furious99 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Για όποιον έχει βάλει το S100 να σώζει τις photo στη storage card και δε μπορεί να τις μεταφέρει μέσω USB στο pc, το πρόβλημα λύνεται εγκαθιστώντας το τελευταίο Active Sync (4.2)... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ωραιος!!!!!!και μου την εδινε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 παιδια μπορει καπιος να μου πει πως να αλλαξω την rom απο ενα mda (s-100) απο γερμανικη σε αγγλικη και με ποιο τροπο ? και που θα την βρω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Είμαι νέος κάτοχος ενός S100. Θέλω να ρωτήσω: 1. Ποια συσκευή GPS να αγοράσω για να είναι απόλυτα συμβατή με το S100 και με το PN που έχω πάνω? Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου έδειξαν αυτό. 2. Για ραδιόφωνο τι γίνεται? Ποιο handsfree να πάρω για να ακούω μουσική? (εννοείται stereo αλλά όχι απαραίτητα bluetooth). Θα προτιμούσα να είχε οθόνη και να απομνημονεύει σταθμούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 προσωπικα εχω το slim fortuna και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,για ραδιο δεν γνωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 προσωπικα εχω το slim fortuna και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,για ραδιο δεν γνωριζω Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 http://www.pda4u.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 παιδια μπορει καπιος να μου πει πως να αλλαξω την rom απο ενα mda (s-100) απο γερμανικη σε αγγλικη και με ποιο τροπο ? και που θα την βρω ? ευχαριστω http://xda-developers.com/ Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 πηγα εκει αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπαινει η αλλη ρομ μηπως γνωριζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 re paidia exo ena qtek 8310 to opoio den me exei polu volepsei !! leo na to antallaxo me kanena s100 an vro !! eseis ti lete? axizei? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ennoite oti axizei to ena einai ppc kai to allo smartphone ase pou to s100 einai poli poio grigoro apo to 8310;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 re paidia exo ena qtek 8310 to opoio den me exei polu volepsei !! leo na to antallaxo me kanena s100 an vro !! eseis ti lete? axizei? Αν δεν μας πεις γιατί λες ότι δεν σε έχει βολέψει το 8310, και επίσης τι περιμένεις να κάνεις με το S100, δεν μπορούμε να σου δώσουμε καλή απάντηση. Σκέψου για παράδειγμα ότι το S100 δεν έχει πληκτρολόγιο, οπότε και αυτό μπορεί να μην σε βολεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 exo to 2020i hdh !! alla epeidh anagakstika prepei na exo duo kinita kai exo sunothisei me to penaki einai ok !! den xero alla den me voleuei toso polu to menou tou 8310 me ta plhktra !! episis to wi-fi tpou 8310 den me endiaferei katholou !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 για να ρωτηξω κατι παιδες...χρειαζομαι εναν φορτιστη αυτοκινητου για το s100, πρεπει να παρω τον δικο του ή και καποιος αλλος mini usb ( πχ απο v3, mpx200) θα μπορει να κανει την δουλεια του χωρις να μου χαλασει το τηλεφωνο? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε και πως να εμφανίζονται με μεγαλύτερους χαρακτήρες τα ονόματα των εισερχομένων κλήσεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 βαλε το photo contacts θα σου δειχνει και μεγαλη την φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 βαλε το photo contacts θα σου δειχνει και μεγαλη την φωτο Αυτό που θέλω είναι να εμφανίζεται με μεγαλύτερα γράμματα το ονοματεπώνυμο όποιου με καλεί (αφού εννοείται το έχω καταχωρήσει στις επαφές). Δεν αναφέρομαι σε φωτο αφού δεν έχω συνδέσει φώτο σε επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 νομιζω οτι θα εμφανιζεται,ασχετα αν βαλεις η οχι φωτο,ας μας πει σιγουρα και καποιος αλλος,με φωτο το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 @ staman Με το Photo Contacts Pro θα φαίνεται με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμο (ένας από τους λόγους που το έβαλα ήταν κι αυτός... άτιμη ηλικία και στραβομάρα). Αν βάλεις καμιά φωτογραφία (εγώ έχω μόνο 5 στις 500 και επαφές μου) θα φαίνεται κι αυτή μεγάλη. @ savasgr Εγώ είχα έναν φορτιστή αυτοκινήτου της Motorola (με mini-USB βύσμα) και δούλευε άψογα για πολύ καιρό με τα S100, 9100 & S200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 @ staman Με το Photo Contacts Pro θα φαίνεται με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμο (ένας από τους λόγους που το έβαλα ήταν κι αυτός... άτιμη ηλικία και στραβομάρα). Αν βάλεις καμιά φωτογραφία (εγώ έχω μόνο 5 στις 500 και επαφές μου) θα φαίνεται κι αυτή μεγάλη. :help: Και που μπορώ να βρω το Photo Contact Pro...? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 thanx zoo!!! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staman Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ευχαριστώ zoo :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 re paidia eixa ena s100 kai eixa kaneis backup tis epafes mou me to xbackup kai to poulisa kai pira ena artemis 3300! den mporo na vro pos tha peraso tis epafes mou apo to xbackup sto kainourgio mou 3300!:wacko: exeis kaneis kamia idea? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr13 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 για να ρωτηξω κατι παιδες...χρειαζομαι εναν φορτιστη αυτοκινητου για το s100, πρεπει να παρω τον δικο του ή και καποιος αλλος mini usb ( πχ απο v3, mpx200) θα μπορει να κανει την δουλεια του χωρις να μου χαλασει το τηλεφωνο? Δουλεύουν όλοι κανονικότατα. Δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη κι αν δεν είναι της Q-tek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Kalhspera, Edv kai 2 ebdomades antimetwpizw ena problhma me to hxeio toy s100, enw otan milaw o allos xrhsths me akouei kanonika egw pote ton akouw pote den ton akouw, dokimasa mexri kai bluetooth syskeuh mhpws parakampsw to problhma alla tzifos. Ti na kanw? skeftomai na to paw ston germano gia na mhn to stelnw sthn qtek (eimai mutilhnh) alla fobamai mh me gdysei. Exei antimetwpisei kaneis paromoio problhma? Eyxaristw P Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts