Guest lagoudakis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 παντως ειναι κουκλι!!!!θα το παρω κατα 99,99% εκτος αν ειναι τοσο αργο οσο λενε μερικοι,θα δουμε :O η ΑCE υπαρχει περιπτωση να το φερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Λογικά 8α το φέρει... Αφού σαν qtek υπάρχει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 sorry βρε παιδιά αλλά μόνο 200mhz επεξργαστική ισχύς?....δηλ αν παίζεις ένα παιχνιδάκι και χτυπήσει το τηλέφωνο ή έρθει μήνυμα την έκατσες...ας ελπίζουμε ότι θα βγει με 2 850 ειδάλλως είναι ένα σημαντικόμειονέκτημά του... αν και στο expansys το έχει με ΟΤΙ ΟΜΑΡ 850 200mhz.... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Με έναν θα βγει.. Όχι μόνο 200Mhz αλλά και OMAP.. Το θέμα είναι καθαρά και μόνο το κόστος κατά τη γνώμη μου. Είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσει την τιμή του γύρω στα 600Ε. Αντε να ελπίζει ότι θα αυξήσει και λίγο την αυτονομία (τη χάλαγε την HTC όμως η αυτονομία του jam?).. Από την άλλη με αυτή την κίνηση κατά την άποψη μου το καταδικάζει το μοντέλο, το οποίο αν εξαιρέσεις αυτό και τη mini sd είναι κατά τα άλλα πολύ καλό (αν και λίγο χοντρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ξέχασα να πω πως δε θα έχει και πολύ τύχη από τη σιτγμή που έρχονται τα wm2005 για το jam.. Περισσότερα σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ρίξτε μια ματιά εδώ όπου το κινητό (ως i-mate K-Jam) είναι διαθέσιμο από σήμερα :shock: στα 586,37 ευρώ χωρίς ΦΠΑ... :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ΄πολύ ακριβό θα έλεγα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradock Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μη βιαστειτε να το θαψετε παντως.Δεν μετρα μονο ο χρονισμος του πυρηνα αλλα και ποσο αποτελεσματικος ειναι σε καθε κυκλο.Βεβαια και γω θα θελα Bulverde τωρα που τα Magneto θα υποστηριζουν τις wireless MMX,αλλα οχι οτι ο Omap θα σερνεται κιολας.Τουλ δεν μπορουμε να το πουμε απο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Δεν είναι κανένας καινούριος επεξεργαστής.. Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί και είναι γνωστή η απόδοση του.. Πέρα από όλα αυτά όμως με τον OMAP μπλέκεις και με ασυμβατότητες σε software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Πέρα από όλα αυτά όμως με τον OMAP μπλέκεις και με ασυμβατότητες σε software εκεί είναι το μεγα πρόβλημα!! και άσχετα με το γεγονός ότι μεταξύ magician και wizard υπάρχει μικρή εξέλιξη αυτή η ιστορία με την cpu εμενα μου έχει καθίσει στο λαιμό! 1) ίδια οθόνη !!! ας βάζαν μια 3,1-3,2 να μην κολλας το κινητό στην μούρη! αφού χωράει! και στην τελική ας ήταν μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο όλο το ppc 2) mini sd!! λίγη ελεημοσύνη δεν βλάπτει κύριοι masters of marketing ...λυπηθείτε και λίγο τον κόσμο μην τρώτε μονο λεφτά... χάθηκαν τα microdrives? 2005 έχουμε αν δεν κάνω λάθος παμε για 2006 θέλω να δω ποτε θα με ψήσουν να πάρω ppc ,άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Το μόνο smartphone με αποδεκτά χαρακτηριστικά / διαστάσεις για μένα (από τα καινούργια εννοώ) είναι το Mio a701 το οποιο είναι και μέσα στην wish-list μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradock Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ο omap ειναι μεν γνωστος αλλα τα WM5 ειναι λιγοτερο απαιτητικα σε πορους οπως δειχνει η συγκριση του Tornado με το Hurricane.Βεβαια οπως ξαναπα λιγη σημασια θα χει αυτο οταν θα "πνιγεται" κατα την αναπαραγωγη βιντεο στα 350Kbps.Οπως και να χει ομως ας περιμενουμε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κάτι άσχετο. Αναρωτιέμαι τι είναι προτιμότερο για ένα ppc, για το jam ή τον διάδοχό του. Να έχει qwerty πληκτρολόγιο ή αριθμητικό; Προσωπικά θα προτιμούσα το αριθμητικό για μικρό ppc(κανονικό τηλέφωνο χωρίς περιορισμούς δηλαδή και τυπικό ppc σαν αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια) και qwerty για μεγάλα όπως το jasjar. Αυτός θα ήταν ένας σοβαρός λόγος να περάσω στο jam2 ενώ τώρα, και λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα όσα έχω διαβάσει, δε βλέπω το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Κάτι άσχετο. Αναρωτιέμαι τι είναι προτιμότερο για ένα ppc, για το jam ή τον διάδοχό του. Να έχει qwerty πληκτρολόγιο ή αριθμητικό; Προσωπικά θα προτιμούσα το αριθμητικό για μικρό ppc(κανονικό τηλέφωνο χωρίς περιορισμούς δηλαδή και τυπικό ppc σαν αυτά που ξέραμε τόσα χρόνια) και qwerty για μεγάλα όπως το jasjar. Αυτός θα ήταν ένας σοβαρός λόγος να περάσω στο jam2 ενώ τώρα, και λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα όσα έχω διαβάσει, δε βλέπω το λόγο. Συμφωνω απολυτα. :) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Τι γίνεται παιδιά?έχουμε κανένα νέο?http://www.dweiniger.com/ εδώ το έχει για preorder σε καλή τιμή (500 ευρώ το qtek, το imate αρκετά ακριβότερο) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με φόρους και μεταφορικά. Ξέρει κανένας λεπτομέρειες? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Είσαι σίγουρος πως είναι site εμπιστοσύνης; Το ότι οι εικόνες που έχουν είναι απο preveiw άλλου σαιτ μου βρωμάει κάπως :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Είσαι σίγουρος πως είναι site εμπιστοσύνης; Το ότι οι εικόνες που έχουν είναι απο preveiw άλλου σαιτ μου βρωμάει κάπως :X όχι δεν είμαι καθόλου σίγουρος! :) Απλά στο howardforum διάβασα καλές κριτικές για το κατάστημα, δεν ξέρω, η τιμή είναι αρκετά καλή νομίζω πάντως. Έστειλα και ένα mail και ρώτησα αν στέλνει Ελλάδα και πόσο στοιχίζει συνολικά. Μου απάντησαν ότι στέλνουν μέσω fedex με 48 δολάρια. Δηλαδή σύνολο κάπου 540 ευρώ! Και επίσης μου είπαν ότι το imate είναι πιο ακριβό γιατί είναι πιο γνωστή μάρκα και έχει καλύτερη υποστήριξη, δεν μου απάντησαν όμως πότε θα είναι διαθέσιμο... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 btw, an dn xreiazesai to pliktrologio des ayto: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ολα τα φωτα εχουν πεσει πανω του τις τελευταιες μερες, και λογικο μιας και αυτες τις μερες θα κανει την επισημη πρωτη εμφανιση του στην GITEX στο Dubai!! το θεμα που απασχολουσε τους περισσοτερους ηταν σχετικα με το bt stack που χρησιμοποιει το wizard. απ' ότι φαινεται τελικα η συσκευη θα χρησιμοποιει το stack της ms οπως αλλωστε και το universal!! μολις πριν λιγες μερες εμαθα οτι μονο το stack της ms υποστηριζει bt voice dial, οποτε οχι μονο δεν με χαλαει το γεγονος αλλα με χαροποιησε κιολας. καλα τα profiles και η ευχρηστια της widcom, αλλα νομιζω οτι μπορω να τα θυσιασω μονο και μονο για το voice dial!! μερικα links: 1. κρυφο link στη σελιδα της i-mate 2. εκνευριστικο thread στο howardforums απο καποιον "reviewer". φωτογραφιες και screenshots μετα τη σελιδα 10. 3. jason rangridge's blog 1 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ego de katalaveno tin camera 1.3/2.0 pou lene... tha einai enas cmos pali aisthitiras 1.3... kai tha pairnei me interp. sta 2.0mp?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 den exw idea... Alla kai pali, me 195MHz CPU kai 3Mpxels CCD na itan dn 8a to pairna... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ego de katalaveno tin camera 1.3/2.0 pou lene... tha einai enas cmos pali aisthitiras 1.3... kai tha pairnei me interp. sta 2.0mp?... αυτο ακριβως κανει και το jasjar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά ακόμα αλλά λένε ότι δεν είναι αργό, η απόδοσή του είναι ικανοποιητική! Και να δούμε τι θα λέει η μπαταρία, αν κρατάει 2-3 μέρες με αυτόν τον επεξεργαστή θα είναι οκ πιστεύω. Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Για διαβάστε και το παρακάτω για τον επεξεργαστή της OMAP... "One of the most interesting demonstrations of the day came from Texas Instruments, makers of the OMAP processor used in the Tungsten T. Gilles Delfassy, Senior Vice President and General Manager of Texas Instrument's Wireless Terminals Business Unit, ran some fairly intense graphics tests against both TI's processor at 144 MHz and processors from "another big chip maker" running at 206 MHz and 400 MHz. Let me tell you, the OMAP processor cleaned Intel's clock, finishing the test in less than one-third the time. Mr. Delfassy claimed that not does TI's processor operate more efficiently (it uses as little as one-sixth the megahertz to produce the same numbers of MIPS) but it consumes significantly less power -- more than 90% less power than a 400 MHz Xscale processor in standby mode." (http://www.brighthand.com/article/Analyst_Day) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Για διαβάστε και το παρακάτω για τον επεξεργαστή της OMAP... "One of the most interesting demonstrations of the day came from Texas Instruments, makers of the OMAP processor used in the Tungsten T. Gilles Delfassy, Senior Vice President and General Manager of Texas Instrument's Wireless Terminals Business Unit, ran some fairly intense graphics tests against both TI's processor at 144 MHz and processors from "another big chip maker" running at 206 MHz and 400 MHz. Let me tell you, the OMAP processor cleaned Intel's clock, finishing the test in less than one-third the time. Mr. Delfassy claimed that not does TI's processor operate more efficiently (it uses as little as one-sixth the megahertz to produce the same numbers of MIPS) but it consumes significantly less power -- more than 90% less power than a 400 MHz Xscale processor in standby mode." (http://www.brighthand.com/article/Analyst_Day) Αν ισχύει αυτό τι να πω.... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts