htrul18 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Παιδιά μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές μέσω του card reader; Αν οχι που μπορώ να βρω USB cable και πόσο κάνει; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Αυτό συνέβει και σε άλλους. Η αιτία εντοπίστηκε στο ότι έκλειναν την εφαρμογή των μηνυμάτων (με τη χρήση κάποιου task manager) πριν εμφανιστεί μήνυμα από το κινητό που να λέει ότι το μήνυμα έχει φύγει. Άρα όταν στέλνεις μήνυμα να περιμένεις να εμφανιστεί μήνυμα ότι το sms έφυγε και μετά να κλείνεις την εφαρμογή των μηνυμάτων. Έτσι πιθανώς θα λυθεί το πρόβλημά σου. ;) eyxaristw poly file mou.. 8a to dokimasw.. elpizw na ly8ei to prob giati dn einai ka8olou oikonomiko.. thx:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Παιδιά μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές μέσω του card reader; Αν οχι που μπορώ να βρω USB cable και πόσο κάνει;για USB παρε απο το πλαισιο η οποιοδηποτε αλλο καταστημα το καλωδιο,εχει 2Ε και στην ACE και play347 ζητανε 15:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ρε παιδια θα με κουφανει τελειως αυτο το κινητο... σημερα ενω 2-3 μερες χρησιμοποιουσα το handsfree για τις κλησεις αρχισε να λειτουργει και παλι το ακουστικο και ετσι μπορω να παιρνω και παλι τηλεφωνο χωρις handsfree... τι να πω με τις μερες του ειναι ??? θα το κρατησω ετσι και αν ξανασυμβει κατι τετοιο τοτε θα το παω στην αντιπροσωπεια ... ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να το πουλησω σε κανενα μηνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Παιδιά τα πουλάω όλα ...όποιος ενδιαφέρεται pm ή χτυπήστε το στην δημοπρασία. Ευχαριστώ. Πώς και αυτό το ξαφνικό?:worry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και κάτι άλλο: Τι περιλαμβάνει το κουτί του i-mate JAM; Έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω ένα BT ακουστικό αλλά όταν πάω να το βάλω στις ΒΤ συσκευές ζητάει το passkey που βάζεις κανονικά και στα 2 κινητά. Τώρα που είναι ακουστικά τι κάνω; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Πώς και αυτό το ξαφνικό?:worry: ...έτσι είμαι με τα κινητά...τα βαριέμαι γρήγορα.:O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και κάτι άλλο: Τι περιλαμβάνει το κουτί του i-mate JAM; Έχω ένα πρόβλημα. Θέλω να συνδέσω ένα BT ακουστικό αλλά όταν πάω να το βάλω στις ΒΤ συσκευές ζητάει το passkey που βάζεις κανονικά και στα 2 κινητά. Τώρα που είναι ακουστικά τι κάνω; Κανονικά θα πρέπει να γράφει έναν 4ψήφιο κωδικό, είτε το εγχειρίδιο του ακουστικού, είτε επάνω του. Συνήθως είναι 0000 (4 μηδενικά) Δοκίμασέ το! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 kalhspera s olous! 3erei an to 128mb ram update ths jam kanei kai sto s100? 3erw oti einai ta idia kinhtaa, alla 8a leitourgei meta h rom ths qtek? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ...έτσι είμαι με τα κινητά...τα βαριέμαι γρήγορα.:O Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους που πρόλαβαν να βαρεθούν το συγκεκριμένο κινητό τόσο γρήγορα!!!!!!! Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakeas Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 έχω να πω ότι το service της Αce Hellas είναι άψογο.Το έστειλα με courier από Θεσσαλονίκη και μέσα σε μία βδομάδα μου το επέστρεψαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα (+μεταφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Είναι κορυφαίο. Αν είχε λίγο καλύτερο ηχείο, και ίσως ποιότητα κατασκευής (αν και αυτό θα ανέβαζε το κόστος), θα ήταν άψογο! Με εκνευρίζει βέβαια που η qtek δεν έχει πια ανανεωμένες εκδόσεις λειτουργικού για το s100. Εντελώς συμπτωματικά, μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν τα νεότερα μοντέλα! Ακόμα και η Nokia υποστηρίζει για τουλάχιστο 2 χρόνια τα μοντέλα της !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το software (active sync) που βρισκόταν στο CD της συσκευής; Ευχαριστώ πολύ! Κανονικά θα πρέπει να γράφει έναν 4ψήφιο κωδικό, είτε το εγχειρίδιο του ακουστικού, είτε επάνω του. Συνήθως είναι 0000 (4 μηδενικά) Δοκίμασέ το! Να 'σαι καλά! Αυτό ήταν! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ζητα το απο την ace να στο στειλουν,το κανουν απο οτι ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ζητα το απο την ace να στο στειλουν,το κανουν απο οτι ξερω Πώς μπορώ να το ζητήσω; Με mail; Έχω το i-mate Jam. Πρέπει να έχω το "δικό τους" για να μου το στείλουν; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ωχ δυσκολα τα πραγματα!!!παρε τους τηλ και πες τους να στο στειλουν και οτι εχεις qtek τωρα αν σου ζητησουν ιμει εχε προχειρο κανενα απο καποιον φιλο σου,τωρα αν δεν σε πειραζει να ειναι το γνησιο σου γραφω μια κοπια και στο στελνω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Αν μιλάμε για το ActiveSync, πιστεύω ότι μπορεί πολύ καλά κάποιος να το κατεβάσει απευθείας από την πηγή, http://www.microsoft.com/windowsmobile/default.mspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το software (active sync) που βρισκόταν στο CD της συσκευής; Ευχαριστώ πολύ! στειλε μου το εμαιλ σου να στο στειλω (ελληνικη εκδοση) Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 απλα προφανως ο φιλος ισως θελει το original cd για καποιο λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Όχι δεν χρειάζομαι το γνήσιο! Μάλλον θα το κατεβάσω από εκεί που πρότεινε ο nplatis. Ευχαριστώ πολύ! Αλήθεια στο CD έχει κάτι άλλο εκτός του Active Sync? Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 se emena eixe kai outlook 2002:p propolemiko s/w :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 έχω το εξής πρόβλημα: βάζω στις επαφές διάφορα ringtones και εικόνες σε καθεμία με το photo contacts αλλά όταν χτυπάει το τηλ συνήθως χτυπάει με το default ringtone. Έβαλα το photocontacts pro 4, τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο αλλά και πάλι έχει προβλήματα. Υπάρχει καμιά άλλη λύση? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Φρόντισε να έχεις του ήχους κλήσης και τις φωτογραφίες είτε στην κύρια μνήμη του κινητού, είτε στη storage. Σε κάθε περίπτωση όχι στην κάρτα μνήμης γιατί όταν χτυπήσει το τηλέφωνο και μέχρι να βγει από τον "ύπνο" του το κινητό αργεί να διαβάσει από την κάρτα μνήμης και χτυπάει με τον default ήχο χωρίς να δείχνει φωτογραφία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 egw eixa ena paromoio problhmataki me to handymenu.. otan to eixa installed stn storage card.. to ebala stn main, dior8w8hke gia kamia bdomada.. meta 3anaxalese.. pws na to ftia3w monima? :confused: :?: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Xrisimopioi kaneis to LEng_grk; otan to bazo allazei to s100 se aglika kai xano oles tis suntomeuseis.An borei kapoios help giati to goustaro to programmataki. Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts