Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα :)

Επειδη με ενδιαφερει το 9100 και μαλλον θα το παρω (λεω να δοκιμασω και κατι αλλο),ρωτησα σημερα στο play247 και μου ειπαν για τελος αυτης της εβδομαδας ή την επομενη .

(Οσοι το εχουν ή οσοι το εχουν δοκιμασει ,απο internet browsing ,πως παει ? )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ρε παιδιά εμένα μου το είπαν από την Qtek που πέρασα στην Comdex. Δεν παίζει λένε αυτή η έκδοση του Destinator, στα 5.0. Αν είπαν μλκιες, τότε μπράβο τους...

Έχεις δοκιμάσει να περάσεις τα αρχεία μόνο στην κάρτα χωρίς να κάνεις εγκατάσταση;

Τρέξε το destinator.exe και δες αν τρέχει.

Για το Destinator PN μιλάω.

Αν θέλει κανείς να ανεβάσω κάπου τον φάκελο του προγράμματος για δοκιμή.

Καλησπερα :)

Επειδη με ενδιαφερει το 9100 και μαλλον θα το παρω (λεω να δοκιμασω και κατι αλλο),ρωτησα σημερα στο play247 και μου ειπαν για τελος αυτης της εβδομαδας ή την επομενη .

(Οσοι το εχουν ή οσοι το εχουν δοκιμασει ,απο internet browsing ,πως παει ? )

αρκετα γρηγορα σε σχεση με nokia 9500 αλλα και i-mate jam :D

αλλα εξακολουθει o ie να μην ανοιγει site με πανω απο 10 frames :mad:

αρκετα γρηγορα σε σχεση με nokia 9500 αλλα και i-mate jam :D

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε sxs ,ειναι ενας απο τους βασικους λογους που

σκεφτομαι να το παρω :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Βρε τον nervous. Ψήνεσαι να έρθεις από τα λημέρια μας; :D
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Βρε τον nervous. Ψήνεσαι να έρθεις από τα λημέρια μας; :D

Δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις νεα πραγματα,ξερεις τι ανησυχο μυαλο ειμαι :O ;)

(τι λες για το 9100 ?)

iPhone 5S Space Grey

Δεν ειναι κακο να δοκιμαζεις νεα πραγματα

Και δεν είσαι ο μόνος παραδοσιακός Nokiaς που σκέφτεται να δοκιμάσει κάτι καινούργιο... ;)

:mobile:

Noμίζω nervous είσαι λάθος δρόμο. (ευτυχώς βρέθηκα εγώ για να σε βάλω στο σωστό!:lol: )

Η συσκευή αυτή δεν τα αξιζει τα 750 euros κατά την ταπεινή μου άποψη.

Αν το πάρεις από εξωτερικό μέχρι 600 ok, αλλά ελλάδα με τόσα λεφτά παίρνεις απίστευτα καλύτερο μηχάνημα.

Μιλάω πάντα με βάση την παραπάνω φράση σου, οτι σε ενδιαφέρει κυρίως το mobile internet.

Αν θέλεις να γουστάρεις χτύπα ένα x51v και άσε τους άλλους στα 200mhz όταν εσύ θα τρέχεις στα 624 και θα απολαμβάνεις στην vga οθονάρα σου!:p(θα σου μείνουν και 200 euros στην τσέπη να πάρεις και μια CF 4GB, έτσι να δεις και καμιά ταινιούλα)

To X51 ειναι δεν είναι όμως τηλέφωνο απο οτι είδα με μια γρήγορη ματιά... Πάντως αν κάποιος αποφασίσει να πάρει το 9100 τον συμφέρει να το αγοράσει με συμβόλαιο σε κάποια εταιρία κινητής τηλεφωνίας....και έτσι θα το πάρει γύρω στα 600 euro...
D.G.

To X51 ειναι και τηλέφωνο.... ή μόνο pda....?

Mόνο pda, αλλά έκανα αυτή την πρόταση γιατί μίλησε για mobile internet όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται και τηλέφωνο.

Καλύτερα να "παίρνει" 3g από το n70 του!:D

Mόνο pda, αλλά έκανα αυτή την πρόταση γιατί μίλησε για mobile internet όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου, οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται και τηλέφωνο.

Καλύτερα να "παίρνει" 3g από το n70 του!:D

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΙΤΑC ΜΙΟ 701, που και τηλεφωνο ειναι και καμερα εχει και πολυ πιο γρηγορο ειναι ( το πολυ σε 1 με δυο μηνες ) ακου 749 € αρε qtek στην ελλαδα ψαχνεις για κοροιδα ????????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αν θέλεις να γουστάρεις χτύπα ένα x51v και άσε τους άλλους στα 200mhz όταν εσύ θα τρέχεις στα 624 και θα απολαμβάνεις στην vga οθονάρα σου!:p(θα σου μείνουν και 200 euros στην τσέπη να πάρεις και μια CF 4GB, έτσι να δεις και καμιά ταινιούλα)

Thanks φιλε johner ,θα το κοιταξω και αυτο :)

Αν δεν κανω λαθος ,το ειδα στην comdex :O

Επισης thanks φιλε domal ,θα το εχω υποψη μου. :)

iPhone 5S Space Grey

Asxeto....Thelw ena MITAC MIO 701,me th kamera tou HTC Prophet kai keyboard tou Wizard,me 500-600 Europoula...A!Kai na vgei sthn agora prin ta xristougenna...

MPORW? :D :w00t:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

σίγουρα είναι τόσο ακριβό ρε παιδιά? για ποιο λόγο?

λογικά δεν θα έπρεπε να πάρει την τιμή του s100? δηλαδή κοντά στα 650 (τόσα είχα δώσει το κορόιδο)

εντάξη nervous σε βλέπω να κολλας για κανένα εξάμηνο (τουλάχιστον) με τα apps και τις δυνατότητες του ppc και να ξεχάσεις για λίγο την nokia :p

τι καλά να το είχα ακόμα ...μου λείπει λίγο όσο νάνε ,ιδίως το mobile internet ,η αριστη ηχογράφηση και αναπαραγωγή.

Όλοι πάνω στον nervous να τους πάρουμε τον καλύτερο Moderator... Έχουν πολλούς εκεί στα Nokia, δε θα τους λείψει :p

nervous που λες, πάρε εσύ οτι σε WM θές... και από εφαρμογές, παιχνίδια κλπ εδώ είμαστε εμείς :p Όλοι ένα πράγμα ... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Όλοι πάνω στον nervous να τους πάρουμε τον καλύτερο Moderator... Έχουν πολλούς εκεί στα Nokia, δε θα τους λείψει :p

nervous που λες, πάρε εσύ οτι σε WM θές... και από εφαρμογές, παιχνίδια κλπ εδώ είμαστε εμείς ,Όλοι ένα πράγμα ...

:O

:lol: :lol:

Δεν ξερω τελικα τι θα παρω,παντως ειδα το 9100 στην comdex και κολλησα. Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος και να μην το μετανιωσω απο πλευρας επεξεργαστη μιας και αρκετοι πιστευουν οτι ειναι αρκετα αρνητικο σημειο :O

Θα χρειαστω βοηθεια στην αρχη :baby:

εντάξη nervous σε βλέπω να κολλας για κανένα εξάμηνο (τουλάχιστον) με τα apps και τις δυνατότητες του ppc και να ξεχάσεις για λίγο την nokia :p

thanks sequent_c ,οπως προ-ειπα ειμαι ανήσυχο μυαλο και ανοικτος σε νεα πραγματα. :O

Όση βοήθεια θέλεις "άχρηστε", αρκεί όμως να βγάλεις αυτό το Nokia από avatar. Είπαμε MS... τέλος. :p

Κάντο και μετά, ότι θες...

Ειναι απο τα αγαπημενα μου avatar , τις ριζες μου παντως δεν τις ξεχναω :p

iPhone 5S Space Grey

Όση βοήθεια θέλεις "άχρηστε", αρκεί όμως να βγάλεις αυτό το Nokia από avatar. Είπαμε MS... τέλος. :p

Κάντο και μετά, ότι θες... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ερωτηση προς τους αγοραστες του 9100 απο καταστημα εξωτερικου. : γιατι δεν το αγορασατε απο την εταιρια (http://www.qtek.co.uk) to 9100? 600€ με φπα και η εγγυηση!!! :w00t: εχει online store :)
IPHONE 4 The Ultimate

Ερωτηση προς τους αγοραστες του 9100 απο καταστημα εξωτερικου. : γιατι δεν το αγορασατε απο την εταιρια (http://www.qtek.co.uk) to 9100? 600€ με φπα και η εγγυηση!!! :w00t: εχει online store :)

καλα ηρεμησε, δεν ειναι και η καλυτερη τιμη. :confused:

απο handit 579,00 το παιρνεις, 519,00 το mda vario, και 499,00 to o2xda mini s.

Απλα τα 2 τελευταια πρεπει να τα φλασαρεις με την Αγγλική rom ;)

και αν το παρεις γερμανικο το qtek 9100 και το φλασαρεις και αυτο αγγλικο, μπορεις να το βρεις 486,00 σε γερμανικα eshops!!!

Αν το πάρεις απο εξωτερικό....Το μόνο το οποίο δεν θα έχεις θα είναι ελληνικό Τ9...? Η δεν θα έχεις και ελληνικό keybord ...? Η εγγύηση θα ισχύει....στην ελλάδα?
D.G.

panaros, η αγγλική ROM για να τα φλασάρεις βρίσκεται εύκολα; Ποιο από τα 3 "ξένα" προτείνεις;

Θα υπάρξει τρόπος ώστε το hardware keyboard να έχει τη δυνατότητα να γράφει στα ελληνικά (αυτό το τελευταίο μ'ενδιαφέρει περισσότερο απ'όλα). :)

129026.png?1640591734

Θα υπάρξει τρόπος ώστε το hardware keyboard να έχει τη δυνατότητα να γράφει στα ελληνικά (αυτό το τελευταίο μ'ενδιαφέρει περισσότερο απ'όλα). :)

για το πληκτρολογιο οπως εχει αναφερθει πολλες φορες και ειδικα στο thread του universal, η μονη λυση φαινεται να ειναι το AEK map. οπως θα δεις και στο site, υπαρχει ηδη και ετοιμη λυση και για sms 160 χαρακτηρων απο τον ssarl!!

για το πως λειτουγει και ποιες διαφορες μπορει να εχει απο το πληκτρολογιο που θα εχει η ace hellas ας πουν καλυτερα τα παιδια που το χρησιμοποιουν!!

εδω θα βρεις και την σχετικη συζητηση που εγινε στο thread του universal!!

panaros, η αγγλική ROM για να τα φλασάρεις βρίσκεται εύκολα; Ποιο από τα 3 "ξένα" προτείνεις;

Στο xda-developrs τις ανεβάζουν.

Από τη στιγμή που θα το flashάρεις όποιο και να πάρεις η μόνο διαφορά θα είναι στην εξωτερική εμφάνιση.

Eγώ θα προτιμούσα το O2 για να ξεχωρίζω κιόλας!:lol:

μην ξεχναμε ομως οτι οι γερμανικες εκδοσεις της t-mobile και Ο2 θα εχουν QWERTZ διαταξη στο πληκτρολογιο και οχι QWERTY. βεβαια απο τη στιγμη που θα αλλαξει η rom, μονο η στην εφμανιση θα παραμεινει QWERTZ. λεπτομερεια θα μου πειτε, αλλα καποιους μπορει να τους χαλαει!!