jane_butterfly Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 τα σέντς πιάνονται?!!! διότι είναι τα μόνα που εύκολα θα δεις να κείτονται στο πεζοδρόμιο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 τα σέντς πιάνονται?!!! διότι είναι τα μόνα που εύκολα θα δεις να κείτονται στο πεζοδρόμιο :X Δεν νομίζω...Μόνο χαρτονομίσματα. Κέρματα χάνονται πιο εύκολα και έχουν και μικρότερη αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Egw exw vrei sto dromo sindetires, kapakia apo stilo, koumpia....ara h teleutaia epilogi mou tairiazei tzami...oute cents exw vrei! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Egw exw vrei sto dromo sindetires, kapakia apo stilo, koumpia....ara h teleutaia epilogi mou tairiazei tzami...oute cents exw vrei! Γιατί δεν τα μαζεύεις να τα πας σε κανέναν παλαιοπώλη; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Εγώ ένα εικοσάευρω έχω βρεί από 2 φορές. Ωραία ήταν.. :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 ψιλά μόνο. 20άρικα 50άρικα... Μέχρι εκεί. Ούτε άξιζε να το σηκώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Moy fainetai pos eimai apo toys pio atyxoys ths pareas :( .To megalytero xartonomisma poy exo vrei pote sto dromo htan ena xiliariko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flikot Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Μικρός έκανα μπάνιο σε μια πισίνα. Εκεί δυστυχώς έχασα ένα πεντακοσάρικο....που είχα ξεχάσει στη τσέπη μου. Πέντε λεπτά αφότου βγήκα,το βρήκε κάποιος άλλος αλλά δεν μπορούσα να αποδείξω οτι ήταν δικό μου.... Και τώρα το εξης κορυφαίο.... Ξαναμπήκα μετά από κανένα εικοσάλεπτο και βρήκα ένα χιλιάρικο στον πυθμένα.... :cool: Σκέφτηκα να ρίξω όλα τα λεφτά μου μέσα, μπας και διπλασιαστούν αλλά αντιστάθηκα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Βλέπω κανένας σας δεν έχει βρει τόσο πολλά λεφτά όσα εγώ :p Αρκετές φορές έβρισκα χιλιάρικα, πεντοχίλιαρα. Τον Ιανουάριο του 2004 βρήκα τα περισσότερα λεφτά. Είχα τελειώσει από το φροντιστήριο και πήρα τον πατέρα μου για να έρθει να με πάρει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να έρθει γιατί έχουν κολήσει τα αυτοκίνητα. Του είπα να έρθει από άλλο μέρος αλλά δεν μπορούσε. Έτσι ξεκίνησα να πάω εκεί που ήταν. Κάποια στιγμή που πλησίαζα στο σημείο που είχαμε πει, βλέπω κάτι λεφτά κάτω από μια καρέκλα ενός σουβλατζίδικου. Πάω κοντά και βλέπω κάτι 50ευρα. Τα πήρα επιτόπου και λίγο πιο πέρα τα μέτρησα: ήταν 400 (τετρακόσια) ευρώ!!!!!!!! Ένα των 100 ευρώ και τα υπόλοιπα των 50 ευρώ!! Κολαριστά. Λίγες μέρες μετά πήρα τον υπολογιστή που έχω τώρα :D Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Βλέπω κανένας σας δεν έχει βρει τόσο πολλά λεφτά όσα εγώ :p Αρκετές φορές έβρισκα χιλιάρικα, πεντοχίλιαρα. Τον Ιανουάριο του 2004 βρήκα τα περισσότερα λεφτά. Είχα τελειώσει από το φροντιστήριο και πήρα τον πατέρα μου για να έρθει να με πάρει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να έρθει γιατί έχουν κολήσει τα αυτοκίνητα. Του είπα να έρθει από άλλο μέρος αλλά δεν μπορούσε. Έτσι ξεκίνησα να πάω εκεί που ήταν. Κάποια στιγμή που πλησίαζα στο σημείο που είχαμε πει, βλέπω κάτι λεφτά κάτω από μια καρέκλα ενός σουβλατζίδικου. Πάω κοντά και βλέπω κάτι 50ευρα. Τα πήρα επιτόπου και λίγο πιο πέρα τα μέτρησα: ήταν 400 (τετρακόσια) ευρώ!!!!!!!! Ένα των 100 ευρώ και τα υπόλοιπα των 50 ευρώ!! Κολαριστά. Λίγες μέρες μετά πήρα τον υπολογιστή που έχω τώρα :D Μα και εμείς όταν λέμε κατοστάρικα και πεντακοσάρικα σε ευρώ μιλάμε!! :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 ψιλά μόνο. 20άρικα 50άρικα... Μέχρι εκεί. Ούτε άξιζε να το σηκώσω... Θα σε έπιανε η μέση σου? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Πριν κάτι μήνες μέσα στην τάξη... Έβλεπα τον κολλητό μου καρφομένο να κοιτάζει το πάτωμα και πάω να του μιλήσω και μου λέει "Θα σου πω κάτι αλλά μην πετάξεις καμία *******. Εδώ και 5' έχουν πέσει από την τσέπη της ***** (καθηγήτρια) 10 euro χαρτονόμισμα" Χτυπάει το κουδούνι και λέμε στους επιμελητές να βγουν έξω γιατί θέλουμε να κάτσουμε εμείς μέσα να μιλήσουμε... :shifty: Μειραστήκαμε τα χρήματα και ούτε γάτα ούτε ζημιά (Εκτός από το οτι μου το χτυπάει κατά καιρούς που αντί να τα πάρει τα μοιράστηκε μαζί μου :p ) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 να πουμε και πόσα χάσαμε; έχει ρε γαμώτο εδώ και 3 μέρες χάνω κάθε μέρα και απο ένα ευρώ! :mad: τι ατυχία πια :p :blink: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Θα σε έπιανε η μέση σου? :lol: χαχαχα ε τι να τα σηκώσω ρε; να πάρω μια τσίκλα; δεν αξιζε λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Μια φορά, πιτσιρικάς, βρήκα κάτι ψηλά 50-100 δρχ και τα έπαιξα στο ΠΡΟ-ΠΟ και έπιασα 11άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Και εγω τιποτα... Η αδερφη μου εχει παντως χαρισμα :!: Το μεγαλυτερο ποσο που εχει βρει ειναι 70€ περιπου. Αλλα η πλακα ειναι οταν ξεμενει απο λεφτα. Περπατουσαμε και λεει" εχω ξεμεινει.Δεν εχω να παρω ουτε τσιγαρα" και τσουπ βρησκει 10€ :w00t: Και αυτο εχει συμβει 3 φορες :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 na mou systhseis thn adelfh sou..8a bgaino mazi ths gia kafe opote exo afragies... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 εγω παιδια με το euro δεν εχω φανει ακομη τυχερος μονο κατι 5λεπτα και 10 λεπτα εχω βρει.με τις δραχμες ημουν πιο τυχερος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Ειχα παει εκδρομη με την ομαδα Water Polo μου στον Παρνασσο και κατσαμε σε μια ταβερνα να φαμε. Ετσι οπως τρωγαμαι ενας φιλος μου μου λεει πως βρηκε ενα πορτοφολι που ειχε μεσα 1000€ και τα ειδα με τα ματια μου! Και ο μαλ#$%ς πηγε και εδωσε το πορτοφολι στον προπονητη και αυτος στην ταβερνα. Φυσικα η ταβερνα θα τα τσεπωσε και θα εκανε παρτυ 5 μερες... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 λλα η πλακα ειναι οταν ξεμενει απο λεφτα. Περπατουσαμε και λεει" εχω ξεμεινει.Δεν εχω να παρω ουτε τσιγαρα" και τσουπ βρησκει 10€ :w00t: Και αυτο εχει συμβει 3 φορες :!: Είμουνα με μια φίλη μου έξω για μπύρα πριν ένα μήνα περίπου. Εγώ εν το, μεταξύ σπάνια κρατάω χρήματα πάνω μου, οπότε μου λέει να μου δανείσει μήπως χρειαστεί να πάρω ταρίφα. Της λέω μην μου δώσεις. ΟΧΙ μου λέει, κράτα 50c να βγάλεις ενιαίο μην μπει κανείς ελεγκτής. Πάω λοιπόν να βγάλω από το μηχάνημα και βρήκα 1.50€ σε κέρματα...Οπότε της έδωσα πίσω τα 50c.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 ειχα βρει 35000δρχ. πριν 10-15 χρονια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 και εγώ στη θάλασσα μικρή είχα βρει περίπου 10.000δρχ. εχω την συνηθεια οταν εχω αρκετα λεφτα να τα κρυβω απο δω και απο κει με αποτελεσμα μετα να ξεχναω που τα εχω βαλει...ετσι λοιπον οταν με απελησαν απο την προηγουμενη δουλεια μου και πηρα αποζημιωση για τα 3 χρονια που ημουν εκει,αποφασισα να μην τα βαλω στην τραπεζα αλλα να τα εχω σπιτι γιατι ειχα υποχρεωσεις και θα εφευγαν γρηγορα,με αποτελεσμα να χασω ενα χαρτονομισμα των 500€ μεσα στο σπιτι,εδω και 2 χρονια λοιπον οταν εχω αφραγκειες το ψαχνω αλλα αυτο τιποτα...υπαρχει και η περιπτωση να τα εχει βρει ο αδερφος μου και να κανει τον κινεζο αλλα νομιζω θα τον καταλαβαινα γιατι εκεινος ειναι συνηθως ταπι. αλλη μια φορα ειχα βρει στο σπιτι 25.000δρχ πισω απο το συνθετο στο σαλονι, ψαρευα την μανα μου μηπως εχει χασει 'η εχει κρυψει λεφτα αλλα τιποτα ετσι λοιπον τα πηρα δεν τα χαλασα για λιγο καιρο και μετα πηγα πηρα ενα τζην, ημουν μικρη τοτε σημερα δεν θα το εκανα... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 egw ena portofoli me 2000 euro kai fusika to phga sthn asthnomia kai meta apo ena mhna me phran thlefvno apo thn asthnomia kai mou eipan oti den bre8hke autos pou to exase kai mou edwsan 1000 eurakia!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 egw ena portofoli me 2000 euro kai fusika to phga sthn asthnomia kai meta apo ena mhna me phran thlefvno apo thn asthnomia kai mou eipan oti den bre8hke autos pou to exase kai mou edwsan 1000 eurakia!!! Και τα άλλα 1000 δηλαδή ποιος τα πήρε; :confused: Τα μοιράστηκαν στο αστυνομικό τμήμα; :blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Καλή ερώτηση! Αλλά μου φαίνεται την ξέρουμε την απάντηση ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts