CPR Δημοσιεύτηκε July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2018 (edited) Ας μιλήσουμε για το νέο τάμπλετ με ιδιότητες κινητού τηλεφώνου της Huawei. Να κάνω εγώ σεφτέ με την πρώτη ερώτηση προς όσους το έχουν αποκτήσει: Έχει περασμένη εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας στην οθόνη όπως τα κινητά της Huawei; Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται θήκη σιλικόνης; Edited July 27, 2018 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Το Tablet δεν έχει κάποιο είδος προστασίας στην αρχική συσκευασία (ούτε μεμβράνη, ούτε θήκη), αλλά μπορείς να τα βρεις εύκολα από ebay. Εκανα παραγγελία αυτή την θήκη: https://www.ebay.com/itm/8-4-10-8-Flip-Case-Smart-Leather-Stand-Shockproof-Cover-for-Huawei-Mediapad-M5/153034226143?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=452854952707&_trksid=p2057872.m2749.l2649 την οποία την είχα στα χέρια μου σε χρόνο ρεκόρ για ebay κινέζο : σχεδόν μιάμιση εβδομάδα!. Προηγουμένως επειδή νόμιζα ότι θα καθυστερούσε η παραγγελία απο ebay, είχα πάρει από κατάστημα στην Αθήνα θήκη, οπου έδωσα τα διπλάσια λεφτά, ενώ η ποιότητα είναι πολύ χειρότερη, χωρίς μάλιστα να έχει auto wake/sleep δυνατότητα. Κατά τα αλλα το tablet είναι ποιοτικότατο, γρήγορο και χωρίς κολλήματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Μέχρι στιγμής βρίσκω (μόνο στο eBay) την έκδοση των 64GB, LTE, στα 400€ περίπου. Καλά είναι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 παρακολούθησε και το amazon.it https://www.amazon.it/Huawei-MediaPad-Tablet-Kirin-Space/dp/B079S3JY49 Από εκεί το πήρα και εγώ, αλλά σε τιμή πολύ καλύτερη (κάτω από 300 ευρώ με μεταφορικά) μιά και κάθε τόσο βγαίνει σε κάποια προσφορά. Οσο αφορά τα 64gb η 32gb δεν νομίζω ότι για την ώρα υπάρχει σοβαρός λόγος να πας στα 64gb. Αν οι τιμές είναι παρόμοιες τότε ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Να πω την αλήθεια και τα 64GB λίγα μου φαίνονται γιατί είμαι κατά της microsd. Εσένα πως σου φαίνονται τα 32GB που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Γιά την ώρα δεν έχω πρόβλημα και περισσεύει αρκετός χώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Στα 319 ευρώ σήμερα το 8.4 , LTE 32GB στο ιταλικό Άμαζον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) Νέο update SHT-AL09 8.0.0.185(C432) με GPU Turbo. :!: Edited October 23, 2018 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Μακράν το καλύτερο tablet της αγοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Χρήση για πενάκι έχει; το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις από ατους που το έχουν; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Νέο update! 186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Για πείτε εντυπώσεις... Είναι γρήγορο; Ψάχνω αντικαταστάτη για το LG gpad 8.3 Είναι ιδανικό το μέγεθος νομίζω σε αυτές τις ίντσες... Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Είναι πάρα πολύ καλό πραγματικά σε όλα και αν σε βολεύει αυτό το μέγεθος τότε είναι μονόδρομος πιστεύω. Επίσης θα πάρει σίγουρα και το android 9 πράγμα πολύ σπάνιο για tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Απροβλημάτιστο ειναι. Θα αντικαταστησει το gpad μια χαρα. Προχώρα αφοβα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Αναμένω καμιά καλή προσφορά και το χτυπάω!!! Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Βγήκε νέο update με ενημερώσεις ασφαλείας Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 Το tablet εξακολουθεί να ανταποκρίνεται άψογα. Βγήκε και security patch για τον Ιανουάριο 2019. Περιμένω για Android 9.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Το tablet εξακολουθεί να ανταποκρίνεται άψογα. Βγήκε και security patch για τον Ιανουάριο 2019. Περιμένω για Android 9.... Το tablet φίλε μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα στις 8.4 ιντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 καλησπέρα σε ολους εχουμε καμια πληροφορηση για 9 pie ?? :) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. May 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Μόλις ήρθε η 9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Σε μένα ακόμα τίποτα Ακόμα στην 196 είμαι με 8αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Το γλυκοκοιτάζω κι εγω για αντικαταστάτη του Gpad. Έχει βγάλει κανένα προβλημα; Έχετε υπόψη καμιά καλή προσφορα; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. June 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Το γλυκοκοιτάζω κι εγω για αντικαταστάτη του Gpad. Έχει βγάλει κανένα προβλημα; Έχετε υπόψη καμιά καλή προσφορα; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πήρε και το android 9 Όλα τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Σε ευχαριστώ! Πριν λίγο βέβαια διάβασα άρθρο για την κυκλοφορία του Μ6 8.4, σε τιμές αρχικές Κίνας απο 260€. Εδώ το Μ5 το βρίσκω στα 337, θα το ψαξω και Amazon. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts