MAIDEN_80 Δημοσιεύτηκε May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2005 ειμαι ενα τυχεροs χρηστηs του gmail . γινεται να πουλησω προσκλησεισ στο e-bay ; smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 γιατι να πουλησεις κατι το οποιο ειναι ΔΩΡΕΑΝ;;;;; :wacko: Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Αν έχεις τύχη διάβαινε... :wacko: Εσυ θέλεις να σου πουλήσω καμιά εκατοστή προσκλήσεις; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Fysika kai mporeis! Alla an se anakalipsei i gmail tin patises :D Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 τι λεσ τωρα ; το gmail einai beta . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ειμαι ενα τυχεροs χρηστηs του gmail . γινεται να πουλησω προσκλησεισ στο e-bay ; Και ποιός να τις αγοράσει? Αφού όπως είπώθηκε είναι free, και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ζητήσει απο κάποιο forum που συμμετέχει και επίσης γιατί λες οτι είσαι 'τυχερός', δεν σπανίζουν τέτοιες προσκλήσεις, εγώ έχω λάβει 3~4 αλλά δε λειτουργούν :( για άγνωστο λόγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Και ποιός να τις αγοράσει? Αφού όπως είπώθηκε είναι free, και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ζητήσει απο κάποιο forum που συμμετέχει και επίσης γιατί λες οτι είσαι 'τυχερός', δεν σπανίζουν τέτοιες προσκλήσεις, εγώ έχω λάβει 3~4 αλλά δε λειτουργούν :( για άγνωστο λόγο ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ GMAIL. EINAI SPANIO ASE POU EINAI KAI TO KALYTERO.AN THES NA SOU STEILW smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Αν έχεις τύχη διάβαινε... :wacko: Εσυ θέλεις να σου πουλήσω καμιά εκατοστή προσκλήσεις; DEN TO PIASA smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ GMAIL. EINAI SPANIO ASE POU EINAI KAI TO KALYTERO.AN THES NA SOU STEILW Τι αντε να βρεις...? Ο καθενας μας εχει απο πενηντα προσκλησεις...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EDW EINAI ALHTHEIA.KAI EGW KAPOIOS APO DV MOY EIPE NA PAW STO http://WWW.ISNOOP.GMAIL.COM smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Για κορόιδα ψάχνεις; :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 MAIDEN_80 καλό θα ήταν να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο να μπεις στο κλίμα του forum. 1. Μην γράφεις με κεφαλαία. 2. Μην μετατρέπεις όλα τα topics σε chat. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts