια ή είσαι στο αμάξι και έχεις πλοήγηση και το χτυπάει ο ήλιος

Nokia 8800 Scirocco

Παίδες απλά κατεβάζω την 6.1.009 και την τρέχω;Αν θέλω να ξανά γυρίσω στην μαμά κάμερα του κινητού τη κάνω;Πήγα να την κατεβάσω και μου έγραψε ότι αυτό το αρχείο θα βλάψει την συσκευή μου και δε το έκανα.χαχαχχ

Παίδες απλά κατεβάζω την 6.1.009 και την τρέχω;Αν θέλω να ξανά γυρίσω στην μαμά κάμερα του κινητού τη κάνω;Πήγα να την κατεβάσω και μου έγραψε ότι αυτό το αρχείο θα βλάψει την συσκευή μου και δε το έκανα.χαχαχχ

Συκοφαντίες της google για να μην της κλεψεις τη κάμερα... :lol::lol::lol:

Η μαμα κάμερα δεν επηρεαζεται. Ειναι χωριστό app.

Απλά τη κατεβάζεις και την εγκαθιστας. Δεν χάνεις την στοκ εννοείται. Θα υπάρχει και αυτή ταυτόχρονα.
Ι need a six month vacation, twice a year.

εχω το redmi note 4x και γλυκοκοιταω το poco . αν το παρω θα καταλαβω διαφορα στα χερια μου η οχι ; ειναι μερα με τη νυχτα ;
P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek

εχω το redmi note 4x και γλυκοκοιταω το poco . αν το παρω θα καταλαβω διαφορα στα χερια μου η οχι ; ειναι μερα με τη νυχτα ;

Πολυ ανωτερο το Poco σε ολα...

Poco X3 nfc 6/128

Ναι, είναι η μέρα με τη νύχτα.

Πολυ ανωτερο το Poco σε ολα...
... εκτός από την αυτονομία που το RN4Χ είναι αρκετά καλύτερο λόγω του πιο αδύναμου και συνεπώς battery-friendly επεξεργαστή/GPU.

... εκτός από την αυτονομία που το RN4Χ είναι αρκετά καλύτερο λόγω του πιο αδύναμου και συνεπώς battery-friendly επεξεργαστή/GPU.

Και στην μπαταρια ειναι εξειρετικο τπ ποκο φιλε...

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και στην μπαταρια ειναι εξειρετικο τπ ποκο φιλε...
Σε καμιά περίπτωση δεν έχει την αυτονομία του RN4X όμως!

• The title was changed to Poco F1