giannis808 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σοβαρά???μία χαρά. Πάντως ανυπομονώ για την στιγμή πού θα βρω καμία τσάντα με λεφτά στο δρόμο,πού τέτοια τύχη... Και σιγά μην πάω να τα παραδώσω...είτε πορτοφόλι είτε τσάντα...ας πρόσεχαν. εχω βρηκα ενα 20 ευρω μια φορα αλλα επειδη το ειδα ταυτοχρονα με ενα φιλο αναγκαστηκαμε να το μοιραστουμε :P (οσο για την τσαντα μην σου πω θα την βαλω και στον ωμο σα γυναικα να φυγω χαλαρος με τα λεφτα μεσα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πάντως ανυπομονώ για την στιγμή πού θα βρω καμία τσάντα με λεφτά στο δρόμο,πού τέτοια τύχη... Και σιγά μην πάω να τα παραδώσω...είτε πορτοφόλι είτε τσάντα...ας πρόσεχαν. Εχω χάσει 2 φορές το πορτοφόλι μου. Την πρώτη φορά, αυτός που το βρήκε , το επέστρεψε. Την δεύτερη όχι. Και στις 2 περιπτώσεις είχα 40 ευρώ περίπου μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλώς η κακώς πρέπει να προσέχουμε....μετά το χάσιμο δεν φέρνει ευθύνη ο άνθρωπος πού θα βρει το οτιδήποτε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Το μεγαλύτερο ποσό που έχω βρεί στον δρόμο, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν. Πρέπει να ήταν κοντά στα 1000 δολάρια... Πολλά λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Το μεγαλύτερο ποσό που έχω βρεί στον δρόμο, για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν. Πρέπει να ήταν κοντά στα 1000 δολάρια... Πολλά λεφτά... ζεις στην Φλωρεντια και χρησιμοποιεις δολλαρια? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 το μεγαλυτερο ποσο που εχω βρει σε δραχμες ηταν 500 και σε ευρω ηταν 20:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τα κατοστάρικα που βρίσκαμε κάτω απ'τα ηλεκτρονικά μετράνε; Αν ναι,εχω κάνει περιουσία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ζεις στην Φλωρεντια και χρησιμοποιεις δολλαρια? Τουρίστας τα είχε χάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Πολλές φορές έχω βρει χρήματα στο δρόμο, τουλάχιστον πάνω από 150€ στο σύνολο! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τωρα τελευταια ολο τσιγαρα βρισκω στο δρομο,και δεν καπνιζω κιολας.Απο λεφτα το πολυ πολυ να βρω κανενα 10λεπτο-20λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κι εγώ δε θυμάμαι να έχω βρει ποτέ πολλά. Άντε 5€ να είναι τα περισσότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έχω βρεί κάποιες φορές χρήματα στο δρόμο.Στο δρόμο για το σχολείο είχα βρεί δύο χαρτονομίσματα των 5 €,σε μια πλατεία είχα βρεί ένα χαρτονόμισμα των 50 € και σε ένα νεκροταφείο(μακριά από μάς) είχα βρει 30 € (ένα 20άρικο & ένα 10άρικο) αυτά,τίποτα άλλο :) Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts