Vagelis2000 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Το συγκεκριμένο κινητό πωλείται ακόμη πουθενά? ή κατι παρόμοιο με τετοια μεγάλη οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Όχι. Μόνο μεταχειρισμένο εάν βρεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλημέρα Το 3 του χω περάσει 30-50 roms. Android 8-11 και πάμε για 12. Αγορά 2018 Δεκέμβριο νομίζω και φυσάει σε όλα. Παλιά άλλαζα κινητά τώρα δε βλέπω τον λόγο και το max 2 που έχω στο ντουλάπι καινούργιο πραγματικά πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Μαμά μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 92-52%= 10 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλημέρα Το 3 του χω περάσει 30-50 roms. Android 8-11 και πάμε για 12. Αγορά 2018 Δεκέμβριο νομίζω και φυσάει σε όλα. Παλιά άλλαζα κινητά τώρα δε βλέπω τον λόγο και το max 2 που έχω στο ντουλάπι καινούργιο πραγματικά πετάει. Που βρίσκεις Ρομ;;; Πριν καιρό που κοίταξα στο XDA ήτανε πολύ λίγες και όχι κάποια αξία λόγου. Εγώ έχω δοκιμάσει την EU, την Globe και την ελληνική. Οι άλλες 28 ποιες είναι;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 The candy shop gsi for max 3 στο telegram Εκεί είναι όλες δεν μπορώ να βάλω link. Όμως δεν υπάρχουν γνήσιες μόνο gsi και πάνω από 30 διαφορετικές ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή πρέπει να βάλεις 3-3-21 miui Βγήκε και η miui 12.5 android 11 αλλά έχει κάποια θεματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Android 11 miui 12.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Το όνομα είναι λάθος το mi note 10 ένα από τα μερικά στην 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Gsi ROM Miui based ή AOSP? Οπότε βάζω Telegram και μπαίνω στην ομάδα και μετά διαλέγω Ρομ. Αυτές μπαίνουν όπως όλες οι custom? TWRP τα απαραίτητα wipe και μετά install? Πρέπει κάτι άλλο να προσέξω;;; Edited March 23, 2021 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Έχει άπειρες να διαλέξεις τις έχω περάσει σχεδόν όλες τις 11 και είναι πάρα πολλές αλλά μου έλειπαν πράγματα του miui, γι'αυτό είναι ένας Τούρκος νομίζω τι να κάνουμε.. Που φτιάχνει miui νεα gsi για το δικό μας μόνο το fm radio δεν δουλεύει όλα τα άλλα τέλεια αυτή θα σου πρότεινα. Δεν έχει να προσέξεις τίποτα. Αν έχεις unlock bootloader and recovery πας κάνεις wipe cache data vendor system και φλασαρεις κανονικά. Έχε το νου σου στην vendor img. Καμία φορά πολύ σπάνια μπορεί να θέλει να φλασαρεις άλλη για να ανοίξει αλλά πολύ σπάνια. Δεν είναι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Έχουμε ονοματάκι του γείτονα;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Βρηκα το Honor 8x max 6/128 αξιζει να το παρω και να δωσω το δικο μου; Οπως διαβασα σε Android 8 εχει μεινει και ουτε Volte δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Κοίτα για huawei mate 20 x. Πρόσφατα το ανακάλυψα και υπάρχει ενάμιση χρόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Κοίτα για huawei mate 20 x. Πρόσφατα το ανακάλυψα και υπάρχει ενάμιση χρόνο . Άλλη κατηγορία χρημάτων....τουλάχιστον σε σύγκριση με το ΜΑΞ 3 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Φιλος το εχει και το δινει και δεν ξερω αν αξιζει αν δωσω το δικο μου για να παρω αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Φιλος το εχει και το δινει και δεν ξερω αν αξιζει αν δωσω το δικο μου για να παρω αυτο. Σε τι τιμή αν επιτρέπεται το δίνει; σκέφτομαι και εγώ να δώσω το max3 που έχω. Αλλά δεν ξέρω με τι να το αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Όσο η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες δεν το δίνω. Αφού δεν υπάρχει κάτι σαν κι αυτό με χαμηλό κόστος. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Σε τι τιμή αν επιτρέπεται το δίνει; σκέφτομαι και εγώ να δώσω το max3 που έχω. Αλλά δεν ξέρω με τι να το αλλάξω 100 μου ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω, ξέρετε αν παίζει το pubg; Είχα παλιότερα το mi max 2 αλλά δεν έπαιζα καθόλου παιχνίδια με εκείνο γιατί έτσι. Αλλά τους τελευταίους τρεις μήνες κόλλησα με το pubg, και θα ήθελα ένα δεύτερο κινητό μόνο για να παίζω. Το mi max 3 έχει και μεγάλη οθόνη και για αυτό το ζηλεύω, αλλά δεν ξέρω αν θα το παίζει ο επεξεργαστής. Έχω παίξει pubg με τρία κινητά, redmi note 8 pro, poco x3, mi note 10. Θα δω μεγάλη διαφορά (αρνητική) με το mi max 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγω σας αφηνω ηδη το κινητο μπηκε αγγελια γιατι πηρα το Huawei Mate 20X 6/128 4G Ευχομαι να τα πουμε σε καποιο αλλο μεγαλο κινητο της Xiaomi και φυσικα οχι σε στυλ σοκοφρετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγω σας αφηνω ηδη το κινητο μπηκε αγγελια γιατι πηρα το Huawei Mate 20X 6/128 4G Ευχομαι να τα πουμε σε καποιο αλλο μεγαλο κινητο της Xiaomi και φυσικα οχι σε στυλ σοκοφρετα.Εξαιρετική επιλογή. Το έχω και ήταν η βασική μου συσκευή για 2,5 χρόνια. Απολαυστική οθόνη, εξαιρετικό λειτουργικό, δεν κολλάει σε τίποτα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 2μιση χρόνια το mate 20x? Τόσο παλιό είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που πήρες Λευτέρη είναι android 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 2μιση χρόνια το mate 20x? Τόσο παλιό είναι; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που πήρες Λευτέρη είναι android 9; Απο αγγελια οχι 10 φοραει Android και EMUI 11.0.0 ειναι το EVR-L29 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts