Jump to content

Poco F1


taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνήθως όχι.

Στην περίπτωση του Poco όμως, υποτίθεται ότι η dev τρέχει ιδανικά.

Δε χάνεις λοιπόν τίποτα να την περάσεις και αν για κάποιο όλο δεις ότι δε σου κάνει, που δεν το νομίζω, επαναφέρεις τη stable.

η dev εχει προγματα μεσα που δε δουλευουν η εχει κολληματα ?
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι να πάρω το Poco για τον πατέρα μου, προς αντικατάσταση του redmi note 4X.

Σήμερα πλέον σε τι κατάσταση είναι το κινητό, έχουν διορθωθεί bugs;; κάτι θέματα με την αφή που είχε, πως είναι πλέον; :)

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch
Link to comment
Share on other sites

Trelara έχουν γραφεί για την dev. Διαβάστε και λίγο πιο πίσω. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
που δλδ ποιο πισω

?

 

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Trelara έχουν γραφεί για την dev. Διαβάστε και λίγο πιο πίσω. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
εγω ρωτησα για να δω αν εχει αλλος για να μου πει γνωμη
Link to comment
Share on other sites

Εμεις που είμαστε με Dev τόσο καιρό δεν αντιμετωπίζουμε τίποτα. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ ότι και να σου πούμε. Λέμε ειναι μια χαρά. Βαλτη λοιπόν να δεις

Εσένα μπορεί να σε χαλάει κάτι που σε εμάς αρέσει. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια. Εγώ την Dev δεν την αλλάζω.

Link to comment
Share on other sites

αλλος με dev σε pocophone ?

 

Dev εχω και εγω και δεν εχω κανενα προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Έχω την dev εδώ και 4 μήνες. Σχεδόν από το πρώτο δεκαήμερο κατοχής του κινητού. ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. Για να στο λένε όλοι εδώ κάτι παραπάνω θα ξέρουν φίλε Trelara.

 

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις

επειδη θα βαλω dev το volte και το vowifi πρεπει να ξανακανω τις ρυθμισεις για να το ενεργοποιησω παλι ?

Edited by Tr3LaRaS
Link to comment
Share on other sites

Προς το παρόν έφτιαξε. Αν δεν το αλλάξουν πάλι οι Κινέζοι οι λαμακες. Ευχαριστώ.

 

9a8ad1c286b0ecd01b79fcfcce9ff024.jpg

Μόλις πήρε ενημέρωση αυτής της εφαρμογής και το δικό μου και ναι όντως έφτιαξε με την ενημέρωση αυτή.
Link to comment
Share on other sites

περασα τελικα σε dev και παρατηρησα οτι μου εβγαλε ενα εικονιδιο που γραφει vodafone και οταν το πατησω μου εχει τις δυο καρτες μου και κατι μενου τους αλλα το εχει ονομασει vodafone απο μονο του.

τα θεματα δεν υπαρχουν στην dev ?

Edited by Tr3LaRaS
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελες να αναλύσεις;

 

Η amoled είναι φύσει ανώτερη, άσχετα με τις προσωπικές προτιμήσεις. Αποδίδει καλύτερα χρώματα και μαύρα και είναι και ενεργειακά πιο αποδοτική. Άλλο που εγώ δεν έχω θέμα και είμαι υπερκαλυμμενος με ποιοτική IPS lcd.

 

Όσον αφορά τα gorilla glass, εσύ καλύπτεσαι με tempered glass αντί gorilla; Τα απλά tempered αν τα ακουμπήσεις με κλειδί χαράζουν και αν τα χτυπήσεις ελάχιστα με ένα κλειδί σπάνε για πλάκα.

 

Τί λέμε; Ατάκες και αιρετικά πράγματα απλά για να κάνουμε εντύπωση; Εκτός αν τρολαρεις όποτε το πετυχες, τσίμπησα!

 

Για battery drain δε μίλησα. Μίλησα για ακόμα καλύτερη ενεργειακή διαχείριση.

 

Δε λείπει ΜΟΝΟ το dark mode. Λείπουν τα 60 fps, λείπει η καλύτερη νυχτερινή φωτό στη στοκ κάμερα, λείπουν τα κανονικά notifications πάνω αριστερά. Λείπει το πολύ απλό hide notch χωρίς εφαρμογή τρίτου.

Αυτό που δε λείπει είναι η άφθονη μπαταρία, η τρελή ταχύτητα, το γρήγορο ξεκλείδωμα με όλους τους τρόπους, η καλή κάμερα σε γενικές γραμμές, το headphone jack, η κάρτα sd, η άφθονη ram!

Τα premium υλικά κατασκευής είναι λίγο πολύ gimmicks. Μαζεύουν δαχτυλιες και σπάνε. Ή μέταλλο ή πλαστικό, για μένα. Όχι από σκοπιά γούστου, αλλά από σκοπιά ορθολογικής επιλογής υλικών. Ειδικά στο τελευταίο δεν χωράει κουβέντα. Είναι απλα λάθος σε φορητή συσκευή να βάζεις παντού γυαλί.

 

Ω, εννοείται ότι θα αναλύσω.

 

Φύσει ανώτερη από πού κι ως πού; Επειδή τις υπερτιμολογεί η Samsung (αφού δικό της προϊόν είναι); Στα υπερκορεσμένα χρώματα; Που το απλό κόκκινο φαίνεται ματζέντα ή έντονο ροζ; Τα burn-ins είναι ανώτερα και αυτά; Ή που τα χρώματα ξεθωριάζουν (αυτό το έβαλα δίπλα-δίπλα σε ίδια συσκευή δεν πιάνει. η ίδια συσκευή πρέπει να είναι του κουτιού. εκεί θα δεις σοβαρή διαφορά. ειδικά στο μπλε χρώμα, αν η διαδικασία κατασκευής που ακολουθεί η Samsung είναι ίδια με παλιότερα). Αποδίδει "εντονότερα" χρώματα, ναι. "Ακριβέστερα", όχι. "Καλύτερα", αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Για gaming, ναι, είναι καλύτερες, αφού τα video games "πατάνε" στα έντονα χρώματα και στο έντονο sharpness. Για όλες τις άλλες "δουλειές", όπως ανάγνωση κειμένων, ειδικά σε λευκό φόντο, είναι ακατάλληλες. Γιατί, αφού αποδίδει καλύτερο μαύρο από τις lcd (το μοναδικό χρώμα που αποδίδει καλύτερα), χάνει πάρα πολύ στο ακριβώς αντίθετο χρώμα του, το λευκό. Εκεί, ό,τι και να κάνει η Samsung, δε μπορεί να το διορθώσει, λόγω της φύσης των leds.

 

Επίσης, χωρίς κάποιο επιπλέον φίλτρο, είναι αρκετά πιο δυσδιάκριτες από τις lcd, κάτω από έντονο ήλιο, κάτι που είναι συνέχεια της αδυναμίας τους στο λευκό χρώμα.

 

Ξέρω, ξέρω, μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις. Αλλά, αν επιλέξεις τη "normal" (? νομίζω έτσι λέγεται η επιλογή), είναι σαν να πέφτει στο μισό η ανάλυση και έχει κάποιος μυωπία.

 

Ips lcd για όλες τις περιπτώσεις, led (amoled, s-amoled κλπ) για gaming.

 

Δεν έγραψα κάτι για tempered glasses. Έγραψα ότι η εξέλιξη των gorilla glasses είναι λάθος. Μέχρι το 3, με το ζόρι και το 4, είχαν σωστή αναλογία πάχους υλικών και προστασία οθόνης. Τώρα, στη διαδικασία κατασκευής όλο και πιο ελαφρών κινητών, αλλά με γυαλί μπρος και πίσω και μεταλλικό σώμα (αυτό θα πει ειρωνεία), τα gg5 και gg6 (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν κυκλοφορεί το 6), αντέχουν σε γρατζουνιές το ίδιο με τα 3 και 4, αλλά η αντοχή σε χτυπήματα έχει πέσει κατακόρυφα, γιατί το πάχος τους έχει μειωθεί πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε, για να αντέχουν και τα πιο μικρά χτυπήματα (π.χ. από το χέρι στο τραπέζι). Γι' αυτό και κυκλοφορούν πολλά smartphones με οθόνες και "πλάτες" θρύψαλα..

 

Τώρα θα μιλήσω για tempered. Προτιμάς καλύτερα να αλλάξεις κάτι που κοστίζει 3€-4€ ή κάτι που κοστίζει 60€-120€, ανάλογα την ποιότητα; Προσωπικά είμαι στην πρώτη επιλογή, κι ας προσθέτει πάχος στη συσκευή μου, μαζί με θήκη "τούβλο".

 

Αυτό με τα κλειδιά ελπίζω να είναι από δικές σου εμπειρίες, γιατί αν είναι από video στο youtube, τα αποτελέσματα και οι προσπάθειες είναι ανάλογα του ποιος πληρώνει τον youtuber. Κι εγώ βλέπω πολλά βίντεο, αλλά πλέον ο biased youtuber "βρωμάει" από πολύ μακριά.

 

"Τί λέμε; Ατάκες και αιρετικά πράγματα απλά για να κάνουμε εντύπωση; Εκτός αν τρολαρεις όποτε το πετυχες, τσίμπησα"!

 

Αυτά που περιγράφεις σε αυτό το κομμάτι, είναι ακριβώς αυτά που κάνεις, μόνο σε αυτό το κομμάτι.. Αν trollάρω, πίστεψέ με, θα φανεί... Disclaimer: Δεν έκανα και δεν κάνω σε αυτά 2 posts, στη σύντομη συζήτησή μας.

 

Για τη μπαταρία. Βγάζουν πολλοί 12ωρα και 14ωρα, με 12ωρα κι εγώ. Λες να βγαίνει κάτι καλύτερο από αυτό, με 1080 οθόνη και 4000 μπαταρία, με φυσιολογική χρήση; Εννοώ, stock rom, φυσιολογική φωτεινότητα (όχι μηδενική) και χρήση λίγο από όλα, χωρίς "σταματημένα" apps.

 

Τα 60 fps είναι πάλι καθαρά κομμάτι του gaming (γράφω συνέχεια γι' αυτό, γιατί έχω ασχοληθεί πολύ). Η ζωή "τρέχει" στα 40-45 και οι ταινίες στα 24. Τώρα, αν όντως το Pocophone έχει το ίδιο εξάρτημα κάμερας με το Pixel 3, δε νομίζεις ότι μας λείπει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του software, που εννοείται ότι δε θα δώσει ποτέ η Google, έτσι ώστε να αποδίδει το ίδιο;

 

Κανονικά notifications δε θα δούμε ποτέ, λόγω του χώρου που καταλαμβάνει το notch. Εκτός κι αν δε θέλεις να βλέπεις ποτέ το ρολόι.

 

Το hide του notch δε με απασχολεί πλέον. Με το να το κρύβουμε, χάνει την "ταυτότητά" της η οθόνη. Κινητό με notch πήραμε, εις γνώση μας.

 

Σχετικά με το ποιο υλικό είναι προτιμότερο, οι απόψεις μου διίστανται. Ειδικά με μια πτώση που είχα πρόσφατα σε μεταλλική συσκευή χωρίς θήκη που είχα, και έπρεπε να την ανοίξω, και να την ισιώσω. Ναι, το πλαστικό δεν έχει την αίσθηση του μετάλλου, αλλά απορροφάει πάρα πολλά περισσότερα χτυπήματα. Αυτό είναι κάτι που κάθε fan των premium συσκευών δε μπορεί να αρνηθεί.

 

Καλά, ας μην αρχίσω να γράφω για το γυαλί στις πλάτες, γιατί θα γράψω άλλο τόσο και θα φάω και μόνιμο ban... Θα αρκεστώ να γράψω ότι είναι πολύ ως και τελείως λάθος...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Στην dev rom δεν υπάρχει η εφαρμογή με τα θέματα σε region με Ινδία όπως πχ σε stable rom?
Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω πολλά θέματα έχοντας ως περιοχή το Χονγκ Κονγκ.

Ινδία που είχα δοκιμάσει παλαιότερα, δε μου αναγνώριζε τον αποστολέα μηνύματος παρ' όλο που τον είχα στις επαφές μου.

Μπορεί βέβαια να το έχουν φτιάξει τώρα που μιλάμε.

 

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ με stable rom είχα κανονικά θέματα με χώρα Ινδία, τώρα που πήγα σε dev με Ινδία δεν έχω θεματα
Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξύ βρισκω την εφαρμογή την κατεβάζω την κάνω εγκατάσταση αλλά κρασρει

Τι διάολο γίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Στην σημερινή κλειστή ήρθε και το L1....

Αρχίζει και βγάζει τα χρήματα του το poco

 

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

 

Δεν λειτουργεί η FHD ανάλυση στο Netflix ομως

 

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το ξηλωσα το black amoled...μετα την χθεσινή αναβάθμιση μου έσπασε τα νεύρα...κάθε τρεις και λίγο στις ρυθμίσεις μόνο τα εικονίδια και στην οθόνη κλειδώματος total black...δεν έδειχνε τίποτα...αν φτιάξουν τα bugs το ξαναβλέπουμε...

 

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει να κάνει με το black amoled Γιώργη.

Το ίδιο έκανε και σ' εμένα που έχω το παρακάτω θέμα cool black v10.

Όχι συνέχεια αλλά μια δυο φορές μου το έκανε.b6cdcc0cc88f2939daba377c996b3eaf.jpg

 

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Εμένα σήμερα μόνο το έκανε 4 φορές και 3 φορές μαύρισε την οθόνη κλειδώματος και δεν έβλεπα ώρα και ειδοποιήσεις.

Πέρασα το απλό black και θα δω πως θα πάει...για την ώρα όλα καλά...

0b7a3455521f8626a32a556e10177e02.jpg

 

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by ironbum2

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Link to comment
Share on other sites

Σχεδόν όλα τα μαύρα θέματα έχουν το ίδιο bug. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα το mi8 και όλα είχανε το ίδιο πρόβλημα που προαναφέρθηκε.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ την παρέα σας αγαπητά μέλη.

Είμαι χρήστης redmi note 5 αγορασμενο από public. Πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή, όμως λόγω φθορων που προκαλέσα είμαι σε αναζήτηση άλλης. Κοιτάζω λοιπών για το poco. Το βρίσκω λοιπόν στο Σκρουτζ. Τι πρέπει να να προσέξω για την αγορά αυτή προκειμένου να έχω εγγύηση , ελληνικά κλπ?

Link to comment
Share on other sites

Τα γνωστά.

Επίσημη εγγύηση, μόνο από μεγάλες αλυσίδες.

Αν δε σε ενδιαφέρει να είναι επίσημη, πας σε κάποιο σκρουτζομαγαζο και το παίρνεις.

Προτίμησε κάποιο από αυτά που δίνουν 2 έτη, διότι τα περισσότερα δίνουν μόνο 1.

Προσωπικά αυτό έκανα.

 

Στάλθηκε από το Pocophone F1

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Poco F1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...