eLeKtriK EyE Δημοσιεύτηκε October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2003 Το DScaler το ξέρετε, είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να βλέπετε τηλεόραση. Το bRemote είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να τηλεχειρίζεστε τον υπολογιστή σας μέσω του Remote Control της κάρτας τηλεόρασης. Δυστυχώς το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσχρυστο (δουλεύει με scripts) οπότε έφτιαξα ένα μικρό script για να το χρησιμοποιώ με το DScaler. Δοκιμάστε το. Το bRemote το κατεβάζετε από το http://www.borgtech.org/downloads/bRemote22.exescript.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Tι υποτίθεται ότι μπορεί να κάνει αυτό το πρόγραμμα; Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να αυξομειώνω την ένταση του ήχου σε άλλες εφαρμογές (π.χ. Μedia Player) εκτός της τηλεόρασης, που και από μόνο του βέβαια είναι απίστευτα βολικό... :eek: :) :o Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω εγώ, κάποια ρύθμιση; Σορυ είμαι ψιλοάσχετος με αυτά που είδα στις οδηγίες χρήσης... :( :( :( Eπίσης το miniSPY σε τι ακριβώς χρησιμεύει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Το ίδιο άσχετος είμαι και εγώ... Δυστυχώς αυτός που έφτιαξε το πρόγραμμα έχει ελλιπέστατη τεκμηρίωση για τη σύνταξη που ακολουθούν τα script. Θεωρητικά μπορείς να ελέγξεις πολλά πράγματα στον υπολογιστή αλλά άντε να γράψεις το script... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Τέλεια!...να η ευκαιρία που έψαχνα να ξεκινήσω την καριέρα μου σαν προγραμματιστης!!!! :D :lol: :) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Kάνει και σαν αποκοδικοποιητής ή όχι? Εγώ κατέβασα το cablecrypt και είχε μέσα το DScaler χωρίς όμως να μου δουλεύει..Απλά χρησιμοποιώ το CableCrypt για να πιάνω scrambled signals κανάλια τα οποία είναι συνδρομιτικά...φυσικά χωρίς ήχο ! :'( Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αν εννοείς το DScaler, όχι δεν είναι αποκωδικοποιητής. Το CCrypt (μια έκδοσή του) χρησιμοποιεί μερικά dlls του DScaler γι' αυτό το βρήκες μέσα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Όσοι έχουν κάρτες Pinnacle PCTV Pro (και όσες άλλες έχουν remote control) ας δοκιμάσουν τα εξής: BoogerSoft PCTV Remote v0.2.7 για τον έλεγχο του PC και Remote Configurator για να το προγραμματίζουν (δεν είναι απαραίτητο, αλλά προγραμματίζεται πολύ πιο έυκολα απο το να κάνεις edit διάφορα .cfg αρχεία). Για τους άλλους δεν ξέρω. Είχα δοκιμάσει και κάποιο άλλο prog αλλά δεν έβγαλα άκρη.. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts