Jump to content

{Split} Ποιός (άλλος) θέλει gmail account?

MAIDEN_80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι να πουλησεις κατι το οποιο ειναι ΔΩΡΕΑΝ;;;;; :wacko:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αν έχεις τύχη διάβαινε... :wacko: Εσυ θέλεις να σου πουλήσω καμιά εκατοστή προσκλήσεις;
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

ειμαι ενα τυχεροs χρηστηs του gmail . γινεται να πουλησω προσκλησεισ στο e-bay ;

Και ποιός να τις αγοράσει? Αφού όπως είπώθηκε είναι free, και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ζητήσει απο κάποιο forum που συμμετέχει και επίσης γιατί λες οτι είσαι 'τυχερός', δεν σπανίζουν τέτοιες προσκλήσεις, εγώ έχω λάβει 3~4 αλλά δε λειτουργούν :( για άγνωστο λόγο

Και ποιός να τις αγοράσει? Αφού όπως είπώθηκε είναι free, και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ζητήσει απο κάποιο forum που συμμετέχει και επίσης γιατί λες οτι είσαι 'τυχερός', δεν σπανίζουν τέτοιες προσκλήσεις, εγώ έχω λάβει 3~4 αλλά δε λειτουργούν :( για άγνωστο λόγο

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ GMAIL. EINAI SPANIO ASE POU EINAI KAI TO KALYTERO.AN THES NA SOU STEILW

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ GMAIL. EINAI SPANIO ASE POU EINAI KAI TO KALYTERO.AN THES NA SOU STEILW

Τι αντε να βρεις...?

Ο καθενας μας εχει απο πενηντα προσκλησεις...:p

MAIDEN_80 καλό θα ήταν να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο να μπεις στο κλίμα του forum.

1. Μην γράφεις με κεφαλαία.

2. Μην μετατρέπεις όλα τα topics σε chat.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...