karagalexk Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πολλά κλικ πιο γρήγορη... Αρχίζει και δείχνει τα δόντια της Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ποσοστό της μπαταρίας φαίνεται και επίσης η gcam δεν κολλάει πλέον καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίζει κανενας οδηγός για το πως παμε απο stable σε beta? Επίσης αργότερα οταν θα βγεί η stable με την 9.0 θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σε stable ή θεωρείται πισωγυρισμα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίζει κανενας οδηγός για το πως παμε απο stable σε beta? Επίσης αργότερα οταν θα βγεί η stable με την 9.0 θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σε stable ή θεωρείται πισωγυρισμα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://en.miui.com/thread-3844956-1-1.html εδώ είσαι ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησης. Για το δεύτερο δε γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 http://en.miui.com/thread-3844956-1-1.html εδώ είσαι ως προς το πρώτο σκέλος της ερώτησης. Για το δεύτερο δε γνωρίζω Χαζή ερώτηση αλλά υποθέτω απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ρουτ, σωστά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Χαζή ερώτηση αλλά υποθέτω απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι ρουτ, σωστά; Όχι παιδιά χωρίς root κ locked bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Όχι παιδιά χωρίς root κ locked bootloaderΜια ανακεφαλαίωση για να δω αν εχω καταλάβει σωστά. Μπορούμε να περάσουμε τη beta εκδοση και να έχουμε κλειδωμένο bootloader? Υποθέτω με το mi tool? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Τσεκαρε το λινκ που έβαλα . Πολύ απλά ακολουθήστε τα βήματα κ είστε έτοιμοι . Ούτε 10 λεπτα υπόθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Παίζει κανενας οδηγός για το πως παμε απο stable σε beta? Επίσης αργότερα οταν θα βγεί η stable με την 9.0 θα μπορέσουμε να γυρίσουμε σε stable ή θεωρείται πισωγυρισμα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚατεβάζεις και περνάς μέσω updater. Δεν χρειάζεται ούτε ροοτ ούτε ξεκλείδωμα. Για να γυρίσεις στην stable 1ον θεωρείται πισογύρισμα γιατί η stable είναι 1.5 με 2 μήνες πίσω και χρειάζεται να γίνει επαναφορά τηλεφώνου Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Ελκυστικό να βάλεις την beta αλλά δεν θα έχεις και τα προβλήματα της. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Ένα μικρό τεστ μεταξύ gcam vs stock vs night sight gcam .https://flic.kr/p/2cXBqSp .Είναι ακριβώς με την σειρά που τα περιγράφω κ νομίζω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά το night mode σε σχέση με την απλή gcam , για την συγκριση με την στοκ δεν το συζητω Edited November 17, 2018 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλημέρα. Από χθες κάτοχος του Poco. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμα εκτενώς λόγω υποχρεώσεων. Προέρχομαι απο G6 και σε πρώτη φάση δηλώνω ευχαριστημένος από αυτό που βλέπω. Όμορφη και μεγαλύτερη οθόνη, καλός αισθητήρας αποτυπώματος και το Miui συμπαθέστατο. Δύο ερωτήσεις για αρχή. Το "Ok Google" δε φαίνεται να λειτουργεί (έχω Αγγλικά ως γλώσσα συστήματος) Είναι θέμα γενικό ή δεν έχω κάνει κάτι? Δεύτερον υπάρχει τρόπος να κατεβάζουμε την μπάρα ειδοποιήσεων πέρα από τον παραδοσιακό? π.χ στα Huawei μπορούσες από τον αισθητήρα, στα Lg υπήρχε το "κουμπί" στα navigation buttons. Να πω ότι είμαι με stable 10.04 Miui. Επίσης υπάρχει κάποια gcam που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το λογισμικό μας και αν ναι ποια? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Κατεβάζεις και περνάς μέσω updater. Δεν χρειάζεται ούτε ροοτ ούτε ξεκλείδωμα. Για να γυρίσεις στην stable 1ον θεωρείται πισογύρισμα γιατί η stable είναι 1.5 με 2 μήνες πίσω και χρειάζεται να γίνει επαναφορά τηλεφώνου Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΑρχικά δεν μπορούσα να την περάσω. Μετά από πολλές δοκιμές και προσπάθειες με αλλαγές ρυθμίσεων τελικά πέρασα την 8.10.25 αφού έκανα εκκαθάριση της cache της εφαρμογής του update και ένα restart πριν την εγκατάσταση. Επίσης να αναφέρω ότι ημουν στα αγγλικά, με περιοχή Ινδία, χωρίς να ξέρω αν παίζουν κάποιο ρόλο. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει gcam, επιλογή για ενεργοποίηση volte δεν βρίσκω (αν έχει ας δώσει κάποιος οδηγίες που βρίσκεται και πως ενεργοποιείται). Κατά τ'αλλα σε 1η ανάγνωση μου φαίνεται οκ χωρίς χτυπητά προβλήματα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μετά από αναβάθμιση OTA πρέπει γίνει hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μετά από αναβάθμιση OTA πρέπει γίνει hard reset;Αν έχεις προβλήματα και κατανάλωση μπαταρίας μεγάλη ίσως βοηθήσει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεν εχω θέματα απλά ρωτάω μήπως χρειάζεται προληπτικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Απο την beta έχει αφαιρεθεί η επιλογή εξαφάνισης του notch? Δε τη βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Απο την beta έχει αφαιρεθεί η επιλογή εξαφάνισης του notch? Δε τη βρίσκω πουθενά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι δεν υπάρχει... Λόγω pie Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Ναι δεν υπάρχει... Λόγω pie Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Κι αν δεν το θελουμε πως κρυβεται πλεον; Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Κι αν δεν το θελουμε πως κρυβεται πλεον;Βάζεις stable. Το notch στην pie το χειρίζεται το λειτουργικό και όχι το miui. Οι devs ψάχνουν.πως θα το εφαρμόσουν. Και στο mi8 με την pie δεν υπάρχει η επιλογή Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλησπέρα. Διαβάζω τη συζήτηση σχετικά με την καινούρια beta που έχει δωθεί και η αληθεια είναι ότι ψήνομαι πολύ να μπω στη διαδικασία και να την περάσω. Ξέρω ότι η ερώτηση σε κάποιους μπορεί να φανεί χαζή αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει αν αξίζει τον κόπο να περάσεις μια beta και γενικά να παίζεις με τις beta αντί της stable; Που χάνεις και που κερδίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλησπέρα. Διαβάζω τη συζήτηση σχετικά με την καινούρια beta που έχει δωθεί και η αληθεια είναι ότι ψήνομαι πολύ να μπω στη διαδικασία και να την περάσω. Ξέρω ότι η ερώτηση σε κάποιους μπορεί να φανεί χαζή αλλά θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει αν αξίζει τον κόπο να περάσεις μια beta και γενικά να παίζεις με τις beta αντί της stable; Που χάνεις και που κερδίζεις; πιο γρηγορες αναβαθμισεις με το τιμημα πιθανων bugs Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και να ρωτήσω κάτι. Διάβασα κάπου ότι ο ήχος με ακουστικά είναι κάτω του μεσου όρου, ισχύει? Και αυτό πιου με απασχολεί κυρίως είναι ότι στο επάνω μέρος της οθόνης λόγω εγκοπής δεν εμαφανίζονται ειδοποιήσεις και κάποια άλλα, πράγμα σημαντικό για εμένα. Το τηλεφωνο θα λειτουργεί μόνο μαμά χωρίς πειράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsikos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάσω 121 σελίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πρόκειται να προβώ στην αγορά του κινητού σε έναν μήνα περίπου λόγω dual sim και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να δουλεύω την μια κάρτα πχ για τηλέφωνο και από την άλλη κάρτα να έχω Ίντερνετ. Συγνώμη για την κατά πολλούς χαζή ερώτηση αλλά είχα κολλήσει με iPhone τόσα χρόνια και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάσω 121 σελίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πρόκειται να προβώ στην αγορά του κινητού σε έναν μήνα περίπου λόγω dual sim και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να δουλεύω την μια κάρτα πχ για τηλέφωνο και από την άλλη κάρτα να έχω Ίντερνετ. Συγνώμη για την κατά πολλούς χαζή ερώτηση αλλά είχα κολλήσει με iPhone τόσα χρόνια και δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύει Ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts