Jump to content

Ready To Drink

kasei
 Κοινοποίηση

πινεις rtd?  

81 members have voted

1. 1. πινεις rtd?

• vk vodka kick
    • smirnoff ice
    • gordons space
    • bacardi rigo
    • bacardi breezer
    • shandy rock
    • archers aqua
    • μπαα μονο ντζόνι γκόλα

Recommended Posts

Απο τα ετοιμα κανενα Rigo....

Απο τα "αλλα", southern comfort με sprite;) καθως και martini...Πολλα martini!:D

(Λευκο, κιτρινο, baby-martini ktl ktl!):up:

Α!Να μην ξεχασω να πω και οτι μου αρεσει πολυ το Ντραμπούϊ! ;) (Δεν το εγραψα στα Αγγλικα γιαιτ σιγουρα θα το εγραφα λαθος.... :sorry: )

P.S.και ποτε πανω απο ενα S.Comfort με sprite ή τις περισσοτερες τιποτα οταν οδηγω... ;)

Johnnie με παγο, η καμια corona ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Για πολυ χαλαρα πραγματα:p, Smirnoff ice, αλλιως Haig-cola, Drambuie και Bacardi-Malibu!

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Κρασί κόκκινο,Μοσχοφίλερο,Ρακόμελα και υποβρύχια.

Ή καμιά βότκα λεμόνι.

Se paw... :up: :up: :up:

Kai na pros8esw drambui, Johnny green, tequila kai drambui,amareto,jack(se 1poto)

Εκτός από ursus gordons κτλ κτλ

ΜΠΥΡΑ.

Κάθε καλοκαίρι Krombacher,Paulaner,Lycifer(και μάυρη και κόκκινη) και McFarland.

Του δίνουμε και καταλαβαίνει :p

Κανενα απο τα "ποτα" της δημοσκοπησης :)

Μπυριτσα. και η αγαπημενη μου η Duvel.

Αλλα οταν πινω για να κανω κεφαλι με συντροφευει ο καπετανιος Morgan :)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

απο ξιδια παντα πινω ουζο..φθηνο και κανει καλο κεφαλι,και οταν δεν πινω ουζο πινω παντα μπυρες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν το Smirnoff Ice μ αρέσει πολύ περισσότερο από το gordons Space !αν και δεν το έχει πάντα και παντού …βέβαια ας μη ξεχνάμε την αγάπη μας στα μπαράκια …Μπύρες

Υπό άλλες συνθήκες κρασάκι η και σούμα (τοπικό ποτό σαν τη ρακί οποίος έχει πιει ξέρει τι εννοώ :D :D )

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Έχω σταματήσει να πίνω όλα αυτά αποτο λύκειο σχεδόν... μετά απο μια τρομακτική εποχή με τζιν sprite πλέον πίνω κίτρινο grand marnier... :w00t:
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δοκίμασα χθες τη Smirnoff North! Καλοκαιρινό ποτάκι, γλυκό και με μικρή περιεκτικότητα σε αλκόολ, κατλληλο για οδηγούς και γυναίκες. Έχει γεύση βότκα με κάτι που τελειώνει σε ....μούρο(όχι βατόμουρο! Μου το είπε η κοπέλα που το προωθούσε αλλά μόνο τα λεγόμενα της δεν πρόσεχα....... :lol: :lol: :lol: )

Δοκίμασα χθες τη Smirnoff North! Καλοκαιρινό ποτάκι, γλυκό και με μικρή περιεκτικότητα σε αλκόολ, κατλληλο για οδηγούς και γυναίκες. Έχει γεύση βότκα με κάτι που τελειώνει σε ....μούρο(όχι βατόμουρο! Μου το είπε η κοπέλα που το προωθούσε αλλά μόνο τα λεγόμενα της δεν πρόσεχα....... :lol: :lol: :lol: )

γλυκατζουρα αλλα οντως πολυ καλο κ καλοκαιρινο!ελαφρυ ποτακι κ καλη λυση για κατι που να μην χτυπαει... :)

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

αυτα δεν ειναι ποτα, γκαζοζες με αλκοολ ειναι.

εγω πινω μονο absolut on the rocks ΧΩΡΙΣ φετα λεμονι (αν ειναι 100proof ακομα καλυτερα), η grand marnier κοκκινο κατα προτιμηση.

δοκιμάστε τώρα το καλοκαιράκι "πιγκουίνο" (ursus & space-υποβρυχιο δηλαδή με άλλα ποτά) ή αμαρέτο με βυσσινο και τα δυο πολύ δροσιστικά, από τα υπόλοιπα μια ψηφο και απο μένα στο rigo, είναι λιγότερο "γκαζόζα" απο τα υπόλοιπα :)
fake! :X

μη ξεχναμε κ ολες τις γευσεις της smirnoff, καρπουζι, North κτλ που ειναι πολυ καλες παρολο που εχουν μειωμενο αλκοολ... οι αντιστοιχες της absolut ειναι too much :p

• 4 years later...

ξεθάβω για να ψηφισω το gordons space...

το μονο αλκοολουχο που μπορω να πιω.

(αλλο θεμα εψαχνα,αυτο βρηκα)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*