Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγκεκριμένοι είναι αυτοί ρε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι φανατικοί της Apple είναι μια ζωή τους έκλεβε και τώρα που το πανάκριβο κινητό είναι χειρότερο από ένα των 250 ευρώ πέφτει κλαμα. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο βέβαια μια ζωή τα ίδια χωρίς κανένα επιχείρημα. Poco λένε και κλαίνε.

Γυαλί Ελλάδα έχει βρει κανείς;
Στο fair.gr βρήκα. 5 ευρώ δεν είναι κάτι κορυφαίο αλλά για την ώρα καλό

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος κατοχος να μου απαντησει:

- Το ραδιοφωνο FM εχει καλη ποιοτητα ληψης; Εχει αποθηκευση σταθμων; Παιζει απο τα εξωτερικα ηχεια stereo;

- Τα led πισω δουλευουν ως φακος ετσι;

- Στην τηλεφωνικη κληση λειτουργουν και τα 2 ηχεια οταν ειναι σε ανοιχτη ακροαση ή μονο το κατω;

- Εχει καποιου ειδους always on display ή οχι;

- Οταν τραβας βιντεο με την καμερα, εχει δυνατοτητα παυσης και συνεχειας την εγγραφης αντι για σταματημα;

- Εχει καποιο εμφανες SW bug που αποτελει καθημερινο προβλημα μεχρι να λυθει με καποιο SW update;

- Υπαρχει καποια επισημη πληροφορια για το ποτε θα παρει το Android 9.0;

- Φανταζομαι lag κτλ για χρηση email, καμερα, youtube, chrome δεν πρεπει να υφισταται ετσι;

Ευχαριστω πολυ.

το κινητο εχει face unlock;

Έχει και μάλιστα από τα πιο γρήγορα. Όπως και το fingerprint ίσως το πιο γρήγορο ξεκλείδωμα κινητού.

Έχει και μάλιστα από τα πιο γρήγορα. Όπως και το fingerprint ίσως το πιο γρήγορο ξεκλείδωμα κινητού.

Απλα πρεπει να αλλαξεις χωρα για να δουλεψει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Άμα είναι σαν του rn5 βάλτου μια παλιά φωτο

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Για να ρωτήσω κ εγώ κάτι... είναι τόσο κακο που η κατασκευή του είναι από πλαστικό?? Ξέρω δεν θα δείχνει τόσο ωραίο όσο αλλα που είναι από γυαλί κ μέταλλο αλλά για εμένα που με ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα θα έχω θέμα σε τίποτα πτώσεις της συσκευής? Θυμάμαι το lg g2 που ήταν όλο πλαστικό είχε τεράστια ανθεκτικότητα μιας κ είχε φάει πολλά σουτια αλλά δεν καταλάβαινε... Αυτό περί ανθεκτικότητας κ τα θέματα που παρουσίασαν κάποια με την οθόνη με κρατάνε από την αγορά.Τι λένε οι πιο έμπειροι από εμένα στα παραπάνω..?

Για να ρωτήσω κ εγώ κάτι... είναι τόσο κακο που η κατασκευή του είναι από πλαστικό?? Ξέρω δεν θα δείχνει τόσο ωραίο όσο αλλα που είναι από γυαλί κ μέταλλο αλλά για εμένα που με ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα θα έχω θέμα σε τίποτα πτώσεις της συσκευής? Θυμάμαι το lg g2 που ήταν όλο πλαστικό είχε τεράστια ανθεκτικότητα μιας κ είχε φάει πολλά σουτια αλλά δεν καταλάβαινε... Αυτό περί ανθεκτικότητας κ τα θέματα που παρουσίασαν κάποια με την οθόνη με κρατάνε από την αγορά.Τι λένε οι πιο έμπειροι από εμένα στα παραπάνω..?

Όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά αντιθέτως είναι το καλύτερο. Ανθεκτικό έχει εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό. Μακριά από γυαλί.

παρτο φιλε.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Φαίνεται όντως ανθεκτικό... για το θέμα με την οθόνη δεν ήταν πολλά τα συμβάντα οπότε πιστεύω είναι μια πολύ καλή αγορά

Δεν σε κατάλαβα ρε συ.

Θέλω να πω δεν είναι face unlock που να βασίζεσαι

Εγώ το δοκίμασα σε γείτονα και ξεκλείδωσε κανονικά,ίσως του είχε αδυναμία :p

Καλύτερα με το αποτύπωμα

Πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την βούλα ειδοποίησης που εμφανίζεται πανω στο εικονίδιο την κάθε εφαρμογής;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να πω δεν είναι face unlock που να βασίζεσαι

Εγώ το δοκίμασα σε γείτονα και ξεκλείδωσε κανονικά,ίσως του είχε αδυναμία :p

Καλύτερα με το αποτύπωμα

Ίσως να υπήρχε κάποιο bug και το διόρθωσαν το ξανά δοκίμασες

Έχετε παρατηρήσει ότι σε λευκό φοντο προς το κάτω μέρος της οθόνης κοντά στη navbar φαίνεται να είναι πιο κιτρινωπό σε σχέση με το υπόλοιπο της οθόνης ;

Έχετε παρατηρήσει ότι σε λευκό φοντο προς το κάτω μέρος της οθόνης κοντά στη navbar φαίνεται να είναι πιο κιτρινωπό σε σχέση με το υπόλοιπο της οθόνης ;

Ειναι ιδιοτητα των ips panel,αλλες φορες ειναι πιο εντονο,αλλες οχι.

Βεβαια δεν μπορω να ξερω εαν το δικο σου εχει καποιο σοβαρο θεμα εαν δεν δουμε foto.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ειναι ιδιοτητα των ips panel,αλλες φορες ειναι πιο εντονο,αλλες οχι.

Βεβαια δεν μπορω να ξερω εαν το δικο σου εχει καποιο σοβαρο θεμα εαν δεν δουμε foto.

Εδώ μια φωτό που κάπως φαίνεται.586e94e8320776f0eb6645d0ed078c28.jpg

Φιλε κοιτα το post #308

Κανουργια Gcam, λέει για Mi8 αλλα δουλευουν ολα και στο δικό μας https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.1.018_MI8_V1.apk

Δουλεύει και κάνει πολύ καλή δουλειά ιδίως στις νυχτερινές λήψεις!

Η συσκευή κάνει πλάκα σε ότι κυκλοφορεί. Αφήστε τους να λένε ότι θελουν.

Η καλύτερη συσκευή που έχω πάρει στα χέρια μου τον τελευταίο καιρό και έχω περάσει από όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες πραγματικά κλεψιά με τόσα λεφτά και ας λένε ότι θέλουν όλοι

Καλορίζικο man. Γράψε μας μερικές εντυπώσεις όταν το κρίνεις εσύ ότι πρέπει.

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πρότεινε καλύτερο κινητό στην ίδια τιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση Snap 845 / 6gb RAM/ UFS 2.1. Και 2 χρόνια εγγύηση.

Πρόσθεσε τα 4000 μπαταρία και τα στερεοφωνικά ηχεία.

Το NFC είναι φάουλ που δεν το έχει...δεν κοστίζει κάτι...

Το πλαστικό το θεωρώ υπέρ. Ποτέ δεν πήρα γυάλινο κινητό και όσο μπορώ θα τα αποφεύγω.

Μάλλον θα είναι το επόμενο...

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra)

• The title was changed to Poco F1