drmdtsap Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 re paidia na kanw mia erwtisi?exw ena nokia 7710 6 mhnwn kai thelw na to allaxw gia ena qtec s100.axizei?apanteiste mou parakalw oso pio antikeimenika mporeite. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Για να σου απαντήσει κάποιος αντικειμενικά πρέπει να είναι χρήστης και των δύο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 estw re paidia eiste euxaristimenoi apo thema efarmogwn leitourgikotitas,kollaei h antapokrinetai grhgora? egw den eimai euxaristimenos apo to 7710.a3izei ena pocket pc opws to qtec?eixate problimata?eimai giatros kai xreiazomai ena mhnanima pou na exei kai iatrikes efarmoges gia astheneis ktl.laptop den thelw giati einai megalo.arxika gi auto pira to 7710 alla twra mpike telos paragawgis me apotelesma na min mporw na brw efarmoges.kai oti exw brei diladi mexri twra mapa itan.boithiste me. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το έχεις δοκιμάσει; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας; Επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποια βολική θήκη και κάποιο screen protector; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το δοκίμασα για αρκετές ώρες σε πρόσφατο ταξίδι. Εξάλλου ένας απλό μετασχηματιστής που βγάζει 5V σε βύσμα USB είναι. Για screen protector θα σου έλεγα να προσέξεις πολύ. Εγώ δοκίμασα δύο. Το πρώτο ήταν πολύ καλό αλλά λόγω δικής μου απειρίας το χάλασα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν. Το δεύτερο (Adapt αν θυμάμαι καλά) ήταν απαράδεκτο. Χοντρό και χωρίς καλή επαφή. Για τον φίλο που ρωτάει σε σχέση με το 7610. Δεν ξέρω τι ακριβώς λειτουργικό τρεχει (symbian?). Αν θέλεις pocket pc που να είναι και τηλέφωνο, πάρε κάποιο qtek, αν θέλεις τηλέφωνο που να είναι και pocket pc, πάρε nokia. Για την περίπτωση σου μάλλον το qtek είναι καλύτερο. Από σταθερότητα δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία για τις εφαρμογές που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Eγώ ως φρέσκος χρήστης θα σου πω ότι είναι αυτό που έψαχνα. - Μobile με χαμηλό SAR 0,41W/Kg ιστού μάζας - Ppc με άπειρες εφαρμογές παιχνίδια και διευκολύνσεις ελέω μεγάλης οθόνης και γραφίδας. - Gps...του έβαλα το Destinator PN και σε συνεργασία με ένα bt gps που αγόρασα έχω πλοήγηση με ελληνική καθοδήγηση. Σε κάλυψα; :p [edit] ευχαριστώ bond Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandran Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Παιδια βοηθεια!!! Εκανα εγκατασταση ενα παιχνιδι (το siberian strike συγκεκριμενα) και μετα το εκανα κανονικα απεγκαταση αλλα στα προγραμματα εμεινε το εικονιδιο του και δεν μπορω να το σβησω εφοσον στα εικονιδιο που ειναι στα προγραμματα δεν μπορεις να κανεις δεξι κλικ.Τι να κανω για να φυγει? Θα πας στο \windows\Start Menu (Για το ελληνικό μενού είναι το Start_Menu) και θα το σβήσεις χειροκίνητα) Παράθεση ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 euxaristw file mou,vasika twra pou to eida mou fanike poly hli8ia h aporia mou :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Ναί! με το Card Export Καλημέρα! Ευχαριστώ για την ιδέα του card export! Αγόρασα πρόσφατα ένα φτηνο ραδιοcd για το αυτοκίνητο. Το φοβερό είναι ότι είχε και δύο εισόδους (μια για USB stick και μια δεύτερη για SD card). Πριν λίγο καιρό όταν μου είχε πατήσει το κινητό αυτοκίνητο και ήταν στο σερβις μου είχε μείνει η κάρτα SD που είχα στο S100 μου. Την έβαλα στο cd και έπαιζε κανονικά ότι MP3 είχα μέσα. Τώρα με το Card Export απλά συνδέω ένα καλωδιάκι στο τηλέφωνο, το βάζω στην υποδοχή USB του cd και παίζει όλα τα τραγούδια κανονικά ενώ παράλληλα μιλάς κανονικά στο τηλέφωνο και παράλληλα φορτίζει και η μπαταρία του! Τι άλλο θα κάνω πια με το μηχανάκι αυτό! Η φράση "μονο καφέ δεν φτιάχνει" μου φαίνεται λίγη για το S100!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Με λίγη φαντασία φτιάχνει και καφέ.... Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Καλημέρα! Ευχαριστώ για την ιδέα του card export! Αγόρασα πρόσφατα ένα φτηνο ραδιοcd για το αυτοκίνητο. Το φοβερό είναι ότι είχε και δύο εισόδους (μια για USB stick και μια δεύτερη για SD card). Είναι ένα που πούλουσε το Mediamarkt κάπου 70-80 Εuro? Αν μπορείς δώσε μάρκα και μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Είναι ένα που πούλουσε το Mediamarkt κάπου 70-80 Εuro? Αν μπορείς δώσε μάρκα και μοντέλο. Εχεις δίκιο! Δεν ήθελα να πω μάρκα μην το περάσουν κάποιοι για διαφημιση :X Αλλα μιας και το ζητάς είναι ενα ραδιοσιντι της MEDION (μοντέλο MD 80877) και τότε το πήρα κάπου εκεί (70-80€) μιας και ήταν σε προσφορά. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και σε τί τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 estw re paidia eiste euxaristimenoi apo thema efarmogwn leitourgikotitas,kollaei h antapokrinetai grhgora? egw den eimai euxaristimenos apo to 7710.a3izei ena pocket pc opws to qtec?eixate problimata?eimai giatros kai xreiazomai ena mhnanima pou na exei kai iatrikes efarmoges gia astheneis ktl.laptop den thelw giati einai megalo.arxika gi auto pira to 7710 alla twra mpike telos paragawgis me apotelesma na min mporw na brw efarmoges.kai oti exw brei diladi mexri twra mapa itan.boithiste me.φιλε μου ειχα παλια 7610 και εγω,οκ καλο κινητο αλλα καμμια σχεση με το 100 κατα την γνωμη μου,λιγο στην καμερα τα χαλαει αλλα το ηξερα και δεν με ενδιαφερει αυτο,οσο στο αν κολλαει ειλικρινα δεν μου εχει κολλησει πανω απο απο 1-2 φορες στους 8 μηνες που το εχω,φυσικα αρκει να προσεχεις τι του βαζεις,απο εφαρμογες υπαρχουν χιλιαδες,καμμια σχεση με τις αλλες πλατφορμες:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν βρήκα λύση όσο και αν έψαξα το forum έχω το εξής προβλημά στο utlooko μου εμφανίζει τα contacts και τα tasks έτσι ?. Sta?????a ???Sta?T???? ???????? κινέζικα δηλαδή υπάρχει λύση. Ευχαριστώ δοκιμασε αλλες γραμματοσειρες στο οutlook Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 kapoio magazi pou na poulaei metaxeirismena qtek s100 h alla ppc se kali katastasi kserei kaneis?ena s100 metax se kali katastasi poso mporw na to brw? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 φιλε μου ειχα παλια 7610 και εγω,οκ καλο κινητο αλλα καμμια σχεση με το 100 κατα την γνωμη μου,λιγο στην καμερα τα χαλαει αλλα το ηξερα και δεν με ενδιαφερει αυτο,οσο στο αν κολλαει ειλικρινα δεν μου εχει κολλησει πανω απο απο 1-2 φορες στους 8 μηνες που το εχω,φυσικα αρκει να προσεχεις τι του βαζεις,απο εφαρμογες υπαρχουν χιλιαδες,καμμια σχεση με τις αλλες πλατφορμες:happy: exw 7710 kai oxi 7610.to 7710 moiazei me ppc alla stin ousia einai perissotero tilefwno.apla kanw mia dieukrinisi :) Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ριξε μια ματια στο http://www.fleamarket.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 exw 7710 kai oxi 7610.to 7710 moiazei me ppc alla stin ousia einai perissotero tilefwno.apla kanw mia dieukrinisi :)καλα μιλαμε για στραβομαρα:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ριξε μια ματια στο http://www.fleamarket.gr dystyxws tipota den yparxei apo s100.mou erxetai na xtypisw to kefali mou ston toixo.to kalokairi itan na to epairna kai mou karfwthike sto myalo to 7710 epeidi itan nokia(safws pio gnwsti etairia) kai epeidi pistepsa pws tha einai pio euxristo san tilefwno...twra to exw metanoiwsei oiktra.kai to pira 350 euro sto programma me ta 240 lepta dwrean xrono. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το έχεις δοκιμάσει; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας; Επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποια βολική θήκη και κάποιο screen protector; το καλυτερο screen protector ειναι της branco. δεσ το. αλλα εχε υπομονη η συγκεκριμενη σελιδα καθυστερει λιγο παραπανω απ οσο πρεπει. εχει επισης και πολυ καλες θηκες. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_99&manufacturers_id=85&products_id=959 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Καλημέρα! Ευχαριστώ για την ιδέα του card export! Αγόρασα πρόσφατα ένα φτηνο ραδιοcd για το αυτοκίνητο. Το φοβερό είναι ότι είχε και δύο εισόδους (μια για USB stick και μια δεύτερη για SD card). Πριν λίγο καιρό όταν μου είχε πατήσει το κινητό αυτοκίνητο και ήταν στο σερβις μου είχε μείνει η κάρτα SD που είχα στο S100 μου. Την έβαλα στο cd και έπαιζε κανονικά ότι MP3 είχα μέσα. Τώρα με το Card Export απλά συνδέω ένα καλωδιάκι στο τηλέφωνο, το βάζω στην υποδοχή USB του cd και παίζει όλα τα τραγούδια κανονικά ενώ παράλληλα μιλάς κανονικά στο τηλέφωνο και παράλληλα φορτίζει και η μπαταρία του! Τι άλλο θα κάνω πια με το μηχανάκι αυτό! Η φράση "μονο καφέ δεν φτιάχνει" μου φαίνεται λίγη για το S100!!!!! Πράγματι, το "μόνο καφέ δεν φτιάχνει" είναι λίγο!... Κι εγώ το έχω συνδέσει με το ραδιοκασετόφωνο του αυτοκινήτου μου με έναν μετατροπέα σε σχήμα κασέτας που μπαίνει στο κασετόφωνο. Αποτέλεσμα: ακούω mp3 (τώρα περιμένω και μία κάρτα 2Gb της AData) από το TCPMP ενώ ταυτόχρονα τρέχει και το Destinator 3 (και ακούω και τις οδηγίες πλοήγησης από τα ηχεία του αυτοκινήτου με όση ένταση θέλω και όσο κι αν τρέχω!). Αν έρθει μία κλήση (τηλεφωνική, όχι αστυνομική! :lol: ), ακούω τον χτύπο από τα ηχεία (καμία χαμένη κλήση παρόλο που συνήθως ακούω δυνατά μουσική) και έτσι έχω και ανοιχτή ακρόαση! Ούτε ένα μικρό προβληματάκι δεν εμφανίζει με mp3 και ταυτόχρονη πλοήγηση (απλά πρέπει να φορτίζει γιατί τρώει την μπαταρία άμεσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί παλιότερα αλλά είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να ψάξω. Περιμένω το Siemens SXG75 αλλά μου έχει καρφωθεί να χτυπήσω το S100. Τώρα έχω το SeXy και είμαι ευχαριστημένος αλλά το βαρέθηκα. Από αυτονομία πώς πάει και σήμα? Από εφαρμογές κάνει παπάδες, το ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Aυτονομία με full και ανελέητη χρήση 2 ημέρες. Εάν προσέχεις (μέτρια χρήση) 3 με 3,5 μέρες. Σήμα μια χαρά με vodafone. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Πάνω που άρχισα να το χρησιμοποιώ πάλι σαν κινήτο, μου προέκυψε ξανά ένα πρόβλημα που την προηγούμενη φορά το είχα λύσει μόνο με hard reset. Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να εγκαταστήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το s100 κλείνει μετά από 1-2 sec, όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα blacklist και το ενσωματομένο smartfilter είναι απενεργοποιημένο. Καμμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Edit: Τελικά αυτή τη φορά μετά από 2 soft reset έφτιαξε. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Aυτονομία με full και ανελέητη χρήση 2 ημέρες. Εάν προσέχεις (μέτρια χρήση) 3 με 3,5 μέρες. Σήμα μια χαρά με vodafone. Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το χτυπήσω.:D Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Τελικά μετά από 2 θήκες αποφάσισα ότι δεν με βολεύει καμία και έτσι θα το αφήσω χωρίς. Απλά θα του βάλω το screen protector που μου προτείνατε και τέλος. Ποτέ μου δεν τις συμπάθησα τις ρημάδες...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts