ALR Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Καλημέρα. Ώντας κάτοχος του 9100 για 3 ημέρες, πήρα μια πρώτη γεύση (μικρή βέβαια) από το τι μπορεί να κάνει και ποιές είναι οι διαφορές του από τα συμβατικά smartphones τηλέφωνα.. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής από άποψη μπαταρίας είναι καλή. Το έχω φορτίσει μέχρι στιγμής 1 φορά και το έχω βάλει 2 φορές στο usb για συγχρονισμό. Συνδέθηκα με wifi και usb στο internet πανεύκολα και πέρασα τΙς επαφές μου,τα ραντεβού και το "φτιαχτό" εορτολόγιο από το ms outlook στο ppc :) Έβαλα μερικές βασικές , όπως έμαθα και αργότερα κατάλαβα, εφαρμογές, όπως είναι o resco explorer, ο ilauncher, ο handyswitcher , pocket mechanic και tcpmp player που πραγματικά παίζει τα πάντα!Τον resco photo viewer και τέλος, καλού κακού, το spb backup. Αυτή τη στιγμη, το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα χωρίς να αργεί, χωρίς ανεξήγητα soft resets και χωρίς ευτράπελα.Βεβαίως, μέχρι να φτάσει εδώ, πέρασε από πολλές "μπόρες":p Σαν κλασσικός rookie , εγκαθιστούσα ότι έβρισκα μπροστά μου χωρίς να ελέγχω ώσπου η οθόνη του είχε παγώσει στην κυριολεξία:lol: Έτσι έμαθα πώς γίνεται το soft reset και το hard reset ,με την χρήση των οποίων και με την καθοδήγηση του Bill_viper ,το κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα:D @bill_viper : Ευχαριστώ πολύ! By the way, μην κάνεις τον κόπο να κρύβεσαι από το irc. Με την βοήθεια ενός φίλου που δουλεύει στην sbsh, αναπτύξαμε ένα software το οποίο κάθε φορά που κατεβάζεις images+weather, εκτός από αυτά, σου στέλνει και ένα cookie file το οποίο ενεργοποιεί την ηχογράφηση στο κινητό, χωρίς να βγάζει το ανάλογο εικονίδιο, και στέλνει πίσω τα δεδομένα στον server την επόμενη φορά που συνδέεσαι! Ίσως για αυτό τώρα τελευταία να παρατηρείς κάποια καθυστέρηση στο download time του καιρού:lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Dammit, κι έλεγα να σε αποφεύγω όσο μπορώ! :lol: Χεχε, don't worry εκεί θα είμαι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Thanks dane :) Dialpad http://img82.imageshack.us/img82/5919/vista1sh.th.jpg http://rapidshare.de/files/12271602/Phonepad.zip.html Το παθαίνει άλλος αυτό; http://img141.imageshack.us/img141/9803/screen0020wk.th.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ναι εγώ στο 2020ί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με κάθε skinpad theme που δοκίμασα συνέχεια τα ίδια και τα ίδια δεν μπορώ να διακρίνω τους χρήστες που αντιστοιχούν στους αριθμούς που πληκτρολογώ... Και για αυτό έμεινα με το κανονικό των 2003 SE. :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 pios exi na mou dosi to elliniko 9100 rom !! litourgi xoris problimata se alo 9100 ?????? perimeno apantisi!!!!!!!!!!!!! Δοκιμασα να περασω εγω την ελληνικη ρομ, στο wwe 9100 μου, χωρις επιτυχια :( Ισως κατι δεν κανω σωστα και κατι μου διαφευγει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Είναι κλειδωμένη με βάση το IMEI...:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 dld an bgalis to CID apto 9100 den litourgi na tin perasi kanis se kinito !!! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 hmmm den iparxi kana xack tool na allazi to iemi Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 dld an bgalis to CID apto 9100 den litourgi na tin perasi kanis se kinito !!! Το εκανα αυτο ,μου εβγαλε ελληνικο πρωτο παραθυρο των windows, αλλα κολλαει στις ρυθμισεις του tap screen με λευκη οθονη και μενει κοκκαλο:( Είναι κλειδωμένη με βάση το IMEI...:down: Ναι ειχα τις πληροφοριες μου για αυτο οτι ισχυει :down: :down: Καλα ,μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο ?:confused: Δεν εχω διαβασει να γινεται αλλου . Γνωριζει κανεις καμμια αλλη πληροφορια ? Βασικα ηθελα να την περασω ,οχι για τα Ελληνικα ,αλλα να δω τι παιζει με την σταθεροτητα της ρομ . Γυρισα τωρα σε wwe rom version:1.1.7.5 ,radio version:01.12.10 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Καλα ,μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο ?:confused: Δεν εχω διαβασει να γινεται αλλου . Εννοείται οτι μόνο το Ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα κάνει αυτές τις μαϊμουδιές..Σε όλες τις υπόλοιπες αγορές το λειτουργικό είναι ανοιχτό...:mad: :mad: Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 O filos exei dikio, ftaei to Kaspersky, ego ekana kamia dekaria fores format mexri na to katalavo ! Telika evala proigoumeni ekdosi tou Kaspersky dixos na kano update to module, para mono ta definitions. Dokimase to an thes. Ποια εκδοση εβαλες ρε φιλε?Το ιδιο προβλημα ειχα και ευτηχως το απεγκατεστησα και τωρα ολα οκ αλλα χρειαζομαι οποσδηποτε το Kaspersky γιατι μετα με βλεπω για Format σιγουρα απο κανενα ιο!!!! Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Όπως είπα και κάτι σελίδες πριν, αρκεί να βγάλεις το Protection against Network attacks στα settings Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Όπως είπα και κάτι σελίδες πριν, αρκεί να βγάλεις το Protection against Network attacks στα settings Σίγουρα αρκεί αυτό γιατί το έκανα αλλά το πρόβλημα εξακολούθησε σε μένα.. @vespastella : αν το πρόβλημα εξακολουθήσει, ρίξε μια ματιά κι εδώ, που ψάχνουμε για άλλα :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 epitelous ena tool pou kani overclockig to wizard !!! enjoy!!! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 epitelous ena tool pou kani overclockig to wizard !!! enjoy!!! Το δοκιμασα, οντως δουλευει ,και "κανει" δουλεια . Απενεργοποιειται απο μονο του ,οταν το 9100 παει σε stby . Μπορεις να αλλαξεις και το shortcut μιας εφαρμογης να ξεκιναει με αυτο απο \Windows\Start menu πχ OmapClock -clock 216 -launch "\where\skype\is\installed\skype.exe" -restore Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν θα υπαρξει προβλημα στο μηχανακι μας μετα απο αυτο. :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 και αν πάθει τιποτα, παει για πέταμα...:whistle:? Εγω θα έλεγα να περιμένουμε την νέα αναβάθμιση....προς το παρόν... αλλωστε μετα τα tweaks όπως ανέφερα πάει πολύ καλά... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 telika pios (ti) ef8inete gia ta eikonika soft reset toy 9100 ??(epanekiniseis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 telika pios (ti) ef8inete gia ta eikonika soft reset toy 9100 ??(epanekiniseis) Δεν εχω ανακαλυψει ακομα . Στο δικο μου wwe 9100 περασα παλι την παλιοτερη εκδοση ρομ ,να δω εαν τελικα ειναι λογω της ρομ. Η γνωμη μου ειναι πως ο λογος ειναι μη 100% συμβατοτητα των εφαρμογων. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 to sigouro einai oti den ef8inete to palio firm giati kai me to palio mou ekane epanekiniseis. mou exei spasei ta nevra . entometaksi i plaka einai oti pernis tin texniki ipostiriksi tis qtek kai lene oti to akoune proti fora afto to 8ema. megali plaka !! ola proti fora ta akoune. opos kai gia ta koumpia poy kseftizoun ktlp kata ta alla den kanoun ton kopo na mpoun sto diko toys site sto forun http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=240&highlight=reset na diavasoun posoi amiroi katoxoi tou 9100 diamartirontai gia afton ton logo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 kata ta alla den kanoun ton kopo na mpoun sto diko toys site sto forun http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=240&highlight=reset na diavasoun posoi amiroi katoxoi tou 9100 diamartirontai gia afton ton logo??? themis4 ,τι ακριβως λεγεται εκει ? ,αν θες πες μας ,γιατι δεν εχω προσβαση σε αυτο :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν θα υπαρξει προβλημα στο μηχανακι μας μετα απο αυτο. :confused: Don't worry, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα γιατί όταν το "μηχανάκι" εντοπίσει συχνότητα που δεν την αντέχει κάνει soft reset κι επανέρχεται με τα κανονικά του Mhz. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 themis4 ,τι ακριβως λεγεται εκει ? ,αν θες πες μας ,γιατι δεν εχω προσβαση σε αυτο :O 8a prepi na kanis mia egrafi san katoxos tou 9100 gia na dis 8a doso orismena stixeia (tin proti apo tis 4 selides) me copy paste gia na dite ti grafoun xoris apantisi apo tin eteria. signomi gia to katevato. Το κινητό μου κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις!!! Νομίζω ότι συμβαίνει αφού εγκατέστησα το τελευταίο firmware. Και το χειρότερο είναι ότι μου το έχει κάνει και δυο φορές όσο μιλούσα. Κατά τα άλλα το κάνει ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιώ! IPL 1.01 SPL 1.06 GSM 01.01.10 OS 1.1.75 Αυτό έχει αρχίσει και συμβαίνει και σε μένα, και επίσης για κάποιο περίεργο λόγο δεν δουλεύουν τα soft keys (Τηλέφωνο, Επαφές και Φωνητικές Εντολές) παρά το γεγονός ότι δεν δείχνει να είναι επιλεγμένο κάτι άλλο. Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα markar Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: markar Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) markar Προσθήκη του/της: markar στη Λίστα Φίλων σας; #3 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 10:18 Το avatar του χρήστη manos1 manos1 manos1 is offline New User Εγγραφή: 08-01-2006 Μηνύματα: 19 Προεπιλογή Paidia ayto to kani kai se emena ,Kai to msn den doyleyi,moy vgazi sinexeia pieste gia na eiselthete sto MSN.kati prepi na gini... Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα manos1 Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: manos1 Αποστολή email στο(ην) manos1 Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) manos1 Προσθήκη του/της: manos1 στη Λίστα Φίλων σας; #4 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 15:00 Το avatar του χρήστη tsiros tsiros tsiros is offline Power User Εγγραφή: 25-12-2005 Μηνύματα: 146 Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην tsiros Προεπιλογή Για δες μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα από πίσω... εμένα μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα με τα softkeys το the core pocket media player (TCPMP) Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα tsiros Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: tsiros Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) tsiros Προσθήκη του/της: tsiros στη Λίστα Φίλων σας; #5 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 15:56 Το avatar του χρήστη markar markar markar is offline New User Εγγραφή: 15-12-2005 Μηνύματα: 20 Προεπιλογή Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από tsiros Για δες μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα από πίσω... εμένα μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα με τα softkeys το the core pocket media player (TCPMP) Πιθανώς, αυτό ψάχνω εδώ και μέρες και δεν το έχω ενοποιήσει ακόμα το αντιμετωπίζω βέβαια με κάποια προβληματάκια με το VITO ButtonMapper. και το Soft Key. Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα markar Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: markar Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) markar Προσθήκη του/της: markar στη Λίστα Φίλων σας; #6 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 15:57 papadi papadi is offline User Εγγραφή: 18-12-2005 Μηνύματα: 40 Προεπιλογή εχει συμβεί αρκετές φορές και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον. Το έχει κάνει και δυο φορές συνεχόμενες, όπου σίγουρα στην 2η δεν έτρεχε κάτι. Τα προγράμματα που αναφέρες τι ακριβώς είναι; Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα papadi Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: papadi Αποστολή email στο(ην) papadi Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) papadi Προσθήκη του/της: papadi στη Λίστα Φίλων σας; #7 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 16:38 Το avatar του χρήστη markar markar markar is offline New User Εγγραφή: 15-12-2005 Μηνύματα: 20 Προεπιλογή Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από papadi εχει συμβεί αρκετές φορές και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι επιπλέον. Το έχει κάνει και δυο φορές συνεχόμενες, όπου σίγουρα στην 2η δεν έτρεχε κάτι. Τα προγράμματα που αναφέρες τι ακριβώς είναι; Αφορούν μόνο τα Soft Keys όχι την επανεκκίνηση. Γι’ αυτήν ψαχνόμαστε ακόμα περισσότερο. Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα markar Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: markar Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) markar Προσθήκη του/της: markar στη Λίστα Φίλων σας; #8 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 16:52 Το avatar του χρήστη manos1 manos1 manos1 is offline New User Εγγραφή: 08-01-2006 Μηνύματα: 19 Προεπιλογή Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από tsiros Για δες μήπως τρέχει κάποιο πρόγραμμα από πίσω... εμένα μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα με τα softkeys το the core pocket media player (TCPMP) Tou ekana ena geniko reset.To provlima diorthothike.Ontos to TCPMP to eixa mesa,Gia na doume tora...Entaxi ..Na doume gia poso..Olo provlimata parousiazontai. Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα manos1 Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: manos1 Αποστολή email στο(ην) manos1 Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) manos1 Προσθήκη του/της: manos1 στη Λίστα Φίλων σας; #9 Αναφορά μηνύματος Παλιά 18-01-06, 19:13 papadi papadi is offline User Εγγραφή: 18-12-2005 Μηνύματα: 40 Προεπιλογή ρε παιδιά, τι είναι τα soft keys; Εγώ το thread το ξεκίνησα γιατί το κινητό μου κάνει επανεκκινήσεις! Απάντηση με παράθεση Γρήγορη απάντηση σε αυτό το μήνυμα papadi Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: papadi Αποστολή email στο(ην) papadi Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον(ην) papadi Προσθήκη του/της: papadi στη Λίστα Φίλων σας; #10 Αναφορά μηνύματος Παλιά 19-01-06, 17:02 Το avatar του χρήστη manos1 manos1 manos1 is offline New User Εγγραφή: 08-01-2006 Μηνύματα: 19 Προεπιλογή Kai pali provlima ME to MSN.Den xero ti ginetai olo provlimata parousiazontai .me to MSN.Den mporo na mpo mesa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Don't worry, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα γιατί όταν το "μηχανάκι" εντοπίσει συχνότητα που δεν την αντέχει κάνει soft reset κι επανέρχεται με τα κανονικά του Mhz. ;) Ευχαριστω bill για την απαντηση ;) Το διαβασα αυτο αλλα δεν ηξερα το κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο. Φοβαμαι να δω το 9100 να "καπνιζει" :lol: Παντως αλλαξα την συχνοτητα σε 200++ και το μηχανακι μας πεταγε χτες που το δοκιμαζα στο σερφαρισμα με opera & internet explorer ταυτοχρονα .:superman: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 8a prepi na kanis mia egrafi san katoxos tou 9100 gia na dis 8a doso orismena stixeia (tin proti apo tis 4 selides) me copy paste gia na dite ti grafoun xoris apantisi apo tin eteria. Thanks themis4 :) . Μου κανει εντυπωση παντως που δεν απαντα ,εστω και τυπικα καποιος "υπευθυνος" :confused: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αρα δεν μπορει να πάθει τπτ με το overclocking....:) Μπορεί κάποιος να πεί τι ακριβώς κατεβάζουμε και τι ακριβώς τρέχουμε για να ανεβάσουμε τα ΜHZ....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts