billphone Δημοσιεύτηκε July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2018 (edited) Η αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο λόγω επιδότησης και είναι για γυναίκα. Θέλουμε Xiaomi κοντά στα 200€ Το ερώτημα είναι τι αξίζει πιο πολύ, καθώς στο μέγεθος είναι περίπου ίδια. Το Mi A1 με 4/64 στα 199€ με τα θετικά του Android One, το Redmi 5 plus με 4/64 με τη μεγαλύτερη οθόνη και τα μικρότερα bezels στα 235€, ή το Redmi Note 5 με 3/32€ όμως, αλλά καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή και αυτό στα 235€; Edited July 23, 2018 by billphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Προτείνω αυτό. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185000-nokia-6.1-dual-sim-black Πρόσεχε το mi a γιατί άργησε να πάρει Oreo και εν τέλη είχε θέματα. https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-a1-battery-fingerprint-sensor-issues-oreo-update-833877/ Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Δεν έχει πάρει ακόμα 8.1. πρόσφατα νομίζω δόθηκε στην κυκλοφορία και αμέσως ακούστηκαν θέματα και το πήραν πίσω. Δεν ξέρω τι λοιπές συσκευές αλλά το mia1 σαν συσκευή είναι εξαιρετική με εξαίρεση την κάμερα που βασικά δεν έχει πρόβλημα η ίδια αλλά το λογισμικό και ο κάλος στον εγκέφαλο της εταιρίας. Όπως τα λες είναι. Συμφωνώ, κι γι'αυτό δεν την πρότεινω. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Νομίζω ότι το μόνο που πρέπει να ασχοληθείς είναι το redmi note 5... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Κι ας έχει τις μικρότερες μνήμες; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Κι ας έχει τις μικρότερες μνήμες; Ναι γιατί ουσιαστικά δεν θα καταλάβει διαφορά... μόνο αν παίζει κανένα βαρύ παιχνίδι... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Ναι γιατί ουσιαστικά δεν θα καταλάβει διαφορά... μόνο αν παίζει κανένα βαρύ παιχνίδι... Έχω και εγώ την εντύπωση ότι ανάμεσα σε λίγο παραπάνω ram ή καλύτερο επεξεργαστή καλύτερη επιλογή είναι το δεύτερο ως προς την καθημερινή λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Redmi note 5 και από μένα αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για την 64αρα έκδοση. Αν πάλι τα 200 είναι αυστηρο τότε πας mi a1. Τα 235 ίσως είναι κάπως πολλά για το 3/32. Η κάμερα του mi a1 φτιάχνει με gcam (αντίθετα η gcam στο rn5 δεν δίνει πολλά οπότε ισοφαρίζονται). Οκ θα χάνει σε επεξεργαστή αλλά κερδίζει σε ram, αποθηκευτικό, ελαφρύ λογισμικό και φτηνότερο κατά 35 ευρώ. Το μόνο πραγματικό αρνητικό για μένα είναι το μετριο μαύρο της οθόνης και το κακό βίντεο. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και εγώ την εντύπωση ότι ανάμεσα σε λίγο παραπάνω ram ή καλύτερο επεξεργαστή καλύτερη επιλογή είναι το δεύτερο ως προς την καθημερινή λειτουργία. Ενα καλό multitasking καλύπτει τις αδυναμίες ενός πιο αργου επεξεργαστη στη καθημερινή χρήση. Ένας γρήγορος όμως επεξεργαστής δεν καλύπτει το κακό multitasking (μην ξεχνάμε ότι το miui δεν έχει και το καλύτερο multi... Πόσο μάλλον αν έχει μόνο 3 gb ram). Για μένα μόνο αν παίζεις βαριά παιχνίδια ή τρέχεις βαριές εφαρμογές θα χεις πρόβλημα από το πιο αργό soc. Δηλαδή εγώ έξτρα 35 ευρώ και να χω μικρότερη ram ενώ το κινητό κιόλας έχει και ταλαιπωρία στο ξεκλειδωμα... Δεν ξέρω αν θα τα δινα. Για άλλους λόγους μπορεί να το επέλεγα (πχ βίντεο, οθόνη) όχι όμως για το soc από τη στιγμή που χάνω σε ram και αποθηκευτικό. Edited July 25, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Redmi note 5 και από μένα αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση για την 64αρα έκδοση. Αν πάλι τα 200 είναι αυστηρο τότε πας mi a1. Τα 235 ίσως είναι κάπως πολλά για το 3/32... Οκ θα χάνει σε επεξεργαστή αλλά κερδίζει σε ram, αποθηκευτικό, ελαφρύ λογισμικό και φτηνότερο κατά 35 ευρώ. Ενα καλό multitasking καλύπτει τις αδυναμίες ενός πιο αργου επεξεργαστη στη καθημερινή χρήση. Ένας γρήγορος όμως επεξεργαστής δεν καλύπτει το κακό multitasking (μην ξεχνάμε ότι το miui δεν έχει και το καλύτερο multi... Πόσο μάλλον αν έχει μόνο 3 gb ram). Για μένα μόνο αν παίζεις βαριά παιχνίδια ή τρέχεις βαριές εφαρμογές θα χεις πρόβλημα από το πιο αργό soc. Δηλαδή εγώ έξτρα 35 ευρώ και να χω μικρότερη ram ενώ το κινητό κιόλας έχει και ταλαιπωρία στο ξεκλειδωμα... Δεν ξέρω αν θα τα δινα. Για άλλους λόγους μπορεί να το επέλεγα (πχ βίντεο, οθόνη) όχι όμως για το soc από τη στιγμή που χάνω σε ram και αποθηκευτικό. Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Έχω αναφέρει από την αρχή ότι είναι για τη γυναίκα μου, οπότε η χρήση θα είναι η βασική, χωρίς παιχνίδια και βαριές εφαρμογές. Κάπου μπερδεύτηκα όμως. Συμφωνώ ότι το RN5 είναι για την ώρα ακριβό (σε Κωτσόβολο από όπου και θα το πάρω) αλλά τι είναι προτιμότερο; Ο 625 με 4/64 ή ο 636 με 3/32; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Με το redmi note 5 3/32 δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Έχω αναφέρει από την αρχή ότι είναι για τη γυναίκα μου, οπότε η χρήση θα είναι η βασική, χωρίς παιχνίδια και βαριές εφαρμογές. Κάπου μπερδεύτηκα όμως. Συμφωνώ ότι το RN5 είναι για την ώρα ακριβό (σε Κωτσόβολο από όπου και θα το πάρω) αλλά τι είναι προτιμότερο; Ο 625 με 4/64 ή ο 636 με 3/32; Εφόσον δεν τρέχει βαριές εφαρμογές προτιμότερη η μεγαλυτερη ram που στη τελική ειναι φτηνότερο. Το θεμα ειναι θα το ρουτάρεις να βάλεις gcam? (ειναι ευκολο στο mi a1) Γιατι αν δεν το ρουτάρεις η κάμερα του ειναι αρκετά μέτρια. Με gcam ομως ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Και εγώ για τη χρήση που περιγράφεις στο Mi A1 θα πήγαινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Δεν χρειάζεται root. Χρειάζεται ξεκλείδωμα μέσω fastboot και πειραγμα στο build.prop. Απλά έχει βγει script που τα κάνει αυτόματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν πειράζεις τη συσκευή. Για ευκολία έγραψα απλά root. ;) Ίσως ορθότερη λέξη θα ήταν το "πειραγμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Είχα ακούσει ότι το Mi A1 είχε αρκετά υψηλό SAR. Ισχύει; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Είχα ακούσει ότι το Mi A1 είχε αρκετά υψηλό SAR. Ισχύει; Ναι ισχύει Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Ναι ισχύει Άρα είναι σημαντικό μείον. Μάλλον καταλήγω στο RN5 3/32 Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Άρα είναι σημαντικό μείον. Μάλλον καταλήγω στο RN5 3/32 Και πολύ καλά θα κάνεις! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntg69 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Xiatomi Redmi 5+ Γνωριζει κανεισ Γιατί Υπάρχει διαφορά €65 στην τιμή στα Σκρουτζομαγαζια με μεγαλεσ αλυσιδες-φαινομενικά όλα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Xiatomi Redmi 5+ Γνωριζει κανεισ Γιατί Υπάρχει διαφορά €65 στην τιμή στα Σκρουτζομαγαζια με μεγαλεσ αλυσιδες-φαινομενικά όλα τα χαρακτηριστικά είναι ίδια ..... Στις μεγάλες αλυσίδες είναι επίσημη εισαγωγή και έχουν εγγύηση από την infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Είχα ακούσει ότι το Mi A1 είχε αρκετά υψηλό SAR. Ισχύει; Όχι υψηλό αλλά το υψηλότερο!!! Πολύ κουβέντα για το τίποτα με τις 3 επιλογές. Το καλύτερο πακέτο από αυτές τις συσκευές το έχει το Note 5. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τελικά καταλήξαμε στο Redmi Note 5 και κάναμε την υπέρβαση με το 4/64. Ελπίζω να μας βγει σε καλό! Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τελικά καταλήξαμε στο Redmi Note 5 και κάναμε την υπέρβαση με το 4/64. Ελπίζω να μας βγει σε καλό! Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις συμβουλές Καλορίζικο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts