ilias_l Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Έχω το T-Mobile vario (wizard) με αγγλική rom. Για να γράφω ελληνικά με το πληκτρολόγιο έβαλα το AE keyboard mapper. Όταν όμως γράφω sms οι άλλοι τα πέρνουν με ερωτιματικά (??? ?? ????). Καμμιά ιδέα ? Επίσης είναι δυνατόν να αντιγράψουμε το λεξικό Τ9 απο την Ελληνική ROM ? η να έχουμε ορθογραφικό έλενχο στα SMS ? Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Με ποιό πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε μετατροπή ταινίας dvd για να την βάλουμε στο 9100, αλλά να παίρνει τους Ελληνικούς υποτίτλους, έχετε κάτι να προτείνεται? To Pocket DVD Studio einai poly kalo. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Μετά από ψάξιμο στο ftp του xda-developers κατέβασα: 1. RUU_Prodigy_1060701_101_11310_QTEK_WWE_Ship.exe 2. 9100_radio_only_1.13.10.rar Έχω το qtek 9100 wwe και κάποιες ερωτήσεις. 1. Υπάρχει κάτι νεότερο από τα παραπάνω ? (Official ROM όχι beta). 2. Χρειάζομαι κάτι άλλο ? 3. Χρειάζεται να τρέξω κάποιο unlocker πρώτα ή κατευθείαν τα *.exe ? 4. Με πια σειρά κάνω την εγκατάσταση ? Είναι το πρώτο ppc phone και έχω μπερδευτεί εντελώς. Το έχω τόσο καιρό (πριν τα Χριστούγεννα) και δεν έχω βγάλει άκρη πώς να κάνω το update με τόσες διαφορετικές ROMs, κλειδώματα κλπ… Ευχαριστώ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο χεχε ! Τελικά έτρεξα το RUU_Prodigy_1060701_101_11310_QTEK_WWE_Ship.exe και από ότι βλέπω αναβάθμισε και το λειτουργικό και την radio ROM !! Τέλος καλό όλα καλά ! Τώρα μένει να στήσω πάλι το μηχάνημα. Ελπίζω να δουλεύει ακόμα καλύτερα αν και δεν είχα κανένα παράπονο ως τώρα ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone mms στο 9100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για vodafone mms στο 9100? Ακολουθησε τις ρυθμισεις της ace εδω http://www.qtek.gr/9090_vodafone.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά μπορείται να μου πείτε πως θα ρυθμίσω το bt handsfree να απαντάει μετά από τρία χτυπήματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά μπορείται να μου πείτε πως θα ρυθμίσω το bt handsfree να απαντάει μετά από τρία χτυπήματα? Εναρξη - ρυθμίσεις - τηλέφωνο - περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest fitspirosgr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εχω βαλει το pocket organizer για wm05 και ενω μου γραφει οτι εγινε η εγκατασταση κανονικα δεν το βλεπω στa προγραμματα. πηγαινω με τον file explorer βρισκω το exe δοκιμαζω να το τρεξω και τιποτα. Εχω σβησει αρκετες φορες το dir αλλα τιποτα. Καποια στιγμη το ετρεξα μεσα απο το φακελο και λειτουργησε .......για λιγο. καμια ιδεα κανεις ????????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μία ίσως χαζή ερώτηση,για να μπω στο ftp του xda-developers χρειάζομαι καποιο αλλο username και password για να μπω? Προσπαθώ να πω με το smart ftp και το username απο το forum και μου βγάζει error 530 δώστε μου τα φώτα σας τι βλακεία κάνω?:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παίδες έχετε παρατηρήσει κολλήματα με τα:Wisbar advance 2 και PocketX photo contact pro??Τα έχω εγκαταστήσει κάνα 2 μέρες και έχω συνέχεια προβλήματα.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παίδες έχετε παρατηρήσει κολλήματα με τα:Wisbar advance 2 και PocketX photo contact pro??Τα έχω εγκαταστήσει κάνα 2 μέρες και έχω συνέχεια προβλήματα.. Έβαλα το πρώτο και το ppc σερνόταν κανονικά θα έλεγα...ειδικά το menu που άνοιγε παρόμοια με αυτό του υπολογιστή....και έτσι τα έβγαλα.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μία ίσως χαζή ερώτηση,για να μπω στο ftp του xda-developers χρειάζομαι καποιο αλλο username και password για να μπω? Προσπαθώ να πω με το smart ftp και το username απο το forum και μου βγάζει error 530 δώστε μου τα φώτα σας τι βλακεία κάνω?:cry: Username: xda Password: xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kr41s4 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 axizei h allagh apo qtek s100 se 9100 ;;an ezeresoume to wifi kai 128mb; eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 axizei h allagh apo qtek s100 se 9100 ;;an ezeresoume to wifi kai 128mb; eyxaristo. Χμμμ...Αποψη μου είναι ότι το 9100 με το S100 είναι δύο διαφορετικά τηλέφωνα...Το S100 είναι το απολυτο εργαλείο επιδόσεων, και το 9100 το απολυτο εργαλείο απο άποψη λειτουργικότητας...Αν η ταχύτητα σε ενδιαφέρει...τοτε θα σου πρότεινα να κρατήσεις το S100 σου...Απο την άλλη το Hardware keybord δεν συγκρίνεται πραγματικά με τπτ άλλο... και τα 2005 είναι πιο σταθερά... Η επιλογή δική σου...;) Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 kalispera se olous. exo to spb backup.kai to arxeio tou backup to exo filaksi stin karta mnimis. exo vevea programmata diafora kai stin karta mnimis kai sto tilefono. an kano hard reset vazontas mia pio kenourgia rom ekdosi kai kano kai format tin karta mnimis xoris vevea na xaso to backup mou ... trexontas argotera to backup ,8a epanel8oun ola ta arxeia mou kai ta programmata opos ta eixa stin protitera katastasi???? kai ta registry kai ola??? kai an oxi tote ti epanaferi? erotisi xazi ???. efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 kalispera se olous. exo to spb backup.kai to arxeio tou backup to exo filaksi stin karta mnimis. exo vevea programmata diafora kai stin karta mnimis kai sto tilefono. an kano hard reset vazontas mia pio kenourgia rom ekdosi kai kano kai format tin karta mnimis xoris vevea na xaso to backup mou ... trexontas argotera to backup ,8a epanel8oun ola ta arxeia mou kai ta programmata opos ta eixa stin protitera katastasi???? kai ta registry kai ola??? kai an oxi tote ti epanaferi? erotisi xazi ???. efxaristo. Εφόσον κάνεις format και στην κάρτα μνήμης θα χάσεις και το backup που έχεις σε αυτή..Άρα δεν θα μπορείς να κάνεις restore τίποτα...;) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 kai kano kai format tin karta mnimis xoris vevea na xaso to backup mou ... format pou leei o logos to grafo xoris na xaso to backup mou ........ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
director Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Στο root της συσκευης μου εχει πολλα αρχεια του τυπου debugkbd13564.log και δημιουργουνται τουλαχιστο ενα καθε μερα απο τοτε που το αγορασα? Εχουν μεγεθος απο 9kb εως και 580Kb το καθενα. Εχετε και εσεις τετοια για δειτε? ξέρει κανένας τι είναι και αν μπορουμε να τα σβησουμε με ασφαλεια? (γιατι είναι πολλά και πιανουν πολύ χώρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Στο root της συσκευης μου εχει πολλα αρχεια του τυπου debugkbd13564.log και δημιουργουνται τουλαχιστο ενα καθε μερα απο τοτε που το αγορασα? Εχουν μεγεθος απο 9kb εως και 580Kb το καθενα. Εχετε και εσεις τετοια για δειτε? ξέρει κανένας τι είναι και αν μπορουμε να τα σβησουμε με ασφαλεια? (γιατι είναι πολλά και πιανουν πολύ χώρο) αυτο ηταν bug των προηγουμενων firmware της ace-hellas. εχει να κανει με τον keyboard driver. πλεον ομως το προβλημα εχει λυθει, αρα μαλλον δεν εχεις βαλει ακομα την τελευταια rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Μου έστειλε ένας φίλος από εξωτερικό (κίνα) ένα qtek 9100. Αυτό μπορώ να το αλλάξω το software και να το κάνω ΕΛΛΗΝΙΚΟ? Και αν ναι, πώς γίνεται, πόσο θα κοστίσει και πού θα το κάνω???? Θεσσαλονίκη είμαι. PLEASE HELPPPPP!!!!! Είναι πάντως ξεκλείδωτο και δουλεύει κανόνικά με κάρτα vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Μου έστειλε ένας φίλος από εξωτερικό (κίνα) ένα qtek 9100. Αυτό μπορώ να το αλλάξω το software και να το κάνω ΕΛΛΗΝΙΚΟ? Και αν ναι, πώς γίνεται, πόσο θα κοστίσει και πού θα το κάνω???? Θεσσαλονίκη είμαι. PLEASE HELPPPPP!!!!! Είναι πάντως ξεκλείδωτο και δουλεύει κανόνικά με κάρτα vodafone.... Αγγλικη εκδοση δεν ειναι ? (WWE). Εαν οχι ,μπορεις να περασεις την αγγλικη ρομ. Ελληνικα δεν μπορεις να περασεις γιατι η ace εχει κλειδωμενη τη ρομ με το ΙΜΕΙ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να αλλαξω κινητο και σκεφτομαι να παρω qtek. ειμαι αναμεσα στο 9100 και το 2020i. θελω wifi που εχουν και τα 2 και θα με ενδιεφερε και οποιο εχει καλυτερη καμερα αν δεν εχουν ιδιες. θα τρεχω σιγουρα το destinator (τι αλλο θα χρειαστω εκτος απο το προγραμμα?) και δεν ξερω αν κανει κολληματα με το 9100. πειτε γνωμες παιδια. ευχαριστω εκ των προταιρων. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Αγγλικη εκδοση δεν ειναι ? (WWE). Εαν οχι ,μπορεις να περασεις την αγγλικη ρομ. Ελληνικα δεν μπορεις να περασεις γιατι η ace εχει κλειδωμενη τη ρομ με το ΙΜΕΙ. Se eyxaristo πολύ φιλαράκι. χμ....και την αγγλική την rom από που την παίρνουμε..... (δεν ξέρω τι γλώσσα έχει πάνω γιατί είναι ακόμα στην ΔΙΑΔΡΟΜΗ)... Κρίμα και ήθελα ελληνικά.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 καλησπερα παιδια. σκεφτομαι να αλλαξω κινητο και σκεφτομαι να παρω qtek. ειμαι αναμεσα στο 9100 και το 2020i. θελω wifi που εχουν και τα 2 και θα με ενδιεφερε και οποιο εχει καλυτερη καμερα αν δεν εχουν ιδιες. θα τρεχω σιγουρα το destinator (τι αλλο θα χρειαστω εκτος απο το προγραμμα?) και δεν ξερω αν κανει κολληματα με το 9100. πειτε γνωμες παιδια. ευχαριστω εκ των προταιρων. Καλλίτερη κάμερα το S200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts