Guest lagoudakis Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 καποια εφαρμογη νομιζω οτι στην εκανε την ζημια κατα 99.9%τι εβαλες τελευταια;προσοχη και σε ορισμενους mp3player κανουν κατι τετοια κουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εκει το βαζω αλλα δεν παιζουν οποιον ηχο και να βαλω μου τον αλλαζει σε windows default. Για τσέκαρε το Pocket Player... Πρέπει να πειράξεις και το registry... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Για τσέκαρε το Pocket Player... Πρέπει να πειράξεις και το registry... Tι ακριβως πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο το QTEKS100. Δεν ξέρω αν αξίζει και αυτό θα εξαρτηθεί από τα παρακάτω: 1)εχω adsl και θέλω να μπαίνει και αυτό ασύρματα internet. Μόνο ένας υπολογιστής έχει bluetooth. 2)Να βάλω gps Για το πρώτο κάποιο tutorial ευπ΄ροσδεκτο για το δεύτεροαν κάποιος είχε προβλήματα Ευχαριστώ Πρώτα πρέπει να κάνεις μια ολοκληρωμένη σύνδεση μέσω usb. Αφού ορίσεις τις ρυθμίσεις όπως θέλεις (τι να συγχρονίζει, τι όχι κτλ) μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το internet pass through στο ActiveSync ώστε να επιτρέπει στο συνδεόμενο ppc να τραβάει internet. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνεις pairing τις συσκευές μέσω του Bluetooth (δηλ να "βλέπονται") Tώρα μπορείς να το συνδέσεις μέσω Bluetooth. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 έχει προσπαθήσει να μοιράσει κανείς internet over GPRS απο το s100 στο φορητό; τα καταφέρνω μέσω του utility που έχει το s100 και πάντα μέσω USB άλλα όχι μέσω Bluetooth... καμμιά βοήθεια;;; Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Tι ακριβως πρεπει να κανω? den xreiazete registry settings ego exo balei se mp3 format kai paizei to exo kani compress me to mp3 to ringtone apo to pc kai paizei kanonika 1 xrono tora Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Θα έχει ερωτηθεί πάλι αλλά έχασα το πενάκι :( ι.Που μπορώ να αγοράσω άλλο?Πόσο έχει ;) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 ριξε μια ματια εδω http://www.play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Από αυτό το site θα αγοράσω λογικά,είναι και δωρεαν αποστολή :D Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 για αυτο στο ειπα φιλε μου μια και βλεπω οτι εισαι εκτος αθηνων,σε 2 μερες θα ειναι σπιτι σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Lagoudakis ευχαριστώ πολύ για την προηγούμενη σου απάντηση στο pm! Θέλω να κάνω Hard-Reset στο S-100 και να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα... Με την Storage Card τι πρέπει να κάνω; Χρειάζεται κάποιου είδους format και αυτή;;Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Lagoudakis ευχαριστώ πολύ για την προηγούμενη σου απάντηση στο pm! Θέλω να κάνω Hard-Reset στο S-100 και να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα... Με την Storage Card τι πρέπει να κάνω; Χρειάζεται κάποιου είδους format και αυτή;;Ξέρει κανείς;αν δεν σου κανει νουμερα η καρτα απλα σβησε τα αρχεια που εχει μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newage Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Yparxei Arxeio me: oria taxytitos kai cameras gia to destinator 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Μεταξύ του SpB Pocket Plus και του iLauncher ποιο είναι καλύτερο;(εύχρηστο,σταθερό...) Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τα δύο για να έχει μία καλύτερη εικόνα για σύγκριση; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepsa Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Omega.One.Battery.Pack.Pro.v1.11 pistevw kalytero kai apo ta dyo. exw xrisimopoiisei to SpB Pocket Plus kai de mou arese toso. episis: HELP. to exw (to s100) panw apo 2 xronia. ton teleftaio kairo paw na to anoiksw kai mou leei: patiste opoudipote stin othoni...... kanei diladi mono tou hard reset. exw valei tin teleftaia anavathmisi apo http://www.qtek.gr edw kai kairo. den teleiwnei i mpataria, oute mou peftei katw. apla kapou kapou kanei mono tou hard reset kai prepei na ta vazw pali ola ap'tin arxi. kamia idea? A! gia kalyteres photos kai (vasiko) poio grigores, CoolCamera. afta, thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Δοκίμασα το Omega.One.Battery.Pack.Pro.v1.11 αλλα μου δημιουργουσε πολλα προβληματα στο κιου τεκ.πολλα κωλλήματα κατά βάση....οπότε το απεγκατέστησα.... Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parigoris Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Καλημέρα από ένα mda compact2 που το έχω πάρει από Αγγλία ότι έχω στην κάρτα είναι αδύνατο να το κάνω delete μου βγάζει ότι δεν μπορεί να το διαγράψει γιατί η προστατεύετε η ο δίσκος είναι γεμάτος . μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Καλημέρα από ένα mda compact2 που το έχω πάρει από Αγγλία ότι έχω στην κάρτα είναι αδύνατο να το κάνω delete μου βγάζει ότι δεν μπορεί να το διαγράψει γιατί η προστατεύετε η ο δίσκος είναι γεμάτος . μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ Αν έχεις SD κάρτα ίσως έχει μαγκώσει το διακοπτάκι στο πλάι. Δες αν είναι στη σωστή θέση (ξεκλείδωτο δλδ) και αν είναι βάλε λίγο σελοτέιπ (εγώ έτσι έχω κάνει) και δοκίμασε. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parigoris Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε έπιασε όλα εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Δεν ξερω εαν ειναι το σωστο μέροσ για να ρωτήσω αλλα πιστεύω πιο καλα θα μου απαντησει καποιοσ απο εδω...γιατι 8α το δει.. Δεν εμφανίζονται τα sms στα εισερχομενα αλλα και στα εξερχομενα.. σε ολους αλουσ φακέλου εμφανίζονται ακομη και στα mms που εμανίζονται ολα. τι φταιει? για να γλυτώσω το φορματ? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 εδω θα σου απαντησουν καλυτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=71213&page=137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Δυστυχώς ήρθε ώρα για service... Έχει διαλυθεί σχεδόν το mini usb, με το ζόρι φορτίζει πλεον (για sync ούτε λόγος, ευτυχώς είχα φτιάξει το sync over bt), και η πρόσοψη είναι σε μαύρο χάλι... Τα ερωτήματα απλά. Πόσο θα κοστίσει, που να απευθυνθώ, και για πόσες μέρες θα αποχωριστώ το πολυαγαπημένο μου "παιδί"... Δεν θα αντέξω πάνω απο μέρα μακριά του! :p P.S. Η οθόνη έχει σημαδάκια στο πολυπατημένα σημεία, είναι απλά πλαστικό που μπορεί να αλλάξει στο service η αυτό προυποθέτει αλλαγή όλης της οθόνης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 αν ειναι ελληνικο το στελενεις στην ace,η οθονη παει ολη μαζι δυστυχως,ο χρονος ειναι περιπου 5-7 μερες συνολο αν εισαι εκτος Αθηνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 KALIMERA lagoudaki exo to 1mate jam ( s100) me sd 1 gb corsair 133x gia na apodosei sta 133x 8eli special format apo pocket mechanic ? se efxaristo Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 δεν νομιζω,αλλωστε η ταχυτητα ειναι βασικα για το pc σου,δηλαδη οταν περνας μεγαλα αρχεια μεσω card reader να μην κανει 40 ωρες να τα περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts