Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros ( 9 Δεκ. 2004 , 09:48)

Egw exw mono to t-mobile customized (roz,gri), to katharo tou imate einai trisdiastato me mple kai prasino. Kata ti gnwmi mou aksizei na to valeis :)

το βρηκα το theme του i-mate (το μπλε). Που το βαζω ακριβως ? (ΕΠ ! φρονιμα εε! :cool: )

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis ( 9 Δεκ. 2004 , 03:20)

Pantos i Qtek arxise tin kikloforia tou S100 stin Elvetia me aggliki kai galliki Rom, 618 euro...

http://www.msmobiles.com/news.php/3393.html

Exeis episis worldwide delivery....

e, fantazomai na meinete oloi MAKRIA!... i elvetia einai mia apo tis akrivoteres agores genika... mexri oi elvetoi tin kanoun esto afstria gia tis agores tous... 'i germania oi pio taksidiarides! :p

Σκέφτομαι να το αγοράσω απο το play247..

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι παίζει με την εγγύηση? Δηλαδή αν πάθει κάτι το Jamaκι τί γίνεται? Σε ποιόν απευθύνομαι? :o

Αν μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουρια, γιατι είναι το μονο που με απασχολει αυτή τη στιγμη.. :worry:

Τhanks :)

o monos pou mporei na sou pei me sigouria einai o patrinos 247.gr ;)

Mono aftos kserei an einai paraeisagwgi i mesw Pouliadi. Rwta ton na deis ti tha sou pei kai min akouseis kanena allo para mono apo ekei pou tha to parageileis ;)

Το έκανα ήδη ;)

Το jamaκι δεν είναι παραεισαγωγή και η εγγύηση καλύπτεται κανονικά απο τον Πουλιάδη. :)

Τhanks panaros

Μου αρέσει που κάτω κάτω λέει: "Κατεβάστε την μπροσούρα του Qtek S100..."

Μα καλά, με το systran κάνουν τη μετάφραση?

Αυτό μου θυμίζει τη διαφήμηση της κοσμοτέ, με έναν θείο που φυλάει τα πρόβατα και λέει: "Σιμκαρντ, τοποθετήται σε τζί-εσεμ τηλέφωνο, και ανταλλάσει κλειδιά ασφαλείας με το δίκτυο..."

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Γιατι, την today screen απο το qtec9090 που εχουν βαλει σαν ελληνικη και καλα οθονη του s100 την ειδες?

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Μου ηρθε το e-mail και λενε πως το αγοραζουν αυτοι απο τον Πουλιαδη. Η τιμη που το παιρνουμε ειναι 590€. Ο Πουλιαδης ποσο το δινει; :)

Α, επισης το δινουν με αγγλικη ROM και οχι ελληνικη! :o

Το play247 το εχει τωρα το Jam στο site του... ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (11 Δεκ. 2004 , 15:16)

Μου ηρθε το e-mail και λενε πως το αγοραζουν αυτοι απο τον Πουλιαδη. Η τιμη που το παιρνουμε ειναι 590€. Ο Πουλιαδης ποσο το δινει; :)

Α, επισης το δινουν με αγγλικη ROM και οχι ελληνικη! :o

Το play247 το εχει τωρα το Jam στο site του... ;)

O Πουλιάδης το δίνει σε διαφορετική τιμή ανάλογα με τον πελάτη, δεν υπάρχει στάνταρντ τιμή. Εξάλλου και να υπήρχε, δεν είναι ανακοινώσιμη σε πελάτες λιανικής, κάτι που ισχύει για όλους όσους αγοράζουν χοντρική.

Το ότι δεν έχει ελληνική ROM είναι λογικό και είχε αναφερθεί σε προηγούμενα posts. Μόνο η ACE τη δίνει, τα imate από Πουλιάδη μόνο τη λύση της Paragon έχουν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (12 Δεκ. 2004 , 04:03)

Me 460 euro apo to handit giati re paidia na dosei kapoios 590 sto play247????

Σωστά...αφού ούτε το ένα, ούτε το άλλο έχουνε Ελληνικά.

Λόγω υποστήριξης του Πουλιάδη ίσως? :rolleyes:

Βέβαια υπάρχει και ο φόβος μην γίνει κανένα "τσάφ" απο το Handit και τρέχεις και δεν φτάνεις. :blink:

Κι αν μετά πάθει τπτ το τηλέφωνο, άντε να το στέλνεις γερμανία, να περιμένεις, κλπ. + τα έξοδα για τη μεταφορά....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (12 Δεκ. 2004 , 14:56)

εγω προσωπικα που το ηθελε ενας φιλος μου το πηρα απο το play247.gr λογου υποστηριξη πουλιαδη

Το παρρήγγειλες απο το 247 και ειναι να έρθει, ή το έχεις ήδη στα χέρια σου;

Σε 2 εργάσιμες λέει αν δεν κανω λάθος διαθεσιμο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 5 Δεκ. 2004 , 17:00)

kai opoios de prolavei na tin katevasei tou ti stelno apo to ICQ 'i to MSN... :)

Γειά χαρά σε όλα τα μέλη του Forum. :)

Μόλις χθες παρήγγειλα το MDA απο την Handit οπότε λογικά μέσα στην βδομάδα θα μου έρθει.

Ξεκίνησα χθες να κατεβάσω την αγγλική ROM αλλά μάλλον λόγω προβλήματος του server του XDA Dev. δεν κατάφερα να την κατεβάσω όλη. Προσπαθώ αλλά μάταια.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου την στείλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου ή αν την έχει ανεβάσει σε κάποιο άλλο site να γνωστοποιήσει τπ URL στο Forum για να την κατεβάσω.

Mιας και το έφερε η κουβέντα, να ρωτήσω μερικά πράγματα για παραγγελία απο το εξωτερικό.

1)Δουλεύουν όλες οι ψευτο-πιστωτικες κάρτες (electron klp...) ή υπάρχουν προβλήματα?

2)Tι γίνεται με το paypal? Πολλά ακούω και λίγα ξέρω... ΄Χρειάζεται να είμαι γραμμένος για να κάνω κάποια παραγγελία. Είναι ποιό ασφαλές οι παραγγελίες με τη χρήση του? Γιατί?

3)Πόσα παίρνουν τα κούριερ για τη μεταφορά?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (12 Δεκ. 2004 , 19:56)

1)Δουλεύουν όλες οι ψευτο-πιστωτικες κάρτες (electron klp...) ή υπάρχουν προβλήματα?

Απ'όσο γνωρίζω δουλεύουνε.

2)Tι γίνεται με το paypal? Πολλά ακούω και λίγα ξέρω... ΄Χρειάζεται να είμαι γραμμένος για να κάνω κάποια παραγγελία. Είναι ποιό ασφαλές οι παραγγελίες με τη χρήση του? Γιατί?

Το paypal είναι μια υπηρεσία όπου στην ουσία έχεις ένα λογαριασμό και καταθέτεις χρήματα έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online.

Χρειάζεται να είσαι registered για να την χρησιμοποιήσεις.

Είναι πιο ασφαλές γιατί όπως μπορείς να καταλάβεις κάνεις κατάθεση όσων χρημάτων θες στον λογαριασμό του paypal και πληρώνεις μέσω αυτού. Έτσι, δεν δίνεις αριθμό πιστωτικής από εδώ και από εκεί όταν κάνεις τα ψώνια σου αλλά χρησιμοπιείς τον paypal λογαριασμό σου! :D

3)Πόσα παίρνουν τα κούριερ για τη μεταφορά?

Όπως ανέφερε ο panaros,

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros ( 8 Δεκ. 2004 , 16:49)

ta 18euro einai ta metaforika me dhl post (taxidromeio) 3-5 imeres.

An thes na to paraggeileis to apogeyma kai na to exeis tin alli mera to prwi me UPS, einai +77euro!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros ( 8 Δεκ. 2004 , 16:49)

ta 18euro einai ta metaforika me dhl post (taxidromeio) 3-5 imeres. An thes na to paraggeileis to apogeyma kai na to exeis tin alli mera to prwi me UPS, einai +77euro!!!

Απο Γερμανια με dhl ειναι 33ευρω με την ασφαλεια και κανει 2 εβδομαδες (10 εργασιμες) :mad: Μην το κανεις.Ετσι το εφαγα το παλτο με το μδα και ειχα χασει τον υπνο μου.Καλυτερα λιγα παραπανω και μετα απο 2+ εργασιμες.Ο katsj το πηρε με ups σε 3 μερες και 66 ευρω συνολο αν θυμαμαι καλα.

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Αύριο το απόγευμα θα παραλάβω το JAM από Πουλιάδη - κι ακόμα δεν έχει αρχίσει να αποστέλλει το expansys. Ευτυχώς που ακύρωσα την παραγγελία μου. :cool:

Επιτέλους, το πρώτο JAM με κανονική Αγγλική ROM! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dp1975 (13 Δεκ. 2004 , 16:52)

Αύριο το απόγευμα θα παραλάβω το JAM από Πουλιάδη - κι ακόμα δεν έχει αρχίσει να αποστέλλει το expansys. Ευτυχώς που ακύρωσα την παραγγελία μου. :cool:

Επιτέλους, το πρώτο JAM με κανονική Αγγλική ROM! :)

gia des mipws xreiastei na allakseis rom (na valeis tou qtek i tis t-mobile) pou exoume kai emeis, giati se fora tou ekswterikou aftoi pou to agorasan apo Dubai klp, paraponiountai oti i imate rom exei entono provlima sto iheio!!!

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2