ntinouli Δημοσιεύτηκε May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2005 Καλημέρα σας!! Έχω έναν hp 815C Deskjet ο οποίος όμως μου αφήνει χρόνους... Ομολογώ ότι δούλεψε σαν σκυλί τόσα χρόνια... Ψάχνοντας λοιπόν να βρω καινούργιο μπερδεύτηκα... Ξέρω ότι σίγουρα θέλω έναν εκτυπωτή με 4 μελάνια και όχι με 2 και να είναι κάπως γρήγορος με τιμή όχι πάνω από 160 ευρώ. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά... Έχω κοιτάξει τους canon 3000 & 4000. Αλλά δυσκολεύομαι να φύγω από hp... Καμμία βοήθεια;;; Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Εγω εχω τον HP Photosmart 7760.Με εχει καλυψει πληρως.Κοιταξε τον κι αυτον.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ο Canon PIXMA iP4000 είναι ο καλύτερος εκτυπωτής που μπορείς να πάρεις σε αυτή την κατηγορία τιμής. Οι κεφαλές δεν μπουκώνουν αν δεν τον χρησιμοποιείς συχνά, όπως ο HP, η ποιότητα εκτύπωσης κορυφαία, όπως ένας Epson. Δέχεται χαρτί και από επάνω αλλά και από μπροστά, για ευκολία στην τοποθέτηση, τυπώνει πάνω σε CD/DVD (σε κατάλληλο δισκάκι εννοείται) και βέβαια έχει φθηνά μελάνια που κρατάνε πολύ (όχι σαν HP και Epson). Τέλος είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος. Τι άλλο να ζητήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Αν μπορείς να διαθέσεις 185 ευρώ τότε κοίταξε και τον PIXMA IP5000. Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά! Καλό μήνα! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Και εγω ψαχνω να παρω εκτυπωτη και εχω 3επιλογες...νομιζω. 1.hp PHOTOSMART 7450 € 69.00 2.DESKJET 5740 € 79.00 3.PHOTOSMART 8150 € 179.00 Θα μου πειτε τι θελω.... απλα ενα εκτυπωτη καλο, με φτηνα μελανια. που να εκτυπωνει ασπρομαυρα αλλα αν θελω στετικα συχνα, να βγαζω φωτογραφιες, να τις τυπωνει καλα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Και εγω ψαχνω να παρω εκτυπωτη και εχω 3επιλογες...νομιζω. 1.hp PHOTOSMART 7450 € 69.00 2.DESKJET 5740 € 79.00 3.PHOTOSMART 8150 € 179.00 Θα μου πειτε τι θελω.... απλα ενα εκτυπωτη καλο, με φτηνα μελανια. που να εκτυπωνει ασπρομαυρα αλλα αν θελω στετικα συχνα, να βγαζω φωτογραφιες, να τις τυπωνει καλα Καλοί οι HP αλλά αν θέλεις φθηνά μελάνια θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού... Canon PIXMA iP4000 ή 5000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Καλοί οι HP αλλά αν θέλεις φθηνά μελάνια θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού... Canon PIXMA iP4000 ή 5000 Ναι αλλα ταμελανια της Canon δεν εχουν την κεφαλη μαζι,οποτε αν χαλασει θα παει στα κεντρικα.Ενω με hp καθε μελανι εχει ξεχωριστη καφαλη.Γιάυτο εχουν διαφορα. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ναι αλλα ταμελανια της Canon δεν εχουν την κεφαλη μαζι,οποτε αν χαλασει θα παει στα κεντρικα.Ενω με hp καθε μελανι εχει ξεχωριστη καφαλη.Γιάυτο εχουν διαφορα. Αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές. Δεν είμαι σίγουρος - θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι - αλλά οι κεφαλές του iP4000 πρέπει να είναι αφαιρούμενες, οπότε θεωρώ πως αν πάθουν κάτι (τι?) θα πρέπει να αλλάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts