saroy1982 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=143009#post143009 στα πρόχειρα... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grigoris_a ( 4 Ιαν. 2005 , 17:26) Παιδια σχετικα με την αντιστοιχηση ήχων στα SMS τι γίνεται?Μπορεί να βλέπει τους ήχους στην SD?Παρατήρησα ότι το Photocontacts αν έχεις ήχο απο SD σε κάποια επαφή με το που σβήνει η συσκευή τον χάνει αν σε καλέσει. gia ta sms, mms, email prepei na valeis mono wav ixous sto directory \windows. gia na doulepsei swsta to photo contacts mporeis na valeis oti ixo thes (wav, mp3,wma, mp4) kalitera omws sto storage, oxi sto storage card. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Πάντως αν και το jam είναι όμορφο , μικρό και σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις κάποιες μέρες το ppc σπίτι σου, η κάμερα του είναι χάλια.. Φυσικά το τελευταίο που με νοιάζει είναι η camera..Σπάνια τη χρησιμοποιώ και αν θέλω σοβαρή φώτο έχω την ψηφιακή μου (συμφωνώ απόλυτα με τον panaro πως την κάμερα του κινητού τη χρησιμοποιούμε για πλάκα) , αλλά μπορούσαν να είχαν βάλει κάτι καλύτερο για camera.. Και εξηγούμαι..Δεν είναι τόσο η κηλίδα που φαίνεται υπό φωτισμό και γωνία..Αλλά όσο η λειτουργία της camera στα 1,3 mp.. Και για όσους δύσπιστους..Ας βάλουν μπροστά το χέρι και ας βγάλουν μια photo (με όποια έκδοση και build θέλουν) και μετά ας αρχίσουν να μετράνε pixels στη μαύρη photo(μαύρη θα έπρεπε να είναι) που θα εμφανιστεί.. Στα 640χ480 δεν εμφανίζονται pixels και η εικόνα είναι ανεκτή.. Στα 1,3 mp (XL) όμως γεμίζει με άσπρα,μπλε και κάθε λογής pixels κυρίως στις γωνίες αλλά όχι μόνο.. Ας βάζανε την κλασική 640χ480 camerούλα που έχουν στο 8010 και ας μη μας δουλεύουν με megapixels.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 4 Ιαν. 2005 , 17:57) Πάντως αν και το jam είναι όμορφο , μικρό και σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις κάποιες μέρες το ppc σπίτι σου, η κάμερα του είναι χάλια.. Φυσικά το τελευταίο που με νοιάζει είναι η camera..Σπάνια τη χρησιμοποιώ και αν θέλω σοβαρή φώτο έχω την ψηφιακή μου (συμφωνώ απόλυτα με τον panaro πως την κάμερα του κινητού τη χρησιμοποιούμε για πλάκα) , αλλά μπορούσαν να είχαν βάλει κάτι καλύτερο για camera.. Και εξηγούμαι..Δεν είναι τόσο η κηλίδα που φαίνεται υπό φωτισμό και γωνία..Αλλά όσο η λειτουργία της camera στα 1,3 mp.. Και για όσους δύσπιστους..Ας βάλουν μπροστά το χέρι και ας βγάλουν μια photo (με όποια έκδοση και build θέλουν) και μετά ας αρχίσουν να μετράνε pixels στη μαύρη photo(μαύρη θα έπρεπε να είναι) που θα εμφανιστεί.. Στα 640χ480 δεν εμφανίζονται pixels και η εικόνα είναι ανεκτή.. Στα 1,3 mp (XL) όμως γεμίζει με άσπρα,μπλε και κάθε λογής pixels κυρίως στις γωνίες αλλά όχι μόνο.. Ας βάζανε την κλασική 640χ480 camerούλα που έχουν στο 8010 και ας μη μας δουλεύουν με megapixels.. swstos o kplr, i kamera einai gia to xavale. Pantws kai vga camera na vazane, nomizw mia apo ta idia tah itane, mias kai o cmos aisthitiras einai aftos pou efthinetai gia ti halia fwtografia. O ccd aisthitiras tou s700i to kanei apiasto stin idia analisi 1280X960, kai na mi milisw gia to sharp902 me ccd, 2mp, kai manual focus... Gia afto to logo osa camera patches kai vgoune, opws tou o2 xdaii mini pou afksanei to sharpness bla bla bla...den prokeitai na allaksei ousiastika tipota. To gegonos einai oti einai mia decent camera, alla apo ekei kai pera tipota parapanw... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Μπορει καποιος να μας δωσει καποιο link με μια φωτογραφια τραβηγμενη απο το jam να δουμε πως φαινεται στον υπολογιστη; (χωρις να εχετε κανει resize βεβαια) :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 parte mia, einai vevaia apo to grafeio me ti vroxi pou epese, sta 1.3mp http://briefcase.pathfinder.gr/download/panaros/24085/366083/0/IMAGE_00004.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Thanks panaros αλλα η φωτογραφια που μας εδωσες με γκρι μονο δεν μας δινει να καταλαβουμε και πολλα. Καλυτερα θα ηταν να τραβαγες καμια φωτογραφια με πολλα χρωματα να δουμε πως τα παει... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Πήρα το Jam απο Πουλιάδη και ο φορτιστής δεν κάνει για την πρίζα... Έχει τρεις υποδοχές, η μία πλαστική και οι άλλες είναι πολύ χοντρές και δεν χωράνε στην πρίζα... :wacko: Και σε σας έτσι είναι? Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι για να γίνει κανονικό? Ηelp μολις το πήρα και δεν μπορώ να το φορτίσω!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Kalhspera kai xronia polla. Exw ki egw to S100 edw kai kapoies meres kai 8a h8ela na kanw ki egw kapoia sxolia. To 8ema me to akoustiko kai thn metria poiothta hxou isxyei se mikro h megalo va8mo kai sta Qtek S100(dokimasa kai 2 thlefwna filwn kai einai to idio),enw na shmeiw8ei pws exoun thn idia ROM me to imate jam.Apomenei na doume an kai ti 8a ginei me mellontikh anava8mish. Gia thn camera einai opws akrivws ta eipate.Elpizw na veltiw8ei me kapoio update ligo h katastash. Kata ta alla me ta ellhnika tou to thlefwno einai poly kalo,ta (polla) 8etika exoun eipw8ei apo tous katoxous... Mia erwthsh pros murdof: to intellipad sta ellhnika kai to ellhniko T9 pou enswmatwnei einai poly kalo,alla se anti8esh me to ellhniko Keyboard to mhnyma "feygei" anagkastika me unicode(eite kefalaia,eite mikra ).Skopeyete na to allaxete ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FuriouS ( 4 Ιαν. 2005 , 19:38) Πήρα το Jam απο Πουλιάδη και ο φορτιστής δεν κάνει για την πρίζα... Έχει τρεις υποδοχές, η μία πλαστική και οι άλλες είναι πολύ χοντρές και δεν χωράνε στην πρίζα... :wacko: Και σε σας έτσι είναι? Υπάρχει κάποιο ανταπτοράκι για να γίνει κανονικό? Ηelp μολις το πήρα και δεν μπορώ να το φορτίσω!! :cry: Mporeis na to fortiseis apla sindeontas to sto USB tou PC sou tha kanei pio polles ores alla einai kalytera mias kai i pio argi fortisi einai oti kalitero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deacon_lefteris Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος saroy1982 ( 4 Ιαν. 2005 , 17:25) παιδιά παρακαλώ πολύ να μου πείτε μια λίστα με τα πιο χρήσιμα προγραμματάκια για το s100!Και από που μπορώ να τα βρω...Πμ ευχαριστώ πολύ πολύ! Σε αυτή τη σελίδα θα βρείς τι παίζει τι στο S100 σου σε ότι αφορά multimedia αρχεία. ;) Τώρα απο άλλα προγράμματα όρεξη να έχεις και όσο ξάχνεις θα βρίσκεις πάρα πολύ ενδιαφέροντα προγραμματάκια. Σε αυτα τα 2 site Handango και PocketGear μπορείς να βρείς σχεδόν όλα τα προγράμματα για ppc. Τώρα απο που θα τα κατεβάσεις τσάμπα δεν ξέρω αν κάνει να στο πώ. :p Για ρίξε μια ματιά εδώ μήπως έχει κάτι που σε ενδιαφέρει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Μπορλω να πω πως έψαξα πολύ :D:D:D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Στο site του πλαίσιου αναφέρει: "Αυτή τη στιγμή το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο από τα Καταστήματά μας." Άρα φαίνεται ότι η Ace έχει συμφωνήσει με το πλαίσιο να καθυστερήσει τη διάθεση του από τους άλλους "συνεργάτες" της, προφανώς με το αζημίωτο. Καλά κάνει αλλά γιατί δε μας το λέει κι εμάς που περιμένουμε και τους άλλους για προφανεις λόγους; murdof μπορείς να μας πεις μέχρι πότε ισχύει αυτή η συμφωνία και πότε περίπου να το αναμένουμε από την TIM; Είναι η τελευταία φορά που ρωτώ γιατί μπορεί να έχω κουράσει και κάποιους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Άλλη μια ερώτηση, που αφορά τη συσκευή όμως. Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει το jam με ενισχυτή από στερεοφωνικό ώστε να ακούσει τα mp3 από εκεί; Υπάρχει αντάπτορας που να βγάζει από το headphone jack έξοδο για κοινά ακουστικά (από walkman ας πούμε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Υπαρχει τετοιος ανταπτορας. Το μονο που μενει ειναι καποιος να το δοκιμασει... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αυτό με τον αντάπτορα το έχω δοκιμάσει εγώ στο 6600 μου. Δουλεύει πολύ καλά, και αν θυμάμαι καλά τον είχα αγοράσει 50 λεπτά. Θα τον βρείτε σε καταστήματα που ασχολούνται με μουσική... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mdounavis ( 5 Ιαν. 2005 , 00:52) Άλλη μια ερώτηση, που αφορά τη συσκευή όμως. Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει το jam με ενισχυτή από στερεοφωνικό ώστε να ακούσει τα mp3 από εκεί; Υπάρχει αντάπτορας που να βγάζει από το headphone jack έξοδο για κοινά ακουστικά (από walkman ας πούμε;) se opoiodipote katastima ilektronikwn na pas tha vreis, parte kai mia fwto na kserete pws einai. Doulevei apsoga me to jam opws kai me to palio mou ipaq1940 ;) http://www.expansys.com.au/product.asp?code=113091 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Καλημέρα,στο S100/Jam το πολυπλήτρο είναι 8 κατευθύνσεων όπως και στο 9090 που σημαίνει ότι βολεύει π.χ στο gaming ή 4 κατευθύνσεων; Κάπου διάβασα ότι στο S100 (από την ACE Hellas) μπορείς ν'αλλάξεις τη γλώσσα των Windows από τα ελληνικά στα αγγλικά (για εμάς που δε μπορούμε να βλέπουμε ότι σχετίζεται με Microsoft & ελληνικά),ισχύει κάτι τέτοιο; Στο 9090 (πάλι από την ACE) υπάρχει αυτή η δυνατότητα εναλλαγής της γλώσσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 5 Ιαν. 2005 , 09:58) Καλημέρα,στο S100/Jam το πολυπλήτρο είναι 8 κατευθύνσεων όπως και στο 9090 που σημαίνει ότι βολεύει π.χ στο gaming ή 4 κατευθύνσεων; Δεν το εχω δοκιμασει ακομη , αλλα νομιζω οτι ειναι 4ρων.... Κάπου διάβασα ότι στο S100 (από την ACE Hellas) μπορείς ν'αλλάξεις τη γλώσσα των Windows από τα ελληνικά στα αγγλικά (για εμάς που δε μπορούμε να βλέπουμε ότι σχετίζεται με Microsoft & ελληνικά),ισχύει κάτι τέτοιο; Στο 9090 (πάλι από την ACE) υπάρχει αυτή η δυνατότητα εναλλαγής της γλώσσας; Και στα δυο η απαντηση ειναι ΝΑΙ.. υπαρχει αυτη η δυνατοτητα . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Καλημέραααα Έβαλα το προγραμματάκι που μπορείς να χρησιμοποιείς το κουμπάκι στα πλάγια για να scrollareis αλλά δεν το κάνει ούτε αυξομειώνει την ένταση τώρα!!πάω να σβήσω το AddHotkeys αλλά δε με αφήνει...Επίσης στα πλήκτρα μου εμφανίζει μόνο το button1 !..!..! Kανένα πρόγραμμα που να δείχνει στο desktop ένδειξη μπαταρίας? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Endiaferomai gia to qtec S100 kai epeidh eixa to 8080 kai to petaksa meta apo ena mhna xrhsh dioti h mpataria tou htan apla tragikh!!! oute mia mera den mou kratage... H aporia mou me to s100 einai ti aytonomia exei ? apo mpataria pos paei me xrhsh h xoris ?? Entyposeis kai perierga ?? please opoios to exei as apantisei me tipota comments... eyxaristo Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος great ( 5 Ιαν. 2005 , 11:55) Endiaferomai gia to qtec S100 kai epeidh eixa to 8080 kai to petaksa meta apo ena mhna xrhsh dioti h mpataria tou htan apla tragikh!!! oute mia mera den mou kratage... H aporia mou me to s100 einai ti aytonomia exei ? apo mpataria pos paei me xrhsh h xoris ?? Entyposeis kai perierga ?? please opoios to exei as apantisei me tipota comments... eyxaristo Οπως καταλαβαινεις ,οι μπαταριες σε ολα τα smartphones και τα pocket pc phones δεν κραταν οσο των συμβατικων κινητων τηλεφωνων , λογω αυξημενων υποχρεωσεων (cpu , mnhmh,οθονη,εκσωτερικη μνημη,χρηση κ.λ.π) και οπως ισως θα εχεις παρατηρησει αυτο εχει αρχισει και συμβαινει και στα 3G κινητα σχεδον για τους ιδιους λογους... Οπωτε το συμπερασμα μου ειναι οτι μια τετοια συσκευη με τα σημερινα δεδομενα αν σου προσφερει αυτονομια της ταξης της 1,5 με 2 ημερες κατω απο "φυσιολογικη" χρηση τοτε ειναι μια χαρα ... Για το qtek s100 τωρα του οποιου τις λιγες ημερες που ειναι στην κατοχη μου του εχω αλλαξει τα φωτα στην κυριολεξια, μπορω να πω οτι σιγουρα θα μου κραταει πανω απο 1,5 μερα οταν το χρησιμοποιω κατω απο "κανονικες" συνθηκες ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Μου βγάζεο όταν κάνω soft reset ένα καμένο pixel αλλά όταν μπαίνει στο μενου και οφρτώνει κανονικά δε το βγάζει πουθενά... Τι είναι αυτό..? Τηλεφώνησα στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν έχουν πλέον σ100 θα πρέπει να το αφήσω εκεί και όταν φέρουν θα μου δώσουν άλλο... Να μιλήσω με τη qtek?Tι με συμβουλεύετε? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Καλη χρονια παιδια σε ολους.Ειμαι κατοχος ενος qtek s100 απο πλαισιο.Η ποιότητα κατασκευης αριστη.Εχω μια απορια.Πως μπορω να καλεσω καποιον με αποκρυψη?υπαρχει καποια εντολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Στο τηλέφωνο έχει υπηρεσίες κάπου.Τηλέφωνο->εργαλεία->υπηρεσίες->αναγνώριση κλήσης και επιλέγεις μόλις ελέγξει το δίκτυο Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts