gkal Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 1 hour ago, gregpap2016 said: Βρε παιδια, ξερει κανεις πως θα αναφερουμε το συγκεκριμενο bug? Μου σπαει τα νευρα. (Ειναι πανω δεξια, σε καθε thread). Έχεις αλλάξει theme; Δοκίμασε άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Πως γινεται αυτο φιλ@ μου; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκλειδωνεται ο bootloader με το mi unlock, τεσπά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 On 18/2/2022 at 11:19 ΠΜ, Inevar said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ξεκλειδωνεται ο bootloader με το mi unlock, τεσπά. Εισαι εμπειρος με αυτα τα πραγματα; Γιατι εγω εκανα τη διαδικασια μια και μοναδικη φορα καιδουλεψε με την πρωτη. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 2 ώρες πριν, gregpap2016 said: Εισαι εμπειρος με αυτα τα πραγματα; Γιατι εγω εκανα τη διαδικασια μια και μοναδικη φορα καιδουλεψε με την πρωτη. Εννοείται φίλε, έχω φλασαρει πολλές καστομ ρομ σε παλιά και νέα κινητά. Τα ξέρω τα κολλήματα αυτά , δεν ασχολήθηκα πάλι, θα το βρω όπως τα βρίσκω πάντα. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Θέλει να περάσουν κάποιες ώρες μετά τη 1η αίτηση για ξεκλείδωμα. 2-3 μέρες ήταν παλιά, για τσεκαρε.Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 On 21/2/2022 at 4:54 ΜΜ, Da_rudakos said: Θέλει να περάσουν κάποιες ώρες μετά τη 1η αίτηση για ξεκλείδωμα. 2-3 μέρες ήταν παλιά, για τσεκαρε. Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk φιλε κατι ασχετο, πως σκ@τ@ ανεβαινουμε βαθμιδες; πχ εσυ εισαι στη 10η βαθμιδα, εγω στην πρωτη.... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Δεν έχω ιδέα τι είναι η βαθμίδα καν :)Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 3 ώρες πριν, Da_rudakos said: Δεν έχω ιδέα τι είναι η βαθμίδα καν 🙂 Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Πάντα μπαίνω απο tapatalk και δεν φαίνεται κάπου. Μπήκα απο site τώρα και τα βλέπω κανονικά. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με τα χρόνια που είσαι μέλος και τον αριθμό post. Ίσως να παίζουν ρόλο και τα reactions (like κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2022 19 ώρες πριν, Da_rudakos said: Πάντα μπαίνω απο tapatalk και δεν φαίνεται κάπου. Ειχα δει και γω το ταπαταλκ, απλα δεν εψηνα γτ ζητουσε πολλα δικαιωματα απο τοτε (2016). Κ αλλωστε δεν εχω και πολλα φορουμ οπου μπαινω. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Κολλάω στο Xiaomi mi unlock tool... κάνω τα βήματα σωστά αλλά σταματάει στο 50% του verification λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει verification. Ξέρει κανείς γιατί; Να φταίνε τα drivers; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 18 ώρες πριν, Inevar said: Κολλάω στο Xiaomi mi unlock tool... κάνω τα βήματα σωστά αλλά σταματάει στο 50% του verification λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει verification. Ξέρει κανείς γιατί; Να φταίνε τα drivers; Λογικα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 (edited) Ηρθε η NOHON σημερα,στο μηνα πανω,μεσω Ali απο Κινα 17€ με τα εργαλεια μαζι για αντικατασταση με Speedex. (Πρωτη φορα μου ερχεται απο ali πακετο με speedex,μεχρι τωρα μονο ελτα) Χωρις να εχω ξανα ανοιξει,αντικαταστησει μπαταρια αφου ειδα 1-2 βιντεακια στο youtube,η διαδικασια αντικαταστασης ειναι σχετικα απλη,πρωτες εντυπωσεις απο τη μπαταρια αψογες,σαν καινουριο το Poco. Edited March 10, 2022 by stathisso 1 Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Πέρασέ του και μια ΑΟSP-based (πχ pixel experience) και βγάζεις άλλα 2-3 χρόνια. Πρώτα θα σε βαρεθεί αυτό και μετά εσύ εκείνο. Με'γειες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 2 ώρες πριν, tifozif1 said: Πέρασέ του και μια ΑΟSP-based (πχ pixel experience) και βγάζεις άλλα 2-3 χρόνια. Πρώτα θα σε βαρεθεί αυτό και μετά εσύ εκείνο. Με'γειες Η αλήθεια μου αρέσει,με εχει βολέψει το miui,το μονο κακο που εχουμε μεινει σε android 10. Αξιζει τον κοπο να παω σε 12; εκτος απο το "διαβασμα" για να το περασω πιο πολυ σκεφτομαι το στήσιμο του κινητου απο το μηδεν. Αν θες δωσε καποιο λινκ με την διαδικασια μιας και τοσα χρονια δεν εχω μπει στον κοπο,επειδη με καλυπτει το miui Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 13 ώρες πριν, stathisso said: Η αλήθεια μου αρέσει,με εχει βολέψει το miui,το μονο κακο που εχουμε μεινει σε android 10. Αξιζει τον κοπο να παω σε 12; εκτος απο το "διαβασμα" για να το περασω πιο πολυ σκεφτομαι το στήσιμο του κινητου απο το μηδεν. Αν θες δωσε καποιο λινκ με την διαδικασια μιας και τοσα χρονια δεν εχω μπει στον κοπο,επειδη με καλυπτει το miui Πρώτα πρώτα αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader-Νέα-Μέθοδος-Ενημέρωση-28-05-2019/ Μετά πας εδώ: https://forum.xda-developers.com/t/rom-official-12-0-beryllium-pixel-experience-aosp-2022-02-28.4390697/ Θα βρείς ότι οδηγίες χρειάζεσαι. Δες ακόμη και αυτό https://forum.xda-developers.com/t/poco-f1-ultimate-collection-guides.4192715/ που έχει ΠΟΛΛΗ γνώση μαζεμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 27 minutes ago, tifozif1 said: Πρώτα πρώτα αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31985-Ξεκλείδωμα-του-Bootloader-Νέα-Μέθοδος-Ενημέρωση-28-05-2019/ Μετά πας εδώ: https://forum.xda-developers.com/t/rom-official-12-0-beryllium-pixel-experience-aosp-2022-02-28.4390697/ Θα βρείς ότι οδηγίες χρειάζεσαι. Δες ακόμη και αυτό https://forum.xda-developers.com/t/poco-f1-ultimate-collection-guides.4192715/ που έχει ΠΟΛΛΗ γνώση μαζεμένη ξαναεβαλα μετα απο ενα χρονο παλι pixel experince το κινητο παει σφαιρα αλλα ενω φλασαρα dfe τελικα το κινητο ειναι κρυπτογραφημενο επισης δε μ αρεσουν τα χρωματα που εχει γενικα ολο το λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 (edited) η αυτοματοποιημενη εγκατασταση drivers δεν λειτουργει, δηλαδη δεν με αφηνει να τρεξω το αρχειακι τα windows, απενεργοποίησα το smartscreen αλλα πάλι δεν με αφήνει. ΥΓ Πρέπει να βγάλω ακρη με τους kedacom Πάντως μια χαρα drivers έβαλα αυτή τη φορά και το xiaomi unlock tool παλι τον χαβά του, κολλησε το 50% και μετα έβγαλε το χαρακτηριστικό μήνυμα "couldn't unlock " . Είχα μέρες να το δω και βρηκα σημερα χρόνο. Edited March 11, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 Για δες https://www.youtube.com/watch?v=tIFhFuSbwYk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 (edited) Μόνο εμένα μου έριξε πολύ την απόδοση της μπαταρίας η τελευταία αναβάθμιση? Από εκεί που τελειωνα την μέρα με 40%μπαταρια, τωρα ίδια χρήση μετα την αναβάθμιση τελειώνει Μισή μπαταρία σαν ναχει Μπορώ να ακυρώσω το update και να το επαναφέρω στην προηγούμενη έκδοση???? Edited March 11, 2022 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 7 ώρες πριν, tifozif1 said: Για δες https://www.youtube.com/watch?v=tIFhFuSbwYk Ευχαριστώ πολύ φίλε , δεν βγήκε άκρη! Έκανα τα βήματα ακριβώς. Το πρόβλημα παραμένει, αλλά δεν σπάζομαι έχω υπομονή θα γινει. Έχω την εμπειρία των xperia εξάλλου !! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Καλησπέρα. Ενώ απενεργοποιησα το app vault εδω και καιρο βλέπω οτι ακόμη τρώει μπαταρία. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθει εντελώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 On 12/3/2022 at 1:11 ΠΜ, giokosta said: Μόνο εμένα μου έριξε πολύ την απόδοση της μπαταρίας η τελευταία αναβάθμιση? Από εκεί που τελειωνα την μέρα με 40%μπαταρια, τωρα ίδια χρήση μετα την αναβάθμιση τελειώνει Μισή μπαταρία σαν ναχει Μπορώ να ακυρώσω το update και να το επαναφέρω στην προηγούμενη έκδοση???? γιατι δε ρωτας στο νημα που ειναι για το f3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 3 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: γιατι δε ρωτας στο νημα που ειναι για το f3 ? Χαχα Έλα ντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 (edited) Άντε λίγο έμεινε. Edited March 13, 2022 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts