ParafronGR Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2018 Μετά από ένα τρελό μακροβούτι επί 45 λεπτών του Xperia XA1 Ultra, είμαι σε αναζήτηση ενός νέου κινητού έως 350€. Η μόνη απαίτηση είναι να έχει καλή κάμερα. Έχω δει τα κινητά της περιγραφής και κλείνω προς το Α8 ,αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη. Καμία ιδέα; Μόνο επώνυμα, όχι Xiaomi κτλ. :) Edit. κοιτάω και το S7 και παρ'όλο που είναι παλιό, είναι ανώτερο σε όλα. Βρε μήπως...;; :X Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Μετά από ένα τρελό μακροβούτι επί 45 λεπτών του Xperia XA1 Ultra, είμαι σε αναζήτηση ενός νέου κινητού έως 350€. Η μόνη απαίτηση είναι να έχει καλή κάμερα. Έχω δει τα κινητά της περιγραφής και κλείνω προς το Α8 ,αλλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη. Καμία ιδέα; Μόνο επώνυμα, όχι Xiaomi κτλ. :) Edit. κοιτάω και το S7 και παρ'όλο που είναι παλιό, είναι ανώτερο σε όλα. Βρε μήπως...;; :X Από περιέργεια, ποιά είναι τα "επώνυμα" και γιατί τα Xiaomi δεν είναι; Εννοείς που να διαφημίζονται στην Ελλάδα; Που να είναι διαθέσιμα από εταιρείες κινητής; Κατά τα άλλα αν η κάμερα είναι η μόνη απαίτηση τότε κοίταξε και το Huawei P10, έχει καλύτερη κάμερα και από τα δύο Samsung που ανέφερες και είναι περίπου στα λεφτά που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Η Xiaomi αν δεν το έχει κάνει ήδη... σε λίγα χρόνια θα είναι πιο επώνυμη από την υπερτιμημένη Samsung Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παίδες , με τελειωσ Καλή διάθεση, για να μην το κουράζουμε επειδή ξέρω το γούστο της, προτιμάει μόνο τα γνωστά Samsung, iPhone, Sony. Huawei της είχα πάρει το Ρ9 πρόπερσι και μου το έδωσε γιατί δεν της άρεσε το μενού όπως και από ΧΙΑΟΜΙ το μόνο που της άρεσε ήταν το A1 Red που το έχει φίλος, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη από την κάμερα του . Γι αυτό και έβαλα αυτά τα το μοντέλα στον τίτλο, για να είμαι ξεκάθαρος και να υπάρχει ένα «όριο» ως προς τις επιλογές Άμα το iPhone SE είχε λίγο καλύτερη εμπρόσθια κάμερα, θα είχε λήξει το θέμα, αλλά αυτό χρησιμοποιώ και η μπροστινή του μετά βίας κάνει για Skype, όχι για να βγάλεις μια της προς κοπής Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παίδες , με τελειωσ Καλή διάθεση, για να μην το κουράζουμε επειδή ξέρω το γούστο της, προτιμάει μόνο τα γνωστά Samsung, iPhone, Sony. Huawei της είχα πάρει το Ρ9 πρόπερσι και μου το έδωσε γιατί δεν της άρεσε το μενού όπως και από ΧΙΑΟΜΙ το μόνο που της άρεσε ήταν το A1 Red που το έχει φίλος, αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη από την κάμερα του . Γι αυτό και έβαλα αυτά τα το μοντέλα στον τίτλο, για να είμαι ξεκάθαρος και να υπάρχει ένα «όριο» ως προς τις επιλογές Άμα το iPhone SE είχε λίγο καλύτερη εμπρόσθια κάμερα, θα είχε λήξει το θέμα, αλλά αυτό χρησιμοποιώ και η μπροστινή του μετά βίας κάνει για Skype, όχι για να βγάλεις μια της προς κοπής Αν η κάμερα είναι η προτεραιότητα τότε από τα 2 που ανέφερες το Α8 είναι το καλύτερο . Αν της άρεσε το Xiaomi A1 τώρα βγαίνει και το A2 με βελτιωμένη κάμερα, και αυτό με στοκ Android. Eγώ θα κοίταγα και το Nokia 7 Plus (δεν ξέρω αν θα το θεωρούσες επώνυμο). Έχει καθαρό Android, παρόμοιο με το Xiaomi A1 και το Sony που είχε. Έχει επίσης και διπλή κάμερα και μπορεί να παίρνει και φωτό πορτραίτου, κάτι που το Α8 αν θυμάμαι δεν είχε. Από την άλλη το Α8 είναι αδιάβροχο κάτι που ίσως σας χρειάζεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Το 7 Plus φαίνεται και αυτό ενδιαφέρον, αλλά με "Χαλάει" σε όλα ο μεσαίος επεξεργαστής τους. Πιστεύω ότι ο επεξεργαστής του S7 αν και παλιός, είναι ακόμα καλύτερος από των 8, 7 Plus κτλ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ο επεξεργαστής του Α8 είναι σαφώς κατώτερος του S7, χωρίς να υστερεί σε καθημερινή χρήση. ) Snapdragon 660 του Nokia 7 Plus πάλι είναι πολύ κοντινός σε επιδόσεις (διαφορά θα δει η φίλη σου πρακτικά μόνο αν παίζει πολύ βαριά παιχνίδια όπως PUBG). Από την άλλη το S7 έχει πολύ κατώτερη μπαταρία και μικρή οθόνη. Το δεύτερο είναι προσωπικό γούστο αλλά νομίζω πως η φίλη σου θα εκτιμήσει περισσότερο την καλύτερη μπαταρία από έναν ελαφρά ταχύτερο επεξεργαστή που στην καθημερινή χρήση δεν θα της δώσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Το 7 Plus φαίνεται και αυτό ενδιαφέρον, αλλά με "Χαλάει" σε όλα ο μεσαίος επεξεργαστής τους. Πιστεύω ότι ο επεξεργαστής του S7 αν και παλιός, είναι ακόμα καλύτερος από των 8, 7 Plus κτλ. Κι όμως, ο 660 μπορεί να σταθεί απέναντι στον exynos του s7. Ουσιαστικά, ο 660 είναι ένας 820 πιο battery friendly και με κατώτερη gpu. Όπως σου έγραψε και ο @gippas, μόνο σε βαριά παιχνίδια θα γίνει αισθητή η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Και επειδή τα Nokia είναι μέσα στα "επώνυμα", μόλις κοιτάξαμε το Nokia 8 το οποίο έχει και καλές κάμερες (στα χαρτιά τουλάχιστον) και επεξεργαστή περσινής γενιάς (γενιάς S8) και όλα αυτά στα 299€. :X:blink: Τί λέτε; Αξίζει; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Και επειδή τα Nokia είναι μέσα στα "επώνυμα", μόλις κοιτάξαμε το Nokia 8 το οποίο έχει και καλές κάμερες (στα χαρτιά τουλάχιστον) και επεξεργαστή περσινής γενιάς (γενιάς S8) και όλα αυτά στα 299€. :X:blink: Τί λέτε; Αξίζει; Στα 300€ ναι, είναι μια πολύ καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Και επειδή τα Nokia είναι μέσα στα "επώνυμα", μόλις κοιτάξαμε το Nokia 8 το οποίο έχει και καλές κάμερες (στα χαρτιά τουλάχιστον) και επεξεργαστή περσινής γενιάς (γενιάς S8) και όλα αυτά στα 299€. :X:blink: Τί λέτε; Αξίζει; Κάμερες ούτε στα χαρτιά έχει καλές, ούτε στην πράξη. Τα υπόλοιπα ισχύουν https://www.dxomark.com/nokia-8-review-nokias-return-high-end-segment/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts