mario_fit Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Απο τα ετοιμα κανενα Rigo.... Απο τα "αλλα", southern comfort με sprite;) καθως και martini...Πολλα martini!:D (Λευκο, κιτρινο, baby-martini ktl ktl!):up: Α!Να μην ξεχασω να πω και οτι μου αρεσει πολυ το Ντραμπούϊ! ;) (Δεν το εγραψα στα Αγγλικα γιαιτ σιγουρα θα το εγραφα λαθος.... :sorry: ) P.S.και ποτε πανω απο ενα S.Comfort με sprite ή τις περισσοτερες τιποτα οταν οδηγω... ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Johnnie με παγο, η καμια corona ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Για πολυ χαλαρα πραγματα:p, Smirnoff ice, αλλιως Haig-cola, Drambuie και Bacardi-Malibu! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Κρασί κόκκινο,Μοσχοφίλερο,Ρακόμελα και υποβρύχια. Ή καμιά βότκα λεμόνι. Se paw... :up: :up: :up: Kai na pros8esw drambui, Johnny green, tequila kai drambui,amareto,jack(se 1poto) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Εκτός από ursus gordons κτλ κτλ ΜΠΥΡΑ. Κάθε καλοκαίρι Krombacher,Paulaner,Lycifer(και μάυρη και κόκκινη) και McFarland. Του δίνουμε και καταλαβαίνει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 rigo καταπληκτικό....!!!! :) :) :) Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Κανενα απο τα "ποτα" της δημοσκοπησης :) Μπυριτσα. και η αγαπημενη μου η Duvel. Αλλα οταν πινω για να κανω κεφαλι με συντροφευει ο καπετανιος Morgan :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 απο ξιδια παντα πινω ουζο..φθηνο και κανει καλο κεφαλι,και οταν δεν πινω ουζο πινω παντα μπυρες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Λοιπόν το Smirnoff Ice μ αρέσει πολύ περισσότερο από το gordons Space !αν και δεν το έχει πάντα και παντού …βέβαια ας μη ξεχνάμε την αγάπη μας στα μπαράκια …Μπύρες Υπό άλλες συνθήκες κρασάκι η και σούμα (τοπικό ποτό σαν τη ρακί οποίος έχει πιει ξέρει τι εννοώ :D :D ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Έχω σταματήσει να πίνω όλα αυτά αποτο λύκειο σχεδόν... μετά απο μια τρομακτική εποχή με τζιν sprite πλέον πίνω κίτρινο grand marnier... :w00t: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Δοκίμασα χθες τη Smirnoff North! Καλοκαιρινό ποτάκι, γλυκό και με μικρή περιεκτικότητα σε αλκόολ, κατλληλο για οδηγούς και γυναίκες. Έχει γεύση βότκα με κάτι που τελειώνει σε ....μούρο(όχι βατόμουρο! Μου το είπε η κοπέλα που το προωθούσε αλλά μόνο τα λεγόμενα της δεν πρόσεχα....... :lol: :lol: :lol: ) Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Δοκίμασα χθες τη Smirnoff North! Καλοκαιρινό ποτάκι, γλυκό και με μικρή περιεκτικότητα σε αλκόολ, κατλληλο για οδηγούς και γυναίκες. Έχει γεύση βότκα με κάτι που τελειώνει σε ....μούρο(όχι βατόμουρο! Μου το είπε η κοπέλα που το προωθούσε αλλά μόνο τα λεγόμενα της δεν πρόσεχα....... :lol: :lol: :lol: ) γλυκατζουρα αλλα οντως πολυ καλο κ καλοκαιρινο!ελαφρυ ποτακι κ καλη λυση για κατι που να μην χτυπαει... :) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Smirnoff ice apo ta etoima sta xalara kai panta ma panta..vodka me pago...!Sunitheis einai autes...;) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 αυτα δεν ειναι ποτα, γκαζοζες με αλκοολ ειναι. εγω πινω μονο absolut on the rocks ΧΩΡΙΣ φετα λεμονι (αν ειναι 100proof ακομα καλυτερα), η grand marnier κοκκινο κατα προτιμηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 δοκιμάστε τώρα το καλοκαιράκι "πιγκουίνο" (ursus & space-υποβρυχιο δηλαδή με άλλα ποτά) ή αμαρέτο με βυσσινο και τα δυο πολύ δροσιστικά, από τα υπόλοιπα μια ψηφο και απο μένα στο rigo, είναι λιγότερο "γκαζόζα" απο τα υπόλοιπα :) Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 μη ξεχναμε κ ολες τις γευσεις της smirnoff, καρπουζι, North κτλ που ειναι πολυ καλες παρολο που εχουν μειωμενο αλκοολ... οι αντιστοιχες της absolut ειναι too much :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 ξεθάβω για να ψηφισω το gordons space... το μονο αλκοολουχο που μπορω να πιω. (αλλο θεμα εψαχνα,αυτο βρηκα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 διαβάζει κανείς τον τίτλο του θέματος που είναι τα RTD ποτά ή μπαα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts