mathios Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2005 μολις σημερα το πρωι το παρελαβα απο το expansys προσεχως εντυπωσεις και επιδοσεις. http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/1207 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 κάτι τρέχει με το λινκ που έδωσες... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ναι, λεει οτι δεν εχει καμια εικονα σε αυτο το λινκ που εδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Για σίγουρες φωτογραφίες κοιτάξτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 θα εμφανιστουν η εικονες οταν εγκριθουν απο τους moderators υπομονη,παντως για την ωρα το ακουστικο ειναι πολυ καλο εχει και μετρητη κλησης. μολις τερματιστει η κληση εμφανιζει για 5 δευτερολεπτα την διαρκεια της κλησης και η ποιοτητα του ηχου ειναι πολυ καλη. αναμενεται και η διαρκεια της μπαταριας συντομα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 τελικα μετα απο μια βδομαδα χρησης,και κλειστο της νυχτες η μπαταρια εβγαλε 5 μερες ζωης και περιπου 2ωρες ομιλιας. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Πώς σας φαίνεται γενικά? Το έφερε το Πλαίσιο και σκέφτομαι να το χτυπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Πώς σας φαίνεται γενικά? Το έφερε το Πλαίσιο και σκέφτομαι να το χτυπήσω.δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το 660 αλλα γενικα η αναμονη του και η ποιοτητα ηχου ειναι λιγο καλυτερη (εχω και το 660) και ο μετρητης κλησεων ειναι καλο. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Έχω ένα Bluetrek, έχει τρελό πρόβλημα με αυτονομία, τελειώνει μέσα σε 1 μέρα. Η Vodafone βρίσκει συνέχεια προφάσεις μέχρι να λήξει η εγγύηση... Θα πάω να πάρω τέλος του μήνα το SE, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα αυτονομίας ΚΑΙ αυτό, ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα! Γιατί θα αυτοκτονήσω! Δεν υπάρχει ηλεκτρονική συσκεύη που να έχω αγοράσει και να μην έχει κάποιο πρόβλημα! (γκαντέμης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Έχω ένα Bluetrek, έχει τρελό πρόβλημα με αυτονομία, τελειώνει μέσα σε 1 μέρα. Η Vodafone βρίσκει συνέχεια προφάσεις μέχρι να λήξει η εγγύηση... Θα πάω να πάρω τέλος του μήνα το SE, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα αυτονομίας ΚΑΙ αυτό, ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα! Γιατί θα αυτοκτονήσω! Δεν υπάρχει ηλεκτρονική συσκεύη που να έχω αγοράσει και να μην έχει κάποιο πρόβλημα! (γκαντέμης)οσο για αυτονομια το 660 και το 662 απο αυτονομια σκιζει (5 μερες περιπου) με 1 ωρα κλησεων την ημερα περιπου και κλειστο την νυχτα και ΚΥΡΙΩΣ απο εγγυηση της sonyericsson. παντως εχω και το 600 και αυτο απο αυτονομια δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα αυτονομια και συνεχης ομιλια 1 ωρα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 οσο για αυτονομια το 660 και το 662 απο αυτονομια σκιζει (5 μερες περιπου) με 1 ωρα κλησεων την ημερα περιπου και κλειστο την νυχτα και ΚΥΡΙΩΣ απο εγγυηση της sonyericsson. παντως εχω και το 600 και αυτο απο αυτονομια δεν βγαζει παραπανω απο μια μερα αυτονομια και συνεχης ομιλια 1 ωρα. Ωραία με έψησες, πάω κατευθείαν για 662 :) Είδα και το post σου στο esato... Ωστόσο δεν μου απάντησε κανείς στην ερώτηση που έκανα εκεί... Η οθόνη είναι φωτιζόμενη? Διαβάζεται άνετα μέρα και νύχτα? Επίσης υπάρχει καμία περίπτωση να εμφανίζει ονόματα του καταλόγου που έιναι στα Ελληνικα (έχω Τ610) ή μόνο αριθμούς? Τέλος... ebay με 75€ και χωρίς εγγύηση ή Πλαίσιο 100€ με εγγύηση? Thanks mathios! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ωραία με έψησες, πάω κατευθείαν για 662 :) Είδα και το post σου στο esato... Ωστόσο δεν μου απάντησε κανείς στην ερώτηση που έκανα εκεί... Η οθόνη είναι φωτιζόμενη? Διαβάζεται άνετα μέρα και νύχτα? Επίσης υπάρχει καμία περίπτωση να εμφανίζει ονόματα του καταλόγου που έιναι στα Ελληνικα (έχω Τ610) ή μόνο αριθμούς? Τέλος... ebay με 75€ και χωρίς εγγύηση ή Πλαίσιο 100€ με εγγύηση? Thanks mathios!ναι η οθονη ειναι φωτιζομενη,και ναι τα ονοματα εμφανιζονται και στα ελληνικα. εγω το δουλευω με ρ910 και δουλευει αριστα δεν ξερω πως θα δουλευει με το Τ610 γιατι ειναι παλιο τηλεφωνο. εαν σου δοθει η ευκαιρια να το δοκιμασεις πρωτα κανε το. παντως η sonyericsson αναφερει οτι ειναι πληρως συμβατο με Τ610. δες εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_5_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10251οσο για την τιμη και απο το e bay να το παρεις εγγυηση θα εχεις γιατι υπαρχει στην αγορα της ελλαδας π.χ εαν παθει κατι μεσα σε εναν χρονο θα το πας στην sonyericsson μαζι με την αποδειξη αγορας εστω και απο αλλη χωρα και θα αντικατασταθει. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Τελικά το πήρα σήμερα (δεν άντεχα άλλο). Πολύ καλό και τώρα πουλάω το ΗΒΗ-600 που είχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 οσο για την τιμη και απο το e bay να το παρεις εγγυηση θα εχεις γιατι υπαρχει στην αγορα της ελλαδας π.χ εαν παθει κατι μεσα σε εναν χρονο θα το πας στην sonyericsson μαζι με την αποδειξη αγορας εστω και απο αλλη χωρα και θα αντικατασταθει. Δεν έχω δει κανα πωλητή του ebay να δίνει απόδειξη για εγγύηση. Αν και στο περιεχόμενο της δημοπρασίας λέει ότι το προϊόν έρχεται με 1 χρόνο full εγγύηση, του έχω στείλει μήνυμα ρωτώντας τον σχετικά και δεν έχει απαντήσει ακόμα... Το expansys στέλνει απόδειξη? niknik καλορίζικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Δεν έχω δει κανα πωλητή του ebay να δίνει απόδειξη για εγγύηση. Αν και στο περιεχόμενο της δημοπρασίας λέει ότι το προϊόν έρχεται με 1 χρόνο full εγγύηση, του έχω στείλει μήνυμα ρωτώντας τον σχετικά και δεν έχει απαντήσει ακόμα... Το expansys στέλνει απόδειξη? niknik καλορίζικο ;) μηπως λες για τον πωλητη του ebay με ονομα "dans-cellular-accessories". ο τυπος εχει πολυ καλες τιμες και συνοδευει παντα τα handsfree με φορτιστη αυτοκινητου. ακομα και με τα ακριβα μεταφορικα απο αμερικη σου ερχεται φτηνοτερα. το θεμα ειναι οτι και γω μια φορα που τον χρειαστηκα για ενα προβλημα που ειχα με το hbh-200 δεν απαντησε ποτε και ανγκάστηκα να πληρωσω για ενα καλωδιο. οποτε μαλλον απο αυτον δεν ξαναψωνιζω. παντως δεν ειναι ετσι ολοι στο ebay. οι περισσοτεροι στελνουν αποδειξη. το expansys φυσικα και στελενει αποδειξη. αλλο ενα αξιοπιστο ευρωπαικο e-shop γθα αξεσουαρ ειναι το www.mobilefun.co.uk εχει καλες τιμες και φτηνοτερα μεταφορικα απο το expansys αλλα με χρονο παραδοσης 1 εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 thanks psybill, θα το ψάξω. ο πωλητής που λέω είναι ο wawagadget_com και στέλνει απο Hong Kong. Μέσα στη δημοπρασία λέει... "All Sony Ericsson's Products comes with its original factory warranty for one year. Buyers may bring their item to it's service centre for maintance within the warranty period." Ωστόσο θα περιμένω απάντηση του για απόδειξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Δεν έχω δει κανα πωλητή του ebay να δίνει απόδειξη για εγγύηση. Αν και στο περιεχόμενο της δημοπρασίας λέει ότι το προϊόν έρχεται με 1 χρόνο full εγγύηση, του έχω στείλει μήνυμα ρωτώντας τον σχετικά και δεν έχει απαντήσει ακόμα... Το expansys στέλνει απόδειξη? niknik καλορίζικο ;)ναι παντα,με πανευρωπαικη καλυψη. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 μολις σημερα το πρωι το παρελαβα απο το expansys προσεχως εντυπωσεις και επιδοσεις. http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/1207 re file kalo einai suto to bluetooth hans-free?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 re file kalo einai suto to bluetooth hans-free?? Απ ότι λένε τα παιδιά, και εδώ και στο esato, είναι πάρα πολύ καλό! Μόλις το πάρω θα πω και εγώ εντυπώσεις! Ο πωλητής από το ebay ακόμα να απαντήσει... επικοινώνησα με κάποιον που είχε αγοράσει ένα hpr-20 από αυτόν και μου είπε ότι δεν του έστειλε απόδειξη... Τι να κάνω να το ρισκάρω? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Πολύ καλό είναι μόνο που με το κρεμαστράκι επάνω στο ακουστικό δύσκολα κάθεται στο αυτί σου. Επίσης τόσο σφιχτό που είναι δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης με το βάλε-βγάλε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 ok euxaristw mallon 8a to parw kai egw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Πολύ καλό είναι μόνο που με το κρεμαστράκι επάνω στο ακουστικό δύσκολα κάθεται στο αυτί σου. Επίσης τόσο σφιχτό που είναι δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στο βύσμα φόρτισης με το βάλε-βγάλε???οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παρέλαβα σήμερα και το δικό μου, από Hong Kong, 75 ευρώ συνολικά... Σχεδιαστικά και λειτουργικά άψογο Λίγο βαρύ για handsfree Δυσκολεύτηκα να βάλω το βυσματάκι του κορδονιού Όταν κάθεται στο αυτί δεν μου δίνει τη σιγουριά ότι θα κάτσει και θα μείνει, αν και μετά από σκληρές δοκιμές δεν παρατηρήθηκε κανένα απρόοπτο... Οταν το κουνάω κάτι ψιλοακούγεται... δεν ξέρω αν αυτό είναι το φυσιολογικό η αν έγινε καμιά μαμακία ενώ προσπαθούσα να βάλω το βυσματάκι. Με το Τ610 η οθόνη δείχνει τα ονοματα και μάλιστα στα Ελληνικά Θα θελα μια λειτουργία "επανάκλησης"... Σχόλια επί της μπαταρίας σε λίγες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πολύ καλή η τιμή ρε φιλαράκο απο πού το πήρες για πές μας και σε μάς μήπως και το χτυπήσουμε... Μαζι με μεταφορικά πήγε τόσο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πολύ καλή η τιμή ρε φιλαράκο απο πού το πήρες για πές μας και σε μάς μήπως και το χτυπήσουμε... Μαζι με μεταφορικά πήγε τόσο??? Ναι μαζί με τα μεταφορικά! Ήρθε από ττον χρήστη wawagadget_com (click), υπερβολικά καλά συσκευασμένο μέσα σε 4 εργάσιμες και με τον κατάλληλο φορτιστή βεβαίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts