Woca Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Και εγώ εδώ και καιρό λέω να πάρω ένα για πλάκα αλλά όλο δεν το κάνω. Κάποια στιγμή θα πάρω... :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παιδιά έχει βρεί κανένας site που να φέρνουν μυρμήγκια στην Ελλάδα? Δεν μπορώ να πιάσω εύκολα, μετά τις πρώτες δύο "φουρνιές" που είχα βάλει.:X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ανέβασα μια φωτογραφία απο το δικό μου μηρμυγκοενυδρείο-πατέντα που έλεγα πιo πάνω. Δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλά μπορείτε να δείτε τα τούνελ... Σε 2 βδομάδες που θα πάρω στα χέρια μου ένα scanner πιστεύω πως θα βγάλω καλύτερες φωτό...!:cool: ΕΔΩ Τι τρωνε ομως? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Τι τρωνε ομως? Το ζελέ που έχει μέσα... (Μέχρι να το φάνε όλο και να αλληλοσκοτωθούν!:() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Συγκεκριμενα για την κατασκευη του αγιοργιτη μιλουσα.(που εχει το χωμα) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ποσο μεγαλο είναι το ενυδρειο τελικα?μπορει καποιος να δωσει διαστασεις? βρηκαμε απο που μπορουμε να βρουμε ανταλλακτικο ζελε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts