ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 δοκίμασες να δεις αν μόνο με κεφαλαία ελληνικά γράφεις 160 χαρακτήρες; την εφαρμογή της ace αν βάλεις για μόνιμη αποστολή 160 χαρακτήρων στο μήνυμα νομίζω πως θα δουλέψει.(langswitch.cpl) άλλαξε και το λογότυπο και θα είναι σούπερ... Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 με κεφαλαία μόνο δεν δουλέυει ... τώρα να σου πω , δεν κοίταξα αν υπάρχει αυτή η επιλογή για μόνιμη αποστολή 160 χαρακτήρων... οκ, σήμερα θα κάνω το τεστ και θα σας πω. Το λογότυπο το εχω αλλάξει .... :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 με κεφαλαία μόνο δεν δουλέυει ... τώρα να σου πω , δεν κοίταξα αν υπάρχει αυτή η επιλογή για μόνιμη αποστολή 160 χαρακτήρων... οκ, σήμερα θα κάνω το τεστ και θα σας πω. Το λογότυπο το εχω αλλάξει .... :) άντε στείλε κανα Link να την δοκιμάσω... την άλλη την δούλεψα και είναι μια χαρά.. προφανώς κάποιο κόλπο με την registry κάνει το cpl της ace....το ψάχνω... δες αν είναι unicode η προεπιλεγμένη γλώσσα για τα sms. αν είναι άλλαξε την EDIT: ΗΚΕΥ CURENT USER SOFTWARE\MICROSOFT\INBOX\SETTINGS και δες εκεί που λέει SMSUnicode.. σε μένα είναι 1 Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ΟΚ ... σήμερα θα ξανακάνω το build με άλλη base rom ... πρέπει να ξαναφτιάξω τα registry files.Βρήκα μερικά λαθάκια. σημείωση , το HArdware keyboard θα παίζει με AEKmap καθώς δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το κανονικό της ACE. Εκτός και αν κάποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει. τρέχεις την αυθεντική wm5 ? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ναι ξαναγύρισα σε αυτήν μέχρι να δώσεις την καινούρια. θέλεις κάποιο αρχείο; Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 μπορείς να δεις ποιο αρχείο χρησιμοποιεί το hardware keyboard? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 1.HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42429695-AE04-11D0A4F800AA00A749B9}\DEAFULT ICON\DEFAULT - VALUE \windows\pocketKgrEn2005.dll,0 αυτά από την registry. και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι το kbdloader.exe αυτό που το φορτώνει. Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ΑΥτά τα έχω βάλει στην ROM ... αλλά το hardware keyboard δεν βγάζει ελληνικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 keybddr.dll 41kb 15/2/06 pocketKgrEn2005.dll Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ΟΚ θα τα δοκιμάσω στο build..... πάει το απόγευμα μου.. ΟΛΟ test θα κάνω :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 περιμένουμε :) Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έλα TNA και εμείς μαζί σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 άλλαξα base rom... έβαλα την official! Τελευταίο test.... EDIT : Ο θεός βοηθός.. έχω ενσωματώσει και το hardware dll... Πάπαλα... πάλι από την αρχή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Η συνέχεια από άυριο.... το Initflashes το αρχειάκι μου θέλειθ διόρθωμα... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Η συνέχεια από άυριο.... το Initflashes το αρχειάκι μου θέλειθ διόρθωμα... Tna... έβαλες Official και το μόνο hack είναι τα Ελληνικά? Η έκανες και registry tweaks? Άντε μεγάλε ανυπομονώ... θα αναστενάξουν οι κουζίνες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Όχι ... έβαλα official και ελληνικά και πολλά άλλα... Αλλά το Initflashes έπαιξε και δεν ανοίγει ο φάκελος προγράμματα... αύριο θα το κοιτάξω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έχω απογοητευτεί.... Την τελευταία φορά που λειτουργούσαν τα ελληνικά (Keyboard hard-soft ) δεν λειτουργούσαν τα hardware buttons και δεν μπορούσα να κάνω assign τίποτα... Πήγα να το φτιάξω και αυτό και Γ@$#κε ο ΔΙΑΣ... Black Screen Και δεν κάνει Boot ... πραγματικά απογοήτευση Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 θα την βρούμε την άκρη. τώρα δηλαδή πρέπει να βρούμε πως λειτοργούν τα hardware κουμπιά; Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αν μπορείς να μου βρεις ποιο είναι το dll των Hardware κουμπιών ώστε να το επαναφέρω θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 buttonsext.dll το αρχείο που τα ελέγχει HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\keys αυτό έχει και μετάφραση.buttonsext.dll.0408.mui Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ΟΚ thanks!!! Θα σε προσθέσω και msn ... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ΟΚ thanks!!! Θα σε προσθέσω και msn ... Φιλε μου,απ'οτι καταλαβα,φτιαχνεις Ελληνικη ρομ(wm6)για το 9100!Αν και οποτε την εχεις ετοιμη,δωσε μου το λινγκ να την κατεβασω κι εγω!Καλη τυχη και ευχαριστω.;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παιδιά το εγκαταλείπω... δεν μπορώ. Sorry φτιάχνω κάτι χαλάει το άλλο... δεν γίνεται δουλειά... γυριζώ στην Mαμα ROM και δεν ασχολούμαι άλλο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 τί έγινε τώρα; τί χάλασε; Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ΟΚ ... ετοιμη με μερικές παραχωρήσεις την ανεβάζω στο rapidspare... αύριο θα έχω το Link λοιπόν συνοπτικά Official BASED ROM office 2007 Greek interface ελληνικό software keyboard με 160 χαρακτήρες στο sms αγγλικό hardware keyboard... Χρησιμοποιείστε AEKmap για ελληνικά http://rapidshare.com/files/36047725/nk.rar.html Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts