Jump to content

[Επίσημο] HTC Wizard (ή JAM2) / Qtek 9100

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μόνο παράξενο που έκανα είναι μετά αφού έβαλα την έκδοση της faria έκανα restore στα e-mail που τα είχα πάρει από με το πρόγραμμα spbbackup.. πιστεύετε ότι αυτό φταίει????

Τελικα μάλλον πάω για για reinstallation τις faria!!!

Ομως πώς θα πάρω τα e-mail sms Backup????

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορεί καποιος να μου πεί που θα βρώ την AKU3.2 της faria γιατί στο xda-developers βρήσκω μόνο την 3.3 όπου μάλλον αυτή μου προκαλεί πρόβλημα!!!

Δεν μπορεί να σου προκαλεί πρόβλημα η 3.3! Είναι ΠΟΛΥ καλύτερη...

Το πρόβλημα με τα ελληνικά από το Hardware keyboard που λές είναι πολύ περίεργο! Προφανώς δεν κάνεις κάτι καλά! ΑΝ θέλεις δοκίμασε το AEKmap. Δουλεύει σε όλους

Ας επιχειρήσουμε...

το aekmap δουλέυει μια χαρά και δωρεάν... Απλά θα σου έχει αυτό το ενοχλητικό παραθυράκι όταν bootάρουν τα windows... κατά τα άλλα το μ΄νο που χρειάζεσαι είναι το .map αρχείο με τα ελληνικά το οποίο αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και αυτό για κατέβασμα στο site δωρεάν.

Αν πάλι κάποιος είναι χουβαρντάς και θέλει να το "αγοράσει"..pm me .Ελπίζω να μην το μετανιώσω..:D

<?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?>

qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire

Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000

Αφού εγκαταστήσουμε το aekmap μετά πρέπει να κάνουμε κάτι με τα αρχεία .aek?:worry: :stupid:

Απλα όταν εγκατασταθεί το AEKmap . Επιλέγεις AEKmap Settings και ορίζεις στις επιλογές των Layouts σαν 2 επιλογή το Greek SMS
Ας επιχειρήσουμε...

Απλα όταν εγκατασταθεί το AEKmap . Επιλέγεις AEKmap Settings και ορίζεις στις επιλογές των Layouts σαν 2 επιλογή το Greek SMS

Αυτό πως το κάνω;

Μου δίνει τις εξής επιλογές:

1. Default layout

Simple Sample layout

Russian full-size keyboard

2. Τα ίδια με το 1 και

<Unassigned>

<Unload keyboard mapper>

3 & 4 όπως το 2.

Τι πρέπει να κάνω;:worry:

Edit: Το κατάφερα τελικά!

Ήθελε copy paste τα αρχεία .aek στον σχετικό φάκελο..:p

Συγνώμη . Προφανώς είχες κατεβάσει άλλο cab από το δικό μου το οποίο είχε τα aek αρχεία μέσα στην εφαρμογή
Ας επιχειρήσουμε...

No problem!

Απλά όπως είναι φανερό είναι το πρώτο μου pda και είμαι ολίγον τι άσχετος!:lol:

Έχω βάλει την ROM του faria με ΑΕΚeyboard ,Resco και Greek T9 smartdialing.dll (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=266757&page=2)

Έχω κάνει overclocking sta 200Mhz me omapclock.

Όλα πηγαίνουν πολύ καλα.

Τα μόνα παράπονα μου μέχρι στιγμής είναι η διαχείριση ringtones & ta alarm programs (θα ρωτήσω σχετικά αργότερα).

Αυτό που θα ήθελα να μαθω είναι το εξής :

έχω ενεργοπιήσει το SMS delivery notification.

Υπάρχει τρόπος να :

1. Να μην ακούω ήχο όταν έρχεται η αναφορά μηνύματος? και

2. Να βάζω τις αναφορές μηνυματος αυτόματα σε άλλο φάκελο?

btw, ευχαριστώ τον tna για τις πολύ καλές οδηγίες του :)

Έχω βάλει την ROM του faria με ΑΕΚeyboard ,Resco και Greek T9 smartdialing.dll (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=266757&page=2)

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις και τα προγράμματα αλλα και οδηγείες για το πως τα παραμετροποιώ για να τα βάλω και στο δικό μου qtek 9100 ???

Εγώ με το Leng δεν μπορεσα να κάνω δουλειά!!!! με το AEKmap έκανα αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω πληκτρολόγιο από ελληνικά σε αγγλικά και δεν είχα το virtual πληκτρολόγιο στην οθόνη όπου με εξυπηρετεί στο να γράφω κάποιούς χαρακτήρες που δεν μπορούσα να τους γράψω στο πληκτρολόγιο και φυσικά δεν είχα το T9 που έχει το leng!!

Αν εσύ τα έχεις λύσει αυτά σε παρακαλώ στείλε μου τα προγράμματα και τις παραμετροποιήσει για να τα φτιάξω στο κινητό μου!!!!

Η μήπως καποιος έχει το cab που ενσωματώνει η ACE Hellas στα λειτουργικά για το QTEK 9100 για ελληνικα!!! αυτό είναι ότι καλύτερο!!!

@ tgi :

1. To AEK κάνει map του hardware πληκρολογίου.

2. Για το soft/virtual keyboard (on screen keyboard) χρησιμοποιώ το resco. (είναι commercial πρόγραμμα και μπορείς να το βρείς μέσω google.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις και τα προγράμματα αλλα και οδηγείες για το πως τα παραμετροποιώ για να τα βάλω και στο δικό μου qtek 9100 ???

http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php

Here you may find additional layouts not included to the current AEKMap distibution. Just copy .AEK file to "\Program Files\AEKMap\" directory on your device and select it in Start - Programs - "AEKMap Settings".

To Γράφει στο site του ΑΕΚ.

Το αρχείο για greek SMS me 160 χαρακτήρες είναι attached.

Τις ευχαριστίες μου σε αυτόν που το έκανε (ονομα από την επικέφαλίδα του αρχείου.

"; Greek layout for Jasjar keyboard

; Created by Stamatis Sarlis "

Προτείνω να διαβάσεις το συγκεκριμένο topic απο την αρχή. Θα βρείς πολλά πράγματα που ακόμα δεν τα έχεις σκεφτε ;)

trister Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς. νομίζω πως αν γίνεται θα γίνεται με κάποια εφαρμογή που πειράζει αρκετά πράγματα στο λειτουργικό
Ας επιχειρήσουμε...

Υπάρχει τρόπος να :

1. Να μην ακούω ήχο όταν έρχεται η αναφορά μηνύματος? και

2. Να βάζω τις αναφορές μηνυματος αυτόματα σε άλλο φάκελο?

trister Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς. νομίζω πως αν γίνεται θα γίνεται με κάποια εφαρμογή που πειράζει αρκετά πράγματα στο λειτουργικό

Η πρώτη διάγνωση ήταν αυτή.

Στο μυαλό μου έχω κάποιες λύσεις όπως

1. να μπορώ να μπλοκάρω SMS από συγκεκριμένα άτομα -κάτι σαν black list (System administrator delivery στην συγκεκριμένη περίπτωση) ή

2. κάποιο πρόγραμμα spam-filter που να λειτουργεί στα SMS.

Ίσως έτσι να παψει να ακούγεται ο ήχος και να γεμίζω με spam to SMS inbox μου.

Συνεχίζω να ερευνω το θέμα...

Ποιά έκδοση του Faria έχεις και με ποιο smartdialing σου δούλεψε;

AKU3.3 v2 -αυτήν που αναφέρεται στο post toy tna.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291806

Για το smartdialing έχω κανει post το link παραπάνω -μέσα σε αυτό είναι όλα τα αρχεία που χρειάζονται.

Έχω TIM και θέλω να συνδέομαι στο Ίντερνετ μέσω GPRS.

Τι χρειάζεται;:worry:

Έχει κανείς καμια ιδέα για πρόγραμμα Shop list? To HandySHopper sto nokia με κάλυπτε πλήρως.

Μέχρι τώρα το TreeToDoList 1.0 φαίνεται καλό ,αλλά για να 'τσεκάρω' ένα προιον σαν 'αγορασμένο' πρέπει να μπω σε 2 μενου... :(

Έχω TIM και θέλω να συνδέομαι στο Ίντερνετ μέσω GPRS.

Τι χρειάζεται;:worry:

Δοκίμασες να ζητήσεις ρυθμίσεις από ένα κατάστημα TIM? Μπορείς να τους πείς να επικοινωνήσουν και με την ACE Hellas...

Στην σελίδα της ace έχει ρυθμίσεις για TIM. Πήγαινε υποστήριξη ρυθμίσεις συσκευών και επέλεξε να δεις τις ρθμίσεις του 9090 ή του 9000
Ας επιχειρήσουμε...

Πήγα σε ΤΙΜ center της γειτονιάς μου και το παιδί που το έχει μου είπε ότι δεν έχουνε βγει για το 9100.

Μου είπε ότι το είχε και αυτός.

Παρόλα αυτά μου είπε να πάρω στο 1231 μήπως γνωρίζουνε κάτι άλλο.

Πήρα χθες κατά τις 00.30 αλλά μάλλον κοιμόντουσαν γιατί δεν το σήκωσαν ποτέ...:p Θα ξαναπάρω όμως.

Οπότε είπα να ρωτήσω και εδώ.:)

Οι ρυθμίσεις για 9090 και 9000 κάνουν σίγουρα για το 9100?

Τελικά έβαλα τις ρυθμίσεις του 9090.

Είχα ένα mms που μου είχε σταλεί σήμερα αλλά δεν "κατέβαινε".

Προσπάθησα να το κάνω download μια που έβαλα τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτε.

Είπα να δοκιμάσω ένα soft-reset αλλά μόλις το έκανα...το κινητό δεν βρίσκει δίκτυο, δεν λειτουργούν καθόλου τα τέσσερα κάτω κουμπιά...

HELPPPPP!:cry:

Τι έπαθε το pda μου;;;;:shock:

Edit:Δοκίμασα και με κάρτα άλλου δικτύου...τίποτε όμως...

Τελικά έβαλα τις ρυθμίσεις του 9090.

Είχα ένα mms που μου είχε σταλεί σήμερα αλλά δεν "κατέβαινε".

Προσπάθησα να το κάνω download μια που έβαλα τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτε.

Είπα να δοκιμάσω ένα soft-reset αλλά μόλις το έκανα...το κινητό δεν βρίσκει δίκτυο, δεν λειτουργούν καθόλου τα τέσσερα κάτω κουμπιά...

HELPPPPP!:cry:

Τι έπαθε το pda μου;;;;:shock:

Edit:Δοκίμασα και με κάρτα άλλου δικτύου...τίποτε όμως...

Δεν νομίζω οι ρυθμίσεις του MMS να κάναν τα 4 κουμπιά να μην λειτουργούν (ποιά κουμπια εννοείς ,btw?). Ισως το soft reset να ενεργοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμα/ρυθμίσεις που είχες βάλει (γία θυμήσου)...

χρησιμοποιώ MMS (ακόμα) αλλά ,αν θές ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ στο σημείο "Cingular MMS Settings".

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291806&page=63

Δεν είναι για ΤΙΜ αλλά ίσως να σε βοηθήσει στην περίπτωση που ξέχασες τίποτα.