GAN8 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 paidia to exei enas filos moy se 110cc to kseskizoume olh mera to pathse telikes apo thn proth hmera to exei enan xrono me 18000 xiliometra kai den exei bgalei kanena problima ektos to oti trizoun ta plastika. Shmera me dyo atoma kai kamposo aera patise 100 kai kati. gia ta lefta tou einai teleio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 αυτο που ειπε ο φιλος για τα φρενα με αγχωσε πολυ!!! τι να το κανεις το μηχανακι οσο και να κανει αν δεν εχει καλα φρενα? Δεν είναι και τόσο καλά τα φρένα. Επίσης ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ καθόλου καλά και θέλουν αλλαγή. Μου το είπε και άτομο που δουλεύει στο συνεργειο/αντιπροσωπεία που τα πουλάν. Επίσης προχθές κόπηκε η ντίζα του γκαζιού. Το πήγα σε άλλο συνεργείο και μου είπαν οτι ΑΓΟΡΑ μόνο έκανε 18 ευρώ.:blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς ποια καταστήματα έχουν ανταλακτικά για το scooter Haojin; Θεσ/νίκη. Ευχαριστώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmmin Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 αυτο που ειπε ο φιλος για τα φρενα με αγχωσε πολυ!!! τι να το κανεις το μηχανακι οσο και να κανει αν δεν εχει καλα φρενα? Ενας φιλος μου στο δικο του αλλαξε τα φρενα και λεει οτι εγινε αλλο μηχανακι!!!! Δεν ξερω μαλλον τα εργοστασιακα ηταν μαπα ....στο δικο μου το πισω δεν πιανει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 υποτίθεται οτι μετά το service που του έχω κάνει, έχουν αλλαχθεί τα φρένα. Λέτε και αυτά να είναι Made in China; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 ola-kala-einai[/member] το post σου σβήστηκε γι' αυτόν τον λόγο: Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Οκ συγνωμη δεν το γνωριζα.Εβαλα την πωληση για το παπακι στο καταλληλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Σήμερα έσπασε ο ένας ακροδέκτης απο τον πόλο της μπαταρίας. Εντελώς κουφό..άναψε ένα απο τα led μπροστά στο κοντέρ και μόλις το έσβυσα (επειδή παραξενεύτηκα), δεν έπερνε μπρος. Ήρθε η οδική και το βρήκε, ευτυχώς. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν όμως να συμβεί αυτό; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Έχει πέσει η τιμή του παιδιά καθόλου (του αυτόματου) ; Συνεχίζει να είναι στα 1000 ευρώ ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 re paidia giati dinete tosa lefta se auta ta mixanakia...parte ena gilera i ena yamaha me ta idia lefta metaxirismeno kai se kali katastasi... tha exete kai poli perissoteri axiopistia alla kai dunami. 1000 einai para polla gia auta ta kinizika,pseutika mixanakia Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 ela mou nte?tipota runner i typhoon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Για να μην ανοιγω νεο θεμα...ποσταρω εδω! εχω ακουσει για κατι παπακια κινεζικης προελευσης με κινητηρα 100 κυβικων και στα χαρτια 50αρι.τα ονομαζομενα "παπακι delivery" ξερετε τιποτα :blink: ??? με ενδιαφερει να αγορασω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 re paidia giati dinete tosa lefta se auta ta mixanakia...parte ena gilera i ena yamaha me ta idia lefta metaxirismeno kai se kali katastasi... tha exete kai poli perissoteri axiopistia alla kai dunami. 1000 einai para polla gia auta ta kinizika,pseutika mixanakia Δηστυχώς πέφτεις στην παγίδα και ακους 125 κυβικά και νομίζεις οτι το μηχανάκι μπορεί να ανταγωνιστεί άλλα στα ίδια κυβικά...δηστυχώς δεν είναι έτσι και πέφτεις έξω..:cry: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 ενας εδω στο χωριο μου ειχε τετοιο κινεζο χαοτζιν και 7000 αρχισε να του καιει λαδια.οτι ειχε ο κινιτηρας καψημο.και μιλαμε για πολυ καπνο.πιο πολυ απο 2χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 φανταζομαι πως θα του συμπεριφεροταν!!! το haojin ειναι μηχανακι των dellivery και "τρωνε" απιστευτα μαμησια και τα μηχανακια ειναι αψογα. παπακι εχεις...τωρα αμα εσυ την εχεις δει "αλλα cbr@ οχι μονο λαδια θα καψει...αλλα και την τσεπη σου :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 βασικά εγώ του συμπεριφέρομαι πάρα πολύ νορμάλ...δεν καίει απολύτως τίποτα...Ούτε σε βενζίνη καίει ! Όπως λέει και ο Raver...είναι για normal καταστάσεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 αυτος που το ειχε το ειχε γ@μησει στην κυριολεξια.ειχε φαειποσες τουμπες,στο βουνο πηγαινε.λαδια ουτε τα εβλεπε.σερβις μια φορα εκανε και αυτο γιατι δεν επερνε μπροστα.αλλαξε πιστονι μπιελα και νομιζω εκαψε βαλβιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 πάντως όταν προσπαθείς να το πουλήσεις, δεν έχεις και τόση επιτυχία. Ο κόσμος είναι δύσπιστος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μπορεί κανείς να μου πει αν έχει πρόβλημα με το γκάζι του σκούτερ ; Αυτές τις μέρες μου ανεβάζει το ρελαντί απο μόνο του. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μπορεί κανείς να μου πει αν έχει πρόβλημα με το γκάζι του σκούτερ ; Αυτές τις μέρες μου ανεβάζει το ρελαντί απο μόνο του. Θα σας φανεί τρελό...αλλά όταν σηκώνομαι απο το κάθισμα, το ρελαντί πέφτει. Πάλι ηλεκτρολογικό πρόβλημα; Σας έχει τύχει να ακούσετε κάτι; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Θα σας φανεί τρελό...αλλά όταν σηκώνομαι απο το κάθισμα, το ρελαντί πέφτει. Πάλι ηλεκτρολογικό πρόβλημα; Σας έχει τύχει να ακούσετε κάτι; τελικα αυτο το μηχανακι εχει κρυφη τεχνολογια....κοιτα τι κανανε οι κινεζοι για να εχει οικονομια...και μετα σου λενε παρε yamaha.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 άσε...είναι τρελοί αυτοί οι κινέζοι ! Εντελώς τρελοί ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εγώ πάντως το έχω βάλει σε αγγελία παιδιά...αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 kymco μαγκες εγγυηση!! και οποιος θελει να μαθει ας διαβασει το αναλογο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Εντάξει, μπορεί να είναι καλύτερα..το ζήτημα είναι όμως τι πέρνεις για το λεγόμενο vallue for money. Με 1000 ευρώ, δεν πέρνεις πολλά 125cc. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts