jasonas Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 α... οποτε περιμενω... και κατι τελευταιο προς το παρον... αυτο το TWRP τι ειναι? ειναι απαραιτητο για το κινητο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 α... οποτε περιμενω... και κατι τελευταιο προς το παρον... αυτο το TWRP τι ειναι? ειναι απαραιτητο για το κινητο...? Σχετικό είναι αυτό.. Σε κάποιους είναι απαραίτητο.. Όχι σε όλους.. Αν έχεις σκοπό να περάσεις την ελληνική ρομ κ κάποια αρχεία ζιπ χρειάζεται. Αλλιώς απλα ξεκλείδωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 -When unlocking, does the hard reset occur? (factory reset, or reset data) No, unlike unlocking HTC, Motorola ... unlocking occurs without loss of data but if the data on the phone is encrypted, you must first disable the encryption, otherwise the data will be lost. Then unblock and you can turn on encryption again. Exceptions are Mi6, Mi Note 3, Mi Mix 2, Mi Mix 2s. They have a complete discharge. And it looks like this ----- Από xda. Και ποιά είναι η διαδικασία με το disable encryption?? Είναι σίγουρο ότι διαγράφονται όλα; Είμαι κ εγώ στην ίδια φάση με τον Ιάσωνα. Θα διαγραφούν όλα με το ξεκλείδωμα γίνεται κ factory reset δυστυχώς. Οποτε θα το ξανα στήσεις παλι μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 -When unlocking, does the hard reset occur? (factory reset, or reset data) No, unlike unlocking HTC, Motorola ... unlocking occurs without loss of data but if the data on the phone is encrypted, you must first disable the encryption, otherwise the data will be lost. Then unblock and you can turn on encryption again. Exceptions are Mi6, Mi Note 3, Mi Mix 2, Mi Mix 2s. They have a complete discharge. And it looks like this ----- Από xda. Και ποιά είναι η διαδικασία με το disable encryption?? Είναι σίγουρο ότι διαγράφονται όλα; Είμαι κ εγώ στην ίδια φάση με τον Ιάσωνα. Ναι εδώ και περίπου ένα χρόνο άλλαξε πολιτική η xiaomi κ λέει αν ξεκλειδώσεις bootloader γίνεται factory reset. Πιο πριν δεν γινόταν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefys Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος και εγώ της συσκευής στο 64αρι αλλά "γλυκοκοιταζω" και την armoured edition με το kevlar.Ειδα ότι ανακοινώθηκε στην Ινδία νέα έκδοση armoured με μνήμη 128/6 GB στις 26 Δεκεμβρίου αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα έρθει στα μέρη μας..Γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό??Περίεργο πάντως για την Xiaomi να μη στέλνει την έκδοση αυτη στην Ευρώπη ταυτοχρονα με την κυκλοφορία της στην Ινδία..Το ίδιο έγινε και με την armoured edition με μνήμη 8/256 GB που λανσαρίστηκε με την κυκλοφορία του κινητού ήδη από τον προηγούμενο Αύγουστο για την Ασία μόνο αλλά δεν έφτασε έως σήμερα στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μία ερώτηση: Στα BSG MOD Settings της gcam έχει μία επιλογή Option Libs με τιμές: Default / Eszdman Old / Eszdman New / Eszdman V3 / Savitar. Τι "σημαίνει" αυτή η επιλογή και ποια από τις βιβλιοθήκες να επιλέξει κάποιος; Ευχαριστώ.Αν το gcam παίζει καλά με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις (αναλόγως αν είσαι stable ή dev) θα έλεγα να επιλέξεις μεταξύ default και V3 - ότι σου κάτσει καλύτερα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Εγώ έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις που προτείνονται και έχει πολύ καλή απόδοση. Recommended settings https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78554074&postcount=2521 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Σχετικό είναι αυτό.. Σε κάποιους είναι απαραίτητο.. Όχι σε όλους.. Αν έχεις σκοπό να περάσεις την ελληνική ρομ κ κάποια αρχεία ζιπ χρειάζεται. Αλλιώς απλα ξεκλείδωσε.. Οταν λες ελληνική ρομ? η dev τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Τι επιλογές έχουμε να κρύψουμε το notch στην Pie? Κάπου διάβαζα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο για την οθόνη να "απενεργοποιήσεις" στην ουσία την περιοχή εκεί πάνω. Υπάρχει θέμα άραγε? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Οταν λες ελληνική ρομ? η dev τι είναι? Η ελληνική απο την κοινότητα miui. Gr. Η dev που θες εσυ να βάλεις είναι global dev.. Έχουν διαφορές διαβασε στο διπλανο φόρουμ που σου αναφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Καλημέρες. Αν και συντηρητικός, αποφάσισα να περάσω τη dev. Όλα πολύ καλά αλλά θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματακια. - στις ρυθμίσεις έχω εις διπλούν την επιλογή χρήση μπαταρίας. Έτσι είναι στη dev ή εγώ αποτελώ την εξαίρεση; (βλέπε φωτό) - εγώ κατεβάσει δύο gcam. Η μια με την κόκκινη τελίτσα στη μέση, έχει ένα σκασμό ρυθμίσεις και αγγλικό μενού. Η άλλη είναι η κλασική που είχα και στη stable με λιγότερες ρυθμίσεις κι ελληνικό μενού. (βλέπε φωτό) Ωστόσο και οι δύο αναφέρονται ως 6.1.021. - δεν μπορώ να βάλω ως οθόνη κλειδώματος τη φωτό η το wallpaper που θέλω. Πάω στη φωτό, επιλέγω ορισμός ως οθόνη κλειδώματος αλλά δεν..... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 Edited January 6, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Kι εγώ έχω δύο φορές την μπαταρία. Αν δεις όμως είναι διαφορετικά μέσα στα μενού, έχουν άλλα πράγματα. Για την gcam κατεβάζεις την MGC_6.1.021_V2b++ και θα βάλεις τα παρακάτω settings: BSG Mod Settings > Input Model >Interface style - Pixel 2 >Back Camera - Pixel XL (Better gamma and no yellow tints in Night Sight) (You can also use Pixel 3 XL if Pixel XL's red tint in few photos bothers you) >Front Camera - Pixel XL >Config - BSG PixelPlusNS HDR+ (Faster processing, Auto Night mode while using HDR+ Enhanced in very low light) HDR+ Parameters >Min. ISO limited by exposure - 1/4 sec >Minimum frames - 6 >Maximum frames - 24 Don't change anything in Night Sight parameters Final jpg quality HDR+ - 100 Enable these 'Disable zoom in portrait mode' 'Enhanced HDR+ in portrait mode'. Only enable 'Add Aux to camera switch' if you are using MI8. Libs - Default (You can use Ezdsman V3 if you need illuminated shadows but not necessary imo) Saturation of both front and back cameras >Highlights saturation - 1.1 >Shadows saturation - 1.6[/quotE] Oι φωτό που βγάζει είναι απίστευτες. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 - δεν μπορώ να βάλω ως οθόνη κλειδώματος τη φωτό η το wallpaper που θέλω. Πάω στη φωτό, επιλέγω ορισμός ως οθόνη κλειδώματος αλλά δεν..... Wallpaper αλλάζεις με την μαμά εφαρμογή συλλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Kι εγώ έχω δύο φορές την μπαταρία. Αν δεις όμως είναι διαφορετικά μέσα στα μενού, έχουν άλλα πράγματα. Για την gcam κατεβάζεις την MGC_6.1.021_V2b++ και θα βάλεις τα παρακάτω settings: Oι φωτό που βγάζει είναι απίστευτες. :cool: Το είχα διαβάσει αλλά ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να το μεταφέρεις εδώ. Η άλλη κάμερα έχει πουλ περισσότερες ρυθμίσεις βέβαια και για αυτό τη σκαλίζω. Επίσης σου εμφανίζει τη νυχτερινή λήψη χωρίς να χρειάζεται να πας στην επιλογή "περισσότερα". (δες φωτό). Wallpaper αλλάζεις με την μαμά εφαρμογή συλλογή Ευχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 φιλε @elteo μια απορια οσο αφορα τις ρυθμισεις καμερας ,εγω τις ειχα παντα ως εχει και λεω να δοκιμασω αυτο που αναφερεις ,στην επιλογη <<Enable these 'Disable zoom in portrait mode' 'Enhanced HDR+ in portrait mode'. Only enable 'Add Aux to camera switch' if you are using MI8. >> δεν πολυκαταλαβα ,ενεργοποιουμε τους διακοπτες ή απενεργοποιουμε ; τωρα ειναι στο off @jimteo τιποτα φιλε, να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 φιλε @elteo μια απορια οσο αφορα τις ρυθμισεις καμερας ,εγω τις ειχα παντα ως εχει και λεω να δοκιμασω αυτο που αναφερεις ,στην επιλογη <<Enable these 'Disable zoom in portrait mode' 'Enhanced HDR+ in portrait mode'. Only enable 'Add Aux to camera switch' if you are using MI8. >> δεν πολυκαταλαβα ,ενεργοποιουμε τους διακοπτες ή απενεργοποιουμε ; τωρα ειναι στο off @jimteo τιποτα φιλε, να σαι καλα Ενεργοποιείς το "Disable zoom in portrait mode" και το "Enhanced HDR+ in portrait mode". Το "Add Aux to camera switch" το αφήνεις ως έχει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ενεργοποιείς το "Disable zoom in portrait mode" και το "Enhanced HDR+ in portrait mode". Το "Add Aux to camera switch" το αφήνεις ως έχει. Ευχαριστω jim :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά τις ρυθμίσεις τις πήρα από το xda. Είναι δοκιμασμένες. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78554074&postcount=2521 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδιά τις ρυθμίσεις τις πήρα από το xda. Είναι δοκιμασμένες. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78554074&postcount=2521 Ωραίος φίλε, στο θέμα συγκριτικών καμερών έχω δύο φώτο, μια με gcam και μια stock, για κοίτα ποια είναι καλύτερη; Επίσης παρατηρώ ότι η gcam τις βγάζει πιο απομακρυσμένες, η stock βγάζει ακαριαία την φώτο, η gcam αργεί λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ωραίος φίλε, στο θέμα συγκριτικών καμερών έχω δύο φώτο, μια με gcam και μια stock, για κοίτα ποια είναι καλύτερη; Επίσης παρατηρώ ότι η gcam τις βγάζει πιο απομακρυσμένες, η stock βγάζει ακαριαία την φώτο, η gcam αργεί λίγο Βγάζει ακαριαία και η gcam απλά έχει 1 δεύτερο για να δουλέψει το hdr+ το οποίο είναι 1 εκ. φορές καλύτερο ως λειτουργία.:cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μάλιστα, αυτός ο λόγος δηλαδή, εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω διαφορές ανάμεσα στις δύο κάμερες όσο αφορά την ημέρα, μ αρέσουν και οι δύο, ή απλά δεν το κατέχω και πολύ και δεν βλέπω διαφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Την ημέρα έχει μια ελαφρά υπεροχή η gcam. Η στοκ είναι αξιοπρεπέστατη την μέρα, το έλεγα παλαιότερα συνέχεια. Οταν όμως υπάρχει η παραμικρή υποψία έλλειψης φωτός εκεί η gcam δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παίδες υπάρχει gcam και για ένα huawei p9 lite που έχει της γυναίκας, γιατί με έχει φάει όταν το έβαλα στο poco; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Που μπορώ να βρω οδηγίες για εγκατάσταση και χρηση της gcam ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παίδες υπάρχει gcam και για ένα huawei p9 lite που έχει της γυναίκας, γιατί με έχει φάει όταν το έβαλα στο poco; Καλυτερα απευθυνσου στο νημα της συσκευης..Σιγουρα θα ξερουν να σου πουν οσοι εχουν το συγκεκριμενο μοντελο γιατι δεν παιζουν ολες οι εκδοσεις gcam σε ολα τα κινητα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts