nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Δεν πιστεύω να λείπει το Pocket Informant από το ppc σου;;;:w00t: Οε ο ,λειπει ! :p Μεχρι τωρα ομως που το εμαθα ,thanks :cat: johner , το δοκιμαζω αμεσως τωρα ! :D Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Οε ο ,λειπει ! :p Μεχρι τωρα ομως που το εμαθα ,thanks :cat: johner , το δοκιμαζω αμεσως τωρα ! :D Όπως είπε και ο psybill θα αλλάξεις γνώμη για τις PIM δυνατότητες του ppc σου!:D rev 3 για 2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Όπως είπε και ο psybill θα αλλάξεις γνώμη για τις PIM δυνατότητες του ppc σου!:D rev 3 για 2005. Thanks both of you ,ειδικα για το τελευταιο ,κατεβαζω και δοκιμαζω Version 2005 Rev 4 , International English Pocket Informant:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Αν το εχει καποιος ας μου στείλει ενα pm να του δώσω ενα email να μου το στείλει... Thanks... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Τελικα ειμαι ατυχος το πεδιο που ηθελα να εχει διπλο ,δηλ το mobile phone,δεν το εχει :( ι . Κατα τα αλλα ,αψογο :) http://www.pocketinformant.com/products_info.php?p_id=pi&dir=wm&tab_id=download Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Thanks both of you ,ειδικα για το τελευταιο ,κατεβαζω και δοκιμαζω Version 2005 Rev 4 , International English Pocket Informant:) Θα βαρεθείς να το σετάρεις... Είναι τόσο παραμετροποιήσιμο σε σημείο φρίκης... Παράλληλα είναι το καλύτερο σε όσα προσφέρει. Εγώ το έχω αφήσει εδώ και μήνες και χρησιμοποιώ το SPb Diary... :w00t: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εγώ το έχω αφήσει εδώ και μήνες και χρησιμοποιώ το SPb Diary... :w00t: Καλο και αυτο,το περασα σημερα ,πιο απλο ,αλλα με χρησιμα Today screen plug-ins.:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 exi kanonas to glikaki giato Pocket Informant:-) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Εγώ το έχω αφήσει εδώ και μήνες και χρησιμοποιώ το SPb Diary... :w00t: ακριβως!!:cool: οι δυο εφαρμογες δεν ειναι βεβαια αμεσα συγκρισιμες, αλλα αυτα τα λιγα που δινει το diary πανω στο outlook μου ειναι αρκετα!! ελπιζω να μην "κουραζει" πολυ το 9100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ακριβως!!:cool: οι δυο εφαρμογες δεν ειναι βεβαια αμεσα συγκρισιμες, αλλα αυτα τα λιγα που δινει το diary πανω στο outlook μου ειναι αρκετα!! ελπιζω να μην "κουραζει" πολυ το 9100... To προτιμάς σε σχέση με το Pocket Breeze 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 To προτιμάς σε σχέση με το Pocket Breeze 5; απο pocket breeze - contact breeze δεν εχω πληρη εικονα γιατι μολις τα εβαλα στο s100 αρχισε να σερνεται και τα εστειλα αμεσως. δεν θυμαμαι ποια Version ομως. κατσε να ερθει το 9100 και τα ξαναδοκιμαζω για να σου πω στα σιγουρα. παντως η αληθεια ειναι οτι μια προτιμηση στην spb την εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 exi kanonas to glikaki giato Pocket Informant:-) Έχω το γλυκάκι για το rev2, αλλά δεν ξέρω αν κάνει και για το 3-4. Δοκίμασέ να περάσεις το 2, κάνε register και μετά πέρασε από πάνω το 3. Δεν θυμάμαι αν δουλεύει γιατί δεν έχω πλέον wm5 και βολεύομαι με rev2!:D http://www.aivanet.com/showpost.php?p=7772&postcount=62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 απο pocket breeze - contact breeze δεν εχω πληρη εικονα γιατι μολις τα εβαλα στο s100 αρχισε να σερνεται και τα εστειλα αμεσως. δεν θυμαμαι ποια Version ομως. κατσε να ερθει το 9100 και τα ξαναδοκιμαζω για να σου πω στα σιγουρα. παντως η αληθεια ειναι οτι μια προτιμηση στην spb την εχω.... Δοκίμασε το Pocket Breeze και θα με θυμηθείς!:p Ειδικά η έκδοση 5 έχει πολλές βελτιώσεις και είναι πολύ παραμετροποιήσιμο. Επιπλέον κυκλοφούν πολλά skins. Δες εδώ να χαζέψεις!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 efharisto gia ta glikakia !!! :-) Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Να ρωτήσω κάτι.... midi αρχεία δεν παίζει για ήχους κλήσεις και ξυπνητήρι....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Να ρωτήσω κάτι.... midi αρχεία δεν παίζει για ήχους κλήσεις και ξυπνητήρι....? Αν και βρισκομαι στην αρχη περι wm ,απο οτι εχω βρει μεχρι τωρα ,για ξυπνητηρι οι ηχοι μπαινουν στο directory των windows και για ηχο κλησης δουλευουν και χιμα στην καρτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Αν και βρισκομαι στην αρχη περι wm ,απο οτι εχω βρει μεχρι τωρα ,για ξυπνητηρι οι ηχοι μπαινουν στο directory των windows και για ηχο κλησης δουλευουν και χιμα στην καρτα. :up: :up: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ρε παιδια καπου εδω μεσα αναφερεται οτι πατωντας το caps δυο φορες το πληκτρολογιο αλλαζει γλωσσα. το ιδιο λεει και η ace στο site της αλλα για το 9000, γιατι για το 9100 ουτε ελληνικο manual εχει βαλει αλλα ουτε ειναι διαθεσιμο στο site για download! εγω γιατι δεν μπορω με τιποτα να γραψω ελληνικα με το hardware keyboard????:cry: ελπιζω το update που μολις βγηκε για το 9000 να βγει συντομα και για μας γιατι ηδη με εχει εκνευρισει το προβλημα με τα πληκτρολογια. κατα τα αλλα ολα καλα με τη συσκευη, αν και το μονο που εκανα ηταν ενα sync και να περασω 2-3 εφαρμογες!:) EDIT: το βρηκα. με shift+ space άλλαζει γλωσσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markar Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ρε παιδια καπου εδω μεσα αναφερεται οτι πατωντας το caps δυο φορες το πληκτρολογιο αλλαζει γλωσσα. το ιδιο λεει και η ace στο site της αλλα για το 9000, γιατι για το 9100 ουτε ελληνικο manual εχει βαλει αλλα ουτε ειναι διαθεσιμο στο site για download! εγω γιατι δεν μπορω με τιποτα να γραψω ελληνικα με το hardware keyboard????:cry: ελπιζω το update που μολις βγηκε για το 9000 να βγει συντομα και για μας γιατι ηδη με εχει εκνευρισει το προβλημα με τα πληκτρολογια. κατα τα αλλα ολα καλα με τη συσκευη, αν και το μονο που εκανα ηταν ενα sync και να περασω 2-3 εφαρμογες!:) EDIT: το βρηκα. με shift+ space άλλαζει γλωσσα!! Και [q+γράμμα για τόνο (π.χ. q+e=έ)] για τόνους :) Παράθεση My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100 My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100 Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Και [q+γράμμα για τόνο (π.χ. q+e=έ)] για τόνους :) thanks. τα ειδα ολα στο forum της ace. βγηκε και νεο firmware που διορθωνει τα προβληματα που ελεγα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 re basilli pos to kataferes na mpis sto bromo MSN messeger .. to exo dokimasi pano apo 50 fores .. etimos ime na to filisi kanas tixos to b@x&x%x$%@%@x%& :-D Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 re basilli pos to kataferes na mpis sto bromo MSN messeger .. to exo dokimasi pano apo 50 fores .. etimos ime na to filisi kanas tixos to b@x&x%x$%@%@x%& :-D ok ok ok :whistle: to katafera me ena hardreset:superman: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Εκανα κάτι ρυθμίσεις στην registry που βρήκα σε μια προηγουμενη σελίδα...Πράγματι πάει καλύτερα...όμως γιατί τον συχρονισμό πρέπει να το κάνεις χειροκίνητο...βολεύει πουθενά....? μπορείς δηλαδή να συνδεθείς σε άλλον υπολογιστή εκτός αυτού που κάνεις συγχρονισμό...μόνο και μονο για έχεις internet...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παντως το ActiveSync 4.1 μου εχει σπασει τα νευρα ,κολλαει συνεχως ή σερνεται το 9100, μετα απο συνδεση και θελει reset .:mad: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Γενικά πάντως ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά απο τόσο καιρό....? :D Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts